Written by AbangNara | July 21st, 2012

Nampaknya sempena Ramadhan dan Hari Raya yang bakal tiba tidak lama lagi, hampir kesemua majalah-majalah tempatan menampilkan penghias muka depan yang memakai penutup kepala sebagai tanda menghormati bulan mulia ini. Abang Nara paling tertarik dengan cover majalah Nona yang menampilkan Rozita Che Wan. Cantik sungguh!!!

nona rcw

Mak mertua Abang Nara sudah pun mendapatkan senaskhah majalah Nona untuk bacaan ringan ketika menunggu waktu berbuka. Abang Nara pun sudah membacanya. Banyak info-info menarik seperti busana hari raya, resipi juadah berbuka dan macam-macam lagi. Jangan lupa mendapatkannya di kedai buku berhampiran anda sebelum kehabisan stok.

P.S: Jangan kacau kucing saya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

34 responses to Rozita Che Wan Cantik Hiasi Majalah Nona Edisi Ogos 2012

  1. meow says:

    first!

    0

    0
  2. emel says:

    cantek nyerrr…serban tu..;p

    0

    0
  3. hawa says:

    Cantik tp macam ada sesuatu yg kurang ..ape dia ya. (“,)

    0

    0
  4. hawa says:

    Cantik tp macam ada sesuatu yg kurang ..ape dia ya. (“,)

    0

    0
  5. hawa says:

    Cantik tp macam ada sesuatu yg kurang ..ape dia ya. (“,)

    0

    0
  6. Puteh says:

    Hihihihihihihihi…. Reader BN terpaksa control komen bulan ni…

    0

    0
  7. .... says:

    cantik baju

    0

    0
  8. alahai.. says:

    cantik!!..fesyen tudung yg sesuai dipakai bila nk ke sawah..:-)

    0

    0
  9. alahai.. says:

    cantik!!..fesyen tudung yg sesuai dipakai bila nk ke sawah..:-)

    0

    0
  10. pizza says:

    Setakat tutup kepala pakai cam serban, tapi aurat bahagian badan yang lain fail. Baju ketat, sendat. Menghormati Ramadhan kejadahnya. Choyyyyyy!

    0

    0
    • Anonymous says:

      kaum kerabat dorang ni kalu bab ramadhan, kan main nunjuk alim konon2nya nak hormat ramadhan. tp empunya bulan ramadhan tu korang tak hormat plak. jgnkan nak hormat, takut pun idok.

      0

      0
  11. Lagubestbest says:

    Humm.. cantek, sopan, elegan (dimata manusia).

    0

    0
  12. zuragone says:

    Wow ade 350 fesyen raya n tudung… ni yg xsabar nk beli ni

    0

    0
  13. […] Nampaknya sempena Ramadhan dan Hari Raya yang bakal tiba tidak lama lagi, hampir kesemua majalah-majalah tempatan menampilkan penghias muka depan yang memakai penutup kepala sebagai tanda menghormati bulan mulia ini. Abang Nara paling tertarik dengan cover majalah Nona yang menampilkan … Continue reading → […]

    0

    0
  14. bobby says:

    sekadar ttp kepala cm nk masuk jamban…sedihhh.

    0

    0
  15. mangkuk tingkat says:

    dah mcm pesyen si siti sa aku tgk..choooyyyyy…

    0

    0
  16. kucing hitam says:

    fuyooo cantik nye…nah rm10 wat beli tudung tutup leher :)

    0

    0
  17. honeywellz says:

    Nampak lawa lah tapi sebagai menghormati bulan puasa sepatutnya kurangkan memakai baju yg terlalu sendat…mcm susah nak bernafas je. Dia ni tua2 pun tak habis2 nak menayangkan dada dia…tak malu ke dengan anak2 yg dah jadi anak teruna dan dgn emak bapak N adek beradek. Kita yg menengok pulak rase malu. Carilah publisiti dgn cara yg lebih elok. Mmg hati kita ni sentiasa muda walapun hakikatnya dah tua. Ni mcm desperado je..

    0

    0
  18. tetek dia mantap….kalo pak lebai yg cuba nk rogol aku semlm dpt rozita memang sampai pengsan kena makan…tapi maybe rozita boleh lawan pak lebai tu guna kuasa tetek dia…belum sempat pak lebai nak raba terus tetek rozita kembang mcm belon..pengsan pak lebai masuk parit…hahahahahahaaa

    0

    0
  19. Sshh says:

    kira sopan juga la cik ta brgmbr cam ni..bulan puasa ni x nk la komen lebih2..

    0

    0
  20. marina says:

    comel la dia ni,, suami saya pun suka dia

    0

    0
  21. marina says:

    comel sungguh, akak risau suami akak minat sangat kak awak,, nasib baik akak dah kunci dia

    0

    0