Written by AbangNara | July 24th, 2014

Dalam diam sudah 6 bulan rupanya Rozita Che Wan hamil. Cepat sungguh masa berlalu. Kalau sebelum ini Che Ta dan Zain enggan memaklumkan jantina anak dalam kandungannya, entah mengapa mereka telah bermurah hati untuk berkongsi informasi istimewa ini. Mereka berdua bakal menimang cahaya mata perempuan. Yeah!!!

rozita che wan

Menurut Che Ta, persiapan persalinan untuk anak perempuannya ini sudah pun siap dilakukan. Pastinya Che Ta dan Zain ‘excited’ sangat-sangat. Orang kata baju anak perempuan nie kalau nak beli takkan habis. Semuanya ‘cute-cute’ belaka. Lepas beli satu nak beli satu lagi. Hehehe.

rozita che wan

Tinggal 3 bulan sahaja lagi untuk kita sama-sama melihat kecomelan wajah si anak hasil perkongsikan hidup Che Ta dan Zain. Sama-samalah kita doakan agar semuanya berjalan lancar. Lagi beberapa gambar Che Ta yang tampak makin berseri dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit info RotiKaya.

rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan

Baca Yang Ini Pulak:-

27 responses to Rozita Che Wan Bakal Timang Anak Perempuan

  1. Che Tah says:

    Tahniah Che Ta…mesti comel mcm Che Tah…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 5
  2. timang-timang says:

    kenapa sume gambar che ta tutup perut? br nk tgk kecomelan perut che ta…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
  3. che ta o che ta says:

    rezeki jodoh dr Allah..sape lah kita nk mempertikaikannya..kita tgk che ta sume dia ada..complete life dia..kaya, cantik, bsuami laki mix, anak bijak, bru lps kahwin da pregnant, bakal dpt ank perempuan plk lps ni..so sape2 pn akn ade yg sikit jeles..tp mcm sy ckp sume ni keje tuhan..cuma kita ni sbg hambanya kna bsyukur dan beringat sume ni pnjaman xde yg kekal..jgn takbur..ikut segala perintah drNYa insya Allah selamat hdup dunia akhirat..peringatan utk sy juga..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 4
    • Xoxo says:

      Istidraj. Ujian dari Allah boleh dtg dlm pelbagai bentuk. Bukan hanya kesusahan. Harus sentiasa bersyukur dan ingat Dia.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
  4. Melati says:

    Bertuah anak tu ..nanti dah besar kalau pandai mesti dapat Hadiah BMW X6 ..hehe.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
    • Yani says:

      Alhamdulillah anak tu dapat ibu bapa yg kaya dan sentiasa memberi galakan dan ganjaran pada anak .. kalau pandai dapat hadiah BMW X6 pun xper sbb dia bijak dan pandai selain mak ayahnya mampu bagi… Sekarang dah zaman GEN-Y…. even anak darjah 1 exam dapat no.1 dalam kelas and keseluruhan pun dah sibuk bertanya apa ganjaran mama n ayah nak bagi… senang jer kobankan RM 199-200 beli tab buatan china… of course anak gembira and lagi excited belajar…So ibu bapa jangan malas jer tunggu duit turun dari langit… Usaha kena lebih…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 7
  5. Joyah Bandar says:

    LONDON aje bercutinye. Kelas sangat artis Malaysia. Ratu Elizabeth tengok sure meraung. Mat Saleh and Mek Saleh takde pulak pakai ala-ala jakun seperti artis Malaysia melancong keluar negara. Diibaratkan seperti kaduk naik junjung dan kera dapat bunga. Tudiah!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 7
    • minah jambu idop umno ! merah biru says:

      ape salah Nye kalau ada kemampuan kite nk gi melancong kt London ke paris ke ukraine ke tk salah pe ! sama jugak kalau pelancong lain datang ke Malaysia n kite sebagai rakyat Malaysia yg berbilang kaom mengalu2 kn kedatangan dorang tk gitu..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  6. sukati aku nk komen apa says:

    aku tgk zain dlm resepi memikat suami cm xreti nk baca doa buka pose jer…tetiba jer da amin…

    whtever la

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
    • Doa berbuka gane? says:

      mmg betul jihan pon yg tunggu2 doa pun jd terpana tetiba aminnnnnnnnnnn kah3x

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  7. Anonymous says:

    aku tengok cik ta ni dh mcm pondan siam…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 6
  8. maklong_peah says:

    asal tak nampak boyot.sorok ke

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  9. nok gebuzzz says:

    untungnyer che ta….mengharap anak pompuan menjadi jugak…mesti cantik kan??

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  10. JD says:

    Kan cantik gambar bertudung litup menutup aurat tu. Hehee

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  11. allaboutMoi says:

    Some of you dok sibuk mengajar dia jaga anak ni apahal? Che Ta ni dah tua pun, tau la dia nak jags anak dia camana. So all of you here semua ada husband/wife. entah entah too fugly and fat sampai tak laku. Let alone nak berbaby. Setakat duduk depan PC – menaip sakan no need la. Ada je tak kena, orang melancung salah, orang bergambar salah. You pay their bills ke?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
    • Pray4Gaza & childrn around da wrld says:

      Salam ….
      1. Berpesan2 ke arah kebaikan adalah di tuntut … jaga tepi kain org di bolehkan MENGIKUT KEADAAN tp jangan sampai selok dalam kain org. Bukan mengajar che ta tp some of ‘em hnya bg tips jer. Sy baca tak lah salah pun.

      2. Dah tua tak semestinya matang @ pandai jaga anak klu hidup sndri kurang berlandaskn agama bgmn mungkin nak beri pendidkkn terbaik dunia terutama Akhirat kpd ank. Che ta @ sesiapa shj pantau pergaulan ank. Ank org alim pun blh tersasar landasan … inikan pula jk kita tak beri Pendidikan agama yg sempurna lld ank2. Klu ibu berseluar pendek di usia 40an … esk ank prmpuan bila remaja lg pendek … kematian tak kenal usia. Ramai di keliling kita meninggal dunia di usia muda. Jngn nyawa diambil semasa berseluar pendek@bermaksiat.

      Apa2 pun che ta, sy harap cthi Allahyarhamah Sharifah Aini @ Datin Umi kalsom, kedua2nya meninggal di bulan Ramadhan penuh Barakah. Ank2 kedua2 Allahyarhamah di beri pendidikan sempurna dlm agama. Akhrnya bila Allahyarhamah bertemu Allah swt dngn Husnul Khotimah. Ank2 yg soleh & solehah yg akan doakan kita bila kita tiada kelak.

      Kemewahan & kecantikan paling takut ia adalah ISTIDRAJ. Memang benar mrk berkemampuan & tak minta pun org sponsor. Melancong & bergambar tak salah tak berdosa tp apb kita uploadkan gambr tersbt jngn sampai gambar itu boleh mengundang fitnah. Simpan lah sdkt memori itu, tunjukkan shj kpd kluarga & sahabat handai … perlu beringat mrk yg kurang kemampuan. Jd adalah sdikit perasaan tawadhuk tu. Ingt kanak2 Gaza & Syria yg makan rumput di jalanan, minum air tak bersih serta berumahkan bumbung langit yg trbentang luas. Prihatin sdkit.

      Apa2 pun sy rasa che ta ni baik orgnya, Istri yg menyenangkan & seorg yg rajin serta kwn yg baik. Gud quality tu di teruskn & smoga Che ta & kita smua mendpt Taufiq & Hidayah. Berbahagia bersama suami, kluarga tersayang & bakal baby gal yg sihat mnjd Hamba Allah yg Tawadhuk serta Solehah. Aameen. Manalah tahu Che Ta @ saya & sesiapa sj disini berubah 360o esk lusa berubah mnjd Muslimah sejati, kita tak pernah tahu … Rahsia Allah. Usha mendpt ank solehah seeloknya kita sbg ibu mnjd wanita solehah dulu.

      KITA MASUK SYURGA KRN RAHMAT KASIH SYG ALLAH SWT BKN AMALAN KITA. TP KITA DI WAJIBKAN BERAMAL DLM IBADAH DNGN IKHLAS KRN IA PERINTAH ALLAH MAKA BARULAH KITA DPT RAHMAT KASIH SYG ITU. HATTA RASUL KITA BERAMAL SOLAT SAMPAI BENGKAK KAKI. Smoga kita smua mndpt Pengakhiran Hidup Husnul Khotimah. Aameen ya rabbal alamin … Peringatan utk diri sy ….

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  12. mama batrisyia says:

    Ala.. nape takde man kajang mencelah di tengah2? konfius..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0

Leave a Comment

Optional


9 + = 16