Written by AbangNara | December 30th, 2011

Fuh. Hebat sungguh Rozita Che Wan dapat membawa Zain Saidin bercuti dan menemaninya di Genting Highlands bersama anak-anak. Namun bak kata Rozita, mereka sekadar bercuti bersama sempena cuti sekolah dan bukannya kerana dia dan Zain Saidin bercinta.

rozita dan zain

Kata Rozita Che Wan:-

Memang saya pergi ke Genting Highlands bersama Zain tetapi jangan salah anggap pula sebab anak-anak saya pun ikut sama. Kebetulan pula sekarang ini tengah cuti sekolah

Malah Zain Saidin turut menemani anak-anak RCW bermain futsal bersama-sama. Apabila diminta mengulas mengenai perkara ini, Zain berkata komennya adalah sama dengan Rozita Che Wan. Nampaknya mereka berdua masih malu-malu kucing untuk mengakui yang wujudnya hubungan lebih daripada kawan antara mereka. Tak gitu?

P.S: Kesian pulak Abang Nara kat Shahir.

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

85 responses to Rozita Che Wan Akui Zain Saidin Temani Dia Dan Anak-Anak Bercuti Di Genting Highlands

  1. raja says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 70
  2. Cik Hempedu says:

    Lantaklah ko Rozita oii…. Ko nak dating dgn shahir ke, si zain ni ke, aku xkisah…. Secara jujur pun 1lakonan ko pun aku xpenah nak tgk secara penuh… Sekali imbas cmtuh jer…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 78 Thumb down 8
    • sha says:

      betol tu..harap muke je..lakonan kelaut…meluat seh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 3
      • mieza says:

        muka pun plastik wei….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
        • makcik k-pop says:

          pada aku rozita ni klu kurgkna mekap dan kurgkan bulu mata palsu baru nmpak lebih natural… ini dh jadi lawa yg pelik..part breast satu lagi..kurgkan la sponge ye kak…nampak fake sgt…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 1
  3. RAJA X bangga dapat komen 1st.. says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 23
  4. AWEK ZIZAN says:

    arghh….xley terime ar..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  5. ting tong says:

    No string attached?!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
  6. mys abby says:

    taste muda-muda RCW ni…….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
  7. anak pahang says:

    ngaku je laa klu dh mmg bcinta xyah sorok2…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • milah oh milah says:

      ngaku salah (ekele lom kawin g da kecoh)..xngaku slh(dah kepit2 pon xnk ngaku)..kawin diam2 salah(kawen pon nk sorok)…kawin meriah salah(ekele kawin bkn main nnti cerai kecoh)…cerai diam2 salah(besela artissss)…cerai kecoh pun salah(artissssss!!)….puji2 tgh bcinta salah(xkawin g pujila)….ngaku teman tp mesra salah(da sah2 pon xnak ngaku)..ngaku bru nk kenal atibudi salah(sama gak.tetap kene kutuk)…ngaku bcinta ponnnn salah….wat pc cam lisa ngn yusri da wat pun salah dikata kecoh lak….ngaku nk kawen kene kutuk sbb gak sbb xkawen g…pendek kata sume serba xkene bg insan yg xfhm masing2 ada kehidupan sendiri…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 2
  8. RoseAnna says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 19
  9. lynn says:

    apsal tak ajak sedara mara or cousin ker … knp mst zain??? dh tkde org lain nk teman. Alasan mcm bangang jer ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 2
    • jebidah says:

      xyah la nk jeles biala dia nk kuar ngn sapepun!!!jgn laki org tunang org milik org sudeyyyy..khannn….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 12
  10. mamat says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 27
  11. ryana says:

    entah..apa2 entah..besa lah tu dunia artis

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  12. haaaaaaaa says:

    Entah pape.. banyak gosip je lebihhhhhhh…
    Kahwin jela, ni asek dok bercinta sana-sini.. last2 tak jadi..huahuauhauhauuaau

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  13. haku says:

    asek pung pang pung pang je lebeh cik ta nih..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  14. komkom says:

    geli lak aku tgok RCW ni…alahai..kisah cinta org muda je manjang

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  15. darling says:

    tgk skali muke puan rozita che wan ni dh cam bapok pun iye gak….mekap dia kot kan…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 0
    • julia says:

      setuju…. bila muka dah nampak berusia, terlebih bedak bertempek memang nampak macam bapok, dah tak natural…. makeup tu biar berpada2.. jgn terlebih cik rcw oi

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
  16. jajat says:

    nk menyendeng kt laki sane sini smpai bile? tlg la hormat dr sndr..asal amek gmba je nk rapat,,ddk je sblh2 jarak 10inci xde lentok2 x bley ke?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 1
  17. triple j says:

    Nampaknya plan zain sardin nak pi indonesia akan dibatalkan wpun dia akan terus menjadi pelakon suam2 kuku lps ni

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  18. Rcw says:

    Ala….. Kt genting apa lg…. Kn lunyai hbs la…. Sdp gak 2… Tetek leh thn beso…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 8
  19. Rcw says:

    Tibai puas la dh dpt…. Mest rcw nk lg…. Tetek cm 2 jatuh skit la…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
  20. faten says:

    alahai rozita..kau dah tua lah..kau jage ank2 kau kn dah elok..buat ape nk bercinta dngn org muda..hadoi2 zita2~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
  21. I love Adiputra says:

    mmg kureng sesuai..sbb Zain tu muda..tapi ok per asalkan dia tak rembat laki orang!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  22. lelaki ini says:

    Bijaknya alasan rcw ckp jgn salah sangka psl bawa anak2.org just tertanya2 krnapa bawa zain,of all pepole yg boleh bawa?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  23. boboy says:

    aaah lah rcw mcm bapok pulak…tebal sangat mekap tu,hehehe…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  24. rooney macaroni says:

    selagi rozita che wan x kawen, selagi tu la semua laki muda dia kebas dulu!! haha..xde can la anak dara..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  25. rooney macaroni says:

    selagi rozita che wan x kawen, selagi tu la semua laki muda dia kebas dulu!! haha..xde can la anak dara..hehe.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  26. [...] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged Akui, Anakanak, Bercuti, genting, Highlands, [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  27. wat?? says:

    Pelik..bila ada org kata minat kat dia msti nak sama2…cth shahir…bila RCW tau shahir suka kat dia mula ikut ke sana ke mari ke situ ke sini…wasini..wasana..kes zain ni pun sama jg la kot…hihihi…tak tau knpe ek?…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  28. Whadda F? says:

    Ohhh…friends with “benefit” la ni yer? ;D

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  29. tak minat rcw says:

    pernah nampak diorang bercuti sama2 kat penang jugak.. haaaa jawab jgn tak jawab..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  30. KO ADE? TAK DE KAN says:

    AKAK ROZITA PALSU.. HAHAHAHA!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  31. gadis muda says:

    Sudah la ROZITA CHE WAN. Dah tua, buat la cara dah tua. jangan la asyik dressing dan make up mcm gadis belasan taun. x sesuwaiiii

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  32. Lagubestbest says:

    Eeeuuuu… geli ah. Bayangkan, tengok betik macam sedap, bila tekan sikit, rupanya dah terlebih masak, lemau dah.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  33. musume says:

    puihhh!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  34. hik says:

    RCW takder hari tanpa make up..mesti lama giler pompuan nie bersiap nak gi mana2 and jenis yg control ayu 24 jam. agak2nya tido pun dgn make up and bulu mata palsu..

    tak tahulah, kalu saya rimas all the time with make up.

    bilalah aku boleh menatap wajahmu tanpa make up cik kak?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  35. girl2 says:

    x abis2x le si rosita ni ngidam pucuk muda..x serik…bakat entah ke mana..tngok lakonan pun x best..kisah cinta je yg lebih & makeup yg tebal giler…dah tua tu tua lh ye cik rosita..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  36. markonah says:

    miangnya cik kiah pekasam ni!!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  37. Frank Jr. says:

    Wow! Those tits. I want to squeeze them hard!! Superlicious

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
    • nini says:

      awat hang ni gatai yaamat frank oiiiiiiii………..klu hang syok kat buah semangka Rozita tu ko usyarlah woi…….dapat2 sok tgk semangka lebam kah2………..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. AAK says:

    kena la ada abg bonzer teman..kang ada yg mengacau hahaha! bdn shahir x mantop mcm abg zain kite XD

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  39. zass says:

    bila RCW nak holiday scuba diving ke… mandi sungai ke.. agaknya makeup waterproof tak?

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  40. student bandung says:

    RCW ni kejap dgn laki sana kejap dgn laki sini..kalau aku jd anak dia, mesti aku malu dpt mak miang cmni..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  41. Siti Kusmati says:

    Betapa tak sejuknye Genting skang. Boleh pegi pakai singlet aje huhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  42. Rayy says:

    xbkenan sngt aku rozita nie.. nma org utara, tp bila blakon jd org utara, ckp nak kontrol2 plak. org utara sbenaq tak ckp cmtu la. 1 g, aduh baju, sendat sgguh..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  43. Ccc says:

    Muke rozita tu je yg tegang,leher dah mmg nampak tua…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  44. nyonya santekk says:

    takpaaaaa!! biar je dia dengan zain… shahir pi carik yg lain. ambik lah yg low profile sikit ke… kalau boleh jangan artis. masuk minang i pun boleh kihkihkih. jangan marah uols i gurau je.

    apa apa pun shahir, kalau boleh jangan amik retis. pastu satu lagi, kalau boleh jangan dok pegang pegang retis perempuan…. awak tu dulu budak sekolah agama, budak UIA, so nampak lagi tak manis. alaa, tp sebenarnya dia budak sekolah agama ke, uia ke, kalau dah islam tu, mana boleh pegang bukan muhrimm! kannn…

    ok tu je nak cakap bye!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  45. icha says:

    emm..,secara jujur sy npk dgn mata kepala s,dr rozita n zain kat genting. ms sy npk tu memg ada sorg bdk lelaki skali ngn diorg..tp yg sy pelik kalo x bercinta knp b,peluk sakan..pegang n peluk2 mcm xblh lps..siap pkai cermin mata lg..tp kalo sape yg cam tu camla..nk amik gmbr tp xsmpat kbtln hset hbs bateri lak..bg sy la..pttnya rozita knala malu ckit kat ank tu..sy yg tgk naik b,bulu lak..ummmm????!!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  46. budak baik says:

    ummm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Alina says:

    For a woman like RCW, being seen together with a younger man, especially a good looking one is an accomplishment!! No matter what other people say, to her, so what?? who cares?? its my life!!

    I personally know her type having a sister with the same character.. BF age 25 to her 37 while her eldest son already 20!! Make up tebal, pakai sexy.. Sebijik macam RCW.. In fact her 3rd son also study in MRSM!! Dan selalu bermasalah dgn kwn2 di asrama!! Sgt kebetulan kan?? We always tries to talk her into sense, she just wont listen!

    Moral of the story, walau apapun pandangan org, bagi mereka2 seperti RCW and my sister, tak de siapa boleh menyedarkan mereka dari dunia mereka kecuali mereka sendiri yg ingin menyedarkan diri sendiri.. I only hope by the time they realize their mistakes, its not too late!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  48. zonks says:

    si tua tak sedar diri ni. nak yang muda saje!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  49. aku says:

    ni stok anak ikan aje ni…. gatai nyer pompuan..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  50. nelly says:

    anak anak mama pegi lah turun main dulu..mama ngn uncle ada hal nak buat kejap

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  51. aku ..aku..dan aku says:

    aku rasa minah ni berlakon idak ler meletop sgt..tapi kisah cinta lelaki muda je yg hangat d pasaran…memanjang jek cite cinta dia..~~~eh bila nak bersara berlakon?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  52. sayabudakpandai says:

    dayum,lucky janda!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. nyah says:

    mcm nyah da aku nengok si rozita ni..awww..kita geng! lol

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  54. teruna selatan says:

    rcw nak blajar idop.pndai bermain game.kte tgk zain nanges atau die nanges nnty.tpy,nmpk cm zain nie mmg licik orgnyer.skrang bru fair gamer jmpe gamer.tggu dn lihat la

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0