Written by Bella | November 3rd, 2015

Selaku penerbit bagi drama Dawai Asmara, Datuk Rosyam Nor merasa terkejut apabila pelakon Ika Nabella ditumbuk oleh pengarah drama itu Azma Aizal Yusoof. Berikutan hal tersebut, beliau telah mengarahkan penggambaran  drama Dawai Asmara ditangguh bagi pihak polis menjalankan siasatan berhubung kes tersebut.

Saya tidak boleh memberikan sebarang komen tentang isu ini kerana ia masih lagi dalam siasatan polis, cuma buat masa ini penggambaran drama tersebut terpaksa ditangguhkan sehingga semuanya selesai.

Rosyam yang mengetahui akan berita tersebut sekitar malam semalam (Isnin)  telah bertemu empat mata dengan Azma dan pihak polis.

Saya dapat tahu perkara ini malam tadi dan tadi baru selesai saya bertemu sendiri dengan pengarah tersebut dan pihak polis untuk siasatan.

Ika Nabella dalam kenyataan beliau sebelum ini memberitahu masih lagi trauma apabila pengarah itu menumbuk bahagian badan serta wajahnya sehingga cedera.

Dalam insiden itu, pengarah tersebut merasa berang dan bertindak di luar kawalan kerana tidak dapat apa yang beliau inginkan dalam watak yang dibawa oleh Ika dalam drama tersebut. Difahamkan sebelum ini beliau pernah membelasah beberapa artis lain tetapi kesemuanya hanya mendiamkan diri.

Agak terkejut  juga jika benar Azma Aizal melakukan perkara sebegitu, sebelum ini memang ramai yang respect Azma kerana karya beliau yang cukup mantap seperti drama Teman Lelaki Upahan. Hurm..

Sumber Berita: mStar Online

34 responses to Rosyam Nor Terkejut Ika Nabella Ditumbuk: Arahkan Penggambaran Drama Ditangguhkan

  1. bagus says:

    bgs2..cpt buat tndkn.thniah..suka2 pukul perempuan..teruk pnye pgrh

    0

    0
  2. Anonymous says:

    siapa pengarah tu…kenapa penjenayah dilindungi???

    0

    0
  3. Halimah Dol hamid says:

    La takat Drama melayu aje . Pengarah sampai Jalan Tangan pat pelakon.?
    Ngalahkan cerita Box office Hollywood.
    Hahahah kesian industri kita ni nk yg terbaik sampai Bantai pelakon eh,

    Teringat zaman zeila Jalil lakon jadi Tarzan .. Wowi

    0

    0
  4. Anonymous says:

    pengarah tu ada masaalah dadah dulu.
    bercinta dgn sharifah amani kejap.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Pukul lah meja ke… pokok ke.. hempas pasu bunga ke. Senang2 pukul anak orang. Konon bipolar. Kepala hotak…mcm ambil barang je perangai. Bukan sorang, malah dah ramai pun. Rosyam xkan x tahu?

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Org gila di ambik jdi pengarah…biol apa?

    0

    0
  7. Anonymous says:

    reman jer. dasar hewan.

    0

    0
  8. Anonymous says:

    dia nak dapatkan feel adengan pukul,nasib baik bukan adengan main,kalau depan org ramai dia main plak..ngok punya pengarah.

    0

    0
  9. sara says:

    artis mana yg pernah kena pukul sebelum ni… diam kan diri….. xde akal ke ?… bgs ika nabella… jgn bg muka pada org yg suka naik tangan ni….. hummmmm…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Memang lakonan Azma Yusoof ni mantap, tak kira sama ada masa dia berlakon atau masa dia mengarah. Tapi kalau perangai sebenar dia gini (bipolar, gian dadah)…boleh blah lah lu beb. Nak senilah sangat tapi jgn sampai gian.

    0

    0
  11. Anonymous says:

    dah agak dah mesti si azma yusoff tapi malas nk cakap dulu takot salah plk…dulu penah gak baca isu pasal dia ni perangai panas baran and mcm ada split personaliti gitu…pengaruh dadah kot tu yg perangai tak keruan…x penah tgk drama lakonan dia sbb cara dia berlakon menakotkan…lakonan dia plk byk pasal psiko, org gila…kat luar pun nmpak psiko jgk jee…

    0

    0
  12. mawar says:

    if not mistaken bukannya pengarah ni dulu yg ada kes x betul sewel tu ker?? ika x tunjuk ker muka dia yg kena belasah tu…tunjukkan lah mcm rozanan misbun baru org caya u kena belasah

    0

    0
  13. Anonymous says:

    penah tengok dlm 1 rancangan yg azma ni share dia mmg ada masalah kesihatan which is masa tu dia sgt berterima kasih dgn sharifah amani yg byk tlg dia dlm proses pemulihan.

    nasihat utk azma,please go and check yr health balik,kesian la dgn org lain jgk,family & friends yg rapat pun kena mainkan peranan penting dlm hal ni..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    b

    0

    0
  15. Ita Lembu says:

    Layak la artis2 baru ni nak berlakon ingat senang ke mcm drama2 xlaku such as plan cinta tak jadi or playboy itu suami aku and drama2 sampah dari artis2 kayu yg tak pandai belakon bajet boleh meletop mcm drama dulu2..

    the way how azma do that supaya ade drama kualiti utk tontonan rakyat marhaen yg dahagakan product berkualiti..so jgn ingat jadi artis boleh blakon ala2 lemah gemalai, gedik sikit, raba sana raba sini, peluk sana peluk sini dah boleh naikkan rating..

    So tolonglah berlakon to kena agresif and show ur good talent..kalo x jgn cuba2 nk masuk dunia hiburan bitch!

    0

    0
  16. N says:

    maka cepatlah polis2 membuat keje kerana nak nama…..nape x ckp bwk pistol sendirila parangla pisaula hah nape?!!!

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Yang dia pukul pompuan je ke? kalo jantan mesti balas balik… tu ar yg diam2 kan perbuatan dia sampai org lain pun jadi mangsa juga.

    0

    0
  18. entah pape says:

    senang je nak pukul anak orang atas alasan sebab tak dpt menjiwai watak?? nonsense..
    kalau mcm tu semua pelakon dia boleh pukul suka hati sebab tak dapat nak jiwai watak yang dia nak sangat tu….belajar daripada mana pulak dia boleh pukul orang sesuka hati?
    pengarah sepatutnya kena ada sifat penyabar….tak sabar inilah jadinya…

    0

    0