Written by AbangNara | November 30th, 2008

Aku sememangnya menyampah dengan Rosnah Mat Aris. Kubur dah kata mari, rumah dah kata pergi tapi masih tak sedar diri yang diri dia dah tua. Dengan style seksi yang mengalahkan pelakon-pelakon muda, Rosnah Mat Aris sekali lagi buat kecoh selepas insiden menghina isteri Rasullah.

Disahkan telah berkahwin dengan seorang pemuda yang berusia 27 tahun oleh jurunikahnya sendiri, Rosnah Mat Aris kononnya menafikan yang bukan dia yang berkahwin dengan lelaki itu. Dengan usia yang dah mencecah 53 tahun, kali ini Rosnah Mat Aris sendiri terkena dulang paku serpih.

Setelah episod penafian dari Rosnah Mat Aris, wartawan Bipop sendiri telah pergi membuat siasatan untuk membuktikan kesahihan perkahwinan dia dan Tajul(nama pengantin lelaki). Ternyata sememangnya perkahwinan mereka sah dari segi agama dan undang-undang Malaysia.

Itulah dulu mengutuk lagi isteri Nabi, sekarang kau sendiri yang dah kena. Memang tak ada salahnya pun kahwin dengan lelaki muda, pandai-pandai nak buat kesimpulan sendiri. Sekarang bila dah terkena kat muka sendiri, baru terkial-terkial nak cover malu.

Rosnah oh Rosnah, bila la anda nak insaf. Sedarlah yang diri kita ini semakin hari semakin tua bukannya semakin muda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

23 responses to Rosnah Mat Aris Kahwin Tapi Tak Mengaku

  1. cocojumbo says:

    orang yang mghina isteri Rasulullah lebih hina dari anjing..sekurang2nya anjing tak hina nabi..

    :)

  2. amy says:

    AstaqfirAllah….. bawa2 banyakkan mgucap…. apalah salahnya mengaku dah kahwin.. bukan kah perkahwinan itu satu pertalian yang suci. ini mengelakan dari maksiat…

    • Who am i says:

      dulu dye ckp isteri rasul tu nak mampos ketidak skarng ni dye tu nak mampos g kubo tu ble lag go to hell la u

  3. ni says:

    ntah ape ape ntah dia nih

  4. chantek says:

    tu pun nak menipu…mengaku je la kan…takde rugi ape pun..malah masyarakat akan lebih respek…

  5. flower says:

    kan terlajak kate..
    awas la lain kali..
    adoii..
    senah o senah..

  6. arm says:

    si tua berambut kuning yang perasan muda.
    dah senja pun tak reti nak pakai tudung, cakap pun pakai lepas.
    bagus sgt la tu.

    artis sekarang memang sengal.

  7. APE YG ADE DLM MULUT DIE TU? COLOUR HIJAU.. MCM KAHAK JE..

  8. pelir nan sebatang.. says:

    takpelah senah oitt…laki hang dapat ‘barang’ dah expired..dah takdo gotah dah..vibrate pon asyik onn off jew…dah kong lama dah…hu…hu..kesian laki hang..

  9. yusha says:

    insaf la…..kite tak tau bile nyawe kita akan diambil,spatutnye dah senja camni banyak2kan amalan tu…MasyaALLAH………

  10. melissa says:

    memg x mint dia ni,cma ska bila dia berlakon jek… tp jrg lak dia ni dpt watak mak2 yg dok kg, asik2 watak datin vouge jek!

  11. siamangtua says:

    hahakk nanti kau da pakai tongkat org ingat laki dia jln ngan wargaemas^..^ CARI YG ader ugama laa makcik
    leh bimbing kejln ugama~nk bergaya camner lagik…da tk elok taubat ler sblom terlambat iye..

  12. Joko-sembung says:

    air dh kering…. mmg tiap2 mlm mnjerit la… hahaha… best kalo aku dpt sodok ni…

  13. 1666 says:

    gila babi ini org…

  14. kudama says:

    taubatlah jgn sedarlah diri tahu diuntung sebelum masa keranda diusung,patut umur mcm ko dk msjid wat amal ibadat .zaman mude ko dh habis jgn nk berlagak mcm org muda…taubatlah k

  15. abg Ali says:

    jgn hina org tua, nati kamu pun akan tua juga, setiap saat smakin tuo.. kubor x knal org tua muda.. yang mana mari kubor trimo ja….

  16. yaya10 says:

    tu la… mulut tu laser sgt… kn da tlepas yg xsepatutnye….

  17. - says:

    sorry to say…rosnah mat aris ni umo da sparoh abad tp mlut mcm budak y bru nk blaja..where is ur manner??

  18. sayonara says:

    erm buat2 bertaubat cik senah……..pikir kubur sama……
    huhuhuhuhu dah boleh jadi nenek pown….!!!

  19. hothotheat says:

    nak mapos nh…g umrah cm g melancong..lom tekene btg idung..ingt la..sht seblm sakit….

  20. kiohery says:

    Rosnah Mat Aris artis tak bermaruah dan tak beretika. Menghina isteri Rasuallah secara terangan. Kepala anda patut di flush bersama najis di mangkuk tandas..! Tiada maaf bagi mu…