Written by AbangNara | September 3rd, 2010

roslin hashim

Ha nie bos besar @ tuan punya dah bagi kata-kata lahir dari tulus hatinya. Meh baca sikit:-

[note]

Di bulan Ramadan janganlah membuat fitnah. Isu Raja Azmi tidak sepatutnya berlaku dan memang tidak relevan dalam kes perceraian saya.  Saya juga dimaklumkan bahawa Raja Azmi akan mengambil tindakan undang-undang (saman) kepada mana-mana pihak yang mensensasikan nama dia dalam isu perceraian ini [/note]

Pasnie janganlah sebut nama Raja Azmi lagi walaupun memang Raja Azmi ada kat hotel tue. Walaupun Raja Azmi dah buat kenyataan berkaitan peristiwa di Hotel Corus. Walaupun Nurhayati tuduh Raja Azmi sebagai “bitch”. Walaupun Roslin selalu pergi rumah Raja Azmi. (berapa banyak walaupun daa..)

Roslin kata tak ada kaitan maka tak adalah kaitannya. Oh ye, Roslin dah pun sah bercerai dengan isterinya. Dan yang pasti dia masih tak serik untuk berkahwin lagi. Ada sesiapa nak jadi janda ekspress leh la gi carik abang Roslin. Hehehe ~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

111 responses to Roslin: Raja Azmi Tiada Kaitan Dengan Penceraian Saya

  1. lurus bendul rasa tertipu says:

    first

    0
    0
    • misnur says:

      pelik tul aku org yg suke ber 1st ni.nak kata dpt adiah dr si bang nara ni xde le pulak.

      0
      0
    • Pisces says:

      uit bang nara.. bahaya tu statement last.. krg kena saman 1 juta.. kan ke haru.. remove la statement tu bang nara…

      0
      0
      • cute says:

        berani kerana benar.. =)

        0
        0
      • den says:

        btol tu bangnara..remove la statemnt tu sblm kene tindakan lanjut..bahaye sgt statemnt tu…kang xpasal2 len lak yg jd…

        p/s: tlg pk dulu sblm berkate2..

        0
        0
      • TABUAN says:

        Btol tu… ada baik cepat2 delete itu last statement..
        Kang ada anda jumpa dia bukan di hotel tapi di..
        court pulak..
        Buat suey je! :(

        0
        0
      • arawana says:

        asal lak nk remove??
        bia jela bg nara..bia roslin baca!!
        btol pe..bdk tadika kemas blh la dia nk tipu…!!!
        nasib bek x ensem..klu x hape2 ntah dia buat..
        pasni duda la ko smpai berkarat…

        0
        0
    • zaihas says:

      congrat…dpt jadi johan…semoga akan lebih berjaya dan suksesss.

      0
      0
  2. seryna says:

    hahaha…janda express…

    0
    0
  3. whatever says:

    uhh..ape2 je lah…

    0
    0
  4. sebokmama says:

    taknak…taknak x mau jadi jnda express….nasib baik akak dah ada laki…

    0
    0
  5. NO KOMEN says:

    aku nak jadi JANDA EXPRESSS…….

    0
    0
  6. basshunter says:

    muahahahaha…..mst ramai pompuan gerun nk dekat ngn roslin ni

    0
    0
  7. ashfar says:

    bagus2.

    0
    0
  8. Roxy says:

    x relevannyerrrrrr….=P

    0
    0
  9. aries_april says:

    klau xda xpa la

    0
    0
  10. Nita says:

    Hik Hik Kelakar lak Komiang abng Nara tuh… Janda Ekspress… keh keh keh

    0
    0
  11. Nauzubillah…janda express!

    0
    0
  12. Ryta says:

    Iskh….nak saman2 plak si Raja Azmi ni….
    Sukati ko la hai…

    0
    0
    • zaihas says:

      saman ja lah..kalau menang dpt duit banyak boleh buat sambungan ..’.anu dlm botol 2′ pas tu buat kontroversi lagi….dapat duit lagi…

      0
      0
  13. TOK WAN says:

    Ape-ape je lah …

    0
    0
  14. eeklehhhh!!!….tu teknik nak salahkan bini dialah tu…….ROSLIN POYO

    0
    0
  15. luvlylime says:

    Takziah for him n kedua2 ex-wife die.For Roslin ikatan perkhawinan nie bkn 1 bnd mudah yg blh dbuat main…biler suka kawen den biler tak suka bercerai…semoga ALLAH membuka pintu hati kamu tuk lebih peka terhadap perasaan wanita n bertemu jodoh yang sesuai dgn kamu & kekal hingga akhir hayat….

    0
    0
  16. mawar berduri says:

    bila institusi perkahwinan dipersendakan..sebab tu kes perceraian menjadi2..no komen la..

    0
    0
    • zaihas says:

      apa hasil kursus kawin yg dikuatkuasakan sekarang???? org dulu2 tak ada kursus kekal lama..tp sejak ada kursus ni…tmbh ramai yg bercerai berai…

      0
      0
  17. Alia says:

    semua x hbgt mcm RA sbb tuh die x ksh cerai haha..dasar jantan jongos..pttnye medai korek plak rahsia punce die cerai ngn bini die dulu..bru ktrg leh buat spekulasi kt mamat jongos nih.x g2?

    0
    0
  18. myself.... says:

    walaupun ko da bercerai ko stil kena bg nafkah kat bini ko..
    walaupun ko tu pemain badminton tp ko da xglamor cam dl..
    walaupun ko xbape ensem tp ade gak yg nak kawin ngan ko..kena lah bersyukur..
    walaupun ko tgh marah…jgn mudah melafazkan cerai kat bini ko…nmpak sgt ko syg RA tu..smpai sggp menceraikan isteri tgh marah..
    walaupun ko ckp benar org tetap nampak ko salah…
    walaupun aku xcantik aku xnak janda express..sbb aku nak perkahwinan yang tahan lama…

    cik walaupun…

    0
    0
  19. ketupat says:

    sapa kutuk kutuk raja azmi nanti kena saman .. jeng .. jeng ..jeng ..

    0
    0
  20. Lolipop says:

    gigi ????? … ngeh ngeh ngeh…..

    0
    0
  21. mas says:

    dah kawin kena la utamakan isteri… jgn menepek jer dengan org lain

    0
    0
    • basshunter says:

      die x sedar ke kelakuan die dok berkepit tu mndatangkan sakit ati kt bini die? da 2 kali kawen takkan x amik pengajaran lagi??

      0
      0
  22. ren says:

    manusia takkan ngaku bila buat salah dan sentiasa menuding jari pd org lain….semoga Allah aje yg tau sapa yg salah n benar…

    0
    0
  23. Miss Poco says:

    Ya Allah Ya Tuhanku, jauhilah aku dari ‘bakal laki’ cam si Roslin ni…sesungguhnya aku tak nak jadi JANDA EXPRESS…

    0
    0
  24. Kak Su says:

    Semoga Allah memberi hidayat kepada mereka….

    0
    0
  25. anieamer says:

    pape je r antu gigi……

    0
    0
  26. Kak Su says:

    Erkh!!! Alhamdulillah dah pun berbuka puasa..he..nak kasi jeles NARA & kengkawan yang tunggu berbuka sejam lagi ni..he..jgn marah kang kurang pahala…

    0
    0
  27. Cik yah propa says:

    Pojek filem Raja Azmi yg akan dtg bertajuk”JAANDDAA EXPRESSSS”…..sape2 yg sudi nk jadi bahan experimen,d persilakan kawin ngan mamat jongos kt ats 2,dan jgn risau kerana anda akan d cerai kan dlm masa kurang sebulan dan juga tk payah sibuk2 nk masak kerana ditakuti roslin akan menuduh anda membomohkan beliau,so sape2 nk apply,boleh amek borang kt RA yea…segala maklumat adalah sulit(sekian laporan dr Cik Yah Pot pet propa)

    0
    0
  28. el.. says:

    Kalau aku jadi isteri dia x sampai 1 jam nikah aku plk yg terus ceraikan dia.. ha’ ha’ ha ” Saya ceraikan awak sebelum awak ceraikn saya” .

    0
    0
  29. SoLaR says:

    Ade i kisah..hahaha

    0
    0
  30. hikhok says:

    hantu gigi? hahah

    0
    0
  31. Nina K says:

    Tiap kali tengok muka dia meluat habis. Jantan terpaling bodoh dan hodoh di Malaysia.

    0
    0
  32. Amy says:

    hahahaa…ayat last abg nara mmg tak tahan..spe nk jd janda express bole jumpa abg roslin…
    kahkahkahhhhh!

    0
    0
  33. lurlynnz says:

    bg aku la roslin ni mmg xguna.setahu aku mana2 lelaki kat dunia ni susah sbnarnye utk menjatuhkn talak kpd sorg pompuan yg bnama isteri.tp aku tgk dia ni senang je nak ceraikn isteri dia.apa punya jenis lelaki la dia ni!!!

    0
    0
    • BumbleBee says:

      that’s why kuasa talak diberi pada lelaki…kalo pempuan kang cepat emo…and menjurus utk mengeluarkan kata2 yg x sepatutnyer apabila marah…

      tp utk kes ni…lain.Mungkin kerana anu seseorang dalam botol~….oppsss

      0
      0
  34. hehehe…

    roslin mengalah kn pelakon beego…

    so pe sbb dia ceraikn isteri dia?sdgkn dia lafazkn cerai time isteri dia g spot check kat hotel…hehehe

    aku rs isteri dia silap plan n tactic…

    dia xyah bawa jailani pun xpa…tp bawa jabatan agama baru kaw2…tgk pe dia nk kata klu dh kantoi ngn jabatan agama…nk kata mak angkat ka kakak angkat xda istilah tu semua…cekup trus hahaha…

    agak2 nk kahwin ngn roslin ni mintalh wang hantaran sebanyak RM50ribu hingga rm100ribu sbb klu cerai pun xpa de duit poket…klu dia ceraikn bkn salah kita ha amik lg wang kat dia ha baru dia tau ingt sesenng jer cerai2 ni hehehe

    0
    0
  35. Gusti Ayu says:

    Tak pa la Roslin… rekod hang ceraikan dua bini dalam masa tersingkat tu aku ingat susah nak dipecahkan….. hang sorang jer la yang akan pecahkan rekod hang sendiri….. cuma aku nak tanya… bila nak buat rekod lagi.. hehehehe
    apa hang ingat kakak angkat,, nenek angkat ker … tu muhrim hang ker……
    lain kali kalau nak bincang apa2 kat rumah udah la tu pun kena ada laki dia… ni yang pi hotel pasal apa ??????

    0
    0
  36. kak chubby says:

    aku musykil pasal si jalani sidek ni…?? dia tu bute ke ape? ke dia dah mereng? x paham…x paham. lepas ni ade la persatuan yang dinamakan “PERSATUAN BEKAS JANDA ROSLIN HASHIM”….possible x?

    0
    0
  37. Sapa nak kahwin dg Roslin kena faham dulu hubungan rapat dia dgn Raja Azmi hingga main kuda berjam-jam tanpa suami raja Azmi disisi. Kalau rasa tak percaya, tak payah. kalau rasa percaya, kena fikir dulu 7 atau 8 kali. kalau dah fikir 7 atau 8 kali, kena check lagi, buat intipan. kalau nak sangat la…

    0
    0
  38. hana says:

    lelaki yg baik utk prempuan yg baik….lelaki yg jht utk prempuan yg jht….fikir2 kan lah……

    0
    0
  39. ^gigi dlm botol^ says:

    amboi,,,,,cket2 saman…cket2 saman…kalo kita di pihak yg benar nape nk marah2nyer….biarkan jer la org nk mengata…pahala dpt kt kita….lgpun lambat laun kebenarn akan muncul gk….sbr jer la….diam lebih baik drpd berkata2..kena sbr la…sbr itu kan spruh drpd iman…kita kan org islam…..sptutnya bila dah umur mcm RA tu…kena muhasabah diri la…..hm…jg family sendiri la, da ada anak menantu…kebagiaan x boleh dicari….tp kebhagiaan boleh dicipta…sbnrnya asasnya ialah agama…kalo agama tu dijadikan tonggak utama….i’allah, perjalanan hidup akan tenang…..(muhasabah utk kita semua..)

    0
    0
    • uji says:

      hahaha betul 10x….biasanya org yg takut dgn bayang2 sndri ja yg nak saman-saman ni…kalau nak tutup mulut org daripada bercakap lain kali jgn buat perangai…dulu ckp ‘aku tak peduli apa org nak cakap dan hentam aku’…tp knp skrg nak main saman2….pelik..nak ugut lah tu…kalau ada 1000 org yg ckp…wah byk lah ko punya saman….

      0
      0
  40. alpha says:

    promosi Free membership dan sihat forever!

    0
    0
  41. gaga says:

    btul lah kata hana “lelaki yg baik utk prempuan yg baik….lelaki yg jht utk prempuan yg jht….”

    sendiri mau hengat lah. raja azmi ni dulu skit bkn main kutuk filem yasmin ahmad konon x bermoral la last2 die sendiri sekrg da buat citer x bermoral

    apa mau jd nihhhhhhh

    0
    0
  42. kueh raya says:

    x suke rja azmi

    0
    0
  43. hans kacak says:

    malas nak amik tahu pasal Roslin nih
    kahwin macam pakai baju jer

    apa2pun moga semua bahagia

    meh komen kejap pasal iklan raya tv3 yang baru nih

    P/S : Iklan Raya Aidilfitri TV3 Tahun Nih Macam Ada Tak Kena! Ini Bukan Hari Natal….

    0
    0
  44. bella luna says:

    jongang3 x…jongang3x….roslin gigi jongang…. (ala2 lagu halimah jongang) menyampah seh mamat ni,bdget hensem! gigi jongang pun ayt mns..smpai RA gilakn die….

    0
    0
  45. eyda says:

    ader aku kesah dengan saman ko 2……..

    0
    0
  46. bussy body says:

    x leh blah btol.muka dah la x ensem. main badminton pon x la hebat mana. poyyooooooo je lebih. dok ceraiberai manjang.napsu kuda btol.

    0
    0
  47. roseline says:

    ……pelik taste RH ni kan !!!!
    dia suka yang kendur-kendur.

    0
    0
  48. eszol says:

    lpas ni kene saman la tauke website ni?

    0
    0
  49. kueh raya says:

    ntah apa2 diorang ni x lalu nk komen dh

    0
    0
  50. HUHU says:

    dh x best lar cte RH n Ra nih

    0
    0
  51. herdyk says:

    THE ONLY SOLUTION: ROSLIN MUST STAY AWAY FROM RAJA AZMI. SO LONG SHE IS IN THE PICTURE, SELAGI TU LAH ROSLIN AKAN JADI CAMNI. SEKIAN.

    0
    0
  52. myra gadis mu says:

    x tau la siapa yg salah bagi saya x salah klu kt memaafkan kesalahan org lain dan memberikan peluang utknya membetulkan kesilapan dan tidak silap jg seseorang itu meminta maaf sekiranya terlanjur kata mau pun terlajak perbuatan dan tingkahlaku.apa2 pun bagi la peluang kpd kaum hawa bab dia tidak berdaya menolak setiap azali yg telah di tentukan kpdnya.ingat saja ini dunia sementara akhirat adalah selamanya.setiap janji yg keluar dr mulut kt adalah hutang dan ia harus di kotakan.klu tidak sanggup menepati janji jangan sesekali berani memandang wanita,mau pun memilikinya.

    0
    0
  53. zomby says:

    hehehe…lawaklah roslin ni….tak kan dia nak ckp RA ada kaitan dgn penceraian ini…..

    0
    0
  54. Miis E says:

    Tak boleh salah kan dia orang berdua. Benda ni tak kan jadi kalau laki dia tak DAYUS.

    0
    0
  55. apa2 ajer says:

    Apa2 ajer lahhhhhhhhhhhhhhhh…

    0
    0
  56. azurin says:

    eleh…roslin perasan ensem…ceh, macam ensem…kalo ensem takpelah jugak…ni tak, gigi ke lain, muka ke lain…buerkkk!!!!perghhh…

    0
    0
  57. Eliana_Haja says:

    Raja Azmi … maybe terlampau rapat ngan roslin .. mase 1st perkahwinan .. pasti sbb Raja Azmi juge … actually salah roslin juge … kalau bebetul sayang pd pasangan tu … andai kata menemani pasangan .. kenape tidak bawa sekali .. itu utk mengurangkan prasangka, cemburu, syak wasangka ..
    so dari segi logik jugak … roslin la yg kene pandai menjaga ati mengikut sesuatu keadaan…

    0
    0
  58. nightmare says:

    janda tua nak kelapa muda
    sudah dapat terlepas pula
    rezeki roslin asyik menduda
    kat bini orang tak boleh lupa

    jawab jangan tak jawap

    0
    0
    • Miss Poco says:

      suka sangat menolak rezeki
      dua-dua cantik dicerai pula
      bini orang kau selalu dekati
      yang kerepot tu menggatal juga?

      0
      0
      • miss ina says:

        sokong!!pasni kalu ada pompuan y x sadar dri nk gak c abg lin macho ni aku x tau la kan coz terang2 die suke main kawin cerai ni.so pd pompuan y bakal jath hati kat die ni,lu all pkir la sndri.ayak!!!!

        0
        0
  59. miss ina says:

    roslin ni leh join kawin cina buta wooo.senag2 cerai je….hik3

    0
    0
  60. A year of snow a year of plenty.

    0
    0
  61. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0
    0
  62. porno izle says:

    I would like to thank you for the efforts you have made in writing this post. I am hoping the same best work from you in the future as well. In fact your creative writing abilities has inspired me to start my own BlogEngine blog now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a fine example of it.

    0
    0
  63. Resources this kind of as the one you mentioned right here will be extremely helpful to myself! I’ll publish a hyperlink to this web page on my private blog. I am sure my site site visitors will discover that quite beneficial.

    0
    0
  64. Fantastic job here. I genuinely enjoyed what you had to say. Keep heading because you certainly bring a new voice to this subject. Not many people would say what youve said and still make it interesting. Nicely, at least Im interested. Cant wait to see additional of this from you.

    0
    0
  65. k2 says:

    I must say, as significantly as I enjoyed reading what you had to say, I couldnt help but lose interest after a while. Its as if you had a excellent grasp around the subject matter, but you forgot to include your readers. Perhaps you should think about this from much more than one angle. Or maybe you shouldnt generalise so a lot. Its better if you think about what others may have to say instead of just heading for a gut reaction to the topic. Think about adjusting your personal believed process and giving others who may read this the benefit of the doubt.

    0
    0
  66. I’d like to thank you for that efforts you might have produced in writing this write-up. I’m hoping the same best do the job from you within the future as well. In reality your inventive writing abilities has inspired me to begin my own BlogEngine blog now.

    0
    0
  67. Youre so right. Im there with you. Your blog is absolutely worth a read if anyone comes across it. Im lucky I did because now Ive acquired a whole new view of this. I didnt realise that this issue was so important and so universal. You definitely put it in perspective for me.

    0
    0
  68. I’m happy I found this weblog, I couldnt find out any information on this topic matter prior to. I also run a site and if you want to ever serious in a little bit of guest writing for me if possible feel free to let me know, i’m always look for people to verify out my site. Please stop by and leave a comment sometime!

    0
    0
  69. I would like to thank you for that efforts you might have made in writing this write-up. I’m hoping the same best operate from you inside the long run as well. In reality your creative writing skills has inspired me to begin my personal BlogEngine blog now.

    0
    0
  70. What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely useful and it has helped me out loads. I hope to contribute & help other users like its aided me. Good job.

    0
    0
  71. One of the best articles we have ever read on the internet! I recommend it for sure all your friends, so you may want to look you think that the Internet should be more people writing such a wonderful message. If you can recommend me more such articles on these topics, please have some information.

    0
    0
  72. Windy Helmle says:

    Keep it up, nice job! Precisely what I needed to know.

    0
    0
  73. Your informations Roslin: Raja Azmi Tiada Kaitan Dengan Penceraian Saya | Beautiful Nara its great! . Please give more info Roslin: Raja Azmi Tiada Kaitan Dengan Penceraian Saya | Beautiful Nara love this!

    0
    0