Written by AbangNara | January 5th, 2015

Kan Abang Nara dah cakap. Hanez Suraya memang tak tipu apabila dia memaklumkan hubungannya dengan Romie telah tamat satu ketika dahulu. Mereka berdua memang telah berpisah. Namun sepanjang tempoh perpisahan itu, Romie bersungguh-sungguh datang memujuk Hanez Suraya sehingga dapat mencairkan hati pelakon jelita ini. Kata orang kerak nasi pun lama-lama lembut kalau direndam dalam air. Inikan pula hati seorang wanita yang pernah ditakluki hatinya dengan seorang jejaka. Amboi puitis sungguh!!!

hanez suraya dan romie

Selain daripada berjaya memenangi kembali hati Hanez Suraya, Romie juga telah berjaya memikat hati keluarga tunangnya itu. Iyerlah kita sebagai lelaki kalau nak jadikan anak orang isteri, mestilah dapat restu mak ayah. Jika anda ingat, ada satu ketika Hanez dikaitkan dengan seorang lelaki yang merupakan seorang juruterbang. Berdasarkan penerangan Hanez, lelaki itu hanya kawan rapat dan bukannya pengganti Romie ketika itu. Terang Hanez Suraya:-

Memang kami putus ketika itu. Cuma dalam tempoh berpisah, Romie bersungguh sungguh mahu memenangi hati saya semula. Dia datang pujuk. Paling penting, dia memenangi hati keluarga saya.

Lelaki itu kawan baik saya. Jangan babitkan dia dalam semua ini. Jangan salah faham hanya kerana dia rapat dengan saya.

Saya mengharapkan penamat yang baik untuk ini. Saya anak sulung daripada tiga beradik dan keluarga juga mahukan yang terbaik untuk saya. Saya tak mengharapkan majlis yang berskala besar, cukup mereka yang datang nanti akan tumpang gembira

hanez suraya dan romie
Untuk makluman, Hanez dan Romie bercadang untuk mendirikan rumahtangga dalam tempoh 6 bulan. Berdasarkan pengiraan Abang Nara, mereka akan menyambut Syawal tahun ini sebagai suami isteri. Pasti seronok. Semoga segala perancangan berjalan lancar hendaknya. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Sumber Berita Harian.

hanez suraya dan romie
hanez suraya dan romie
hanez suraya dan romie
hanez suraya dan romie

87 responses to Romie Bersungguh Mahu Menangi Hati Saya Semula – Hanez Suraya

  1. Olga says:

    penipu nak kawin dgn penipu..elok sgt la tu. :(

    0

    0
    • lan kedah says:

      pungkoq hang la ..romiang !

      0

      0
      • Mak Jamah says:

        dengan perempuan awek kau bersungguh.
        dengan bini tua kau layan macam quran buruk.

        jantan jenis apa ko ni?

        0

        0
        • Kiah Kongo says:

          x teringin nak ucap tahniah. k bai.

          0

          0
        • Anonymous says:

          #keluarga juga mahukan yang terbaik untuk saya. Saya tak mengharapkan majlis yang berskala besar, cukup mereka yang datang nanti akan tumpang gembira

          Bergembira di atas air mata dan kemusnahan sebuah masjid??? Hahaha… tak tau nak komen apa2 dah… kalau keluarga aku… dah tentu mak ayah aku malu nak mengaku aku ni anak diorang… kerana perangai terhegeh2 gila nak berlaki kaya raya dan bangga bermaksiat memakai seluar pendek di luar negara…

          0

          0
        • Rooney says:

          dah x kuasa nak melacap…pungut la balik betina murahan ni.

          0

          0
        • Anonymous says:

          bersungguh la wei..da tkde yg nk pn ngn jntn tu.
          bini tua pn tk mau la.

          0

          0
        • Yahudi says:

          Handsome Romie , macho gittu jadi rebutan ramai ..

          0

          0
        • Nasib Ko Lah Beruk says:

          buat la besar mana pun, satu msia menyumpah korang berdua.

          0

          0
        • Tipah Strawberry says:

          nanti pegi honeymoon naik mas kelas ekonomi lagi ke hanis???? jangan nak saman pulak ye….

          0

          0
        • Anonymous says:

          Keluarga tak tahu malu!! Tak ada maruah..!! Anak kebulur berlaki kaya sampai sanggup merosakkan rumah tangga orang, korang 1 keluarga masih tersenyum gembira… phuii..!!!!

          0

          0
      • Orang Cerdik says:

        Oh Rozana

        Dimana bisjut & royi?

        Jejaka bangla menepis bayangmu
        Mengenang cerita saat bangla bersamamu
        Ada RM10K
        Masuki ruang hatimu

        Dimana RM10K
        Ingin aku mencari
        Ingin ku mengulang
        RM10K yang tertunda

        Masih adakah bisjut & royi kepadaku
        Masihkah engkau sayang kepada jejaka bangla?
        Dalam sendiri ku menunggu
        Datanglah jejaka bangla
        dengan RM10K

        Nak bisjut?
        Nak 10K?

        0

        0
        • Anti lawak hambar says:

          Kau ni apehal org cerdik ke cmni? Benci btul ak tgk bisjut royi la ape la..ko duduk je la kat comment blog serius tu diam2..xklaka langsung bisjut royi rozana la ape la..benci ak

          0

          0
        • mama says:

          anti lawak hambar..tula geram betul ak ngan org cerdik kat atas tu…tiap gosip die ade…aduhai…kalo kawan ak..ak dah bagi kaki rase ny…die igt die cerdik dok eja royi macam tu…agaknya tadika pon xabes…

          0

          0
      • Anonymous says:

        gosok jangan tak gosok2….gosok sampai berkilat2

        0

        0
        • senduk says:

          gosok aper tuu ?

          0

          0
        • roti panggang says:

          gosok bik sama rotin

          0

          0
        • Amy Singapore Girl says:

          Amy nak ucap selamat tahun baru 2015.
          dah lama Amy tak komen kat sini sebab sibuk berniaga cheese. Cheese bukan sebarang cheese..cheese resepi dari Italy uoolssss. Masa tahun baru tu ramai kawan Amy datang bermalam rumah Amy. Tepat jam 12 malam…Amy buat cheese. Pagi tu baru lah siap cheese. Kiranya penat Amy tak tidur berbaloi lah. Cheese tu sedap sangat…meleleh. ahhhhhhhh.

          0

          0
    • anne says:

      yesss olga! baru nak cakap the same thing!! sama2 penipu. sampai kesudah takleh pakai cakap kau ni hanes oi

      0

      0
      • Sofeah Latjuba Muller says:

        perempuan jahat akan dpt lelaki jahat. harap tuhan redha jangan sampai tuhan turun musibah. itu saja…

        0

        0
    • HANES BURIT MASAM says:

      3 TAHUN JE KORANG KAWEN !!!
      KO DAH LA MAKIN SENDU N TAK POPULAR DH SEKARANG KO HANES !!!
      MAKIN HARI MAKIN RAMAI RETIS MUDA YG CUN N POPULAR !!! JANGAN SALAH KAN ROMENG , KLO NANTI SI ROMENG TERGILAKAN RETIS MUDA YG LEBIH CUN DARI KO !!!

      0

      0
    • zarra says:

      Tapi anak2 romiang ni sentiasa dengan dia. ex wife die tak bela ke? tp bagus pun jantan ni bela. Bior die reti. Bior si hanez ni rasa bela budak2 dh kau rampas kebahagiaan mak ayah dia! at least die kawen baru pun xde lah mcm si aidil tu. Kawen lain anak tak jage lgsg lepas tgn. Bg nafkah tak cukup!

      0

      0
    • saja nak cakap says:

      tahniah kan jelah…dah jodoh kot..hal rumahtangga org kita tak tau..mgkin hanes ada klebihan yg lelaki tu nmpak..yg ada suami please jaga suami korang elok2..jgn bagi hidu bau busuk dan nmpak benda buruk..lelaki kot..kalau kat rumah mata tak sedap memandang..mula la bukak fb tgok gambar2 seksi..kat luar pakai tudung..kat rumah bila berdua ngn laki apa salahnya pakai seksi2 ckit..rambut mentang2 pakai tdung jadi masam pastu menggerbang mcm singa kat umah..btudung lilit2 bagai kalau suami masih terbayang bau masam rambut korang kan tak elok jgk..pakaila syampu wangi2,,rambut pun nampak indah..laki korang hari2 tak sabar balik rumah…jap lagi korang reply aku seksi laki aku keluar jgk..kan kita dah ikhtiar..k macik2 mulai hari ni boleh pergi start rebonding ke atau beli baju tidur satin2 ke.jaga kulit,,kuku…pakai tudung lawa..buka tudung kat rumah pun lawa..hati suami cair beb..selamat menambat hati suami anda..

      0

      0
      • asal tutup aurat jer kira muslimah says:

        good point.

        Malay women so interested to become a NENEK kebayan after they got married. And then instead of looking at themselves, they instead pointing fingers at the man (the husband) and the other woman.

        We are not advocating adultery/infidelity, but if you are always acting like a mother (to your husband) or a nenek kebayan (to your husband), he will in no time, start to look for a new button to push, to satisfy his man instinct (as a hunter).

        The other thing, married Malay women always denied their husband’s man instinct. You shut his instinct, you get the ‘bonus’, bonusnya ialah you all jadi Liyana Manan. Do you want that?

        Now, stop cursing other women and start getting naked and look at yourself in the mirror – Do I deserve a husband or do I deserve a gym instructor?

        Looking good means you value yourself (for yourself, not just for your husband). Looking like a NENEK kebayan means you value your husband that you abandon yourself. In turn, he will go out there looking for the new woman who values herself — a prize!

        0

        0
        • Ika says:

          wow, are you saying the marriage vow is not important? ni la kalau jenis tak ada agama. nak salahkan bini je.

          0

          0
        • asal tutup aurat jer kira muslimah says:

          the marriage vow is not a guarantee to keep your husband.

          you play your agama like shit, and that’s what you get — you think marriage vow alone can keep a man. NOPE. a big NOPE.

          You’d better rethink your so-called Islamic values.

          0

          0
        • saja nak cakap says:

          betul tu..a man is a hunter..so kesimpulannya jgn urus laki org..baik korang semua pegi urus laki sendiri..betul ke laki aku ni boleh setia dgn aku..kalau rasa2 tak yakin sgt..ko pegi rawat diri sendiri…lelaki kdg2 depan korg tak berani ckp bini dia mcm singa..tapi kat hati saper tau..walaupun dia tak tegur..tapi hati dia berkata2 jugak..lawa kat rumah lagi penting dpd ko nak melawa kat luar..kat rumah pakai sarung jer ngn tshirt..ambil positive..kalau korang lawa mcm c hanes ni..laki korang hari2 kejar korang kot..mcm romi kejar hanez tu..sekian makcik2 sekalian

          0

          0
      • ayoi says:

        kenapa mesti ade mslh umah tgga je isteri y dipersalahkan??nape bukan laki??adakah keretakan umah tgga berpunca 100% dr isteri??bagaimana dgn tggjwb sbg suami??mendidik,membimbing isteri dan anak2 ke arah kebaikan..berapa ramai kaum lelaki @ suami y ajak isteri solat jemaah??berapa rmai suami memuji masakan isteri dan puji isteri cntk??berapa ramai lelaki y bgn dan kejut isteri solat subuh??jawapannya……………………kebanyakan tak ade…….klu si suami mengharapkan kesempurnaan dr isteri adakah adil??isteri pun mengharapkan kesempurnaan dr suami..berapa rmai isteri y boleh menerima suami mrk seadanya??suami perut buncit,boroi,pale botak kkdg bau bdn busuk tak reti nk jg..bau rokok..gigi pun kuning,mulut berbau adakah isteri komplen dn mula mencari laki2 di luar sne??jawapannya tak…..kebanyakan isteri menerima seadanya suami mrk…buruk camne,gemok,hitam,busuk isteri terima…klu kt mengharapkan kesempurnaan mmg smpai bl tak akn jumpa…bayangkan lah sorg isteri menjaga 7 org anak sempat lg ke nk berdandan cntk2??fikir logik laa…tu lum kire lg suami y pemalas xnk tlg isteri buat kerja rumah…

        terigt kate2 ustaz ravi farid time sambutan maulidur rasul baru2 ni…”suami y baik adalah suami y terima isteri seadanya”….nk ikut sunnah rasulullah tu sgt mudah bkn hnya dlm poligami je tp melayan isteri dgn baik dan terima isteri seadanya itu pun merupakan sunnah rasulullah..islam itu indah,cntk..y nmpk buruknya adlh penganutnya…

        0

        0
        • Pbbbttttt says:

          Terima lah juga kalau laki yg cari pompuan lain. Bukan semua tempat sesuai dipakai terima lah seadanya. Bila di tempat kerja punya bersiap tapi di rumah punya serabai macam makcik2, jangan komplen hati suami jatuh pada org lain, bermadu x nak.. Sombong. Lebih suka jadi janda.

          0

          0
    • sajanakcakap says:

      dpd korang sibuk mgumpat c hanez tu yg dah berjodoh ngn romi tu baik korang pegi jaga laki masing2..kita tak tau masalah rumahtgga romi smpai dia beria2 sgt kejar hanez tu..kita org luar jer kot.kat luar bertudung..bila kat rumah apa salahnya pakai seksi2..lelaki kot..bila kat rumah nampak buruk..mula bukak fb cuci2 mata..lelaki ni jgn bagi dia hidu bau busuk dan bagi nmpak benda buruk..pakai tudung lilit2 kalau suami masih terbayang2 bau masam rambut korang kan tak selera jgk..pegi pakai syampu wangi2,,jgn bukak tudung rambut mcm singa,,kepada mkcik2 boleh start pegi cari baju tidur satin ke..rebonding rambut ke..pakai tudung lawa..buka tudung kat rumah pun lawa..suami tak sabar2 nak balik..jaga kulit jaga kuku..ikhtiar jer..kalau harap suami duduk rumah jer takde ikhtiar pun memang tak la..k..selamat menjaga suami anda..

      0

      0
  2. ketty says:

    eh..xde sape nk comment KE? meluat dah hahaha..

    0

    0
  3. Cili Api says:

    semuanya telah dirancang…memang buaya memang licik. si ular dan si buaya. amat serasi.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    kalau saya, kalau baru betunang sahaja, belum sah suami isteri, rasa malu dan segan silu pulak kalau nak begambar behimpit di hadapan orang tua dan keluarga macam di atas tu,

    0

    0
    • miss bengang perampas says:

      Ko dah dpt kawin ngn jantan hancuss x guna ni..sb ko pun x guna jgk. Lepas ni…please please please jgn tunjuk muka ko kat TV. Stesen TV jgn interview dia pun!!!! Benci satu Malaya kat penipuan ko x hbs lagi!!! Pompian sial…lps ni x yah nk sibuk berlakon. X hadap pun nk tgk lakonan samapah sarap ko tu!! Ko dok Rumah main celup2 / geli2 ngn romiang ko tu..gatal Sgt nk laki org kan??

      0

      0
    • Biskut says:

      Ala…apa nk hairan kalo dh smpai sama2 melancong ke luar negara. bergmbr pun pegang2 bontot. dulu siap buat PC srh liyana mintak maaf. so….mmg sah dorg 2 langsung takde kemaluan….

      0

      0
  5. shhh says:

    Berdrama btol la.. dia ingat olahan ala drama melayu yg diadaptasi dari novel mampu utk mengelabui mata hati rakyat jelata gamaknyerr.. udah le.. klau btol ko suci takkan sanggup nk saman liyana tatkala org tu masih bergelar isteri.

    0

    0
  6. Lily says:

    drama kuat nyah…

    0

    0
  7. xxx ray says:

    Btw, ank dara tp tetek dh jatuh mengalahkn mak berank 5…huhuhu….pandai ko ngepam romiang

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Hanes, Romie n families , please SHUT-UP n SHUT-UP

    0

    0
  9. ulala says:

    baju tunang hanez ni macam baju scha masa majlis cukur rambut anak dia si laraaaa tu. recycle kerrrr?

    0

    0
    • mutiara says:

      aa aahh laaa…
      cian nye, scha jual bundle kot kat die.
      aiseh hancussss..
      bau ketiak scha la baju tu..
      kwang kwang kwang

      0

      0
  10. aku says:

    Mak ayah pls,tunjukkan la jln pd anak ye..anak bru btunang dah dibenarkn duduk berhimpit.keluarga sume bertudung tp sanggup bersekongkol dgn maksiat.nk btunang tu tak kesahla tp ikut la syariat islam…

    0

    0
  11. siti says:

    tahik ah abg nara. semua retis dia bodek

    0

    0
  12. Abby ababi says:

    Bagai tahi dibelah dua… Sangat padan…

    0

    0
  13. Ipar Romie says:

    malu kaum famili dan kampung dapat perempuan camni. satu kampung menjeling.

    0

    0
  14. Che ton says:

    Puipuipuipui..hakpuih…

    0

    0
  15. Anonymous says:

    *muntah*

    0

    0
  16. Cry wolf says:

    NAK KAWIN, KAWIN JE LA!!! STOP MAKING BULLSHIT STATEMENT!!! EVERYONE KNOWS WHAT’S THE REAL SITUATION IS!!!! WE HV NOTHING AGAINST U MARRYING THAT AWFUL/IMMORAL GUY, JUST STOP TELLING LIES ONE AFTER ANOTHER. DONT THINK WE R STUPID N U CAN DECEIVE US THE PUBLIC WITH YR NEVERENDING EXCUSES. THEY’RE MERE EXCUSES N STUPID LIES, ALL OF THEM. JUST TO COVER YR NEVER ENDING SCARY TALES. INGAT YA, DONT BE SO PROUD OF WHAT U HV NOW. YR JOURNEY IS JUST A BEGINNING. PERJALANAN HIDUP BERRUMAHTANGGA PUN BELUM LAGI, ANYTHING CAN HAPPEN. PEGI MUHASABAH DIRI LAGI BAGUS THAN GIVING OUT STATEMENT AS MERE EXCUSES.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    tahniah hanez. love u

    0

    0
  18. tecit says:

    ok plannye cenggini ye yunk,

    memule i ckp ngn media i mmg da xde pape dgn u. Then i akan upload pic me with somebody else so that they’ll thought he’s my bf now. Then after ur divorce settle we would engage. Then if media ask why? u would respond first.

    U cakap gini tau yunk tau “Selama 2 bulan i pujuk hanez, die da byk bekorban utk kebahagian sy. Jd xkan sy nak buang die cmtu je. Sy kene bertanggungjawab”

    Then baru i reply kt media ckp “Ye, betol, mmg romie pujuk sy. Sy cube bertahan tp kegersangan sy hanya pada romie. Jd sy bersetuju utk bertunang”

    then kn yunk nt bile kite da kawen, people will forget everything. Trust me syg..

    0

    0
  19. Yani says:

    dulu pun ada artis yang sebegini juga… kalau boleh dikumpul cerita beliau sampai di boikot wartawan kerana cakap putar belit… putus kes lelaki g holiday ngan ex-wifey di negara matahari terbit… pastu tup tup… g kursus nikah sesama.. alasan dia memujuk saya bersungguh-sungguh… akhirnya bahagia dah ada sepasang sekarang… life must go on… masjid tu xde sapa berani runtuhkan… tapi kalau masjid yang kita bina batu asas tak kukuh mana bila2 jer boleh runtuh… jangan salah kan satu pihak jer… hanya kerana satu pihak tu bercirikan muslimah kita rasa dia betul segala… allah itu ada perancangan yang lebih baik… samaada dia beri ujian kesakitan atau ujian kegembiraan… xpayah hina orang lebih baik kita hina diri sendiri yang asyik mencaci orang… orang x kenal kita mmg la syok jadi keyboard warrior…

    0

    0
  20. Lenon says:

    Kesian aku tengok ko Hanez . Ko fikir kisah cinta ko fairytale. Ko masih tak faham berjuta orang berbulu dengan perangai dan tindakan ko. Dok menjaja kisah cinta seolah orang amatlah teruja. Ko tu bermaksiat dengan laki orang tanpa segan silu. Apa jenis manusia dan keluarga yang kau ada?

    0

    0
    • ita says:

      Berjuta bebuli ngan hs berjuta pahala dia dapat
      Hs u shd lebih sederhana
      jangan menunjuk sgt nak bertunang meriah bagai
      Kuasa Allah kita x tahu?
      Buatnya romie rujuk balik dgn x wife dia
      Ingtla kita merancg Allah menentukan
      Jangan menunjuk sangat

      0

      0
  21. anon says:

    nampok benor menipunya…….lakonan terbaik la korang berdua

    0

    0
  22. ara says:

    mak bapak jenis mata duitan ye…support anak musnahkan rumahtanga org lain…mmg keluarga sialan lor….

    0

    0
  23. Anonymous says:

    blah la lu hamis romiang…!

    0

    0
  24. tante says:

    macam penah tgok baju hanez tapi mungkin di majlis baby shower che ta??

    0

    0
  25. Anonymous says:

    BOOOOOOOOOSAAAAAAANNNNNNNNN!!!!!!!! Sudah2 laaa Nara kuar cerita psl dia ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dia ada byr NARA ke???????????????? Aku nk nasihat 1 je hanez oooiiiii…Kalau Romy ni boleh tinggalkan isteri dia utk kau, dia pun boleh tinggalkan kau utk pompuan lain!!!!!!!

    0

    0
  26. nur says:

    mcm kisah fasha plak. berpisah ngn jejai pastu jejai pujuk2 bagai nak rak sampai kawen akhirnye. Udah jodoh tidak ler kemana. Cuma cara jodoh dia sampai tu buat org marah. Baik ko jd bini number dua drpd ko menyebabkan org lain bercerai.

    0

    0
  27. Wattaheck says:

    Nara,

    gua saran…sudah lah keluarkan berita tentang artis ni buat masa ni.
    tak cukup lg ke coverage yg bertimbun lu buat?
    undang org mengata.
    gua pn benci juge ke die…so what?
    sblm sume manusia kt malaysia ni muntah kahak ngn berita artis ni…

    0

    0
  28. NADDY says:

    XDE ORG PCAYE DH CKP KAU TU HAMIS..SIMPAN SIKIT STUPID KAU TU..

    0

    0
  29. hamez nyaaa kambing itu says:

    hok alohh..gagah la nak bertunang bagai…dah lunyai la pe*** ko masa di bangkok tu..xyah la nak buat muka suci..tetap berlobang jugak..huh..siromiang jantan tak guna..nanti da jemu cari lain plakk…masa hanez buat comeback masuk hlive nangis….panggggg ..!!! sedass..haaaaaakkkkktuiiihhh ..ikhlas dari kahak paling dalam

    sekian

    0

    0
  30. dengdang says:

    Zalimnya hati pengomen yg komen2 ni…nape teruk sangat mengata orang kat sini??? Nanti xmasuk syurga tau selagi xmintak maaf kat hanez. Percuma saja buat dosa mengumpat di sini..tak takut ke seksa neraka? Baca gosip, baca saja lah. Nak mengumpat menghina buat apa??? Tak takut Tuhan ye?? Memang kene tunggu balasan akhirat lah..kesian korang semua ni. Kesiannnn ye xsabar nk diseksa??? Hanez dpt pahala korang free2, korang dpt dosa free, untung hanez..korang lebih teruk dari pembunuh. Korang lebih teruk dari penzina. Dosa mengumpat tu xdiampunkan Tuhan ya. Selamat menempuh alam akhirat..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Dahlah kaum krabt artis ni … klu nk back up pun tngk artis korang sndri … HS ahli syurga sgt ke??? …. artis korang pun menzalimi org … terampun ke dosa? Dahlh dia menipu org … kpd smua yg baca kenyataan media dia … brapa ramai dia dah menipu … suruh akak korang buat sidang media … kata dia menipu lps tu minta maaf …. Jgn kata mcm dia tu ahli syurga sgt. Perangai dia sblm dn slps artis pun dah sgt teruk. Dia sdri yg buka aib dia sdri. Asal malu jd kaum krabt HS da ke? ..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Sorryyyy… dari kitorang kesiankan perampas, lebihhhhh baik lagi kitorang kesiankan ex wife yg tak psl2 bergelar janda sbb pompuan neh. Fine, ko dpt laki tu, tp ko juga dpt kebencian dan keboikotan dari org rmai. Ko kan tak caye karma. Well, live with that then. Hadam jek larr.

      0

      0
      • jenah pulut says:

        lbih baik kita tolong mangsa banjir..liyana ade harta,pndai3 la bawa diri..ade la tu bahagian liyana..

        0

        0
        • Anonymous says:

          Amboi senang ko ckp pepandai bawak diri.. nanti laki ko kene kebas pepandai laa ko bwk diri yek. Baru nk bg bantuan banjir ke.. org dah mula tlg dari bln lepas lagi.

          0

          0
        • jenah pulut says:

          laki jenah tokay pulut burma je,xde sape nak..pahtu nk ckp apa lagi?kutuk maki hanez,dpt dosa je..bru nk gi bntu ni,berbulan3 jenah kat myanmar,ade hal sikit..

          0

          0
  31. just sayin says:

    Dah la tu hanez. STOP. JUST STOP MAKING ANY MORE STATEMENT. We don’t want to know, we don’t want to hear. Setiap kali scroll blog gossip ada je keluar statement. Ye, aku tau kau nak cover rasa bersalah kau and nak menegakkan jugak yang kau rampas suami orang tu tak salah tapi agak-agak. Muak and tambah dosa orang sekeliling. Kalau kau baca ni, bagus. DAH, JGN MENYALAK LAGI. Terima kasih.

    0

    0
  32. Anonymous says:

    OMG, does she think that our level of stupidity as low as her???/

    0

    0
  33. Milah tekka says:

    Jgn bang !!!! Tolong jgn cakap.. !!!!
    Jgn bang , jgn rapat..
    Arghhhh ohhhh awwww

    0

    0
  34. jama pak tongko says:

    KAWEN LAH CEPAT HANEZ,TAKYAH NAK TUNANG SGT LAH..lagi cepat kawen lagi bagus.xde org ngata ko.lgpun job nan ado kan..

    0

    0
  35. Che Qaseh says:

    Wau, statement! Siapakah engkau untuk dimenangi hatinya Hanez? Pffftttt!

    0

    0
  36. Anonymous says:

    dah2 la tu nara publish cte pasal die ni.. kami tak nak tau.. tak penting pun. dua2 pun penipu. menyampah sgt. patut terus kawen je. hurmm

    0

    0
  37. m.k says:

    bju die pkai tu kn bju sha pkai msa hri cukur jmbul lara
    hahahahahaha……

    0

    0
  38. safiq copot says:

    kahak kahak tuihhhhhh…

    0

    0
  39. Cicak says:

    Boring la kau ni kulit gerutu.

    0

    0
  40. pemiutang says:

    hmm.. patutlah lambat bayar payment laki aku..
    menggedik balik dengan pompuan ni rupanye..

    – mmg x la nak buat kerja dgn ko lagi. x sampai 3k pon dkt 3 bulan x setel2 lagi.. pfft! `

    0

    0
  41. aziqaqizatatar@gmail.com says:

    Baju sama dengan Scha masa aqiqah Lara.. Hahaha

    0

    0
  42. Door says:

    Eiii.. Banyak mulut betul lah pompuan ni.. Dua2 ekor pun sama..

    0

    0
  43. Biskut says:

    To Romiang n Hamis, sila la stop kuarkan apa2 statement dh. makin korg berkata2 makin la org mengutuk, menyumpah seranah etc. Hamis, trima la hakikat peminat ko dh makin berkurang n career kau dlm bidang seni makin pudar. jaga jer si romiang tu elok2. n kalo blh, sign prenup agreement k supaya nnti bila cerai ko masih leh drive Ferrari.

    0

    0
  44. kaki ayam says:

    hanez suraya ni mmg perempuan ****al..#boikothanezsuraya

    0

    0
  45. Haktuih la!!! says:

    Aku rasa better x perlu kot nak publish psal beruk dua sejoli ni.nyampah!kok ye pun jg la ati yg sorg lg tu.aku cadangkan baik psangkan lagu ‘Mahligaimu Dari Air mataku’ masa diorg sanding nanti.langsung x sensitif ngn perasaan org lain!aku pun pmpuan,rasa sakit ati ngn apa yg menimpa kaum seangkatan ngn aku.Hamis ngn Romiang…hesy!!!x t’kata la sakit ati nih!baik junamkan korg hidup2 dlm laut tu bg jerung baham jer!

    0

    0