Written by AbangNara | December 2nd, 2009

radhi oag

Pergh. Sumpah cool ayat yang diucapkan oleh Radhi OAG bila dia lewat 5 minit sampai ke mahkamah. Memang ada sense of humour la si Radhi OAG nie.

[note]Orang ramai pun tahu saya memang kaki lambat. Rock star mesti datang lambat.[/note]

Erk tapi kami pelik sikit sebab Radhi OAG nie rasanya nyanyi lagu bukan lagu rock. Bukan lagu ala-ala pop-pop sikit ke dia nie. Patut dia tukar sikit statement tue. Bukannya rockstar tapi popstar. Baru masuk dek akal skit.

Kepada Encik Radhi, sila datang awal ke mahkamah lain kali ye. Ingat mahkamah nie macam studio ke? Jangan wat main-main ngan mahkamah ek. Hakim tue orang paling berkuasa kat mahkamah. Takder kerja dia nak tunggu anda baru nak start perbicaraan. Anda yang nak bercerai anda lah yang kena datang awal. Ada faham?

::::::  ada koleksi terbaru di Butik NARA, check it out yah, mana tau ada kaler yg tertarikmenariktheboomm ::::::::::

159 responses to Rockstar Mesti Datang Lambat – Radhi OAG

  1. [email protected] says:

    ada umah baru

    • Choqs says:

      demo pkai line gapo blh no1 sokmo..ko share cable tenet nga kak nara..

      • [email protected] says:

        huhu… nak buat mcm maner kan…
        hehehe aku kan peminat setia kak nara

    • aquagirlz says:

      seb bek aku xde..
      kalo xko xdpt no satu

  2. anNeDeSiLva says:

    go..go..radhi..

  3. awekcun says:

    ADUHAI…RADHI

  4. junnosuke says:

    third….
    igatkn dpat first tdi..

  5. ammey says:

    ke mna sja kau berlari bersmbunyi..

  6. hantupensil says:

    standart melayu la lmbt..
    hehehe

    • ammey says:

      nma pn me’layu’ kn

      • [email protected] says:

        AMMEY AKU ADER LAGI NI…
        ader aper…..

        • ammey says:

          Xx..kn sblm rya ri2 ko ckp mk ko blik kg cri ank dare nk jdohkn gan ko
          jupe x…
          hihi

        • [email protected] says:

          kan dah bagi tau kak lady semalam…
          xjuper minah 2 balik kg … heheeh/// selamat aku

        • ammey says:

          aku mna msuk pn cni smlm…
          owh mksdnya ko pn bknan la….

    • junnosuke says:

      tah kte jnji mlayu…
      tpi skong radhi… dye ttap dtang gak..

  7. Choqs says:

    better late than never..uhuks

  8. junnosuke says:

    ammey lma x nmpak…
    ptutla ku mnum air rse twar slma ni..
    rupa2nyer gula x der…

  9. eclipse says:

    anne kak nara dh reply email…ko bc x??

  10. [email protected] says:

    ok lah u alll aku nak kuar dulu….

    lama aku kat cini ramai lak yang xnak masuk BN….

    nant kalo aku rajin aku msuk lagi… hehehehe….

    bye semua…

    • eclipse says:

      la pet…asl ko nak kuar lak??
      sp yg xsuke ko??
      relax la bro….
      bkn sume suke kat kite…
      bt cm aku…wpon ade yg xsuke aku kat cni…
      tp aku bt dunno jer…
      p lantak la…
      bkn aku tenet pki duit org tue…huhuhu…
      so…lepak jer cni….

      • [email protected] says:

        nant2 ler ekkkk,,,,, aku nak p join kawn2 lama aku….
        msti rindu kat aku…. dah lama aku xjoin dorang…..
        hehehe,

        kecian lak aku kat dorang….
        dorang pun plan lama gak nak p PD 2 jan ni…. tp aku nak p juper korang…..

        tp rasa nyer kener ikut dorang kot,,,,,,

        dorang xpenah terasa gan gurauan2 aku ni….

        ok lah u bye n k salam kat kekawan semua….

  11. ammey says:

    wehh u all
    korg da polow x slot chinese ‘the little nyonya’
    bess cite dya,bg aku la

  12. eclipse says:

    kak nara xjual ker tdung mcm tue tp body dia bunga2…eclipse sukela…yg plain kurg suke skit…hehehe

  13. eclipse says:

    la…sume dh g lunch ker?
    temankan la aku kt cni kekwn….

  14. anNeDeSiLva says:

    dh reply..
    anne forwad bg eclipse..
    tak dapat kew?

  15. anNeDeSiLva says:

    eclipse?

  16. aries_april says:

    aries pn dh dpt mail dr kak nara..

  17. aries_april says:

    xmnt la radhi ni…
    jd…bca cam gitu ja kes dia…

  18. anNeDeSiLva says:

    lapa??
    diet……

  19. aries_april says:

    p/s bt pet…

    pet …kita orng kat sni…syg kan ko…
    ko pn kwn2x kta orng…
    but…1 ja aries mnta…
    bkn prtma kli kau lkakan hti aries…
    dh brulang…
    maybe ksbrn yg aries smpn slma ni x dpt d bndung lagi….
    slma ni aries try ckp slmbt mngkn even ko sllu lakakan ht aries….
    aries thu…cleaner cam aries mmg d pndng hina….

    bnda ni bkn aries nk mnta tuk dr aries srng…tuk kwn2x kta…
    ko pn thu kat sni rmai girl…
    ko pn thu ht girl cam na…
    kta orng bkn than ngan kta2x ksr orng laki…
    kwn2x ko kat luar tu tk pa la smua laki…
    aries mla skit hti kat ko…start ko kata kat kakak yg keja ngan ko tu…
    ko kta dia tu gmuk x sdr dri….ska jg tp kain orng…

    ko tau knpa antu…black…badboy…trans…bee leh than kat sni?????????????????/
    coz dia orng 1 1 nya laki yg pndai jg ht orng…
    mlut dia orng x bisa….

    ko jg nk tau knpa orng lma kat sni smua kluar dri BN?
    knra orng2x mcm ko lah pet….
    1st aries msuk sni…
    BN 1 1nya blog yg pling brsh…xda kta2x ksr….kotor apatah lg……
    tnya eclipse….
    slma kmi d sni…
    ada orng mcm ko?
    dlu mmg prnh ada langau bt tahi…
    dia sdr…n leh brbh…
    orng tu…xyah la kmi ksi thu…hnya orng lma kat BN ni ja yg thu….
    hope pas ni ko brbh la pet…
    aries mhn dmi prshbtn kita d sni…
    kta x nk cr msh….
    sdr la pet….kta2x kau trllu bisa utk orng yg tk leh trma….

    mira mnta maaf klu mira ksar….

    • Choqs says:

      cian kan kat girls cni..haha..smpai jd kecik ati tu..xpe2 nnt sy bgtau dia..

      • aries_april says:

        aries kt bkn tuk kpntngn aries srng…
        try la brpa orng mrh n skit ati ngan pet…
        maybe dia orng orng x luah kat sni…

        bkn pa..kita orng just x nk pet trsa….
        bkn kta orng x tgr pet…
        tp pet x prnh brbh….

        brpluh2x FS,FS,YM n mail orng sent kat aries…
        smua complain psl pet…..

        • Choqs says:

          eii eii pet ni nk kena ni..wat malu ko org kg je..dahla tokguru pn org tegur..pet pn kena tegur gak arini..huhu

        • EclipsE says:

          Dear all…
          Whatever is past let it past but now start to behave good so as GOD will give us more sparkles…

    • anNeDeSiLva says:

      Actually anne pon very simple..
      anne kawan dgn sume org kat sni..
      and anne appreciate setiap persahabatan yg terjalin..
      it just that something pet too much…
      anne tak terluka tapi anne menyampah coz u really bangga diri…
      terus terang anne katakan..
      selama kat BN walaupon tak lama sgt2..
      mcm hantu…kira2..bee…black sume tak penah ckp kasar2…
      kitorg kutuk mcmana pon diorg tak penah bangga diri dorg…
      dory simple and cool..
      sbb tu kami tak penah terasa hati…
      kita kat sni komen berhemah…
      bkn komen bangga diri sape lg bagus k..
      up to u..
      anne maleh dh nak gado2..
      buang masa…
      utk kebaikan kita semua jek k…
      kalau kata2 anne menguris ko..
      anne say sorry from the bottom of my heart…
      but hope u feel the same way too…
      salam…

    • EclipsE says:

      aduh…dh mcm cerpen dh…
      ingatkan aku bc cerpen td…heheheh…
      title : kearah muhasabah dr….huhu…

    • yula says:

      luahan hati tuk pet yg mulut ……
      hahahaha…

  20. anNeDeSiLva says:

    Difficult to be the best then others..
    but try to be the best for our self….

  21. violet says:

    salam…
    ada org x???
    oo..suma p mkn….
    emm….

  22. junnosuke says:

    oooh…
    shabat mngapa ko pegi..
    tinggalkan aku sndri..
    ku thu ko sanggup ..
    lala….

  23. anNeDeSiLva says:

    haloooooo..
    semua tak kuar lunch??

  24. hantupensil says:

    makan timeee….!!

  25. violet says:

    hjn yg turun…….
    sejuk….
    cm nk peluk……
    teddy bear….

  26. EclipsE says:

    mst pas ney pet tkujat bc cerpen aries….hehehe

  27. Choqs says:

    smbg yg kat ats td psl gath..mkn tu nk kena tau gak ni ape menu..nk gi mkn ni..suka sgt kalo mentadarah tmpt mcm ni..huhu

    • hantupensil says:

      makan ikan kat lake garden tu la..
      tapi kena mancing dlu…
      kalo dapat makan ikan tu jela reramai…

      • EclipsE says:

        ya btl….sp plg byk tangkap…dia plg byk dpt mkn…xpon…tngkap antu…kite panggang jer dia…huhu…

  28. EclipsE says:

    la…aku pon diet anne…
    dh gmk aku ney…
    nti ko jmpe aku jgn lak trkjt…huhu

  29. aries_april says:

    ok lah u all…
    going out in short while…
    break..
    then going cust place…
    meeting…
    if I free..kta jmpa ptng nnt..
    klau x..esk ja k?

    sorry if I hurt yr felling…
    sorry 2 pet also..
    as friend…
    I love u so much…
    hope u x trsa ngan apa yg aries ktakan…
    prshbtn yg kita jlin slma d BN ni..
    pd aries 1 rhmt…
    d sni kta knl sgla2xnya…
    klau tk krna BN..maybe aries x pnya kwn srmai skrng…
    aries ckp gmbr bla aries d BN…
    tp kdng kala…ms x mngznkan…
    prtmuan yg hnya brlnsung d meja cmptr..
    trpksa kta hntkan krna tgs msing2x….
    tp ia mmbuat kta lbh akrab…

    cma 1 aries mnta pd smua…
    jglah prshbtn yg kta jlin skrng ni…
    krna prshbtn ini trllu brhrga…
    kta umpama sbuah kluarga…
    even x knl each other..
    kta gmbra kan?

  30. EclipsE says:

    korg sume ney xp mkn ker??
    sume diet gak ker….

  31. Choqs says:

    tgh tggu awk ajak n blanje mkn lani..

  32. Choqs says:

    hello..anybody here??

  33. aquagirlz says:

    ..

  34. tOmEii says:

    askum….
    lmeny lah xsinggah cni…..
    chat sume kwn2…..
    rndu sgt2…….

  35. ammey says:

    fren…
    ala2 sememeh 2 mender??

  36. Choqs says:

    yg len dah bawa diri msg2..

  37. lupa pulak nk kmen sal radhi nih..
    apelah ayat dia…rock star kerrr???
    i dun think so…
    dia mane ade lgu hits pon…just camtu jelah…
    klo amy search barulah rock star wars kababom..
    huhu…

  38. yula says:

    p sblah

  39. komputer_lembab says:

    assalamualaikum…diharap anda semua KEMBALI bersembang berkaitan topik ok………!kalau asyik berborak antara KRONI2 jer bosan la,dalam beratus2 respon komen…2,3 komen jer yang ada kaitan dengan topik/gambar…yang lain `hai,hoi,poco2,dah makan?,lunch,tempeala..apela`.

    harap kembali ketopik nak CHAT,masuk CHATING ROOM LA..!aku harap ader yang bersetuju dengan pandanagn aku untuk menjaga BEAUTIFULNARA.takut nanti orang lain boring nak baca2 komen2 dibawah…!

  40. cancergirl says:

    hmmm….x hbs2 lagi kew???

  41. darkshed says:

    Radhi nie mmg rockstar kpada yg baru nak kenal OAG..band nie dlu main bawah tanah ja..maksud aku underground..dorg punya muzik stail alternative (zaman ni mana ada band indie lg) ditubuhkan sekitar 1992 x silap aku..lama tu geng..pegi la tanya bebudak band indie skarg nih..msa dorg skolah menengah dlu kompom dorg minat OAG..lagu kebaboom dorg msa dlu 60′ TV ngan What The Name Of The Game (Piala Dunia Remaja Coca Cola 1997)..label rockstar ni hanya untuk pemuzik yg otai yg bertunjangkan akar muzik rock..so x salah statement dia tu wlaupun dia hanya bergurau..so len kali buat research dlu klau nak kuarkan statement k..lepas dia kuar dari OAG (2009) baru dia nyanyi lagu slow sket tpi msih tunjang muzik rock..AKU X MINAT OAG TAPI AKU CUMA NAK PERBETULKAN FAKTA..TQ

  42. What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

  43. Darby Lench says:

    Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

  44. Legalsounds says:

    I know this is really boring and you are skipping to the next comment, but I just wanted to throw you a big thanks – you cleared up some things for me!

  45. Cannella says:

    find out on Phillip Cannella

  46. Hi there! I simply want to give a huge thumbs up for the great info you have right here on this post. I will likely be coming back to your blog for extra soon.

  47. With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright infringement? My website has a lot of unique content I’ve either created myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the internet without my authorization. Do you know any techniques to help stop content from being ripped off? I’d certainly appreciate it.