Written by serenity | September 13th, 2012

Kristen Stewart mungkin telah memberitahu wartawan yang dia dan Robert Pattinson ‘baik sahaja’, tetapi menurut laporan terbaru, itu bukan apa yang sebenarnya berlaku. Sejak gambar-gambar skandal Stewart dengan pengarah ‘Snow White and the Huntsman’ mula tersebar, aktres filem ‘Twilight’ itu dilihat di sekitar bandar mengenakan kemeja-T dan topi milik Pattinson. Kini, bekas teman lelakinya itu dikatakan mahu Kristen menanggalkan semua pakaian miliknya.

“Rob beritahu dia, yang dia tak mahu Kristen memakai pakaian miliknya di tempat awam kerana mereka bukan couple lagi,” sumber yang dekat dengan pasangan tersebut memberitahu OK! Magazine. “Dia beritahu Kristen untuk buang semua pakaiannya. Dia tidak mahu pakai pakaian itu dan dia tak mahu Kristen memakainya juga. Rob lebih dari marah pada Kristen.”

Bertemu pertama kali di set penggambaran filem “Twilight” pada tahun 2008, Stewart dan Pattinson bercinta selama tiga tahun sebelum perhubungan mereka digegarkan Julai lepas dengan foto-foto intim Kristen bersama pengarah filem “Snow White and the Huntsman”. Foto-foto itu memaparkan Kristen bersiar-siar sekeliling Bandar dengan Rupert yang sudah berkahwin di kawasan-kawasan tersorok. Bukan itu saja, gambar-gambar kecurangan Kristen itu turut memaparkan Kristen memakai topi L.A Dodgers milik Pattinson pada hari tersebut.

Setelah foto-foto itu diterbitkan dan skandal itu mendapat perhatian umum, Stewart dan Pattinson berpindah keluar dari rumah yang mereka kongsi bersama, tapi nampaknya Stewart masih tidak melepaskan sebilangan item yang bukan miliknya. Dalam usaha untuk ‘memujuk’ Pattinson, Stewart dilihat banyak kali memakai pakaian milik Pattinson di tempat awam. Kristen dilihat mengenakan topi-topi, kemeja-T milik Pattinson dan barang-barang kemas hadiah Pattinson padanya.

Pattinson dikatakan amat kecewa dengan kecurangan Kristen. Pelakon kacak itu dikatakan bercadang untuk melamar Stewart sebelum gambar-gambar kecurangan itu didedahkan.

Ditanya sama ada dia bimbang dengan publisiti buruk berkenaan hubungannya dengan Pattinson, Stewart menjawab, “semuanya akan baik untuk kami. Kami baik saja”.

38 responses to Robert Pattinson Mahu Kristen Stewart Buang Semua Pakaian Miliknya

  1. Ms.Bunga says:

    first!!!

    0

    0
  2. latiq says:

    buat pe la nak pedulikan mamat ni. die tak pedulikan kite pun

    0

    0
  3. latiq says:

    2nd..hihi
    buat pe la nak pedulikan mamat ni. die tak pedulikan kite pun

    0

    0
  4. fatin says:

    buang yang keruh ambil yang jernih

    0

    0
  5. kha..kha..kha..... says:

    Biasalah zaman bercinta semua manis…bila dah berpisah barang2 sendiri yg dh diguna bersama,kmbali jadi hak masing2 semula bila perpisahan terjadi.. kalau tak mesti ada rasa tak puas hati pada setiap pasangan….kn…kn….kn…. biasalh tu…adat manusia……ha….ha….ha….

    0

    0
  6. mariahkari says:

    punyela handsome si edward cullen ni pun kau leh cari laki org bella. Huh mehla bg aku vampire ni.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    kristen stewart such a whore! Go to popsugar to view her scandalous photos & she is extremely look like a whore. Cheating with his boyfriend and hooked up with other women’s husband.

    0

    0
    • kecoh siak says:

      “Cheating with his boyfriend..”
      err, si KS ni, dia lelaki? :b

      0

      0
    • penyu says:

      when its come to cheating in relationship, people always pointing fingers to woman. yes, she made a mistake. but shouldn’t rupert sanders be equally guilty? come on, he is 40+ married man and has children of his own. but no, all what people do is to blame the woman.

      0

      0
      • Anonymous says:

        oh ya? I bet you did cheating with your bf and hooked up with a married man, didn’t you? Hahahahaha

        0

        0
      • penyu says:

        please don’t divert from the conversation. its about the hollywood couple, not me, stop trolling by the way.

        0

        0
    • ko lh whore says:

      beb ko ni manager dy ke? ko jeles ng dy pn c rob ni xkn nk kt ko pnyer..kt rumah xd cermin eh? len kli blja english jgn gne google translate

      0

      0
  8. JEJARI KONTOT says:

    dpt balak hensem,pi curang pulak. adeh..tak puas dgn apa yg ada

    0

    0
  9. j says:

    Kris-stew dah rosakkan segalanya. robert tu jenis yg setia n private, sayang gile…kalau aku jd kris stew aku resign dr berlakon terus n hidup cam org biasa tanpa paparazi gila.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Saya sangat meminati Edward Cullen..

    0

    0
  11. comellotey says:

    dah dapt edward cullen ni blh curang.. adui.. ak pnya la minat n suka dgn dia ni… tgk twilight 100x pun xbosan sbb ade dia… huhuhuhuhu

    0

    0
  12. honeywellz says:

    Kenapa kena kutuk Kristen sorang je. It takes two to tango and l think you should blame the married guy afterall he is the one who has taken a vow to be with someone, while Kristen is still single……… R. Patz handsome??? He is one weird looking guy and looks stoned most of the time. Sorry guys, l’m not a fan of either of them. Double standards…..if single men can sow their wild oats, while can’t single girls?…..What’s good for the goose is good for the gander…..Its only an opinion….

    0

    0
    • Azroy says:

      Asal cakap pasal artis jer mesti “speaking”..dah tak reti nak cakap bahasa melayu ker? poyo punya malassssian

      0

      0
  13. Anak Merdeka says:

    Sebab ko x faham English kan? Tak yah la sibuk nak ckp org poyo…!

    0

    0
  14. Anak Merdeka Tapi Minda Masih Terjajah Cam Sial says:

    Tak sebab kesian kat ko..tak reti pakai bahasa melayu..sia2 jer mak bapak ko lahirkan ko..baik mak bapak ko bela kambing jer dari lahirkan ko..poyo kah kah

    0

    0
  15. LULU LALA says:

    ntah pape … tak bole ke setia pada yang satu … pakwe tuh da la hensem .. byk duet … tinggi plak tuh … tak pahammmm …. pk2 kan la … kalo org setia ngan kite.. kite pun kene setia la ngan org .. tuh namanya commitment dlm perhubungan … pompuan mcm ni campak kat laut je mcm britney spears… lakonan pun tunggang langgang .. asek selak rambut .. gigit bibir pastuh muka peram tahan saket .. aduh tension aku tgk citer snow white tuh n twillight …

    0

    0
  16. fatin says:

    padan muka n kau hahhaaahah

    0

    0
  17. mellor says:

    muka dua org ni unik betul lah. :)

    0

    0
  18. Zee.H says:

    Orang melayu macam mana nak maju, bila orang komen dalam english, kita jealous N kata poyo. Kita patut berbangga orang melayu kita pandai berbahasa inggeris dan bukannya kita dengki mentang2 kita tak pandai. Kalau kita tahu kita ni tak pandai, pegi2 belajar, jgn mengutuk org yg pandai. Org2 yg guna english tu selalunya org2 yg terpelajar and most of them tu graduate luar negeri. Jadi org2 yg mcm katak bawah tempurung tu, tak pyh lah busuk hati. Bila ade yg guna broken english pun kita kutuk, at least they try N make an effort.
    Kenapa kena ade komen ” kesian mak bapak ko lahirkan ko….sb tak reti bahasa melayu”….Ini pemikiran org2 yg cetek ilmu. Mak bapak lagi bangga bila anak2 mereka belajar tinggi and pandai english. Kadang2 pengomen yg kuat dengki tu macam orang2 yang tak pernah sekolah, guna bahasa yg terang2an bodoh. Agaknya mereka2 ni tak nak anak2 dia org sekolah tinggi, nak suroh jaga kambing je kot.

    0

    0