Written by AbangNara | February 1st, 2010

facebook azwan ali

Biar betik. Nie standard ala-ala Dato’ Siti Nurhaliza nie. Betul ke Azwan Ali nie dibayar RM6,000 untuk satu lagu macam status Facebook dia tulis? Yang paling tak tahan tue untuk show pondan kat Johor Bahru. Banyak jugak ek duit pondan-pondan nie untuk bayar Azwan Ali.

Eh terlupa plak. Boleh ke si Azwan Ali nie menyanyi? Hohoho. Persoalan yang agak misteri di situ. Tapi korang jangan lupa yang Azwan Ali nie adalah salah seorang daripada blogger untuk Project Alpha Season 2.

P.S: Kata hari tue dah tinggalkan dunia pondan, apakah ini?

49 responses to RM6,000 Untuk Azwan Ali Nyanyi Satu Lagu?

  1. pEnArI pOcO2 says:

    salam u all…
    semua sihat…?
    tahniah lar azwan…

    0
    0
  2. pEnArI pOcO2 says:

    lagu pondan lagu pondan lah…
    bila nak berubah jadi lelaki sejati nih…

    0
    0
  3. Sherina says:

    adakah azwan ali akan menjadi drag queen kat show tu? auww…

    apakah?

    0
    0
    • Ryta says:

      Sesuai ke dia jadi drag queen? Rupa dahla out….harap boleh nyanyi je le…tu pun nasib baik takde juri kat show pondan tu…kalau idak, harusla Azwana Alia kena kutuk! huhuhu…..
      Apakah Azwan Ali tak insaf2 lagi? Ada aku kesah????
      Tapi Allah tetap kisah dgn setiap perbuatan hambaNya….
      Lu pikirla sendiri A.A….

      0
      0
  4. BumbleBee says:

    aik…kata dah selamat tinggal dunia pondan?… hmmm ape2 jelaaa…

    0
    0
    • tOmEii says:

      haha…die ckp ‘ada aku kesh’….
      biasala bee kalu dh nme azwanalia phm2 jela….
      propa jek lbh…..
      ape2 ajela….
      kalu dh pondn tu memg pondanla……

      0
      0
  5. sakura says:

    auuuuuu cakkkkk cakkkk=)

    0
    0
  6. pinky says:

    layan jer lar…!!!

    0
    0
  7. anne tania says:

    azwan bole nyanyi laaa….aku ader cd dier duet ngan pnyanyi dlu yg brnme”wan” tu…

    0
    0
  8. tOmEii says:

    alahai cik azwanalia oiii….
    udah2 la tu nk bt propa…..
    nyampah i….ekekekekek….
    6 ribu ekkk…..
    berbaloi ker??????????
    hahahahahah

    0
    0
  9. khylle says:

    aww …aww …aww…
    duit punya pasal ada dia kisah??
    kita yg x minat dia jugak ambik kisah..hehe

    0
    0
  10. lanToK LeW says:

    ape2 jela azwan…asalkan ko bahagia…

    0
    0
  11. hek says:

    ader aku kesah…..heheh
    lam dunia leh ler …kat sana nanti kena kesah gak.

    0
    0
    • Clipkertas says:

      hek…
      ADE AKU KESAH!!!!

      die jawp hek…..

      0
      0
    • BumbleBee says:

      hihi… hek, kt sana nnt mulut terkunci..so x bleh jawab…’ade aku kisah’ kat anggota2 len yg menjadi saksi…. :P

      0
      0
      • Clipkertas says:

        hi bee…
        lame tak nampak ko kat BN…
        kerrr??? aku yg lame tak celok masuk BN nie??
        huhuu

        0
        0
        • pEnArI pOcO2 says:

          ade aku kesah…hahahaha…
          (terkena gak clip…)

          0
          0
        • Clipkertas says:

          aku kesah la poco2….
          ko c’hat ker??

          ade aku kesah!!!
          huhuhuu

          0
          0
        • BumbleBee says:

          ha ah…kdg aku ade time malam…hihi… busy sket siang.
          ko yg xde kot…tp yg aku pasan byk nama bru laa kt sini… mungkin sbb link ke BN ade dlm facebook page issue2 kontroversi tgh panasa skang mcm hate2 antara linda/scha/fahrin ni…

          0
          0
  12. fifie says:

    pp pon nak jugak la.. ADE AKU KESAH?? heheh

    0
    0
  13. puteriaquarius81 says:

    mcm2 la ko ni..
    ada aku kesah!! wekk

    0
    0
  14. suehada says:

    ntah ape2lh dia nie…… mmg x pnh insaflh…aritue ye2 je nangis…emm….lantak kolh azwan…..janji ko bahagia

    0
    0
  15. junnosuke nezharyo says:

    slam smua…

    0
    0
  16. gaga says:

    best nko Azwan. jangan nko yg jadi pondan (lagi?).

    0
    0
  17. cik jiji says:

    Hakikat taubat adalah: Menyesal terhadap apa yang telah terjadi, meninggalkan perbuatan tersebut saat ini juga, dan ber-azam yang kuat untuk tidak mengulangi perbuatan tersebut dimasa yang akan datang.

    Banyak yang tidak tahu akan hakikat taubat, syarat, dan adab-adabnya. Oleh karena itu banyak yang bertaubat hanya dengan lisan saja, sedangkan hati mereka kosong. Para ulama mengatakan: Taubatnya para pembohong adalah taubat dengan ujung lidah mereka, mereka mengatakan: “Saya mohon ampun dan bertaubat pada Allah”. Tapi mereka tidak berhenti melakukan maksiat.

    RENUNG2KAN WAHAI AA….

    0
    0
  18. BlackBerry00 says:

    I prefer the previous Azwan Ali most…
    masculine and more gentleman…

    0
    0
  19. nilh slah satu buta akal…xtahu nk bezakn rezeki halal ngn yg haram…ish2…

    0
    0
  20. budaksuam2kuku says:

    die nyayi sedap ker??…hahaha…

    0
    0
  21. acne says:

    I? impressed, I must say. Really rarely do I encounter a weblog that? each educative and entertaining, and let me inform you, you have hit the nail on the head. Your thought is outstanding; the difficulty is something that not enough individuals are talking intelligently about. I am very joyful that I stumbled across this in my seek for one thing referring to this.

    0
    0