Written by AbangNara | September 18th, 2011

Abang Nara sebenarnya dah berpindah ke rumah sewa baru hampir 3 bulan. Dah namanya rumah baru, mestilah sibuk nak letak perabot-perabot untuk naikkan lagi seri rumah. Tup-tup semalam masa online ternampak pulak IKEA dah keluarkan katalog baru:-
celcom talk a thon

Nampak macam menarik perabot-perabot baru kat IKEA nie. Kalau nak angkut kasik lengkap barang rumah mahu cecah 3, 4 ribu ringgit jugak. Mana nak cekau duit banyak tue time hujung-hujung bulan nie. Tup-tup dapat info pasal promosi Celcom yang diberi nama Celcom Talk-a-thon nie.

celcom talk a thon

Setiap hari, Celcom Talk-a-thon nie menawarkan voucher membeli belah bernilai RM5000 kepada 5 orang pemenang. Yes, 5 ribu ringgit Malaysia, bukannya 5 ratus ringgit Malaysia. Voucher shopping nie bukan sahaja boleh guna kat IKEA, tapi boleh guna kat Parkson, Giant, Cold Storage,Guardian, Mercato, Econsave, IKEA, Celcom Blue Cube, i-Study dan banyak lagilah.

celcom talk a thon

Bermula daripada 15 Ogos sehingga 30 November 2011, anda cuma perlu buat 3 panggilan telefon lebih banyak daripada yang anda telah buat semasa bulan Julai. Contohnya Abang Nara call kengkawan 10 kali time bulan Julai. So untuk layak menyertai Celcom Talk-A-Thon nie, Abang Nara kena buat panggilan sebanyak 13 kali bulan nie. Senang kan? Details caranya leh ushar kat gambar kat bawah nie:-

celcom talk a thon

Untuk mengetahui berapa jumlah panggilan yang korang dah buat, sila dail *119# kalau anda pengguna Celcom Exec, Celcom Biz ataupun Celcom Blue. Untuk pengguna Xpax, UOX dan SOX, sila dail *118#. Nanti follow je step kat bawah untuk dapatkan jumlah panggilan yang korang dah buat bulan 7 hari tue.

celcom talk a thon

Mudah kan? Sapa lagi yang senang-senang nak bagi korang voucher shopping bernilai RM5000? Inilah peluangnya untuk anda membeli bukan sahaja perabot rumah, barang-barang makanan pun boleh, baju-baju kat Forever21 pun boleh. Macam-macam jerlah. Just perlu join Celcom Talk-a-thon je. Mudah gila-gila punya.

celcom talk a thon

Inilah peluang anda. Ingat, setiap hari ada 5 orang pemenang akan diberikan voucher shopping bernilai RM5000 setiap seorang. More info di laman web Celcom Talk-a-thon.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

8 responses to RM5,000 Voucher Shopping Untuk Dimenangi Hanya Dengan Bercakap Atau Melayari Internet Bersama Celcom

  1. wanida says:

    Asik Celcom je, digi n maxis punya promo takde ke abg nara?

    0

    0
  2. wanida says:

    Asik Celcom je..digi n maxis takde promo ke abg nara?

    0

    0
  3. Selitone Cold Steve Austin says:

    Aku cadangkan diaorg buat REFUND-A-THON. Setiap kali talian internet ada masalah, diaorg bagi refund balik kepada pelanggan.

    0

    0
  4. ronna tanjilul says:

    yes..tq celcom..aku dah menang peraduan ni..cuma tggu voucher sampai je…

    0

    0
  5. ROJAK says:

    sana sini cerita pasal celcm dan vouchernya..zzzzz

    0

    0
  6. chawi says:

    aku byk kali call x pnh dpt ape2 pon…cdih gak aku gn celcom ni..huhuhu

    New Entry : Keyword Terbaik Minggu Ini

    Daftar ‘Free Traffic’ Untuk Website Anda

    0

    0
  7. chawi says:

    aku byk kali call guna celcom ni..tp x pnh dpt pape pon..rs cedih la jgk..huhuuh

    New Entry : Keyword Terbaik Minggu Ini

    Daftar ‘Free Traffic’ Untuk Website Anda

    0

    0