Written by AbangNara | April 25th, 2013

Nama Rizalman Ibrahim tidak perlu diperkenalkan lagi di dalam industry fesyen Malaysia. Rizalman memang cukup gah dengan kolaborasi-kolaborasi hebatnya bersama selebriti  tempatan seperti Siti Nurhaliza, Ziana Zain dan banyak lagi. Rekaan bajunya memang sentiasa mencuri tumpuan.

rizalman zalora

Sayangnya  kebanyakan baju yang direka oleh Rizalman tidak mampu dibeli oleh ramai wanita di Malaysia.. Harganya memang agak tinggi namun berpatutan dengan kualiti yang diberikan oleh Rizalman sendiri.  Namun kolaborasi terkini antara Rizalman dan Zalora memastikan impian setiap wanita untuk memakai baju rekaan Rizalman mampu tercapai.

rizalman zalora

Hari ini adalah saat yang ditunggu-tunggu oleh semua wanita Malaysia. Rizalman telah pun mengeluarkan koleksi baju Rizalman for Zalora Raya 2013 Collection. Abang Nara dah tengok baju-baju yang ditawarkan. Memang boleh rambang mata dibuatnya. Kesemuanya cantik-cantik belaka.

rizalman zalora

Harga yang ditawarkan juga sangat berbaloi. Abang Nara pasti anda akan kelihatan stunning, cantik dan lebih bergaya dengan rekaan baju Rizalman di Hari Raya kelak. Kena cepat buat tempahan di laman web Zalora Malaysia kerana stok adalah sangat-sangat terhad. Siapa cepat dia dapat.

rizalman zalora

Khas untuk pembaca BeautifulNara yang ingin mendapatkan koleksi Rizalman ini, jangan lupa masukkan kod voucher diskaun 10% “RFZBNARA”. Voucher ini hanya sah digunakan sehingga 30 April ini. So tunggu apa lagi? Usharlah koleksi Rizalman for Zalora dan buat tempahan anda hari ini jugak!!!

Baca Yang Ini Pulak:-

96 responses to Rizalman Lancarkan Koleksi Hari Raya Untuk Zalora

  1. Anonymous says:

    awalnyer dh nk raya

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      lebih cantik pkai baju kurung jer buat raya, cantik pun cantik..rizalman punyer fashion ntah apa2 nk buat raya pkai baju mcm tu, tak tahu lah kalau ada mak datin nk beraya kat hotel 5 stars berkenan nk pkai

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 2
      • saya suka gosip says:

        baju mintak kene halau dgn mak mertua

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 9
        • Rooney says:

          bukan sebab baju…kena halau dengan mak mertua sebab perangai ko tu cam bohsia…. :)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 8
        • Korang Buta Fashion says:

          Vassssssssss….wowowooowowowow…..yess…..go Rizalman go…dont listen to those bitches…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 5
        • Dalton Bibikyana Tayola Buburia says:

          baju mcm ni senang nak kecing. selak dan cangkung. Llalalalalalaa

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
        • Korang Bongok says:

          aku suker…boleh pakai macam jubah….betul.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
        • BUNYI CENGKEREK says:

          SIAPA HATTA DOLMAT ??????

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
        • louie says:

          yang comment backing si rizalman ni mesti nyah nyah sekutu dia kan kan..ahahhaa

          Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 8
        • missa says:

          ade yang cun.. ade yang too fancy… aku lagi suka yang tak fancy sangat pasal bleh guna multipurpose baju raya tu nanti… pakai time kenduri n pakai time kerja….cam baju kurung…

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • mak c kina says:

          pe mslh bju tu?…ok je..longgar g…len la klu kain lace jarang yg pakai koset tu,kain belah sampai peha…

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
        • mia sara kusam says:

          mau tak kena halau… dengan mak mertua perangai ko tu.. duk hadap beautifulnara… jer kerjanya… takde kerja lagi gosip gosip…. mana tak kena halau … mcm aku tak kenai ko…… sat aku carutkan ko dalam twitter…. katenyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • Anonymous says:

          apsal mak mertua nak halaunyaa.sopan ja aku nengok dari pakai kebaya ketat nampak bontot seketul tu

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • Ahaks says:

        baju untuk orang bandar…bukan kampung….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
        • Aliyah says:

          orang kampung/Felda pakai baju Hatta Dolmat…nama pun cam jawa..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 2
        • lips says:

          yela..mmg org bandar sesuai sgt baju kat atas utk raya tahun 2013..sbb org2 kampung tak pakai dah baju2 kelawar ni buat baju raya..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
      • Listen, listen, listen....... says:

        YANG MENGUTOK KAT BAWAH TU SEMUA BINI2 ORANG YG BADAN MACAM TONG GAS. LAYAK PAKAI KAIN LANGSIR JE…..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 2
      • mak c kina says:

        xblh pakai kaftan n jubah ke mse raya?…bkn ke bju tu antara bju paling sopan?…longgar,lengan pjg,labuh..aku rse lg sopan dari bju kebaya nyonya yg ketat n pendek tu…

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • lola says:

      pegi beli kain sendiri design sendiri jauh lagi murah n cantek..
      designer2 mcm dorang ni mahal sbb nama je..baju tak la cantik mana..kat atas tu mcm baju kelawar buat tido mlm..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 4
      • haha says:

        saje la nak tanya, nak buat persiapan raya awal tu puasa dah habeh ganti ke?hehehe

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
        • lola says:

          kalau tanya sy.alhamdulillah dah ganti time puasa 6 right after hari raya pertama dlm bulan syawal.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
        • bedah tong gas says:

          Ko dah kenapa nk kecoh dah ganti posa???

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • aku semut pink says:

        a’ahla kn..klau xbaca tajuk td,aku pn ingt ni koleksi baju tidur kot.hihi

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
      • peah kepet says:

        aah kan…. sejibik cm baju kelawar… ni nak g beraya ke nk g tido sebenarnye..?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 5
    • Olga says:

      RIZALMAN NI GAY TUA NI BILA NAK KAWIN . .ARITU DGR2 KENA TANGKAP MAIN BELAKANG

      Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 16
      • SWEET MINAH JAMBU MERAH BIRU GITU says:

        si rizalman ni memang gay pun. kawan aku yang kerja dekat hotel cakap, dia selalu je bermalam dengan mat saleh atau budak2 jambu dekat hotel. dah la tu siap pimpin tangan manja2 bagai. kawan aku yang perempuan cakap geli tengok. dah la dah tua, pastu siap gesel2 dekat anak ikan.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 17
        • Olga says:

          YE KAN MINAH JAMBU TGOK MUKA PON DAH TAW GAY SEKILAS IKAN IKAN DI LAUT AKU TAW JANTAN ATAU BETINA????BETUL KE EH PERIBAHASA NI????????KIH KIH KIH

          Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 10
        • SWEET MINAH JAMBU MERAH BIRU GITU says:

          bukanla. sekilas jantan di laut, dah tau gay ke straight.lol

          Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 11
        • Melayu Bodoh Sini Mengumpat says:

          Gay ke, straight ke…lurus ke…korang ada ke butik?
          korang buleh ke design baju …cakap je lebih.

          Paris, London belum tentu dah pergi…kesian. Asyik buat fitnah je kerja orang melayu lembu sekarang. At least dia sembahyang…ada anak angkat. Korang…buat dosa. Sial..anak kucing pun tak mampu nak bela.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 17
        • Pondan Sepi says:

          sekilas ikan aku tahu korang muka cam musang…badan cam badak, perangai macam bedah…korang boleh belah.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 9
        • Ya Hidup Melayu ?????? says:

          Fitnah itu berdosa…keji..tak masuk syurga.
          Sola taubat lah kalian. Sebelum malapetaka menimpa…laknatullah.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 7
        • Anonymous says:

          Pondan2 kat atas ni nak mengata/gossip/fitnah pondan lain…semuanya sama je. Nama perempuan, otak cam keldai betina.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 8
        • Latoyah says:

          Laknatullah lah kau Olga 44x…badan cam tong gas..meletup la kau dalam lubang jamban. Amin.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 8
        • Samsiah Fakeh says:

          Sekilas tenuk diair aku tahu yg dok mengata kat sini semuanya kurang kasih sayang.
          Mak bapak diaorang dulu campak diaorang kat longkang pasaraya Selayang…
          sebab tu la bangang cam komunis sket.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 8
        • YOu Sucks Cow Anus says:

          please la sekurang-kurang nya dia pergi masjid, sembahyang. kau bedah, dah la kaki fitnah, buka aib orang. hinannya orang2 Islam kat atas ni kan?

          Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 8
        • sue says:

          jahat taw c Melayu Bodoh Sini Mengumpat ni..oih den mampu jek bela kucink..hamster..kura2..burung..kala jengking, ikan…yang x mampu nak bela lagi biawak hidop mcm kau jek taw..huh!

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
        • mia sara kusam says:

          yang ko sibuk kata orang GAY tu apasai, dia pernah main dengan ko ke? pernah dengan abg adik ko ke? tak payahlah sibuk jaga hal orang minah oooiii… ko pun ada sejarah kan… kot sok orang yang ko cakap sempat bertaubat berbagai ko yang tak sempat nak minta maaf dengan dia masuk neraka… sekali dengan aku yang emo dengan ko… so JANGAN SIBUK HAL ORANG… dia kaya raya ko.. tu… ada ke.. .setakat nak motorsikal jer… ha! ha!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 8
        • Olga says:

          TU DIA PENCACAI TAIK RIZALMAN SUDAH DTG BACK UP

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
      • Olga Jr says:

        kau olga pondan tua yg teringin main belakang tu dah badan mcm tong gas, kau ader? main fitnah suka hati jekkk

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 8
        • Olga The Sakit Jiwa says:

          Olga, bapuk lorong yg tak laku2….kini, dulu & selamanya.

          #JomKitaHalauLembuTua

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 8
        • Anonymous says:

          padan muke olga..mcm bagus je..sume nye die nk kata main belakang..semua die tau serba serbi..olga tua xsedar diri..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
      • Yulanda says:

        sekurang-kurang nya dia dah ke Mekah, korang? asyik mengata je. apa kata pergi cuci iman kalian yg sebusuk nanah tu dulu. barulah tulisan korang tak busuk lagi macam bangkai khinzir.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 7
        • Kak Jouy says:

          Rizalman dah naik haji…Olga masuk loji. Lalalalalalalalaaaa

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 8
      • Dolton Bibiana Layola Al-Moslem says:

        bangang betul si olga ni tahap pprt, asyik2 dengar citer mmg mulut jenis mengumpat tepi jalan, ko tak sedarker ko pondan badan mcm tong sampah tak laku ada hati senang ngutuk org

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
        • Olga says:

          KAU XPAYAH BERLAGAK SUCI LAH BIBIK YANA OIIIIII KAU DOK KUTUK2 ARTIS LAIN TU BLEH PLAK?

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • Byeeee says:

        kau Olga….cakap mcm org Yahudi. malu bangsa je. baik kau pakai salib.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
        • Olga says:

          I BNYK PEMINAT TGOK LAH KOMEN U OULSSSSSS BNYK KENA DISLIKE KAH KAH KAH

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  2. kak timah says:

    MESTI LAH RAYA KAN BULAN 8 WT PERSEDIAAN AWAL2 PE SALAHNYE

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
    • LATOYA BIBIYANA AL-MUSLIMAH says:

      asal kecoh2 nih? ak yakin si rizalman ni orangnya suka pada islam. anak angkat dia pun pergi tahfiz. pada yang buat fitnah tu padan2 la.

      balik pada topic. baju rekaan ni x cantik. sori ye. saya tak suka concept baju kelawar. lepas tu mahal. harga 300-500. memang x berbaloi la.

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  3. ahkak puaka says:

    PERSONAL OPINION AKU, BAJU DESIGN BY JOVIAN LG LAWA. TP JM MAHAL. YG RIZALMAN PULAK DESIGN X BERAPA LAWA SGT TP HARGA MURAH DR JM. DULU KT TESCO DIA JUAL START FROM 180 XSILAP. TP JM START FROM 300. MEMANG MAHAL.. KDG AKU TERPIKIR DIORG NI JUAL BAJU UTK ORG2 KAYA JE KE? DIORG ADE PK X YG X SUMER ORG KT MSIA NI MAMPU NK BELI SDGKN DIORG TERINGIN NK PAKAI BAJU DR PEREKA TERKENAL MCM DIORG NI.. PD AKU DESIGN YG BIASE2 & HARGA BERPATUTAN DAH LA.. ORG YG X BERKEMAMPUAN SGT MCM AKU NI PUN BLH BELI

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      bju start harga 300…mahalnya, 300 tu cukup aku bayar bil elektrik utk 4,5 bulan

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 1
      • minah jambu 24jam mengadap compter says:

        buat ape nk beli n pakai baju mahal2 buat buang2 duit aje…..minah jambu suka beli baju yg agak murah tapi Nampak macm mahal hepening kn !

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 4
        • Ngehhhh says:

          sebab suami kau bangla tak berduit…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 6
        • minah jambu 24jam mengadap compter says:

          kalau ada mateair datuk or suami perpangkat datuk tkpe la jugak nk beli baju mahal2…jangan kate beli baju kt Malaysia kt America pn boleh beli ….huh !!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Olga says:

          ORANG BANGLA PON BNYK TU DOK JUAL KAPET SANA SINI TU

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Olga says:

          ORANG BANGLA PON BNYK DUIT APE TU DOK JUAL KAPET SANA SINI TU

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BB says:

      Beli yang berpatutuan sudah la. Xyah nk mahal2 sgt. Tapi yang mahal ni kena la tgk jgk jenis kain apa yg diorang bt baju tu. Dari material mahal mmg ptt la jual mahal.xkkan nk jual murah.lgpn diorang kan belajar tinggi2 nk jadi designer. alih2 jadi jahit baju mcm mak jemah je.bt penat belajar je..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  4. omak orang says:

    Yg atas sekali aku tgk dh mcm baju kelawarla pulak…ke aku yg buta fesyen…? Hihihihi

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  5. ....... says:

    aku mmg xleh pkai feseyen ni..anak2 kecik lg..kang tersadung dek kaen dia mamposs…anak ke mana..aku kemana..baju ke mana…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      hahahhaha sumpah kelaka komen kat atas nie..tegelak je bace hehehe..betol jugak tu nnt tersadung pulak hahahaha

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  6. mayo says:

    kain jersey?? serious?? 450 untuk kain jersey?? sedih!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  7. lala says:

    nama gah tapi takut jadi cam koleksi Rizalman 20 kat Tesco dulu yang sendu. Buruk giler kualiti kain, yang jovian mandagie pun sama, buruk kualitinya. Ni kat dalam photo shoot memang la cantik. tapi nanti tgk, nan hado..

    tapi baju design cam baju kelawar aje. baik daripada rekaan kepada coraknya

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • bunga says:

      sendu ker kualiti kain yg jm punya dulu?? punya la diaorg beratur nak beli kedai pun tak bukak lg. nasib baik x jadi beli..hhoho

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • konah says:

      betul kain dia nmpk murah sgt xcntik kualiti kain
      tgk dlm gmbr bukan main lawa skali pegi tesco nk beli hampeh xjad aku nk beli

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • tudungsaji says:

      Koleksi Rizalman kat Tesco x sempat nak selidik. Tapi yang JM ada la pnah nampak orang sekeliling pakai, manik je menarik tapi kualiti kain out. Ada la 2-3 orang member yang sanggup beratur, and menunggu kat Zalora utk beli. memula tengok teringin jgak. Bila zoom-zoom gambar nampak mcm too much editing, nampak cantik kat model di bawah lampu-lampu dan juga ke-pro-an tukang edit.

      Rupa-rupa ramai yang berangan nak pakai baju dari designer. Sbb tu smpi berebut nak beli. Orang kaya mana ada berebut nak beli, depa pi butik or designer dtg kat dorang. Mesti dorang gelakkan orang2 middle class ni meleleh air liur nak baju JM and Rizalman.

      Rizalman jangan harap nak jahit kain murah2. Penah ada satu kes dia x nak jahit sbb kain tu murah, padahal customer tetap. JM nampak low profile tapi sebenarnya tak, asik dok tayang handbag, kasut baju designer2.. Gf dia pon sama.. Followers2/pegampu semua asik dok puji je memanjang. Tak yah nak adore orang melampau. Mati nanti pakai kain putih je jugak. Xde bawak LV, CL masuk kubur.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
      • mayo says:

        ni kes dengki ke dok kutuk2 org.diorg mampu,bole la beli.ko ade? jgn esok2 tuhan turun kan azab kat ko sampai kain kapan ko sendri xmampu beli sebab mengata org je.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  8. lalalal says:

    baju utk badan2 model saja.. yang plus size mcm i boleh la berangan super imposed.hahah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  9. wawa says:

    muke modelnye sungguh menawan …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  10. doremon says:

    kalau pakai kompem mcm mak2 org ..xcntik punnn

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  11. SWEET MINAH JAMBU MERAH BIRU GITU says:

    aku tengok macam baju kelawar je. takdela cantik mana pun design. baik aku beli kain lepas tu suruh je tukang jahit jahitkan. lagi better kot. kalau setakat nak membazir 300-500 semata2 untuk baju kelawar, papa kedana la haku.

    last question, nak tanya dah puasa ke nak raya? ingat puasa dan raya untuk beramal, bukan untuk tunjuk body

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap compter says:

      betol kau cakap tu merah biru… minah jambu setuju ngan kau. beli kain pas tu tempah kan tkde la mahal sangat kan . eh si rizalman ni kan dia cadangkn saja baju ni untok baju hari rayaaaaaaaaaaaa pahammmmmmm… tkan nk pakai baju gini untok hari raya ! nk mampos ke pe !! minah jambu selesa ngan baju kurong aje untok pakai hari raya…..kau macmana pulak merah biru? kau suka pakai baju ape kalau untok hari raya ?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  12. windofchange says:

    zalora? blh percaya ka? iklan je lebih, servis hampeh

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  13. loli says:

    baju mcm ni nk buat raye??? bg nora danish pon dia xmau pkai ms raye nnt.designer mlysia ni kalo buat bj sepesen je.xde perkmbngan lgsung.psl tu industri fesyen mlysia ni xboleh berkmbang.balik2 baju liplap,ropol sane sni.bj klawar ni bli kt trengganu yg sutera tu lg cntik..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  14. mamat jamu says:

    baju canggini rosmah je mampu beli. kita rakyat biasa mana mampu nak beli ni. entah2 si rosmah dah siap tempah selori.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  15. Rizalman says:

    Astaghfirullah….. Kalau awak semua x suka baju saya tak kisahlah. Lantaklah nak hina rekaan saya sehina hinanya. Tapi tolonglah jgn menabur fitnah mengata ditangkap main belakang dan mengata saya melacur di hotel2. Demi Allah sumpah saya tidak akan buat perbuatan sedemikian bagi seorang yang sudah mengerjakan haji dan mempunyai anak yang sedang menghafaz Al Quran. Lagha lah mereka yg menabur fitnah sebegini kerana hanya Allah swt sahaja yg mengetahui perkara sebenar. Assalamualaikum

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 4
    • sue says:

      walaikumsalam..
      tabah la rizalman…beginilah kehidupan..cakap apa pon xberguna…kerana mereka lebih suka menabur fitnah..biarlah Allah Yang Maha Esa membalas kepada si penaip keybord itu semua..
      Rasulullah S.A.W bersabda: ‘takutlah doa orang yang dizalimi sekalipun die seorang kafir kerana sesungguhnya tidak ada halangan di antara doanya dengan Allah” riwayat Ahmad.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
    • sayo soya says:

      Ni confirm from Rizalman real.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
    • LATOYA BIBIKYANA AL-PUAKA says:

      EH, UNCLE RIZALMAN BETUL KE NI?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    • Olga says:

      BODOH LAH KORANG NI MCM RIZALMAN . .YG TU RIZALMAN PALSU LAH

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  16. aku says:

    xlawo pon

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. SWEET MINAH JAMBU MERAH BIRU GITU says:

    CANTIK LAGI REKAAN HATTA DOLMAT.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  18. Anonymous says:

    hah cantik memang cantik tapi size tak da alahai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. naddy says:

    gila buruk.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 7
  20. Kak Jubah says:

    cantik…akak suker….

    senang nak gi berak…selak je…cam jubah.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  21. meeelalala says:

    Mjur kaler mcm2.. Kalo kaler putih mau org cabut lari ingt potianak kg batu lak..
    Tgk gmbr je pn xberkenan dah… Dh le make up cm mayat idup kena lak ngn model kurus kering flat je body dpn blakang… Adoyai…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  22. tacacila says:

    kerlasss ko rizalman, cantek rekaan! tp utk orang2 keding & tinggi la. yg pendek & gemok xyah berangan la…yg hips beso mcm fafau pon pakai tak cantik kbai.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  23. Anonymous says:

    jubah modern…kau ado…kau mampu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. mia sara kusam says:

    duk kata kat dia…. dia sudah pun ke MEKAH…berbagai…..

    setakat kita hat tak tentu ke sana tu tak payahlah nak kata kat orang berbagai… kot esok kita mati tak sempat nak minta maaf kat RIZALMAN…………. kalau dia apa pun ko kisah amende….. semua orang ada sejarah… so jangan duk kata kat orang….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  25. anon says:

    Salam,
    Bg sy rekaan die mostly tuk muslimah..ad juga rekaan die yg bg ilusi tuk nmpk bdn jd kurus( tuk yg kata rekaan die tuk size model ja)..rekaan die pom ad yg buat tuk cover chest area,cer try google dlm zalora n bc description yg die bg,jgn terlalu cepat nk jd keyboard warriors..penat die pkir mcm mn nk bj ni bley pkai tuk semua majlis instead pkai tym raya je,yelah kang mhal..raya setahun 2x je(termsuk aidiladha)..kita ptut support nama2 besar mcm ni buat bj tuk muslimah xketat, sesuai tuk kurus n plus size..bnyak rekaan die yg korg semua leh tgk,drpd dk tgk kaftan tu ja n mula nk kutuk..kritik boleh tp biarlah beradab..ni psl personal pom keluar,tu pom blom tentu betul ke x..peace u olss!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0