Written by AbangNara | December 28th, 2008

gambar rita rudaini hamil

Year 2008 has seen shocking marriage news for Malaysia celebrities. Maybe because of pressure from family, media and fans, a lot of Malaysia celebrities secret marriages happened.

Rita Rudaini who recently announce she is married to Aidil Zafuan is in her 2 months pregnancy. We would like to congratulate Rita Rudaini and Aidil Zafuan for the good news.

For now, there’s still none of Rita Rudaini pregnant’s picture but we have a few of Rita Rudaini’s sexy, hot and beautiful pose pictures.

More sexy pictures collection of Rita Rudaini by reading the full article.

gambar rita rudaini hamil

gambar rita rudaini hamil

gambar rita rudaini hamil

gambar rita rudaini hamil

gambar rita rudaini hamil

gambar rita rudaini hamil

Baca Yang Ini Pulak:-

41 responses to Rita Rudaini’s Sexy, Beautiful And Hot Pictures Collection

  1. ifa says:

    askum…kepada kak rita dah abg zafuan semoga bahagia hingga ke anak cucu…..adik ifa harap korang berdua bahagia dalam menjalani rumahtangga…bubye…take care you all…….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  2. ~dazzle_ain~ says:

    i luv both of u….
    u all very suit wif each other…
    i doa kan moga p’kahwinan u all b’kekalan hnga ke akhir ayat..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  3. fatin says:

    artis paling cute bagi aku.
    wajah rita ada class…
    paling best digandingkan dengan rosyam noor,
    cam romantik abiss!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  4. caca says:

    cantik dia nie…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. pminat mawi says:

    salam..kak rita mmg cntik..sesuai sgt ngn abg aidil..hmm..suke sgt tgk kak rita dlm cite ROZANNA…sukses slaluuuu!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  6. puteri says:

    doa yg terbaik buat dia la, kesian dia kan, khwn pun mak mentua tak restue, rita ni pandai jaga badan, klu dia nk org kaya pun boleh dapat tapi dia pilih pemain boleh sepak yg gaji boleh la, bersyukur la dapat menantu yg boleh tahan mak zafuan oi,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  7. flower says:

    dia ni mmg lawa pon.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  8. b_onje_la says:

    kak ritu saya minat sangat ngan kak rita tau x..
    cute sangat..
    betuah zafuan tau..
    cute cute cute..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  9. azwin says:

    cute…. cute… cute… cute…cute

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  10. zoomartis says:

    cute girls, We All Wish u…….www.zoomartis.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Tadoxs says:

    Rita kau tlah kputusan yg sgt salah dlm hdup mu. Dalm masa1 thun nie kompom km cerai! Pas 2 kau akan jd perempuan simpanan datuk.. X tau la dtuk mana cuma yg pasti kau tlah musnah kan hdup mu..lelaki 2 lepas pakai lansung buang tau tak! But, all the best!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • wan says:

      ko ni ape minah…sedap mulut ko jer…mulut longkang lah luh..cubelah doakn yg terbaik ntk diorg…ko tuhan ker? sudah lah ko…mcm bgus jer..ntah2 ko pn same..ckp tak serupa bikin…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  12. gua says:

    tadoxs ..moga doa itu akan pergi padamu

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  13. sahabat crew says:

    insaflah wahai hamba allah… salam sahabat & salam perjuangan.. tentera fisabilillah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  14. Rita cantik kerana kurus. Kalau nak kurus sila lawat-lawat web saya.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  15. anonymous says:

    cute ape???!!!!!bute ke???sbr je la aku.mcm makcik2 ade la.munk makcik pon hikhikhik.biase2 je la.korang ni…..citarase 2 cube la standard ckit.hahahahhaha lawak tul gmbr yg last kt atas.tang mukenye 2..cute gilerrrrrrrrrrr hakhakhak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • comot says:

      ko tu ntah lagi teruk dari makcik2… jeles cakap jer… tak payah nak berhati bucuk…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  16. BeeJan says:

    Assalamualaikum!
    Alhamdulillah Syukor kepada Allah S.W.T kerana mengurniakan zuriat kpd Rita dan Zafuan. Moga kasih syg dorang kekal abadi. “AMIN”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. puki rita says:

    puki sedap body mantap tetek besar.ada solan kt rita nk tk kita berdua wat sex

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • hmm says:

      wei,ko jage ar ckit mulut ko tue..ko ckp dhlh x senonoh pas tue blh ajak org @3#$%^^ plak….amboi…gatal sgt ko.klau aq bg tau suami die,dh kene blasah le ko……lg 1,klau ko gatal sgt,ko kawin je lah cpt2.pas tue,lu pikir ar sendiri.tp,aq nasihatkan ko,doa lah yg trbaik untuk dri ko sndr dan org lain.ape pon.jgn marah aq.kite org islam,x bek bergaduh.aq pon nasihat je kat ko.trplglh klau ko nk terima.assalamualaikum.p/s jgn marah ha……….

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  18. fiz says:

    semoga bahagia ke anak cucu..kmk dr sarawak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. lina says:

    Aku mmg minat rita ni dri dlu lagi. Masa kali pertama aku terjumpa dia dekat uma kawan aku kat shah alam seksyen 19. Laki aku tgk dia terus cakap cun gila minah tu. Masa tu rita dgn laki pertama dia. Kali Ke 2 aku jumpa dia dekat Mont’kiara dgn Ako. Punya la romantik sampai aku nak makan Big mac pun tak abis2 tgk dia org. Masa tu aku ingat dia belum cerai dgn laki nya. Walau mcm mana pun aku ttap suka rita berlakon

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  20. alia says:

    kak rita ni b’tmbah cantik cun gileer ar mmmuhh

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. ulu gulu says:

    aku harap aidil zafuan dapat menjuarai piala malaysia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. mawarberduri says:

    Tuk rita & zafuan..congrates! dh ade cahayamata pn..hasil dari cinta & kasih yg tk brbelah bahgi. Pd parents rita & zafuan, trimalah smue ni sbgi satu hikmah. Ni smue kerja Allah, sbgi manusia tk de sape pn blh sangkal ok. Ini smue keja Tuhan. Sdgkn junjungan kita Muhammad SAW brkhwin dgn Siti Khadijah pn istri nya tu sorg janda & jarak umur yg sgt jauh. Tk de ape masalah pn..smpi mati lagi mereka bhgia..

    Ckup2lah..Zafuan & Rita bkn derhaka, cuma mereka buat kputusan yg betul utk diri mereka..Dri mereka buat yg tk elok & lbh memalukan kluarga, lbh baik mereka menikah secara sah..

    Klu kita betul sygkan mereka, kasihani mereka..beri mereka smgt & peluang utk brsama membetulkan keadaan.

    All the best to both of u..

    Salam ikhlas,

    Mawarberduri

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. illa says:

    eee gramnyerr ngan kembar ni cute handsome untung orang kahwin ngan dia kan n anak dia orang mesti cute cute nsem eeeee gramnyer naik bulu roma!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. lyn says:

    kite ske gile kak rita kawin ngan aidil,memang secocok la….best nya,harap jangan berpisah k…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. the ONE says:

    apala korang ni,dorang dapat anak hasil drpd hubungan seksual 9 bulan lepas,xde bende ngan kasih sayang,mungkin nasib die same atau x mcm kebanyakan artis lain yg kejenye cari glamour

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. mazre26 says:

    Rasulullah s.a.w juga
    melarang melihat aurat itu sebagaimana
    sabda baginda bermaksud:
    “Seorang lelaki dilarang melihat aurat
    lelaki lain dan juga seorang wanita
    dilarang melihat aurat seorang wanita lain.”

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  27. mazre26 says:

    Firman Allah Taala:

    “Katakanlah kepada orang laki-laki yang beriman: “Hendaklah mereka menahan pandangannya, dan memelihara kemaluannya; yang demikian itu adalah lebih suci bagi mereka, sesungguhnya Allah Maha mengetahui apa yang mereka perbuat”.

    (Al Quran Surah An Nur Ayat 30)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. temah 90 says:

    salam wbt
    wish kak rita n husband smga bahgia ke akhir hayat……
    smga tabah hadapi liku2 khidupan berumah tangga k……
    Amin……
    : – )

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. awanag sempoi says:

    npak ckit je ke…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Ali Khamenei says:

    cantik rupa paras x bermakna cantik dalam diri,bahkan ia milik Allah jua…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Ali Khamenei says:

    wahai sekalian kaum lelaki,jgnlah kamu melihat aurat wanita….ia akan mgelapkan hati kamu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  32. ejoi says:

    jandaku…binimu jua….. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. qaseh rowena says:

    artis yg paling hot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Chasity Hipp says:

    Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. porno izle says:

    Just want to say your article is striking. The clearness in your post is simply spectacular and i can take for granted you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the effective work. ???????????? ??????????? ??????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  36. roy says:

    hmmmmmmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Alex Clites says:

    This amazing site is very good. How has been this created ?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0