Written by AbangNara | June 12th, 2014

Perghh~~~ Banyak juga tuntutan nafkah tertunggak yang dituntut oleh Rita Rudaini terhadap bekas suaminya, Aidil Zafuan ini. RM100,000 tue. Jumlah tuntutan yang besar ini membabitkan kos bayaran rumah, makan minum, pakaian dan barangan asasi lain. Ia mula dikira sejak Januari 2012, bermakna tuntutan ini adalah untuk tempoh lebih kurang 2 tahun 6 bulan.

rita rudani

Untuk makluman, sebelum ini Rita telah membuat permohonan nafkah sebanyak RM5,392 sebulan merangkumi perbelanjaan makan minum, pengasuh dan juga lampin pakai buang. Namun Aidil menegaskan yang dia hanya mampu membayar RM2,000 sebulan sahaja. Perbicaraan penuh akan berlangsung 30 September ini. Sama-samalah kita nantikan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

98 responses to Rita Rudaini Tuntut Nafkah Tertunggak RM100,000

  1. Baby AAa says:

    Sokong…wajib. Kikis..

    0

    0
    • Bedah says:

      cerita basi jah

      0

      0
      • Raja Bomoh says:

        Panas…Hans Issac kabarnya sudah putus sama Neelofa…..
        Hahahahaahaha

        0

        0
        • Datin Semah says:

          sudah tiba masanya makamah syariah malaysia berkerjasama dgn lembaga hasil/cukai bagi menentukan jumlah sebenar pendapatan bekas suami. ni tidak…masing2 kelam kabut. check je lah dgn lembaga hasil tu pun tak reti ke makamah syariah. lembu semuanya.

          0

          0
        • KESIAN HANS .. PUTUS LAGI says:

          Oh ye ke @Raja Bomoh ? Saper tinggalkan saper ? Rasanya Hans kot kene tinggal … maklumlah umur dah tuttttt …. Lofa ramai kerabat nak dia … @ tmj ambik lofa … huhuhuhu bakal sultanah … Pazura pasti meraung sbb musuh sempit dia menang …. Lofa pun tak heran dngn Han sbb dia muda lagi … Sian hanz asyik putus cinta. Weiii … mandi air lombong bg kluar aura tu balik. Setia tak bertempat. Lain kali pandang kiri kanan tngk la Lopa tu sesuai ke tidak.. lain lah Duit BERKEPUK MCM DATO K wlpn Lopa tu keturunan kaya tetap dia pandang duit gak, lg pun cantk&muda

          0

          0
        • ketam batu says:

          wow 100k

          0

          0
        • lhdn says:

          Mari kita kira..
          100000÷30 bulan= 3333.33
          Bahagi pulak dua anak
          3333.333÷2 = 1666.6665 seorang

          Memang munasabah.
          Ker nak pecah lagi lampin,susu,nasi, medical exp, insuran, yuran tadiks, baju, sewa rumah…..

          Bayor je…sebelum tuhan bayor.

          0

          0
        • thewannababe says:

          Semoga Neelofa diberi hidayah untuk menutup aurat. Jika benar, dia dan Hans telah putus… doakan saja agar Neelofa dapat berjumpa dengan lelaki yang boleh membimbing dia kearah yang benar. Salam Nisfu Sya’ban! Semoga Allah memberi rahmat, hidayah kepada anda semua. Maafkanlah sesiapa yang telah menyakiti anda semua dan tak perlu membenci orang (reminder to myself too) walaupun artis tu seteruk mana. Tak perlu mencaci mereka kerana Rasulullah SAW pun tak pernah menggunakan bahasa kasar.

          0

          0
      • Abby says:

        buat anak tahu….kasi belanja anak tak mampu.
        tu pun betina merata-rata nok. sedih la jantan melayu.
        hanya layak dihumban ke loji penapisan.

        0

        0
        • Awwww Jah says:

          Jadilah mak nyah cam si Olga. Hidup stress – free gituh !!!

          0

          0
        • Olga says:

          eh hello…suami aku penternak ikan keli paling berjaya kat sepang tu wei. jangan nak mengada-ngada mengumpat aku. sekurang-kurangnya aku drive mini cooper tau. yg ko…LRT pun guna pas bulanan….
          eeee…not my style.

          0

          0
        • Awww Jah says:

          betul ke mini cooper….atau penjaga store kat showroom mini copper jer. aha…

          0

          0
        • Olga says:

          ko pe hal sakit hati ngan aku? mcm beruk ikut aku merata neh. aku cakar ko nanti baru padan muka.

          0

          0
        • OLGA JUAL KELI ... says:

          Nyah ada org nak ke buat bini ? Ada hati kata laki … ko ambik ank angkat jer ye olga ? … sian ank ko dpt mak 2 alam .. huhuhuhu stress budak tu .. berlagak smcm dngn mini cooper ko. Ko ingt org naik lrt tu sengkek ke .. ramai professional mcm aku naik … tak nak stress kene trfc jm. Lg pun jaga alam sekitar bising & pencemaran. Mcm ko makan hasil laki jual keli boleh lah .. tak stress. Itu pun komen ko buat aku stress. Klu dok japan & eurpe pun org naik train laju mcm kilat. Lrt tu pun train lah jgk wlupn lembab. Sah2 ko tak pena keje kat ovc. Dok bwh ketiak laki & keli ko jer la

          0

          0
        • Olga says:

          ada jugak naik LRT ye? petang2 balik kerja kena cium ketiak bangla, mynmar dan pakistan. harum semerbak tak nok?
          lain kali jangan kawin dgn lelaki mat rempit. hidup korang pun jadi mcm pendatang jugak. kesian korang…

          0

          0
        • OLGA NYAH says:

          @Olga Cam best je cara ko ckp kan. Bukan ke ni waktu kerja eh? Ko boleh plak online waktu kerja. Mesti ko kerja kerani belakang kaunter kan? Ataupun kerja gomen. Patutla staff gomen x productive. Ak punya borang biasiswa pun x approve2 lagi. Buat sakit ati je

          0

          0
        • Olga says:

          Aku kerja di KLCC….atas sekali opis aku. Hidup atas kayangan nok.
          Oh, kau tak layak ambil biasiswa…sebab result kau hanya sesuai kerja di pasaraya Maidin dan pasar tani jer.
          Nice try la ya…good luck.

          0

          0
        • OLGA NYAH says:

          KLCC ke? ke kerja dekat lorong bukit bintang.oppss.

          0

          0
        • Olga says:

          eh, xde masa aku nk layan sikap prejudis korang yg terlampau tu. nak lawat Suria KLCC jap bedah hoi. nak beli henbeg baru sambil bawa cawan Starbucks. Ko mampu?
          Diva lifestyle lah katakan. Korang…. cawan kopitiam pun belum pernah pegang seumur hidup. *kuis kuis rambutku*

          0

          0
        • OLGA NYAH says:

          Aku bukannya x mampu. Ak bannned semua barang2 camtu. Starbucks membunuh orang palestine. Handbag kulit plak bunuh binatang x berdosa. Aku ni humanitarian macam Angelina Jolie tau. Ko ni mesti low class and whorish macam Kim Kardashian dgn Miley Cyrus kan? #Owned #Classy

          0

          0
        • OLGA RASO DIRI DAH KAYO ... says:

          Olga ko ni dah lah dua alam … ko naik train petang2… ada tak mcm ko ckp tu … ramai professional kawan2 aku naik train lah nyah … setakat mini cooper yg brape sen tu nak di bangga sngt … kata kaya sngt … aku ni dah biasa naik train displin keje kat ovc. Ko mulut nyah mmg suka hina org ke .. Klu tak Indon buat KLCC ko tu… kau keje bwh basemnt jer … klu mamat bangla cuci tandas klcc x da .. aku panggil ko keje jer lah. Barulah ko rasa susah klu X da dorang. Aku ni tak lah mcm ko tumpang laki & Keli dah rasa kayo…tak main ler tumpang skaki ni … aku sndri dah kayo ..

          0

          0
        • olga tobatlah .. says:

          Ape ke gilor ko ni … nak beli hndbg sambil bw cawan … ? Klu ko masuk kat Kedai mewah tu … sah2 staff tu kato ko ni DIVA GILOR … Ko ni klu nak menipu pun bior la logik … Kita org ni bkn Prejudis … tp apasal nyah slalu nak feeling diva, mulut mcm belakang ayam … Dunia ni hnya ada LELAKI PERMPUAN & KHUNSA. Lain2 tu tdk ada ISTILAH. Kene laknat Dunia & akhirat. Weiii … bertaubat lah sblm nyawa ko melayang … ko tak takut azab api neraka … Sian parents ko … laki ko tu suka simpan nyah ke?…

          0

          0
        • Olga says:

          Tudia…Melayu. Camtu sekali busuk hati nyah. Itu baru I beli henbeg Coach dan naik Mini Cooper. Kalau I naik Rolls Royce, tak tahu camner bernanah hanti nyer manusia yg busok itew. Tak kisahlah korang nak umpat ke, keji I ke, hina I. Yg penting rezeki I bukan ditangan korang. Oh, sedapnya Mocha Coffee ni Jah. Slurp…slurp. Pasti ada yg cemburu x lena teringat I menghirup kopi ni ya. Lantaklah. Hidup korang sedih, nak rosakkan I punya diva lifestyle plak dah. Your problem ..not mine. Amin.

          0

          0
        • zaia says:

          Nyah ada hidup senang sebab jual badan.(tak semua)
          Kerja dan bisnes lain ada, ditambah pula bisnes body mana x byk duit.
          Nyah sekarang laku x tau nape ramai jgk lelaki straight nak mungkin sbb nyah sekarang ramai cantik2.
          Aku x kata olga tu nyah sbb aku x kenal, maksud aku ada la 2 3 nyah yg aku tau camtu sbb selang beberapa rumah je dgn aku.

          0

          0
        • OLGA BUSUK says:

          @ OLGA Xde masa nya ak nak jealous ngan ko. Tapi ak heran la, kalau ko kerja kat klcc, pakai kereta besar, pergi shopping barang branded, kenapa ko selalu komen kat sini. Macam xde life plak ak tgk. Ko mesti sebenarnya penganggur xde kerja kan?

          0

          0
        • Olga says:

          Sudahhh, x perlu uols mencirit birit lagi kat sini lah. Malam ni kan malam Jumaat. Apa kata korang buat solat hajat, lepas tu baca Surah Al Ruqyah agar segala jin2 kejahatan dan saka2 pendengki dan pendendam dlm badan korang yg telah beranak pinak tu keluar lari lintang pukang. Amalkan 3 hari 3 malam ye. Semoga kalian akan hidup lebih tenang dan diberkati…insyallah ya.

          0

          0
        • Fakta Olga says:

          Olga ni sebenarnya pengkid kerja kat Low Yat tingat 3…kedai repair computer la. Pergi tengok…..hahahaha

          0

          0
        • Olga says:

          Merayap sakan di KLCC. Catwalk ala2 Taylor Swift…ramai yg toleh menoleh pandang-pandang I. Wuihhh,…terasa superstar gitew nok. Korang??? Accapan tengok pun lari.

          0

          0
        • lattalilattalitamplom says:

          Olga > opis ko kt KLCC..atas sekali…ibarat kayangan…??? Hmmm ko pencuci cermin KLCC ker?

          0

          0
        • Hai OLGA ... says:

          Dear olga … tak ada saper hina u . U klu bg komen sampai HINA ORG u tak ingat. Masa cakap tu pakai apa ? Hilang ingatan ke ? . Hina org naik train lah , org ni miskin sngt guna pas bulanan lah wlpn itukn satu kemudahan dr beratur panjg , pekerja asing pun kene. Klu mrk tak ada, u nak keje cleaner tu ke?. Org kawin dngn mat rempit lah mentang2 laki u kaya raya … klu nak feeling DIVA tak lah salah. Klu nak respon komen dngn org .. buat cool & chill lg KELAS U … SALAM RAMADHAN AL MUBARAK OLGA & SMUA. BTW org train tak smstinya MISEKIN. Ada bos i kenal, gaji dia mmg lah tak kaya mana pun CUMA 30k bkn 3k tau sebulan, naik komuter jer gi keje. Drvr ada tp dia suka mcm tu. Itu thp miskin ke?

          0

          0
        • Olga says:

          Ye la… aku memang bodoh pun… mak bapak aku humban aku dalam tong sampah waktu kecil-kecil… kadang-kadang aku makan tahi untuk hidup.

          0

          0
      • Rooney says:

        x payah nk salahkan lelaki la bendul. betina2 malaysia ni bodoh jugak. dah tahu kuasa talak ditangan lelaki…kau terhegeh-hegeh kawin buat per? pantang dahi licin, kau serah puki demi cinta yg tak kemana tu weh. sesuai la kena tendang cam bola. hahahahaaha

        0

        0
        • miss lain says:

          Encik Rooney,dah mmg kuasa talak di tgn lelaki.habis tu tk boleh kawin ke? Encik Rooney ade tergigit cili ke makan lunch tadi?oops #gurauje

          0

          0
        • Rooney says:

          cik adik, saya lunch makan spaghetti…sejak bila spaghetti letak cili?
          opss…try again. #salahgurau #gurauanfailed #gagaltotal #lembu

          0

          0
        • someone says:

          Inilah contoh perangai lelaki yg bodoh nak mampus x boleh dijadikan suami. Kot iye pun kuasa talak di tgn laki, gunakanlah kuasa tu sejajar dgn akal fikiran. Your statement menunjukkan yang anda seorg lelaki dayus. Btw, perempuan ada hak utk menuntut, okay? Cuma mahkamah syariah di msia ni jerr yg mcm bias ckit.

          0

          0
        • rooneytua keparat says:

          rooney ni mcm ala2 “cik pon pon” jer. besenye “pon pon” jer kutuk2 pompuan defends laki. kesian kau “pon pon” tua!

          0

          0
        • Rooney says:

          kesian…dah xde modal…maki hamun…
          ni mesti perempuan bertudung muka cam batu lesung. kesian korang. baka2 yg nak kena cerai melalui sms. hahahaha

          0

          0
        • orang says:

          Why so sentap encik rooney? Kau ni satu spesis eh dengan aidil tu? Confirm ko ni llki yg kaki tabur sperma merata. Kedekut nak mampos. Suka pukul perempuan. Ketiak berbau masam. Propa. Bodoh mcm lembu. Ingat muka tu hensem. Muahahaha.. meranalah wanita yg jadi bini kau tuh. Confirm!!

          0

          0
      • BLAKE LOVELY says:

        Sila bayar Aidil
        X silap ak gaji player yg main
        kt JDT 60K sebulan
        takkan X mampu bayar kot…jgn kedekut dgn anak2
        nanti Allah tarik rezeki baru ko tahu

        0

        0
        • Pemain Bola Sangkak says:

          alah…lelaki melayu..dah sedap dapat bini baru..pahala, tanggungjawab dan dosa letak ke tepi la.

          0

          0
        • balasan says:

          nanti dia dpt anak perempuan…orang lain akan buat pada anak gadis dia. tengok lah. selalunya begitu la.

          0

          0
        • Fakta Rooney says:

          kuasa talak ditangan lelaki. hahahahaha..rugi jadi perempuan.

          0

          0
    • mek kelantan says:

      biasalah lelaki melayu…dayus semua. bini baru kau tatang macam minyak gas. bodoh lelaki melayu. rugi saper kawin dgn lelaki melayu.

      0

      0
      • manusia juga says:

        hanya sekor ni buat hal – semua lelaki melayu terkena palitannya.

        Mmg x dinafikan ramai sgt lelaki melayu perangai mcm ni. yg ini ada rupa, yg xde rupa sgt tu pon lagak kalah james bond. itu pun ada gak yg berkenan.

        btw, saya bersyukur bersuamikan lelaki melayu yg masih sedar, waras akal fikirannya tentang tanggungjawab diri dlm berumahtangga.

        Kita yg melihat ni, ambillah iktibar dpd mereka. Jgn dijadikan contoh nak buat pulak.

        p/s : kahwin laki non malay, belum tentu ko bahagia gak jah oii… yg penting iman.. =)

        0

        0
        • FakTa PerkaWinan says:

          Lelaki melayu….last2 anak dpt 2 …terus carik GRO atau main maid indon. Kesian perempuan2. :(

          0

          0
      • Coreena A says:

        Apa tk syg, bini br kn kaya raya…kononnya hrta tk abis mkn, blh bli apa2 jnis kreta (yg aku bc kt Metro). Klau korang prasan lelaki melayu skrg ni klau msuk paper skit dan dtny kriteria wanita idmn, kbnyakkn ckp ska pompuan bkerjaya…motif? Nk senang dan nk blagak lh tu…bini br aidil mmglah tk ada kerjaya tp kaya

        0

        0
    • Tak Sabar says:

      Next…Ayu Raudhah.

      0

      0
    • Minah jambu Shameless Gitue says:

      Kikis sampai habis. Padan muka. Nafkah anak pun x boleh bagi. Dayus punya jantan. Nanti bila anak kau besar, semua buat x tau dekat ngko plak.

      0

      0
    • jiran mak jemah says:

      si rita ni pun satu..dah tau bekas laki 2 mcm haprak lg mau tuntut2..buang masa n buang duit je cik rita oii..ko 2 femes bnyk job..masyukk je…ko sara je ank2 ko 2 elok2..pasai bekas laki ko 2 lantak dia lah xnk bg nafkah..biar Allah je yg balas nnt…

      0

      0
      • Anonymous says:

        itu hak anak2 dia wajiblah dia tuntut..

        si aidil tu liat beno membayar.
        sebok buat anak je lah tu.

        0

        0
      • Shhh says:

        Tak yah nak backup sgt si aidil tu..baru dia tahu langit itu tinggi ke rendah.. aku geram btul ngan laki tak da tanggungjawab ni..telo jer besar…kalo telo itu dijual si zarema itu je nak beli…biar RR tuntut 1juta pun aku sokong..dia buat mcm tu sbb nak ajar sikit jgn nak lepas tangan walaupun dan bercerai…sbb dulu RR yang tangung semua..mmg padan muka si aidil tu…

        0

        0
  2. Olga says:

    Ni lagi satu artis bermasaalah…kawin, cerai n gaduh la citer ko.

    0

    0
  3. Shhh says:

    RM100,000.00!!!!..wow belum pernah lagi aku tgk ada org sggup mintak sampai mcm tu…tkpe kak RR…kitaorg sokong u..adikberadik dan family tu mmg patut diajar…hahahahahahahahahaha….

    0

    0
  4. Mak Jemah says:

    Makamah Syariah di Malaysia tak relevant dan gagal…berat sebelah.
    Lelaki diutamakan walaupun perangai cam setan.

    0

    0
  5. ciko says:

    ni berita 2hari lps ke shari lps ni bang nara, ni brita sblm kes farhan didera lg.. nway tuntut jgn xtuntut…

    0

    0
    • abg nara suka buat kronologi citer says:

      Tak pe lah ciko … abg nara ni kan sistematik, dia klu ambik citer tak perasan ke ?Ada KRONOLOGI .. dia susun citer tu buat SATU CITER smpi habis. Klu reprter lambat korek , dia sabar…. kluar jer, trus dia masukkn. Lps tu bila reader dia da bersuara sbb BOSAN CITER ARTIS SAMA barulah dia tukar lain. Hahahaha … Abg nara ni aku rasa dulu ambik engineering ler … sistematik. Klu kewartwanan @ mass com gaya penulisan thp skema habis & tak stylo mcm budk mass com, kasut Cokelet tulah favrte dia. Aku kat sini pun suka baca komen org. Citer basi pun aku layan jer. Blog dia … suka hati dia jer lah nak buat aperrr pun …. aku lg suka lepak kat sini dr tmpt lain.

      0

      0
  6. Lembu Raudhah says:

    Haip…naik kereta Porche takkan 2000 je kot.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    She’s a beautiful lady but unlucky in love.

    0

    0
  8. melankoli says:

    bnyk duit nk guna bela bini baru

    0

    0
  9. humble says:

    Tengok….belum ape2 dh abaikan nafkah anak….dapat bini muda terus lupakan tanggungjawab….kahwin grand bagai nak…buat anak nak…tapi bab bela anak buat xreti jerk….dasar jantan tak guna!

    0

    0
  10. Bluek says:

    Makamah Syariah Malaysia….amat menyedihkan. Full of sad stories….

    0

    0
  11. arina says:

    citer depa ni tak abih2…rita ni pun sama je la…memasing mmg ada salah. anyway rita ni mcm attention seeker.

    0

    0
    • Anonymous says:

      dy jadi mcm 2 sbb aidil jugak cube aidil jalankan tgung jawab dgn betul xdenye rita nk jadi mcmni awak arina perempuan kn hope xjne kat awak tp lau kena kat awak baru awak taw mcm ne rita rasa dpt laki yg abaikan tgungjawab sebagai sorg ayah even bukan lg sorg suami..

      0

      0
  12. Melati says:

    Saya bukan nya tak sokong Rita Ni? tapi tk munasabah lah tuntut nafkah sampai RM100,000..ni mesti ader Peguam syariah benggong ader belakang Rita ni…agak2 lah.. Tapi Hakim syariah tk bodoh…bagi pendapat saya ..aper yg Aidil bagi RM2000 tu memadai….kalau Rita nk tuntut lebih dari Rm2000 sebulan baik bagi Aidil jaga jer anak tu…Rita ni lebih kurang bekas bini AC Mizal yg dulu tuntut yg bukan2…bekas bini AC Mizal dulu tuntut sampai duit percutian anak2 tiap2 tahun..ni semua termakan kata2 peguam syariah ler ni…Peguam aper dia kisah Kes menang kalah ker dia tetap dpt Bayaran…tapi yg susah pihak lelaki…..sebab saya tk suka ni kerana Abang saya pun diganggu oleh bekas bini lama….Bini yg tuntut cerai tapi bini plak tuntut Eddah sampai RM9000…Rita bukan saya tk sokong awak..tapi kalau buat tuntutan yg mengarut baik awak serahkan kat Aidil anak tu supaya Aidil yg jaga..Macam Abg saya hak penjagaan dipihak abg saya….tapi Bekas bini dia masih lagi buat tuntutan nafkah Eddah 9k ….biol2 Peguam syariah yg mengambil kesempatan kat org yg dlm delima ni….ni bukan salah sesiapa tapi peguam syariah yg ambik kesempatan..

    0

    0
    • denialost says:

      situasi abg awk mungkin lain dr kes aidil&RR ni..munasabah sebenarnya rm100,000 sbb nafkah tu tak dibayar bertahun2.ape2 pn,moga tuhan bantu abg awk.

      0

      0
  13. Anonymous says:

    Banyak la mampu 2k je. Laki aku yang kerja gaji tak sampai 5 figures, kereta takat tahap vios, civic pun boleh bagi more than that untuk beli barangan anak yang sorang je.

    0

    0
    • anoi says:

      ntah nye. dengan anak sendiri pon nak bekira!

      kalau dengan anak sendiri pon dah bekira, tak tahu lah dengan anak2 yatim. ntah pernah sedekah ke tak.

      duit tak bawak masuk kubur. tapi doa anak2 yang soleh, lah jadi peneman ko nnt.

      0

      0
  14. WOOITT.. says:

    dengan bini boleh putus dan cerai tapi dengan anak tetap darah daging kou sampai akhirat… nanti bila dewasa dia akan tengok wajahnya dicermin..serupa macam kou!

    0

    0
  15. Break says:

    Haaa…hambik ko aidil.kwin ngn mona fndy
    pnye lh grand tp byr nfkah ank..haram.jwb
    ko dlm kbur ntt.xde duit tp psang bni yg 100 kli
    hodoh dr Rita.kesiannnnnnnnnnnn

    0

    0
  16. Anonymous says:

    wow byk tu…ni kalu aku pn wt tuntutan mau bleh bli banglo nih hehehehe…sib baik la aku kira halalkn je…

    0

    0
  17. aihhh says:

    nafkah harus dibayar… jgn pakai main sedap nak jolok buri’ dan panta’ isteri baru, lupa tanggugjawab,..
    kena ingat, dulu ko juga yang gilakan panta’ dan buri’ rita…. x baik buat begitu, sila la bayar yang sepatutnya…

    0

    0
  18. adil sapuan majerin says:

    alahai…. sedihhh lelaki melayu..nasib aku mix taklah terasa sgt korang kutuk lelaki melayu kannn…

    patutlah retis malaysia mcm siti saleha tu test dia mat salih…xdelah ssh2 nk tuntut kan…

    err..mmg adik beradik kembar ni bermasalah ke..yg kawen dgn raudoh tu…ada skandal khabarnya..heyyyy melayu tu…melayu..

    aku mix ye..mix…!!!!

    0

    0
    • LITTLE MONSTER says:

      Ko mesti mix ngan bangla.opsss. jangan marah

      0

      0
      • Shhh says:

        TAKPUN DENGAN PAKISTAN..KE AFRIKA KOT..KE VIETNAM TAKPUN DGN INDON…SBB GADIS MELAYU JER MUDAH TERJEBAK DGN BANGSA2 MCM NI…MAT SALEH TK PANDANG GADIS MELAYU…KECUALI YG DH MURTAD HAHAHAHAHA

        0

        0
    • Jarum Susuk Menyusuk says:

      kau mix bangla campur boyan. berangan nyer lah. eeee…

      0

      0
  19. aku terpikir.. says:

    mcmana erk klo rita n ayu podah naik turun di mahkamah utk urusan yg sama? akan ku tungguuuu…pasti tiba saat itu….

    0

    0
  20. Anonymous says:

    menagrot la betina ni

    0

    0
  21. Tetibe says:

    WEH HAMPA PERASAN DAK MUKA RITA MASA BERLAKON MAMI JARUM DENGAN LANI LAIN? DIA CUCUK KA WEH? APA2 PUN,TUNTUT JANGAN TAK TUNTUT KAK RITA OIIIIII

    0

    0
  22. Akoo says:

    Mmg Muka sebenar Rr ni x cantik. Dia buat cocokodok nie….drama dia berlakun ngan laki si lisdawati tu menampakkan Muka dia bnyk jerawat timbul2 kat Muka n hidung. Jauh bezanya mukanya.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Buruknya muka rr di gambar di atas tu. Mcm baru cocok je..

      0

      0
    • abc says:

      Cocok jadahnya. Kau tengok la tahap tembam dia dulu dgn skarang. Dulu keding nak mampus. And weh taktau pulak aku jerawat tu permanent atas muka? Dia pi buat laser ke apa mana kau tau? Nak kutuk je kerja..

      0

      0
  23. Shhh says:

    BYK KOMEN KAT SINI LEBIH SOKONG RITA… SBB AKU PUN SAMA..KITA AJAR SAMA SIKEMBAR B*****G LAGI B***L..DUA2 TAK LEH PAKAI…BAJET HENSEM SGTLH TU…FEMES KER…DULU AKU ADMIRE GILER KAT DORG..BILA DAH TAHU PERANGAI SEKOR-SEKOR DITAMBAH PLAK DGN SIKAP FAMILI DORG NI….BOLEH BLAHLAH…KECIAN KAT AYU NGAN RITA…

    0

    0
  24. Olga Rai-Bachan says:

    janda kaya….demand jgn x demand. balas dendam please…

    0

    0
  25. TotallyHateThoseGuysWhoareIrre says:

    some scumbags motherfucking asshole shit for brains you should be shot, typed their comments without using their brain. You are not in RR shoes, so just leave her alone. Everyone has the right, in order to defend themselves including RR and I am totally on her side because she’s doing all these because of her children…and plus, she is taking care of them.To her EX, you just eat your own words.. cant believe that he gave the statement of “mampu bagi 2000? jer after the grand wedding that you’ve had. MORON!

    0

    0
  26. maklong says:

    Maklong x nampak pun mcm melampau permintaan Rita tu. Dok KL nie beli kuih pun dh 50sen sebijik. Anak2 nie semua plan membesar , bukan plan mengecik. Makin besar makin banyaklah keperluanyer sebab dah pandai mintak itu ini. Ok lah tu untuk setiap anak dalam ( RM100,000 /30 bulan = RM3333) (RM3333 / 2 anak = RM1666).

    0

    0
  27. pretz says:

    tuntut jgn x tuntut.. caya sama lu rita. inilah namanya mengangkat martabat kaum wanita. klu lelaki ade hak utk menceraikan isteri, wanita plk ade hak utk menuntut apa yg spatutnya. isteri dh mengandung, melahir n bsusah payah mnjaga anak smpi x tido mlm, suami sng2 jer nk lepas tgn bila dh jd camnie..

    0

    0
  28. tired says:

    ni boleh jd mentor atau kawan sebantal abby abadi..semua hal rumah tangga nak dicerita pada org..sebok aibkan diri dan bekas suami & family..tapi dimulut sebut kononnya Allah sentiasa di sisi..jgn hipokrit lah..tak malu ke maruah diri sendiri digadai? jgn sesekali gunakan agama untuk tindakan yang merapu..nak tuntut boleh, tapi ikutlah kemampuan bekas suami..bukan ikut selera tekak sendiri. nafkah anak bukan tiket untuk si emak nikmati..sipi2 itu biasa..tapi jgn melampau..kelak Allah beri cash di dunia nanti..

    0

    0
  29. inzalnau says:

    aku xdek la sokong aidil. tp memang menyampah tahap cadbury masak lomak cili api la ngan perangai ritotrudainot ni.

    0

    0
  30. sokongrita says:

    Sokong rita. Si bodoh aidil tu, buat resepsi kawen dgn si bapok emma tu boleh je tempah tu tempah ni sampai beribu ringgit, tp bayar nafkah anak2 haram. Gatal betul kan nak sgt dgn si muke mcm pondan tu. Mulut besar.eww. kesian rita,moga tabah. Pahal menanti rita dan anak2 di akhirat nanti, aidil dgn zarema perosak runah tangga org tu boleh sumbat dlm neraka sbb aidil, mengabaikan anak2,emma, merosakkan rumah tangga dan keluarga rita. Pergi mampos emma dan aidil.mudahan perkahwinan mu berdua tak sampai jannah. KARMA ZAREMA ZAINAL BAPOK! BENCINYAAAA TGK SERANGGA PEROSAK KELUARGA ORG

    0

    0
  31. hideaki says:

    indah pandangan bila tgk rita menutup aurat mcm ni,semoga tabah dengan dugaan hidup dan teruskan menuntut nafkah untuk anak² supaya keperluan anak dapat di penuhi..harap rita dapat terus menutup aurat.

    0

    0
  32. olga busuk says:

    Olga kelentit kau dah gatal sangat ae ? Opps lupa , kau dah buang blom ? Ahaha, rasa macam pelik pulak laki keje penternak ikan keli , bini keje klcc ? Hahahah , ade ke laki nak kau ? Eeeee , sumpah tak !

    0

    0
  33. […] anda tak tahu, baru-baru ini bekas isteri Aidil, Rita Rudaini telah membuat permohonan nafkah tertunggak sebanyak RM100,000. Memang satu angka yang banyak. Malah Aidil juga sebelum ini mengakui hanya mampu memberikan nafkah […]

    0

    0
  34. […] Rita Rudaini Tuntut Nafkah Tertunggak RM100,000 (93) […]

    0

    0
  35. ikan popot says:

    Kelassssss kau Rita.

    0

    0
  36. normas says:

    jangan ada sikap suka bertangguh
    tu lah . bila patut bayar suka tangguh, bila terkumpul jadi la tk mampu dn tak patut

    0

    0
  37. […] perkembangan bekas suami isteri ini, meh sini Abang Nara ceritakan kembali. Selain daripada tuntutan RM5,392 sebulan untuk anak-anak hasil perkongsian perkahwinan mereka dahulu, Rita Rudaini turut sama telah menuntut RM300,000 […]

    0

    0