Written by Bella | December 23rd, 2015

Baru-baru ini timbul khabar angin mengatakan Rita Rudaini sudah bertemu dengan cinta baharu apabila beliau sering memuat naik foto dengan kapsyen yang seakan memberitahu ada seseorang yang hadir mengisi kekosongan didalam hidupnya.

Sudah beberapa kali gagal dalam perkahwinan, ramai peminat Rita mengharapkan artis pujaan mereka itu menemui seseorang yang betul-betul sesuai buat dirinya.

Walaubagaimanapun, menurut Rita setiap kapsyen berbunga itu sebenarnya berkaitan dengan produk minyak wangi beliau sendiri yang baharu sahaja dilancarkan pada hari Sabtu lepas . (Haish, betul-betul la kami ingat Rita sudah ada kekasih baharu.)

Namun, Rita tetap merasa terharu dan mengucapkan terima kasih kepada peminat-peminat yang selalu mendoakan kebahagiaan beliau.

Sebenarnya, cinta yang dimaksudkan adalah minyak wangi itu dan saya mengambil masa dua tahun untuk menghasilkan produk ini. Peminat memberitahu mereka ingin melihat saya bahagia dan doa itu membuatkan saya gembira.

Meskipun belum bersedia untuk menempuhi alam percintaan, Rita berharap dipertemukan dengan insan terbaik yang ikhlas menyayangi dua anak lelakinya, Airit Rayyan Rizqin dan Airit Qaqa Arjuna.

Sekarang saya masih solo, namun itu bukan bermakna saya serik bercinta lagi, cuma penat perlu menjaga hati orang. Pun begitu, saya minta peminat terus mendoakan saya bertemu jodoh yang menyayangi saya dan anak.

Tidak apa Rita, carilah lelaki yang sesuai dengan diri anda dan mampu untuk memberikan kasih sayang kepada anak-anak anda tanpa batasan perlahan-lahan. Dalam mencari cinta ini kita tidak boleh terburu-buru, kenal hati budi dengan lebih mendalam dan kami yakin satu hari nanti Rita akan bahagia juga.

Sumber Berita: Harian Metro

34 responses to Rita Rudaini Tidak Serik Untuk Bercinta Lagi

  1. nok gebuzzz says:

    makin cantik rita…semoga success selalu

    0

    0
    • Mat Sahdu says:

      royan…ibu segala meroyan. you wont be missed.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Hmmm….wangi !!! Ingat tak iklan bedak TV3 dulu dulu masa dia baru nak naik…selalu keluar kat rancangan Nona…

        0

        0
      • Mat Sahdu beruk says:

        Syaitan yg bertopengkan manusia Mat Sahdu, yang selalu kutuk rita beruk kerbau macam2, you wont be missed by ALLAH during the JUDGEMENT DAY sebab kutuk rita dan sokong kaum dayus! Booo….

        0

        0
    • kak nam says:

      sape nak bercinta dia ni? salah laki sikit, ngadu kat reporters….ahhahaha

      0

      0
  2. Semoga DoaMu Dimakbulkan.. says:

    Aminnnnnnnnn..semoga doamu dimakbulkan ALLAH S.W.T… semoga dipertemukan dengan lelaki yang baik..yg mampu membimbing Rita dan anak2 ke jalan yang diredhai…

    0

    0
  3. tulip hijau says:

    Rasa dulu ckp lain. Nk muntah la apa. Ni ckp lain pulak.

    0

    0
    • Shhh says:

      Bila masa dia ckp nak muntah..ko ngat senang ke nak cri suami…kalo aku jdi dia pun aku serik nak berkahwin tpi bukan bermaksud tak nak berkahwin langsung..cma ni perlukan masa..nk kahwin dgn dia blh tpi syaratnya kena ikhlas terima anak2 dia..aku tgk org lelaki bila nak sorg ppn tu bintang kat langit tu dia snggup capai..tpi bila dh dapat..senang2 je cmpk kat tong sampah..mcm tu jugak bila sorg lelaki nk kawin dgn sorg wanita lgi kalo ada title miss j..da anak lgi ssh…sma jugak mcm duda yg ada anak..time nk kahwin semua janji bagai nak jaga anak mcm anak sendiri..tpi bila dh kawin setahun dua..dpt anak sendiri..anak tiri diabaikan..lepas tu mula lah ada kes dera anak smpi mati..kang skrg byk yg kita dgr..anak kena dera smpi mati ..didera mak tirilah ..bapa tirilah..mcm2..

      0

      0
    • tulip hijau beracun says:

      awk nie malaikat ke? xpernah buat salah? xpernah silap?

      0

      0
    • anon says:

      Kdg2 mmg kita maksudkan apa yg kita cakap…..tapi tuhan ada perancangan lain utk kita. Sebagai org islam takkan kita tak percaya pd qada & qadar…
      Jadi sebagai org islam jugak, tulip….tak payah lah nak tunjuk hati kamu yg kotor tu… Kalau tak suka kat dia, takyah baca artikel psl dia.. Bersihkan hati & jadi muslimin yg baik…

      0

      0
  4. Anonymous says:

    cuba berdoa yg baik2 sahaja. bersih kan diri jgn nk negatif kt org saja.

    0

    0
  5. Farra Dheera says:

    dah agak dahh ..

    0

    0
  6. siti Manja Kasih says:

    wish u the best..get husband better than aidil… u deserve it Rita, coz u r supermom, beauty heart, responsible..

    0

    0
  7. joyah sporty says:

    Pernah tserempak dgn Aidil n his wife dkt Damansara.. giler blagaknya muka cam famous sgt. pdhal ramai dlm restaurant tu wat xtao pn..dlm hati tgelak gak bila teringat kisah dia xmampu n xpernah blkan spender si Rita.. shame u guy..haha

    Be strong Rita.. Smoga btemu jodoh yg baik2..

    0

    0
  8. anon says:

    Wish you all the best Rita…

    0

    0
  9. adorable says:

    Perfume rita punya kotak packaging ada sikit2 same macam kotak perfume che ta. Tapi botol dalam lain and semestinya bau lain2.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    sendu ahhhh…..bersara je lah.

    0

    0
  11. Anonymous says:

    wanita mulut jamban…..lelaki pun takut sis….hehehehehe

    0

    0
  12. SAYA LELAKI says:

    bilamana prempuan tak jaga aib suami aka bekas suami, mana2 lelaki pon takut kottt…
    saya mencari wanita melayu terakhir.
    PM jika berminat.
    hihihiiii

    0

    0
    • SAYA WANITA says:

      Alaaa….awak ‘SAYA LELAKI’ benci rita sokong dayus sudah tentu dayus nanti tak bagi nafkah poyo bodoh, tak nak! Awak cari perempuan low class bodoh mcm bicara RM setan, sesuai utk awak….

      0

      0
      • Saya Perempuan says:

        saya tidak membenci rita rudaini. tapi apa yg ‘SAYA LELAKI’ cakap ada betulnya. masalah rumah tangga x perlu dicanang walaupun lelaki itu sudah menjadi bekas suami. cukup untuk pengetahuan orang-orang yang terlibat sahaja.
        wartawan bertanya utk lariskan tulisan mereka. kita yang membuat keputusan sama ada mahu bercerita atau tidak. apa pun, semangat rita untuk menuntut bela hak dia harus dipuji.

        0

        0
  13. Madam Cun says:

    Musim mengawan mak janda ka hujung2 tahun nie,,,hmm maria farida dh settle, abil next..rita in love..hmmm erra skandal dgn shahir katanya pulak

    0

    0
  14. Bukan Siapa2.. says:

    Rita Rudaini Haters Detected…..hahahhahaha

    0

    0
  15. Sabri Ali @ Nick says:

    Kalau akak Rita bercinta lagi, jangan caras suami/tunangan orang kalau tak akak layak digelar sundalan..

    0

    0
  16. Sabri Ali @ Nick says:

    Rita cantik berpakaian warna hitam.. Luv Rita so much.. Yang tak suka Rita pi berambus dari sini!

    0

    0
  17. Aidil kecewa... says:

    Awak jangan kawen lagi dengan lelaki lain awk..sy x dpt terima..pleaseeee..sy tetap syg awk sampai bila2..
    #demiAiRitFam
    #AiRitJunior

    0

    0
  18. . says:

    lelaki tu yg akan serik.pekara pertama.beli spender banyak2.pastu selamat selamanya.

    0

    0
  19. . says:

    Semoga DoaMu Dimakbulkan..tulip hijau beracun.Bukan Siapa2..Aidil kecewa…PEMINAT TEGAR RITA.derrr.royani ea??hahhahaha

    0

    0
  20. zariff says:

    Rita ni cantik sgt, anyway aku doakan rita dpt lelaki yang soleh, kaya dan baik, aamiin ..
    just forget about the past that u wasted with the wrong people, just move on and say Alhamdulillah …

    0

    0