Written by AbangNara | January 13th, 2012

Nampak macam kembar seiras pulak Rita Rudaini dan Azizah Ariffin yang menghiasi muka depan majalah Nona Februari 2012. Dua-dua memang hot mom dan dua-dua memiliki suami yang lebih muda. Memang nampak sangat menarik cover terbaru Nona kali ini.

nona terbaru

Kalau anda ada bercita-cita untuk mendapatkan suami muda, bolehlah cuba membaca Nona keluaran kali ini. Banyak rasanya pengalaman dan kisah peribadi yang akan diceritakan oleh Rita Rudaini dan Azizah Ariffin untuk tatapan anda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

111 responses to Rita Rudaini Dan Azizah Ariffin Seperti Kembar Di Dalam Nona Februari 2012

  1. kihkih says:

    Asal tak pairkan rodoh ngan rita? mesti “hot kebabom” kihkih

    0

    0
    • Kegilaan semakin menjadi-jadik says:

      ayu pon laki muda gak..kasik pairkan skali..HAHAHA !

      0

      0
      • LE says:

        Dua2 mmg hot mom dan dua2 memiliki suami yg lebih muda.. TAPI, sorg ade class tersendiri dan sorg lagi standard dia dah jatuh.. sorg lebih matang selari dgn usia dan sorg lagi tak matang walaupun dah ade 2 anak.. kihkihkih.. :p

        0

        0
        • lovey dovey says:

          lelaki lbh muda pon,lelaki ttp lelaki.,jaga dan pimpin isteri.,wlupun lelaki yg lbih muda dr psngan, bila da bersama dan ada ikatan,tetap nmpk je lelaki itu abg cyg,pmpuan tu adk cyg.hahaha.kdg2 nmpk mcm jantan gitu lelaki yg leh tawan pmpuan lbh tua dr dia.wlupun tak tau la org tu matang ke tak,tp bila psngn dia lbh tua,terasa mcm lelaki tu matang,gagah,penyayang,etc..gitu..harharhar..

          0

          0
        • yg tua says:

          kalau perbezaan umur setahun dua ok juga….tetapi kalau umur lelaki lebih sepuluh tahun lebih muda, susah juga untuk dia. kerana dia segi physical atau mental, wpun sebaya perempuan akan lebih matang.perempuan yg lebih tua pun, dia akan rasa dia lebih tahu segala segi dan cuba membuat lelaki mengikut acuan dia. bila baru kawin, cinta masih tebal, lelaki akan patuh, tetapi lama kelamaan, lain jadinya. lagipun dr segi seksual pun susah. lelaki sentiasa rasa muda tetapi perempuan akan rasa ‘malas’ dr segi tersebut. yg sebaya pun tak larat nak melayan, apalagi kalau suami masih muda dan kita dah tua nanti…..ini pengalaman rakan2 saya yg kawin laki yg lebih muda.

          0

          0
      • Kakiwayang says:

        oh, Azizah Ariffin…..first time baca tadi ingat AZIZAH MAHZAN….pfftttttt….

        0

        0
      • makcik k-pop says:

        rita lawa wpun tua… ayu rodoh comot semacam..aku tgk drama yg pkl 7 tu bila camera close up muka dia berketul2 jerawat… gigi pun mcm ombak…

        0

        0
        • Ikan di laut,asam di darat oh lalalalala says:

          aku setuju tang gigi tu..gigi dia ade kekurangan sikit..

          x tahulah mcm mana boleh leading artis cantik pilihan metro..
          bagi aku biase2 je ayu ni..

          ni bukan kutuk la,setiap org ade kekurangan

          0

          0
        • huhu says:

          huhuhu tak baik kau cakap macam tu. Aku tak la minat AR. RR pun aku tak berape minat, tapi tak elok kau kutuk gigi dia. Haha. Kan tu apa tuhan bagi. Bukan dia mintak pun gigi dia macam tu. Bukan aku nak mempoyo, tapi kau kutuk je la perangai dia. Appearance tu kan pemberian tuhan. tak elok kau kutuk. ngehngeh. peace.

          0

          0
        • mike says:

          ayu is beautiful in person.., saya jumpa dia di Seremban. di tv nampak gemuk tetapi di luar badan sedap mata memandang.kecil molek saja tapi curves at the right places. dia gebu,muka licin, putih melepak, hidung tajam, of course, sexy,, dia tak berapa photogenic tapi in person sebenarnya lawa. lelaki lebih minat body macam ayu ni…orang muda memang selalu ada jerawat…yg dah tak ada jerawat, orang dah tua…dah hampir menopause

          0

          0
      • azizah arifin over rritaaa!!

        0

        0
    • saya cantik says:

      cantiknya mereka berdua ni.. serius shit cantik!

      0

      0
    • bobo says:

      dua2 mmg cantik..tp lain macam perfect jek..edit lebey..

      0

      0
  2. Nong says:

    Cantik.. :)

    0

    0
  3. KK vogue says:

    wahhhhh rita sgt cntik…… i like………!! mesti beli…!

    0

    0
  4. fiza says:

    dua2 memang sgt cntik…..

    0

    0
  5. bnci ko says:

    x nmpk kmbar pun

    0

    0
  6. zura says:

    memang cnteq ;)

    0

    0
  7. like RR says:

    cantik, cute miut !!

    0

    0
  8. bubur says:

    uiii,tu leher rita ke?awat lagu tu??sejuk je tgk muke azizah

    0

    0
  9. like_rita says:

    cantik,anggun, ayu,dan laen2………

    0

    0
  10. aku says:

    cntiknye rita……love!!

    0

    0
  11. mee says:

    rita kan mamang natural beauty…dia kuat,tabah and sabar ja walaupun banyak halyg melanda kat dia…ini lah perempuan yg patut dicontohi..

    0

    0
    • mehun says:

      jgn ikut budak lelaki yg jauh lebih muda pegi kawen kat siam ye adik2… sepatutnye kene nasihat budak lelaki tu sbb die lebih matang…. ni yg tak patut dicontohi ye adik2……

      0

      0
      • narrathiwat says:

        siam ke,vietnam ke,janji sah disisi agama.allah dah redha,mak bapak dia tak redha,diorg tak dosa dah.mak bapak plak yg dpt dosa sekepal.

        0

        0
        • Meen says:

          membelakangkan mak bapak pun tak baik.. kan dah kira pentingkan diri namanya tu.. klau fikir mcm tu senangla anak2 muda zaman skg ni nak kawen lari… ok aku nekad nak kawen lari.. ape2 pun lepas tu kami dh halal.. klau lps tu mak ayah aku masih tak restu hubungan ni dan bermasam muka dgn lelaki/perempuan pilihan aku ni, dorg yg akan tanggung dosa berkepal2.. owhh means suka mak ayah dpt dosa?? ape2 pun fikirla mak ayah dulu sebelum kita buat ape2 keputusan.. tak salah kita berkorban utk seseorang yg telah lahirkan kita kat muka bumi ni.. kalau still berkeras hati, tiru la cara idola korg ni.. ape2 dugaan lps tu harap2 bersabar dan tak melenting.. jgn ego dan jgn lupa diri yg kita penah buat silap..

          0

          0
        • tengkudiana says:

          jodoh manusia kan dah ditetapkan sejak berusia 4bulan dalam kandungan..kalau dah jodoh, nk wat camane…terima je lah…sama gak mcm mati…boleh ke kita xnak restu org mati…pelik2 org skang…

          0

          0
        • Nita says:

          Dah kate dh beranak pinak…. Mmg dah jodoh la namenye tu…. Tp cara tu yg tak betul…. Kawin lari! Mmg org pndang negatif benda2 mcm tu…. Malu mak ayah…. Hati org tua mana yg tak terguris anak2 membelakangkan mak ayahnye?? Dorg laki bini xsabar2 nak kawen….. Dh tau mak xsuke lagi nak buat benda yg buat mak die lg tak suke…. Bukan nk usaha sikit…. Mmg nmpk diorg pentingkan diri…. Skg ni tanggung la laki bini…… Kesian kt anak2 xdpt kasih syg seimbang dri atuk nenek dua2 belah pihak…. Aku rase mybe parents aidil dh restu diorg tp ape yg dh jadi tetap dh trjadi…. Xde ape boleh ubah…. Klau parents aidil dh maafkan belum tentu boleh terima 100% tindakan anak menantu diorg tu…. Ape2 pun harap2 diorg bahagia la..

          0

          0
        • choiii says:

          tengkudiana; cuba baca balik ayat kau tu. Kelakar tau tak? Orang mati buat ape nak restu? Kena REDHA la cik kak. Sebab mati memang kita tak boleh elak. Kalau ALLAH nak bagi kau mati time tu, time tu gak la kau mati. Jodoh kita tak nampak. Macam Rita, dia dah kahwin dulu. Tapi tak berkekalan sebab jodoh tak panjang. Pastu ko kena ingat, IBU BAPAK tanggungjawab pertama lelaki. Baru Isteri. Tak cium bau syurga tau kalau mak bapak kecik hati. Lagi la kalau dia tak halalkan darah kau. Simpang la kan!

          0

          0
        • songkhla says:

          Aku setuju! diorg dah bnyk dapat pahla.. yg penting Tuhan berkati niat suci diorng..

          0

          0
        • jik says:

          saya pernah dengar ceramah agama mengenai takdir..tetang kematian memang tetap tidak boleh ubah. tapi jodoh boleh diusahakan untuk dapat yg terbaik…itupun kalau ustad tak silap

          0

          0
    • xoxo sayang rita rudaini says:

      xkisah la korang nak kata rita apa.. tp aku tetap suka dia… xdinafikan rita sgt2 melatah bile disembur dek zaquan… walaupun dah 30 lebih..tp muka dia tetap cunsss…. xsabar nk tgk dia belakon filem lg… jd heroin… kalo ombak rindu aritu dia yg jd izzah.. mesti lg best!!! tp xpe peristiwa kat twitter tu harap jd lesson learn to both ipar duai tu supaya xcari pasal lg… sesama sndr… berbaik2 adalah lg baik dr bermusuhan.. hidupni sementara je.. kalau kita xnak ubah.. mmg xde ape yg bole ubah.. so u choose… tp pic ni mmg dua2 pun cun..subhanallah.. indahnya ciptaan ALLAH….

      0

      0
      • boy says:

        tak berapa kenan rita jadi heroin kerana dr segi umur, tak sesuai.lagipun dia kurus, kurang sexy, dan layu sangat. tapi jadi kakak2, ok lah…setakat muka cantik, ramai artis lain lebih cantik

        0

        0
      • naida says:

        alo ko srh rita jadi izah x de org lain ke rita dah kertu lah dalam novel izah mudah bukan kertu macam rita

        0

        0
  12. mas cotek says:

    Rita & azizah memang ayu…i likeeee sangat u all dari dulu…

    0

    0
  13. honeydew says:

    lg cantik rita drpd si rodok tu ok!

    0

    0
    • jun says:

      cara panggil ayu pun menunjukkan sifat kebencian mu terhadap ayu. rita tu bagus sangat ke?dah rampas anak remaja, tak respek mentua dan ipar duai pula…biar muka x cantik tapi hati x busuk mcm rita tu…

      0

      0
  14. jaq says:

    x sey la nk pair rita ngn rodoh..x balance magazine..muke sblh hok besa sblh kecik..hahaha

    0

    0
  15. katak itam says:

    Ya Allah cantiknyaaa…tetiba aku suka tengok gigi rita rudaini..comel plak bile dia senyum..mcm cara senyum n gigi datin norjuma habib pulak kan? azizah as usual muke sangat redup n sejuk bile dipandang..apa rahsia dorang ni kan?da berumur tp still badan cantik, muke pun cantik..seriously cover majalah yang cantik pena aku tgk sbb sexy tak keterlaluan..kalau majalah lain..sume benda dia nak tunjuk.huhuh!

    0

    0
  16. zizah says:

    cantik menarik tertarik ko mmg da boom!!!!

    0

    0
  17. zizah says:

    cantik menarik tertarik korang mmg da boom!!!!

    0

    0
  18. dunia says:

    yg ni pakai kosmetik photoshop gak ke?haha

    0

    0
  19. terbaek lah rita , walaupun bnyk sgt kontroversi rumah tangga yg di uar2kan org lain , dia nmpk sgt bahagia dgn husband dia ;)

    kami doakan kebahagiaan rita n aidil , sepadan apa . kalau umur tu org tak tahu , mereka msti ingat rita n aidil sebaya :D

    aku lg suka rita ngn aidil , drpd ayu raudhah ngn zaquan :))))) rita n aidil terbaek !

    semoga berkekalan selamanya with anak2 :D

    0

    0
  20. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Rita nie memang lawa sgt2…x dapat dinafikan cuma mulut laser sgt…x dak tapis2 punya…takut haku tgk bahasa dia pasal gadoh ngan zaquan baru2 nie…azizah ariffin pun lawa…haku penah tgk dia real depan haku, mmg cun siot…

    0

    0
  21. astaga says:

    xde gambo pon skng aku tgk..

    0

    0
  22. iMBobo says:

    cantiknya ciptaan tuhan ni http://www.imbobome.com

    azizah arifin ni spe ek huhu

    0

    0
  23. Nona roGay says:

    ROdah: Abggg..tgk ni gambar saper yg kuar dlm mgzine nona bln dpn.meluat ayangg tgk.mgzine ni pon satu hal la..ayangg ni lg cun dr kakak ipar abg,org kampung ayangg cakap ayang ni nacural beyuti tau bang.nak ajer ayang bakar mzine nona nih.

    ZakQwan: HMmm..wow,terus sejuk ati abg lps abg panas dgn dia kes buntingkan budak M tu.err..iyelah yangg,gorjes!!tp bila abg tgk gambar ni lama2..hati abg jd panas blk..spatutnya abg yg jd suami dia,bukan twin abg.sbb tu smpai skrg abg brdendam dgn twin abg tu.abg buruk2kan dia dpn mak abg,biar padan muka.nasib baek ayang ada selaku pembantu abg bab buruk2kan diorg ni kan..tp abg srh ayang burukkan twin abg jer dpn mak abg.yg ayangg slalu pi burukkan kak rita tu knapa?lglah dia benci abg..tp xpe..abg nak gunting gambar dia dlm majalah ni,abg nk bwk pi kat tok moh,kasi jampi2 skit..biar dia terpikat balik dgn abg.padan muka twin abg..

    0

    0
  24. abc says:

    magazine nona tuk MEK WOOK xde ke… dia jauh lebih tua dr suami dia, cam nenek ngan cucu…

    tu baru padan…

    0

    0
  25. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    huh ! azizah n rita punye la jambu kt mjalah nona ni ! memang betol muka macm samaaaaaa bukan macm adek beradek lagi tapi macm kembarrrrrrrrrrrr lov u ritaaaaa !!

    0

    0
  26. amnr says:

    rita maintain comey….

    0

    0
  27. anabobo says:

    kalau leher rita dtutup lagi lawa mcm kmbr dia tu. tp dua2 gojez !

    0

    0
  28. lia says:

    cantiknyer :)
    dua2 mempunyai raut wajah yg lembut n mate yg redup..

    0

    0
  29. budi says:

    Sheeda Dangdut
    Rosnah Mat Aris
    Mek Wook
    Ayu Raudah

    lagi sape lagi…?

    semua dpt lelaki muda..heheh
    tak nk combine sekali ke…

    Semoga berkekalan hendaknya…

    0

    0
  30. xxx says:

    sat sat nak lari topik sat….hehehehe

    mana p entry pasal si apek tu… dah hilang ke.. heheheheheh

    0

    0
  31. layankan aje la.. says:

    mne pegi entry apek sentap ngn nara tu? nara dh delete ke u ollz? xkn nara plak yg sentap kot.. kui3..

    0

    0
    • anak jin yg cun..ko pehal?jeles? says:

      time org kemain kan,,,hahahaha,,,, ntah2 pasni tutup blog lak…hahahaaha..kejam gile..

      0

      0
  32. layankan aje la.. says:

    eh3, mne pegi entry apek sentap ngn nara tu? nara dh delete ke u ollz? xkn nara plak yg sentap kot.. kui3..

    0

    0
  33. akulerr says:

    sentap lettew!! cian abg nara

    0

    0
  34. bibi says:

    i like rita so much,.. memang dari dulu lagi suke die..
    and kawan pun ade bgthu raya dulu pernah pegi raya rumah dia.. my fren ckp rita sangt peramah n cantik..

    0

    0
  35. aku bukan anak jin! says:

    aku da ckp xyah gosip pasal org lain (apek) ke sape2 ke atlet2 lain tak kesahlah…sbb dorang bukan artis pon..ni blog hiburan…keje dorang bukan menghiburkan kita pun..kita pun xyah la jadi ‘kera’ sgt nk naik rating blog ngan sumer citer2 org2 glamer..ckop la wat naik citer2 sal artis/selebriti kat dunia je…kaut untung lebey nmpak…. :P

    0

    0
  36. aku bukan anak jin! says:

    ok…dua2 cantik..love both!!

    0

    0
  37. layankan aje la.. says:

    ala.. rilek la nara.. nk sentap apenye.. ko tulis mcm2 tntng org blh je.. org ckp ko sket, dh sentap baban..

    x pro la cmni babe.. ramai lg yg x bace entry apek sentap tu sbb dorg kt ofis time nih..

    mlm sket baru hangat babe.. on la blk nara.. plz3~~ hahah. LOL

    0

    0
    • hmmm says:

      SENTAP apanya??…sebab terlalu banyak komen sampai orang lain dah sampai bergaduh nak pertahankan pihak apek atau pihak nara lah SEBAB nara terpaksa remove..LOL….

      0

      0
  38. tikus pink says:

    bila baca komen-komen kat sini kelakarla..boleh ilang stress. ada jjuga yg buat marah menyirap. erm kasarnnya bahasa yerrkk. selalu dan kebanyakkannya kita sesedap tangan jek tulis misalnya kata rita yg tak matangla rita itula..rita gila meroyan la.. tp bila tgk komen2 yg nakal tu, tikus pink boleh bayangkan org yg tulis komen macam tu bila terkena batang hidung sendiri pendek kata berada dalam keadaan rita pasti lebih kejam ayat2 deme tu. dari tulisan kita boleh sedikit sebyk menilai peribadi seseorang. x gitu???

    0

    0
  39. layankan aje la.. says:

    ‘aku bukan anak jin’:

    ko jgn ckp cm2 wei.. nt nara sentap ngn ko plak.. haha

    die kn ngah keje keras ni ahli keluarga nk bertambah. so bsnes mst kne untung maa..

    0

    0
  40. Saya says:

    too much edit lahhh! kalau x byk sgt edit still lawa ape dua2 nie.

    0

    0
  41. Reena says:

    Gambar dah santek..slack leher rita jer..asal art director tak suh cover..hmm..tapi mmg tak dinafikan yg rita ni meme cun!

    0

    0
  42. Tak aciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii says:

    Ape la abg nara nii..takkan krn apek kemek sorang tu elerjik dgn blog nara,abg terus kuarkan entry dia..mana aciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…takkan abg sentap sgt dgn sttment apek tu?camon la abg nara,ini dah biass..

    takkan kita nk jaga hati apek sorang.artis laen apa hal..pasni kalo ada jer artis sentap dgn entry abg nara,takkan ang nara nak kuarkan satu persatu entry?mana lg entry yg tinggal?tengok oh bulan tu..xdenya dia layan sapa2 elerjik ngan blog dia.dia hentam kromo jerr.kalo tak,makin naik lemak la selebriti abg nara duk bagi muka !

    0

    0
  43. sentap says:

    tak aciiiiiiiiiii:

    mst mse ko tulis tu tgn ko kt bahu, mate ke atas kn.. hahahah

    0

    0
  44. marion kaunter says:

    muka masing2 mcm punggung bayiiiii. lembut gebu gittewwwwww

    0

    0
  45. che ta che wan says:

    memang cantiklah mereka berdua ni… terutama rita rudaini… cun giler…tapi pelik gak nampak dagu dia makin panjang (kalu x caya cuba bandingkan ngan gambar lama2 atau cuba tengok mami jarum)…. erm…

    0

    0
  46. Terima kasih Beutifulnara says:

    Saya nak ucapkan terima kasih kat BN sebab bukak blog ni. Blog ni banyak membantu org2 stress dalam melepaskan stress mereka disini. Kepada yang x suka blog ni, pergi main jauh-jauh. X de sapa suruh korang ke sini. Percaya atau x, BN ni seronok utk dibaca dan ianya free. Kpd yg kutuk2 abg nara, cerminlah diri sendiri. kalau korang baik sangat korang takkan melawat blog hiburan ni. TQ Abg Nara.

    0

    0
  47. editor mangga says:

    Mesti meruap2 si roddah nengok mgzine ni kan…mesti tang2 tu jgk dia cal majalah mangga mintak ambik dia jd cover..majalah magga dgn senang hatinya menerima offer roddah.sebab:-bole srh roddah posing kat swimming pool~pakai bikini.apa guna ada buah kelapa 2 biji besar gedabak kalo tak disuruh posing dlm smmg pool..ngeh,ngeh,ngeh…

    0

    0
  48. minah xoxo says:

    eleh..puji sgt dgn rita tu..aku masih ingat lagi kes2 dia masa muda dulu smpai skarg, x abis dgn konterversi….dari kawin 1st sorakkan dari peminat, bkelahi dgn xboipren (sham kamekaze) sampai masuk majalah, kes tarik rambut, bawak anak orang kawin lari ke thai smpaikan mak bapak si lelaki tak tau, berkelahi dgn makbpk mertua, gaduh ngan ipar-biras, kelahi ngan lelaki sendiri….ye lahhh tu..puji lagi ngan dia…pas ni apa pulak lagi…kita tunggu….

    0

    0
    • mak aku garang says:

      jage2 dgn ayat ” bawak anak orang kawin lari ke thai” sbb nanti ade org akan cakap “apsal pulak perempuan yg bawak lelaki kawen lari? lelaki la yg bawak perempuan kawen lari.. yg jabat tangan mase akad nikaknye laki bukan perempuan.. bla bla bla…”

      padahal dorg tak paham ayat tu ditujukan utk rita sbb rita jauh lebih tua n lebih matang utk brfikir… walaupun kawen lari suke same suke, xde sape paksa sape tp klau rita gunakan akal fikiran die yg lebih matang tu die xkan ikut cakap laki dia yg muda tu atau xkan teruskan niat utk kawen lari dan ikut nafsu semata2… ape2 pun yg tua akan disalahkan… tp dah jodohkan… kita doakan jela yg terbaik… cume xsokong cara rita n tak suke org ramai salahkan mak aidil sbb bg aku klau sebelum kawen mak die dh xsuke rita, klau kawen dgn cara mcm tu igt sng org tua tu nk terima? brganda benci die agaknye… agaknye klau dorg tak kawen lari mybe mak aidil boleh terima klau rita usaha lebih sikit.. dh jd mcm tu susah la kot.. lg keras hati org tua tu… *pendapat aku je sbb aku ade mak yg keras hati sikit.. tp mak aku klau tak suke mcm mne pun klau menantu pndai amek hati cair jugak hati die.. tp klau mak aku dh keras hati tmbah pulak menantu yg biadap, mmg abesla… ape2 pun yg muda kena beralah…

      0

      0
      • who cares says:

        bagi aku plak…patutnya lelaki tu yg mesti matang buat keputusan.xkesahla umur lebih muda..sbb dia yg nak jadi pemimpin keluarga.papehal..dia kena tanggung! pehal plak pompuan yg kena fikir..Rita tu bkn kawin lari pun.Family dia tau.Family Aidil je yg tatau.Aku bukan nak backup Rita..tp kesian kat dia.Sampai anak dah dua.. org dok berckp psl rumahtangga dia

        0

        0
      • naida says:

        betul3

        0

        0
    • Atuk pakai spender says:

      kau nak ingat semua tu nko punya psl la minah senget…org laen xkisah dah sumer tu,sbb lebih kenal RR tu camana orgnya..

      nko ingat org yg xde kontobesi baik keww?ntah2 lg teruk kat blkg ,…so,jgn pndg serong org hanya krn kontrobesi yg tak tau kesahihannya.rita ni,kalo org tak cari psl dgn dia,dia takkan mulakan..

      melebih2 plak nko ingat semua kisah RR..maknanya nko suka dia:)

      0

      0
  49. Rita tetap ada gaya tersendiri ok…

    Join Embunser Beauty& Spa’s member for only RM38 and get FREE goodie bag valued at RM100 plus discount pf any normal price treatment
    (click my name to get more info)

    0

    0
  50. baby uuu says:

    cntik nye diorang bedua,,,,mcm ank dare lg aku tgk..hehehe.sweet sgt

    0

    0
  51. tikus pink says:

    pasal mak aidiltu, rita ada citer kat paper. mmg mak aidil x suka sokmo kat rita. maklumlah dah berumur dari anak dia, dah tu janda pulak. lawa mana sekali pun kalau dah x suka tetapppp x suka. tp elokla janda dari gadis ditebuk tupai, kan??? ok ok moh kita sambung, sebelum tu dia berkawan dengan zakuan kembo si aidil tu tp x leh ngam pasai si z tu kaki tongak n kaki pompuan. lepas tu berkawan ngan si aidil. bila mak si aidil x suka, dia mmg nak clash rasanya hubungan tu terputus sekejap. tp si aidil dah mabuk kepayang nak balik kat rita. rita pun dah mabuk kepayang. sama2 mabuk kepayang. biasalah bila dah cinta ni jgn kata rita, tikus pink sanggup menghadapi badai cinta bak tsunami menganazzzz. nak dijadikan citer bila mak aidil x izin maka deme berdua tu kawinla kat thailad. pada mulanya rita menolak keras tp itulah kuasa cinta x tak pikio panjang janji dpt bersama. maka bermula konflik deme berdua. dalam soal ini, mmg ramai yg tewas dengan kuasa cinta. itu sbb byk yg kawin kat seberang.

    kononnya sanggup hadapi segala badai tp setelah bersama barulah tau langit tinggi ke rendah. cuma satu x perkenan kat si aidil, kalau ko sayang mak ko x nak mederhaka n terpaksa mengikut ckp mak hingga buat rita terkontang-kanting semasa kes rita mengandung ngape ko nak kawin ngan rita? kalau ko x nak derhaka kat org tua sepatutnya ko x kawin ngan rita. sekalipun rita meroyan berguling-guling berteriak ‘i love u, jgn tinggalkan i,” jgn di herankan. pilih rita bermakna derhaka lawan ckp mak. musykhilnya bila dah kawin baru nak pilih mak?? abis tu x berdosa ker menganiaya isteri mcm tu???

    0

    0
    • AkuTetapAku... says:

      hohoho..komen u gler kentang..terbaekkkk dr ladang getah..hahahh,mak aidil pon 1 hal..c zaquan 2 kawen ngan ayu pon ayu tue dr zaquan gak walaupon hnye 2,3 taon tp tetap tue..dah 2 pas kawen ade sekali ayu color rambut warne perang “ala2 posh beckham” x plak mak c kembar ni nak hangin..ape la sgt c ayu 2..nk kate ayu jauh la ayu rita rudaini..nk kate sopan bertudung litup pon mmg jauh pemanggang dr apinye..dah la belakon hampassss.!!pkai pon boleh tahan seksa dye..hehehh..mak c kembar ni pon agak2 la..lau nk berlaku X ADIL pd menantu pon jgn tunjuk ketare sgt..malu org taw..udah2 ler..ita dah bg cucu boy 2 prg pon..comel plak 2..ape lg yg mak c kembar ni nak lg ntah..x paham aku..lau aku berjiran ngan umh kembar ni nak je aku jerit “oittttt..org sebelah..come on larhhh..zaman dah berubah..dunie dah maju..malaysia dah berkembang..usia hanyelah angke..ape ade hallll??lol….peace yoooooo.!!pape pon rita terbaekkk..sabar jalani segale ujian..layankan jela game ur MIL ni..t lame2 dah letih insyaALLAH dye akan terime gak..

      0

      0
      • tikus pink says:

        aku tetap aku

        satu jek ayu tu bukan janda. tua dgn aidil pun dua tiga thn jek tp rita enam tujuh thn kot. masa aidil kawin umur 23 betulkan kalau silap. rambut karat tu biasala artis kan. entah2 kakak2 aidil pun rmbt karat. lagi satu ayu ni mulutnya x byk bunyi. rita ni byk bunyi tu deme x suka. lagi satu adik beradik aidil ni kaki cucuk menurut kata ritala. ini andaian tikus pink ye.. cam si zakuan ni dah berkapel dgn rita sebelum ni tentu rasa tercabar.

        rita ada citer kat paper masa kes bergaduh tula, masa anak sulungnya demam kat sepital dah dua tiga hari br si aidil dtg jeguk. masa tu dia tgh pegnen no 2. sebelum tu sudah tercetus kisah hngt deme berbalas kennyataan kat paper. aidil dtg sklai ngan mak bapak dia. masa deme ni berbincangla. jd kira-kira ngam hola tp rita d xpt maapkan adik-beradik aidil. x taula apa adik beradik si aidil ni buat allahuallam.

        mcm rita cam ner nak dtg umah mak mentua kalau dipulau kecuali org yg tentu sabar. kalau tikus pink jd rita, tikus pink nyorok jek..yela kalau asyik kena maki hamun sapa tahan. cam kita x ada maruah pulak. kalau keluarga aidil x dpt terima cucu2nya x pela..mana tau cucu yg x disukai tula yg menjaga deme kelak.

        jd uoll kat luar sana jgn ada hati mau kawin larik. jadikan ini satu pengajaran tp apa2 pun kita berbalik pada jodoh dan takdir. siapa kita untuk menghalang benda ini terjadi. sebelum ni pun rita dah menolak aidil tp jodoh deme tu kuat. harapla kukuh sehingga hujung nyawa. x semua rumahtangga bahagia sokmo, ada tu terpaksa mengharungi tsunami menganaz demi cinta terpaksa redha meredahnya. kita yg bahagia ni bersyukurla. pada yg belum kawin jgn sedap jek mengata yekk takut nanti terkena batang hidung sendiri. menangis x berlagu wehhh…

        0

        0
      • Anonymous says:

        setuju dgn aku tetap aku.
        yang muda (rita dan aidil) tu dh tentu2 la buat salah dulu sebab tak boleh nak fikir sebab dh angau bercinta. yg penting diorg bernikah asalkan tak berzina bermaksiat lebih lama. tapi yang si mak pun, dah sah2 tua, bukan lama mana lagi nak hidup. takkan nak bawak dendam tu sampai ke liang lahad. dr dia menyampah, tak suka, dengar cakap ayu n zaquan (kalau betul diorg jadi batu api) lebih baik dia redha. dengan redha je dia boleh cool. mana dia nak? anak2 dia buat maksiat atau bernikah di thai? memang maksiat pun berdosa, nikah kat thai pun berdosa sebab membelakangkan ibubapa. tp semua tu dh berlalu.. redha jelah makcik.. tak payah nak salahkan menantu sangat la kalau anak sendiri pun sama je. kalau anak2 makcik tu baik sgt, kenapa pilih perempuan cantik, sexy, artis sbg bini..
        okay, sorry terlebih.

        0

        0
  52. akuadalahaku says:

    trik2 rmbut..gdoh2 smua 2 sbb org dngki kn rita..si lisda y jelez ngn rita…rase ny rira x bnyak wat mslah.org bg dia mslah ade la..lg2 so rodoh ngn zaqwan 2…

    0

    0
  53. aleen says:

    perghhhhh giler terbaekkkkk..superbbb.!!mmg chantek teramat sgt..cover gler meletop..due2 same cun,same2 hot mom..sbb meletop la dyeorg dpt laki lg mude..ko ader???hakhak.!!

    0

    0
  54. PondanSepi says:

    PERGH..MILF IN THE HOUSE!! PATUT GANDINGKAN RITA, RODOH & CIK TA SEKALI. EVEN CIK TA BELUM ADA LAKI TP IOLS TENGOK DIA SUKA KAT PUCUK MUDA.

    0

    0
  55. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged 2012, Ariffin, Azizah, DALAM, Februari, Kembar, […]

    0

    0
  56. Coco says:

    cantik sgt rita…

    0

    0
  57. Coco says:

    cantik sgt rita….

    0

    0
  58. reban ayam says:

    EK ELEH..STAKAT GAMBO EDIT BLEH LA NMPK MUKE CUN JER…BERSIH LICIN..CUBE TGKP BTL2..APEDAA YG KORANG KECOH SGT PSL GAMBO NI TAH…EDIT LA OIII..MCM X BESE KALO MAJALAH MST EDIT GLE2 BG CUN..POORDAHHH

    0

    0
    • K says:

      at least muke lawa gak bile diedit..muke ko lum tentu leh jadik cun melecun walau seribu kali edit pun..peace!!

      0

      0
  59. Kengkonon la sayang menyayang..buekkk !! says:

    Arini sentap btol singgah pi kedai td.tgk cover dpn majalah mingguan wanitaa..”pasangan berlakon mesra”.wahhh..nak jd cover jgk diaa..kes bengang RR jd cover nona.mingguan pon mingguan laa..janji jd cover !ngeh,ngeh,ngeh !

    siapa lg kalo bukan pasangan biol> roddah & zaQwan.loya aku tgk gambar manja2 diorg yg dibuat2 dpn camera.nak ajer aku tampal muka gadis M,mangsa bunting kat tgh2 gambar depa duorang !

    0

    0
  60. kak li says:

    cantik kau orang berdua, bersuami muda ka, tua ka, apek gayat ka, tak po, asal tak ambik laki orang, well rita dan azizah… caya lu.

    0

    0
  61. Uui says:

    Aku doakan yg trbaek kat rita ..aidil pon agak2 r nak tggl anak bini gtu je.. Very tak matang lol!!!anak mak!!zaquan n rodoh tu,, just tggu dan lihat je k!!!!! Balasan kat kome pasti ada!!!

    0

    0
  62. NFI says:

    Ni aku panggil pesen tudung lepas mandi…nak keringkan rambut…bleh consider tudung ker ni???huduh:(

    0

    0