Written by AbangNara | July 10th, 2010

rita rudaini
Lama betul tak dengar cerita Rida Rudaini lepas dia berkahwin. Senyap sepi je terus. Kontroversi pun tak ada. Bagus betul. Kami rasa dia banyak habiskan masa bersama suami dan anak tercinta. Memang seorang isteri yang mithali. Nampak bahagia betul keluarga diorang dalam gambar kat atas nie.

Gambar di atas diambil masa diorang bertiga jalan-jalan di Zoo Taiping. Hensem betul si Aidil nie. Kekacakan terserlah jua. Oh ya, dengar cerita kembar Aidil si Zakuan, bakal bertunang dengan Ayu Raudhah bulan 10 nie. Tak tahu la jadi ke tak. Tapi Ayu dan Zakuan memang sama cantik dan sama padan.

Kami doakan agar keluarga Rita dan Aidil akan terus bahagia seperti sekarang nie. Kurangkan kontroversi, pentingkan family.

64 responses to Rita Rudaini Dan Aidil Bahagia Bersama Anak Tercinta

  1. semoga berbahagia selamanya

    0
    0
  2. iban says:

    semoga berbahagia…2nd??

    0
    0
  3. manis says:

    aminnn…

    0
    0
  4. Blackberry00 says:

    happy to see her happy…
    at last…

    0
    0
  5. ecah says:

    Da bes0 da anknye..Dlu tgk br jek lahir…Maknenye,aku da makin tua ler ni..huk3!

    0
    0
  6. Ryta says:

    Semoga kekal bahagia buat Rita, suami dan anaknya….
    Bila nak berlakon lagi? Rindu la nak tengok drama/filem baru lakonan Rita…..

    0
    0
  7. unwanted says:

    owh.. dah ada anak ek,.
    dah besar pula tu..
    mungkin aku tak amik port masa rita mengandung kot.:)

    0
    0
  8. NHW says:

    suke dengan SEMUA drama lakonan Rita

    0
    0
  9. ku says:

    btl ke kwen nga org laki lbh muda… besr risiko bila kt dah berumur nnti? mak aku ckp lah..

    0
    0
    • Yoyo says:

      besar risikO?? em risiko yg besau tu sebonarnya kalau bila c isteri tu dah monopous.. dah x mampu nk melayan nafsu suami..sedang suami masih muda n gagah org kata.. risikonya d madukannlah.. tp kalau suami tu setia.. x dak la isteri kene madu.. huhuh

      0
      0
    • ecah says:

      Mmg ler..P0mpuan da makin tua,laki plak muda trang tang2 lg..Nsem plak 2..0rg laki makin berumur makin nmpak mach0..Yela..Kematangan terserlah la..Lg2 kal0 y berduet,lg ramai la p0mpuan2 duetan m0 menghimpit..Tapi kenyataan 2 bergantung pada sese0rg tu jgk..Kal0 dia 0ke,taw tanggungjwb die sbg suami n ayh,tahan g0daan luar..InsyaAllah..kekal,aman n bhgia ke hujung nyawa..Ngeh3!

      0
      0
      • cikedi says:

        benar…sbb kalo kawin ni semata mata nak ingat utk penuhkan nafsu seks sahaja bkn tanggungjawab sebagai hamba ALLAH..sememangnya sesebuah perkahwinan itu tidak akan kemana…

        0
        0
        • INSAN says:

          KALAU SI JANTAN TU DAH LAMA GERSANG BAGAIMANA. HURU HARA JUGA JADINYA. KETENTUAN HIDUP.

          0
          0
  10. -00- says:

    LV

    0
    0
  11. cik tim says:

    smg berbahagia dgn kluarga :) sy suke tgk rita, dia cantekkk

    0
    0
  12. nanaTHeWitch says:

    loooiiiike them bothhh… <3<3<3

    0
    0
  13. elya says:

    ske tgk diorg ni moga sntiase bahagia hingga akhir hayat.. Amin…! Wlupn aidil msh muda tp dia nmpk matang.. Alhamdulilah..

    0
    0
  14. jmr says:

    diorang mmg sepadan pon..jgn la jadi pape kt diorg nih..

    0
    0
  15. Kancilbiru says:

    hurm…bagus la…happy family. pasni takyah nak kecoh2 dah ngan kontroversi..

    0
    0
  16. […] Sumber artikel penuh di : Beautiful Nara […]

    0
    0
  17. JOM LAYAN MOVIE FREE JE

    0
    0
  18. miss_pinky says:

    elok la bahagia.
    urmm,dlu kawin senyap2.
    tah ape2 la,sian mak ayh.
    bkn xknl si kembar ni.
    org negeri 9.
    mudah-mudahan,kekal la ye,wlupn kawin senyap2 kt thailand tu,amin..

    0
    0
    • xie says:

      doakan agar mrk bahgia ke akhir hayat, suka tgk rita & aidil, yg lepas2 usah dikenang, yg penting mrk tak rampas hak org lain.

      0
      0
  19. arra says:

    suka la diaorg nie=))

    0
    0
  20. sis says:

    suka tgk lakonan rita nmpk mjdi jer.. rupa pun cntik hrp2 jodoh brpjgn AMIN….

    0
    0
  21. ZAS says:

    Agak2 beg Rita ni LV original ke yang ciplak? =D

    0
    0
  22. rin says:

    kebahagiaan tidak terletak pd usia, wanita yg lebih muda dr lelaki,byk yg bercerai berai, yg kasihan ada wanita yg usia 20- an dah jadi janda,

    0
    0
    • cikedi says:

      sebab?? sebab ego n keras kepala…tak mahu dgr cakap suami…ini lah realitinya pompuan yg muda2 skang…sbb tu skang ni ramai lelaki muda cari pompuan yg lebih matang…damai n bahagia ja rasa….mereka bertanggungjawab terhadap keluarga..jaga suami elok2 n anak2…tak ada masa nak enjoy2…serius aku ckp….

      0
      0
    • INSAN says:

      USIA RITA TERLALU JAUH TUA DARI AIDIL. BAYANGKAN BILA RITA DAH TUA. AIDIL STILL YOUND AND ENSEM. SEMANGAT MASIH KUAT NAFSU JANTAN DIA. JGN. CKP HABIS LA BYK DAH TENGOK APA YG TERJADI DI ALAM NYATA INI.

      0
      0
  23. mashita says:

    emm..semoga berbahagia hendaknya..

    0
    0
  24. malaygirl says:

    mestila rita pakai lv ori…..dia kan byk job,,,simpan duit pastu tentu boleh beli….

    0
    0
  25. qieys says:

    lawa r rita skang ni! best jer aq tngok dorang bhagia..emm…anak die pn cute..bile r aq leh kawen eh…hmmm

    0
    0
  26. x kenal maka x cinta says:

    doa yg terbaik utk mereka… kekal bhgia smpai syurga…. kpd rita n aidil, xnk tmbh anak lg ke? :)

    0
    0
  27. more photo says:

    jadi pemain negara yg profesional…!!

    0
    0
  28. Wawa~* says:

    semoga kekal ke akhir hayat lah hendaknyerrr…

    0
    0
  29. ya semoga kekal hingga ke akhir hayat

    0
    0
  30. tuperware says:

    tua muda bkn satu isu. perkahwinan itu sendiri 1 risiko..kahwin suami tua pun risiko kena cerai kena madu..apapun tepuk dada tanya selera

    0
    0
  31. gurl_adeh.. says:

    moga berbahagia…selalu.!!!!!!

    0
    0
  32. anak sleepy says:

    rita cun. lg cun dr ayu dr raudhah. ayu biasa jer tp seswai la ngan laki dia… bartuahnya aidil, lawa gila rita

    0
    0
  33. ida says:

    insan: awak kata usia rita jauh dari zakuan. amacam pulak nanti kalau ela dgn elan usia 44 vs 28. lagi gempak nanti.

    0
    0
  34. aida says:

    semoga berbahgia selalu…….

    0
    0
  35. hana konda says:

    semoga hepi slalu..

    0
    0
  36. hana konda says:

    rita sekmpung ngn kwn aku
    n die memg sorg yg baik
    soft spoken je…
    jgn la ade artis yg cari pasal dgn die lg

    0
    0
  37. allai says:

    sukenye tengok pasangan ni.. semoga berbahagia hendaknya..

    0
    0
  38. apa2 ajer says:

    Dorang Kat Zoo Taiping..?? Bila tur… kalau aku tau sure aku g sana… umah aku area Taiping…. Anak dorang mmg cun laa… sebijik muka babah dia… Aku harap dorang bahagia …. biar apa pun org or family nk kata yg penting hati kita bahagia…. sbb kita yg melaluinya… Kita x bleh puaskan semua hati org lain… so lebih baik kita jaga hati kita sendiri… itu yg lebih penting…

    0
    0
  39. […] Rita Rudaini Dan Aidil Bahagia Bersama Anak Tercinta (55) […]

    0
    0
  40. […] Rita Rudaini Dan Aidil Bahagia Bersama Anak Tercinta (57) […]

    0
    0
  41. huMAiRAhaSAn says:

    aLA coMEYnYEW DIaoRG,
    semoGA kekaL SAMpaI bebIla LA,hendakNYA…
    aMIn …

    0
    0
  42. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    0
    0
  43. Roger Saris says:

    I am really enjoying the theme/design of your blog. Do you ever run into any web browser compatibility problems? A handful of my blog readers have complained about my website not working correctly in Explorer but looks great in Firefox. Do you have any tips to help fix this problem?

    0
    0
  44. Deon Sicari says:

    Hello would you mind sharing which blog platform you’re working with? I’m looking to start my own blog in the near future but I’m having a difficult time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

    0
    0
  45. My coder is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on a variety of websites for about a year and am anxious about switching to another platform. I have heard excellent things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress content into it? Any kind of help would be really appreciated! Thanks a lot!

    0
    0
  46. Wm Zamostny says:

    I came here simply because this particular website was tweeted by a woman I had been following and feel happy I made it here.

    0
    0