Written by serenity | October 5th, 2015

Pelakon Ridzuan Hashim masih aktif dalam industri dan merupakan bekas suami pelakon komedi Didie Alias. Ramai antara kita masih mengingati Ridzuan yang pernah memegang watak utama dalam filem seperti Hati Bukan Kristal. Di masa muda, Ridzuan memang kacak orangnya.


 photo 182145vxzbqx3k9fb9kncb.jpg.thumb.jpg
Semalam, teman wanita Hans Wong yang menggunakan nama Carmen Emirda di Instagram telah memuat naik gambar dengan kapsyen mengucapkan terima kasih kepada Ridzuan dan tidak ketinggalan artis hot masa kini Fara Mendoza kerana turut menyambut hari ulangtahun kelahirannya di kelab malam.

Gambar itu telah dipadam oleh Carmen, tetapi anda harus ingat sekiranya anda dikenali, apa yang anda muat naik ke Internet akan kekal berada dalam Internet, mungkin dalam bentuk yang lain pula.

Orang ramai mempersoalkan bahawa Ridzuan tidak sepatutnya berada atau berseronok di kelab malam bersama pemudi seperti Carmen dan Fara memandangkan usianya. Menurut mereka, kalau diikut pada logiknya, mungkin jua Ridzuan akan bergelar seorang datuk tidak lama lagi kerana anaknya baru saja melangsungkan perkahwinan.

Sebenarnya ini berita mengenai Ridzuan ke kelab malam bukan perkara baru. Mungkin seperti Tasha Shila dia gemar mencari ketenangan di kelab. Setiap orang kan lain kecenderungannya. Doakan yang terbaik buat Ridzuan.

Jom saksikan Bangsawan ‘Anak Raja Anak Papa’ pada 9-11 Oktober 2015 di Auditorium DBKL. Maklumat lanjut sila hubungi 03-26148200/8262 atau fb: mysenibudaya atau layari www.jkkn.gov.my #mysenibudaya #jkknhq

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Wednesday, 30 September 2015

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

59 responses to Ridzuan Hashim Dikritik Kerana Masih Mengunjungi Kelab Malam

  1. Anonymous says:

    HUHUHUHU

    0

    0
    • Anonymous says:

      handsome lagi dia kat luar….

      0

      0
      • melati says:

        body masih kental lagi brader ni..
        didie alias dah mcm lidi akak nengok. :)

        0

        0
        • keanehan says:

          Tentunya Didie yg mengandung,bersalin n jaga anak2…bukannye Ridzuan pon!

          0

          0
        • ayu says:

          sugar daddy…oh. please take me to the kelab.

          0

          0
        • Semah Binti Manzur says:

          ayooo, kubur kata mari. tapi hakak taste tengok ridzuan waktu muda2. sekarang dah botak. kalau kena sondol…tak tahu geli mcm mana.

          0

          0
        • Anonymous says:

          x terkejut. dia ni nampak jantan sgt. walaupun berumur tapi ada aura kejantanan. pompuan xnk lelaki lembik dan jambu.

          0

          0
        • Olga says:

          hebat! suka tengok orang2 tua have fun and enjoy life. everyone deserves to be happy. kubur masing2 jaga la. korang pun belum tentu masuk syurga.

          0

          0
        • Kak Nam says:

          rasanya dia x minta pun duit korang kan? x perlu nk jadi joyah. duit dia biar lah. teruskan pak cik ridwan. lepaskan saja naluri keremajaan itu. eeeewaaaah…goyang…kiri ke kanan….cak pong..cak pong. pusing….ulang. cewaaah!!! lol

          0

          0
        • Sporean Gurl says:

          well, if he likes it, who are we to judge? life is too short to be miserable fucks like you all below. malays- so judgmental, bitter and pathetic. i can’t even at those stupid comments.

          0

          0
        • Anonymous says:

          olga?lama x nampak…..

          0

          0
      • bicara Rm says:

        pesta lurah dendam…..hihihi

        0

        0
        • Kiah says:

          Patut la Fizz Fairuz pun boleh terjebak …al kisah nya.
          Tersembol-sembol cam gitu ha. Jantan mana yg tak tergugat bergelora jiwa raga?

          0

          0
        • Mat sahdo says:

          wuihh, nasi lemak 3 ringgit tu woi. mesti berlemak giler kuah lebih.
          bertuah jd ridwan hashim. good for you. have fun..and enjoy.

          #kipidapdaddy !!!

          0

          0
      • Rooney says:

        kalu ada fara mendoza auta, habis lah.
        jadi pesta,,, susu cap gantung la.
        sedap la raba. mencanak tu….nizeee.

        0

        0
    • Irfan says:

      mcm mana nak join party ni?
      aku pun teringin gak….fuhh selambak gile.
      tangan dh rasa gatal ni.

      0

      0
    • minah jambu says:

      biar la dia nk gi kt club malam ke ape bukan Nye korang punye hal ! lantak dia lah ape yg dia nk buat ! bukan Nye dia buat perkara jenayahhh alah setakat gi club malam jumpa kawan2 tk boleh ????? lain la kalau korang Nampak dia togok ! huh ! bende kecik pon nk di jadikn isu mengarot huh !

      0

      0
  2. unggas says:

    tetek bersepah………….

    0

    0
  3. Memphis says:

    Merecikkkk tuuuu :D

    0

    0
  4. Anonymous says:

    mendosa tu suka nauu tgkp gmbo cium ppuan.. dua alam gamaknya!! ari tu ckp gmba kt club tu gmbo lama.. ni kira dh lma jgk ke puihh.. yg lelaki pun x sedor2 diri.. kubur dh pggill umh dh kta pergi..

    0

    0
  5. miss Kpop says:

    BAGUSLAH….

    orang lain semua berbah ke arah baik..ini macam.. emmm emmmm
    selamat jerebu sooo ta berapa nampak sangat muka2 dalam gambar ni.HAHAHAHAHA!!! just nampakkkk GUNUNG SELAMBAKK! errrkkkkkk

    0

    0
  6. dot says:

    “milky” photos.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    so ape pula jwpn si katek ni lepas ni?
    dont tell me gambar ni tahun lepas punya hahahahaha.
    thumbs up and salute to didie alias berjaya jaga anak2 dgn usaha sendiri kalau ayah sendiri mcm ni entah xtau mcm mane anak2 dorang skrg ni.
    katek dgn gg kuning ni call girl ke ape..

    0

    0
  8. mawar says:

    mana satu fara berdosa?? x kenal lah

    0

    0
  9. A.A.K says:

    huh….diorg ni wat bday party ke party ‘gaung mana pling dlam’. hadiah nye mestilah janz botak

    0

    0
  10. Anonymous says:

    ada juga si fara main dosa tu.

    0

    0
  11. tutti fruitti says:

    Otak den yg kocik dri mato burong unto ni pon bole pikir mano baek mano burok…
    pado pompuan2 penjamu mato penyedap raso tu hrp da buleh2 la….. buleh blah!! Attention seeker masing2. Goli den …eeuwww

    0

    0
  12. Datin Hangit says:

    Hahaha. finally si katek dpt jgk title artis hot wlupun terpkse gigih kene tayang tetek dan cari gosip murahan..

    0

    0
  13. anon says:

    kelapa tua

    0

    0
  14. flygurl says:

    dlm IG FM mostly pic yg berpakaian sopan..aku bet pic clubbing atas tu dia xkan upload dlm IG

    0

    0
  15. kutu says:

    udah-udah le riduan hashim oiii..nampak nau miangnye.
    gambar semua melekap ngn perempuan2 murahan.

    fara mendosa tu dulu penah kate dia bukan perempuan murahan.
    tgk gambar dah tau bukan murahan tp tak de harga langsung.

    bagus la didie alias tu jg anak2 dia..walaupun gila2 tp anak elok membesar daripada ada ayah tp kaki clubbing.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    dah macam pelacur

    0

    0
  17. susu says:

    carmenemirda atau nm dlm kad pengenalan jamayah..blk kg jaga anak la oi

    0

    0
    • retis chowkit says:

      Hahaha..betul ke dlm ic dia nama jamayah?perghhh..jauh gile lari nama dia.hahaha.dia tu janda ker yg nko srh dia blk kg jaga anak?newey..si mendoza tu skandal si fizz peros tu..aku rasa dah jd makanan si rizuan hashim la mlm tu..kempunan la kau fizz oiii..

      0

      0
  18. anon says:

    Dia ni hensem masa muda. Dulu dia bercerai dgn didie bukan ke sb dia ni suka berpoya2. Tak berubah2 jugak perangai. Sepatutnya tua2 mcm ni rajin2lah gih surau masjid, bknnnya ke kelab mlm. Tapi tulah hati kita ni sentiasa rase muda, fizikal je yg berubah.

    0

    0
  19. Boooo says:

    Elok la tue. Jantan tua tak sedar diri dengan betina2 murahan. Sesuai!!!!

    0

    0
    • Fara berdosa jalang says:

      pakaian msg2 hazab! klu diorg ni tonggang air kencing setan pun aku tak heran. si fara berdosa tue jgn marahla bila org labelkan dia pmp murahan & pelacur. parents dia tak tegur ke anak perangai mcm tue? sedih!

      0

      0
      • Didie says:

        ada dia mintak duit BRIM korang ke? tak kan?
        so?

        0

        0
        • Anonymous says:

          ape kaitannya dengan duit brim ni didie oiii..
          org menyampah sbb si katek ni ajet gegirl suci..belum tengok quotes2 dia up kat ig..
          takyah hipokrit la senang.

          0

          0
        • spesis fara mendoza yg jalang says:

          apa barang setakat duit BRIM? murahan sgt ko ni.

          0

          0
        • Didie kebulur duit BRIM says:

          hadap sgt duit BRIM! lg satu, apa kena mengenanya dgn kes jantan tua tak sedar diri & fara berdosa jalang??

          0

          0
  20. Anonymous says:

    bagus la uncle..enjoy je.
    drp hidup melara…bersedih kt umah depan laptop.
    why not?

    0

    0
  21. Mat Kay says:

    bagus la….age is just a number. why not kan? x perlu jadi kolot la. korang pun mengumpat je dlm ruangan gossip. pejadah?

    0

    0
    • hee says:

      orang kampung mcm kau je ckp pergi kelab tu ok kot.
      sbb orang kaya skrng ni mostly baik2,sumbang duit untk bukak pusat ibadah.
      orang BUKAN KOLOT macam kau ni la kot yg rasa pergi tempat mcm ni ok.

      0

      0
  22. Fara Mendozah says:

    spender korang pun made in china…ada hati nk cakap dosa dan pahala orang lain lak. adehhh….lawak!

    0

    0
  23. Anonymous says:

    agree. suka tengok orang happy. pasal dosa tu….siapa la kita nk hukum orang.

    0

    0
  24. like whatt says:

    Ramai jugak peminat ridzuan hashim yg setuju umur mcm dia sesuai buat kerja macam ni.
    IT’S TRUE .AGE IS JUST A NUMBER.
    baik tua ke muda ke, elok ke pergi tempat-tempat macam ni?
    kalau elok dah lama la mak bapak aku x larang pergi tempat2 macam ni.

    0

    0
  25. we are one says:

    Ala kata abang kawasan,,memang kene la gitu..menjiwai watak katanya.

    0

    0
  26. abg merecik says:

    hi fara! abg merecik sgt tgk buah dada mu yg ranum. bila blh dpt? selalu lepak zouk ke?

    0

    0
  27. . says:

    Hai..bang!Batang dah kendur,air pun dah tinggal sisa2 je.bawak2la pulang ke pangkal jalan.camnie ke cara yang bagus didik anak2?

    0

    0
  28. says says:

    Ayat sebenar nara…bukan dimasa muda kacak…tapi sekarang dah tak kacak.

    0

    0
  29. luna lamaya says:

    to fara mendoza.. mmg layaklah engkau di anggap perempuan murahan, pelacur, low class, tak pelajaran, jalang, sundal.. sbb engkau tengok diri engkau sendiri dulu..tak mcm sundal kah? mna org tak kritik punye! sedar2 ye.. jgn nak pertahankan diri tu bukan murahan lah.. tapi kenyataan dh mmg gitu… nasib engkau lah mendoza..

    0

    0
  30. loyalmalaysian says:

    orang klu dah umur 40 tp perangai masih lg sama maknanya x dpt hidayah la…tau2 je la…

    0

    0
  31. redzuan tipu says:

    ala..klo stkt nk jmpa producer,xkkn nk jmpa kt kelab mlm…so kaki tipu…mcm la xda kedai mkn ke hotel ke nk jmpa//phuiii

    0

    0
  32. Yekeni says:

    Duit BRIM berapa korang dapat eh? Just curious.

    0

    0