Written by AbangNara | June 22nd, 2016

Dalam diam sudah 2 minggu kita berpuasa. Cepat sungguh masa berlalu. Bagaimana persiapan raya korang? Dah beli baju raya ke belum? Kuih raya dah tempah? Langsir dah beli baru ke? Sofa tak nak tukar ke? Raya kan hari keriangan, jadi kenalah membuat persiapan sebaik mungkin. Apa salahnya setahun sekali beraya sakan kan?

lazada raya

Namun jangan pula berbelanja terlalu boros beli itu ini sampai habis segala duit gaji. Sempena Aidilfitri ini, pelbagai cara penjimatan yang boleh ditemui jika kita rajin mencari. Abang Nara macam biasalah setiap tahun akan menjadikan www.lazada.com.my sebagai salah satu tempat untuk bershopping. Dengan tema “Riang Ria Raya Nikmat Dikongsi Bersama”, mulai hari ini 21 Jun sehingga 24 Jun, Lazada bakal mengadakan Jualan Mega dengan menawarkan diskaun sehingga 92%. Fuh. Berbaloi-baloi.

lazada

Pesanan Abang Nara, mulai saat ini, sila pastikan anda sentiasa membuka laman web www.lazada.com.my kerana pelbagai “FLASH SALE” sedang diadakan dengan harga yang tidak masuk akal. Contohnya hari ini (21 Jun) pada jam 12 tengah hari sehingga 4 petang, pelbagai barangan elektronik akan diberikan diskaun kaw-kaw punya. Kalau tak beli, memang rugi. Abang Nara dah target nak beli kamera Xiaomi Xiaoyi. Boleh ambil gambar banyak banyak masa raya nanti.

lazada

Kalau korang ada brand tertentu yang ingin dicari, boleh juga melawat laman web http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya-brands/ untuk melihat pelbagai tawaran berdasarkan brand. Semuanya lebih murah berbanding harga pasaran. Antara brand-brand besar yang ada ialah Honor, Pensonic, Intel, Tefal, Maybelline dan macam-macam lagilah.

lazada

Bercakap pasal Maybelline, syarikat kosmetik hebat yang bekerjasama dengan Lazada Malaysia telah melancarkan “beauty box” untuk memastikan kaum Hawa tampil bergaya di Aidilfitri kelak. Ada 5 “beauty box” dan setiap satu “beauty box” diwakili oleh seorang selebriti. Setiap “beauty box” membawa gaya yang berbeza untuk penggunanya. Bolehlah pilih mana satu yang paling sesuai dengan wajah anda. “Beauty box” ini adalah eksklusif bersempena jualan Riang Raya Aidilfitri ini sahaja, jadi jangan lepaskan peluang untuk mendapatkannya.

lazada

Jadi tunggu apa lagi? Segeralah ke www.lazada.com.my dan dapatkan produk yang anda inginkan pada harga yang super duper berbaloi. Terima kasih Lazada Malaysia untuk peluang penjimatan ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 responses to Riang Ria Raya Bersama Lazada, Diskaun Kaw-Kaw Sehingga 92%

  1. BIBIk says:

    erm

    0

    0
  2. Amir Mazlan says:

    baru jer lepas usha2 lazada..berkenan jugak nengok dia punya offer untuk jam tangan.

    cuma tak tau track record lazada ni ok ke tak..dari segi produk delivery dll..

    0

    0
  3. Anonymous says:

    ok

    0

    0
  4. X says:

    Diskaun kat Malaysia nie semua ada udang sebalik batu.last2 tertipu juga.

    0

    0