Written by Bella | April 29th, 2016

Kisah percintaan antara Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila sering menarik perhatian ramai, ini kerana mereka dikatakan cukup sepadan bersama.

Malah, Sharnaaz dan Nabila tidak kisah berkongsi kemesraan mereka berdua kepada umum di akaun Instagram.

Baru-baru ini foto mesra mereka yang dimuat naik oleh Nabila menerusi akaun Instagramnya sebelum berangkat ke London , mengundang beberapa komen daripada peminat yang mengharapkan mereka berdua untuk cepat-cepat ke jinjang pelamin.

Namun, ada yang berpendapat bahawa mungkin Sharnaaz dan Nabila sudah sedia untuk berkahwin tetapi mungkin perkara itu ditangguhkan oleh Allah SWT atas sebab tertentu.

Bersetuju dengan komen tersebut,   ini respon Sharnaaz Ahmad :-

Sebenarnya peminat kalau boleh tidak mahu melihat Sharnaaz kecewa lagi dan biarlah Nabila menjadi yang terakhir serta dapat menjadi teman hidup beliau sehingga akhir hayat. Namun, bab kahwin ini kena perlu fikir masak-masak, banyak tanggungjawab yang harus dipikul selepas kahwin.

Apa-apa pun kami tetap mendoakan yang terbaik buat Sharnaaz dan Nabila. Semoga ada jodoh untuk disatukan sebagai suami isteri.

Jom layan dulu beberapa foto mesra dan penuh cinta mereka berdua.

48 responses to Respon Sharnaaz Ahmad Bila Peminat Suruh Cepat Kahwin Kerana Sering Mesra Dengan Kekasih

  1. jemah jomblo says:

    stok geli-geli je la cmtu sng kata… kalau nak bersungguh sanggup orang lari p siam. yang hang duk tayang kt insta gesek pipi mughah ngat aih

    0

    0
    • MUHASABAH DIRI says:

      Alahaiiii – Senja di Ufuk Timur tu back up baekkkk la konon kt SHarnaaz Ahmad tue…puiiiii.. menyampah aku dengar.

      SHARNAAZ AHMAD – Ingat tak duluuuuu statement kau masa ko frust tertonggeng dgn Shila Amzah tue, beria la konon cakap KALAU BERCINTA LAGI TAKNAK OVEREXPOSED. Yela masa tu tgh bercinta dgn anis aL-iDRUS..awek pakai tudung, kena la bajet alim kann! Takde pulak time tu OVER2 kau pegang peluk laga2 pipi bagai….PANDAI PUN JAGA TINGKAH LAKU time tu.

      KENAPA yg skg ni time dgn si NABILA JANDA ni naik meluat pulak aku tgk dia dok berlaga pipi kiri kanan, tak abis2 pose gamba mesra mengalahkan SUAMI ISTERI YG SAH!!. sI NABILA ni pon sama, bukan main galak lg kau uploada segala jenis gambar, mcm jakun sgt nak femes!!!.

      SHARNAAZ. utk pengetahuan kau, peminat2 yg asik suruh kau kahwen tu sebaBnya dia memaksudkan begini “DAH MELUAT TGK PASANGAN COUPLE YG KEHULU KEHILIR BERKEPIT BERLAGA PIPI BERMESRA bagai nak RAK tu supaya cepat2 hindarkan dosa maksiat. kALAU DAH ijab kabul yg “SAH” takde hal BRO kau nk bergomol comolot tgh dataran merdeka pon takde hal.

      bERIA DOK TAYANG BERKEPIT DGN PEREMPUAN, KAU TAK MALU KER???
      BUDAYA peminat kau nampak pulak???? BUDAYA ISLAM KAU MANA BRO????

      Tak salah menjadi JANDA, tetapi biarlah BERakhlak!!

      NARA: kau tolong publish statement aku ni.

      1

      0
      • anonymous says:

        Sharnaaz ni mulut kalah perempuan…celupah sangat. Muka je elok mulut macam longkang. Baik pakai skirt je. Kalau lelaki tu biarlah cool sikit…ni sikit2 melatah macam perempuan bila kena tegur. Such a turn off. Dua2 desperados.

        0

        0
      • wrg says:

        kan… dah tau diri tu janda, tolong lah jaga maruah sikit. don’t live up to the name yg org kata janda ni gersang – janda kan selalu dipandang serong. si Nabila ni jakun dpt lelaki muda, sado plak tu. ex laki dia dulu kan nampak tua dari dia, kurang hensem. tu yg dgn Sharnaaz dia menggeletis mcm anak dara. hahaha

        0

        0
    • Anonymous says:

      LAGAK MCM DAH NIKAH..GELI BETUL DGN DUA EKOR NEH.
      AKU HARAP SHARNAZ TU BACA LAH YE..NAK HAPRAKKAN ORG, NAK MONYET KAN ORG..IKOT SEDAP MULUT KO JE.
      KLU ORG KATE KO TAU LAK MELENTING MACAM BAPUK.
      LELAKI UNTUNG+DOSA
      PMPUAN=RUGI+DOSA

      0

      0
    • Anonymous says:

      minta jasa baik astro kekalkan jihan dan sharnaaz sebagai pengacara.

      0

      0
  2. belinda says:

    Tulah. Tapi ada yg stok geli2 kahwin juga akhirnya.

    0

    0
  3. saa says:

    Buat apa kawen dgn artis, tak ada future. Cari le jantan yg bole jaga dan menjamin masa depan kita…..kenapa orang melayu suka sangat kepoh dgn perkahwinan artis bukankah kes penceraian orang melayu adalah tertinggi di malaysia…

    Lagi satu, bukankah jantan ni suka pukul pompuan? Lari sebelum lambat

    0

    0
  4. annoyma says:

    budaya melayu haprak??……amboi sedapnye kondem bangsa sendiri……gii laa duduk kat Laos atau Siam…..serap budaya lain pulak…kita disini pun dah nak muntah tengok perangai korang

    0

    0
  5. Geli den says:

    X ingat Allah
    Andai nyawa di ambil waktu berlaga bdn n tubuh, apa kah ketika itu, taubat pada Allah baru di ingati?

    0

    0
  6. Ew says:

    Knp ntah aku geli tgk mamat nih. Muka psycho habis

    0

    0
  7. Anonymous says:

    alahaiii..dulu bkn main tak nak mengaku. tp show pula gmbr yg terlajak mesra gitu. meluat kot..bukan jeles, tp dr sweet jd meluat pulak bila org bermati2an tak nak mengaku tp terang2 juga buat dpn public. lg 1, komen sharnaaz biadap terhdp org yg srh dia kwin tu.org komen elok2 je, tak ada pun maki hamun pun.

    0

    0
    • Anonymous says:

      betol2…setuju…orang tu ckp baik2 jekot…yg die kua ayat haprak bagai pe kejadah..

      0

      0
  8. Yang Menyampah... says:

    POYO

    0

    0
  9. nanako says:

    sharnaaz ni harap badan je sado..tp cpt sentap cam azwan ali..awww..

    0

    0
  10. x says:

    Mamat yg sangka dia baguih.haprk.

    0

    0
  11. peisal says:

    lu lagi manusia haprak.nasihat org kemain g ko ek..tang ko sume buat pun halalal toyiban…ko haprakkan org..xsedau ko yg hapraK campur hipokrit..padanla kome berdua tu..lom kawen lagi dah tau ko ni kuat naik darah..kalu aku la..goodbai jantan cani..tp sesuaila stok janda ngan ko!

    0

    0
  12. a says:

    hek eleh. org yang kata tu cakap bebaik je, dah tak pasal nak sentap. poyo.

    0

    0
  13. Fido Dido says:

    Kalau dah berlaga2 tu baik kawen jela. sian bapak tanggung dosa anak pempuan… If dah kawen, laga2 dpt pahala…

    0

    0
  14. someday says:

    Aku lagi malu tengok ko tu..takde ikatan sah tapi peluk cium bagai dah macam tak ingat agama…orang lain bagi nasihat bukan main berlapik…tapi dikecam plak kat orang bagi nasihat..bukan tak mahu lihat dia kecewa la cik bella oooi…tapi orang menyampah tengok menempel, berpeluk sakan tanpa ikatan…tu yang suruh cepat-cepat kawin…puiii..MENYAMPAH AKU ada manusia yang tak sedar diri macam ko ni syarnaz ooi…

    0

    0
  15. oii shaarnaz says:

    sharnaaaaaz,
    cakap orang haprak, ko tu lagi haprak la oiii
    aku melayu muslim yang malu ada spesis makhluk cam kau! mamat budget baguih and suci.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Yg pompuan janda ni pun..menggeletis ya ampun.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    terpenyek!!!!

    0

    0
  18. azreen says:

    org bagi saranan kawin..dikatanya haprak. Apa punye mentality mamat ni…

    0

    0
  19. ida says:

    Ish x baik la pggil org janjda,dia bkn mnta nk jd janda pom

    0

    0
    • Anonymous says:

      Asal pulak x elok pggil janda? Biase jer pon janda..duda. Dah perempuan ni janda..abis tu nk pggil apa? Xkn nk pggil anak dara kot. Byk jer kot janda2 kat luar yg x kesah dpggil mak janda..at least diorang ni xde la gedik mcm prmpuan nabila ni. Ni x laga2 pipi, lentok2 kt bahu. Tnjuk sgt bawah tu dah kering kontang lame x bsiram.

      0

      0
  20. onetwothree says:

    melayu haprak tu mcm ko la sharnaaz. belum kawin dah berlaga pipi bukan mahram. melayu mcm ko je yang haprak. melayu Islam yang tahu jaga adab dan batas2 sebelum kahwin tu baru melayu btl. sebab tu ko ni poyo. bajet ko tu suci sgt xleh nak tegur. sbb tu aku x minat ko berlakon dan mengacara. Poyo.

    0

    0
  21. mak jemah says:

    kau tu melayu haprak,tak kawin xde pape ikatan dah tunjuk mesra kalah orang kawin.kau ni jenis melayu tak sedar diri kot.suka sgt ckp mcm2 dkt melayu tp kau sendiri macam orang tak bertamadun.orang melayu pun pandai jaga batas dkt media sosial.kau ni keturunan sesat kot.dah la kuat sentap.konon gengster.padahal muka mcm teddybear je pun

    0

    0
  22. dikcik says:

    eh awat yang gatai pelik depa ni…yg si betina tu tktau malu ka…kalau aku jadi neelofa tktau mana nk letak muka….

    0

    0
  23. anynomous says:

    orang suh cepat kawin sebab menyampah tengok belum kawen dah laga2 pipi, dada, bagai…poyo la hang shahnaz

    0

    0
  24. ada aku kesah says:

    ehem. ni spesies cenggini ni takde ke JAIS ke sape ke nak bagi waran ke kaunseling ke? tak malu ke budak2 nengok? dah tua2 woi sedo diri tu sikit. hat tua2 menggeletis camni takde pulak nak viral kan ke apa ke. tu lagi sepasang hat anak menteri tu pun sama. takde plak orang nak amik tindakan ke apa? pffttt

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Terpenyek doh gunung c nabila ni dirata oleh dada c mamat haprak

    0

    0
  26. ida says:

    nabila ni comel tp suke show off gmbr manja2, ameera lak suka show off kekayaan mereka…padan la

    0

    0
  27. ida says:

    neelofa cantikk..berjaya

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Mesra x bertempat depa 2 ney tayang kat org buat apa..nak bg org kutuk2 ka..plok2 blaga2 bagai..seram haku…

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Ko g malu dngan dri ko la dlu nanas oi..bru la ko blh malu dngan bangsa ko sendri..aisheman…ckp x supa bikin la ko…menayang tu klo dah sah ok la skit ney ntah apa x da segan langsong..dah ko pelok ank org mak bapak dia tngok agak2 ko apa diorang rasa haaa…yg betina ney pwon ai…kemaluan ko ltak kat mana..mcm x da maruah plk ish..

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Jumpa kasi hantam ja mamat bulu seko ney…org bg nasihat ko hamun ye..daun keladi btoi mamat ney..curah x serap..bhuuuu mcm ney nak buat laki x kuasa aku..bodoh nabila..

    0

    0
  31. Melayu Melaka says:

    Dulu si mamak mahathir gelarkan “melayu haprak” dari aq umur 10tahun aq dengar, betul2 mrh aq , sekarang tahun 2016 dia pulak, lu mamak naik satu tongkang dgn mamak lain, tak perlu angkuh lah, once a keling always a keling, so sad aq dgn generasi mamak keling , aq melayu , aq steady jah

    0

    0
  32. Melayu Melaka says:

    Once a keling always a keling , enough said

    0

    0
  33. hahaha says:

    Hahaha…mcm papa zowie yg belakon katun boboboi…

    0

    0
  34. says says:

    Perempuan kalau pernah digosok lubangnya,bila lama sangat tak digosok lelaki,maka bila jumpa lelaki yg kata bakal mengosok lubangnya dia akan menjadi seperti kucing kesayangan yang akan sentiasa menghulur kepalanya untuk digosok tuannya.Nampak sangat kegersangannya perempuan yg bergambar segini.

    0

    0
  35. malisa says:

    Nabila ni dari dulu masa dgn laki dia yg dulu sblm kawin mmg suka pic mcm tu. Blm kawin dah murah sgt. Jual tudung tp mcm hape je peluk sana gesel sini Mak dia kartini n lofa yg dah berhijab x pernah tegur perangai nabila ni.ko rasa kalau kat public pun dah menyondol nyondol kat tmpt privacy ringan2 tu dah pasti ler kot.lebih lagi mungkin. .

    0

    0