Written by Bella | May 1st, 2017

Pelakon Remy Ishak hari ini menerusi portal Harian Metro mengesahkan beliau sudah mengikat tali pertunangan dengan pengasas 2morrowbridestory. Ezza Yusof yang terkenal dengan rekaan produk kasut pengantin.

Difahamkan, majlis pertunangan itu berlangsung semalam di kediaman bakal isterinya itu yang terletak di Pahang.  Remy tampil mengenakan baju kemeja warna biru gelap manakala Ezza tampak anggun dengan busana warna ungu muda.

Semalam, berita pertunangan Remy mendapat perhatian ramai apabila Insta Stories di Instagram milik Ezza juga ada menunjukkan dirinya dan Remy seakan duduk bersama di atas pelamin.

Malah, pelakon Nad Zainal juga turut mengucapkan tahniah di ruangan komen. Jurugambar rasmi untuk majlis berkenaan juga mengucapkan terima kasih kerana berpeluang untuk merakam momen indah Ezza dan Remy.

Sumber Berita : Harian Metro 

Kredit Foto : Ridzuan Ramli 

[jetpack-related-posts]

15 responses to Remy Ishak Sahkan Sudah Bertunang Dengan Ezza Yusof

  1. julia says:

    Tahniah……..cantik dan tampan….semoga berkelakan hendaknya…..aminn

    4

    0
  2. Anonymous says:

    dh makin ramai lak artis laki kawin ahli perniagaan skrg ni ye..fikir masa dpn terus agknye..yg artis perempuan sememangnye dr dulu kejar bisnesman n vvip..

    15

    0
  3. julia says:

    Ye lah…bila badan dah tak sadoo..lutut pun menggigil , mana leh jadi hero dah….so sediakan payung sebelum hujan…at least anak mereka tak ler dicatu makan .,..lihatlah artis vateren kita, kesian mereka.ekonomi di usia emas teruk dan mencabar….

    8

    0
  4. Anonymous says:

    Cantik bakal isteri dia.

    3

    0
  5. Tasah Sillah says:

    Laaaa. Aku la ingat dia ni dah balik lagi dgn Tiz Zaqyah. Aku tengok dekat ig si Tiz tu.

    1

    0
  6. kikilala says:

    simple je bakal isteri dia.. cantik

    3

    0
  7. LOFFY says:

    yg artis crik vvip tu, namanya BIMBO.. belajo x kemana, belakon sejuk lagi dari suam.. crik org biaso2 mana nk dpt pegi obesi ttiap bulan. peduliklah terpaksa ikut cara hidup zaman jahililah.. nauzubillah..

    2

    0
    • loppa says:

      mulut kau mcm longkang, tapi last2 cakap nauzubillah..jgn jual agama utk perkara2 negative yg kau ckp, buruk benar nampak..kau baca statement kau kat atas, kau hina, fitnah, buat andaian sendiri, sedangkan kau lupa JODOH AJAL MAUT TU DITANGAN ALLAH..siapa kau nak keji artist itu ini sedangkan jodoh dia dah tertulis dgn VIP ke, dgn penoreh getah ke even dengan bangla sekalipun? itu Allah tentukan, bukan kau..ada baiknya kau jaga diri kau sendiri atau ahli keluarga kau..

      0

      0
  8. Fidot says:

    Baca gosip kt Oh Bulan, dia ni ibu tunggal anak 1. Cumanya dia dh bertudung tapi kt oh bulan dok tayang lagi pic free hair. Bongok jugak la…

    4

    0
  9. Anonymous says:

    kene laa cari janda kayo sbb dh x laku…nk hrp keje dlm industri ni mmg ssh laa…ijazah xdo nk cari keje lain so terpaksa laa cari janda kayo..untung2 nti blh dok terbungkang kek umah yooo…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    muke cm ada iras2 faye kushairi..

    0

    0
  11. Mma8 says:

    Tak cantik langsung. Fazura lagi cantik, lembut dan classy. Patut pilih Fazura.

    0

    3
    • Aku kaji sblm kutuk says:

      Oprah winfrey lagi cantik m lembut n classy..sesuwai ngn ko. pesal ko x pilih?
      Ape ke gile…suke dia la nk pilih sape. Yg nk hadap dlm kelambu nnti dia, bkn ko pun.
      Mcm ni pon hado…

      3

      0

Leave a Comment

Optional