Written by AbangNara | December 7th, 2009

remy ishak

Sedih dan sungguh menyedihkan. Mesti ramai awek-awek kat luar sana yang tengah bengang sebab pakwe @ hero feveret diorang, si Remy Ishak nie kena belasah. Nie real punya kena belasah nie. Bukan lakonan atau cobaaan. Tiada yang benar melainkan benar belaka.

Remy Ishak dibelasah oleh sekumpulan lelaki pada hari Jumaat lepas selepas selesainya pementasan Teater Natrah. Macam biasalah lepas habis show ada sesi beramah mesra bersama penonton. Pembelasah-pembelasah nie berlagak macam penonton dan mengambil kesempatan untuk hentam Remy masa dia berseorangan. Cedera jugaklah kepala ngan kaki si Remy Ishak nie. Cian kat dia.

Sebab musabab dibelasah hanyalah Remy Ishak sahaja yang tau. Mungkin sebab ada orang jeles dia hensem. Mungkin sebab ada orang jeles dia dapat berlakon ngan Maya Karin. Mungkin jeles sebab dapat bayaran tinggi untuk Natrah. Kami tak tahu apa sebab sebenarnya. Kita nantikan penjelasan daripada tuan punya badan nanti.

Buat Remy, semoga tabah menghadapi cabaran dan liku ranjau bergelar seorang pelakon. Teruskan usaha anda. Kata orang, alah bisa tegal biasa. Buat derk ajer ngan semua nie. Biasalah kat dunia nie mana ada semua orang suka kat kita. Mesti ada yang benci dan cemburu dengan kejayaan kita. Pedulikan mereka-mereka itu.

350 responses to Remy Ishak Kena Belasah!!!

  1. yubin says:

    alahai cian nyer mamat nih..

    0
    0
  2. aries_april says:

    dh tngk dlm kosmo smlm…

    0
    0
  3. anNeDeSiLva says:

    ape kes nie??

    0
    0
  4. aries_april says:

    mn yg lain ni…
    dh msuk page bru…
    dia orn x mncl g…

    0
    0
  5. anNeDeSiLva says:

    kecinyer dia ekk..
    kena belasah sbb berlakon citer anne..huhuhhuuh

    takpe tabah hadapi dugaan..

    0
    0
  6. anNeDeSiLva says:

    Guys..
    today my Mother’s birthday..

    nk kasik ucapan sket..heheheh

    MAk happy Birthday to u…
    Moga Panjang umor..
    Murah Rezeki…
    u are the best Mother in the world..
    we love u..
    Muaxxx……

    0
    0
  7. junnosuke says:

    pet ko kter tdi klu artis lma intan ldyana..
    ad artis bru gak ker?

    0
    0
  8. junnosuke says:

    ksian remy…
    my feveret plakon tu..
    huhu..

    0
    0
  9. hmmm says:

    hensemker?hmmm…rsnya biase j…tp ciannyer kena belasah…huhuhu

    0
    0
  10. aries_april says:

    tu yg mslah ngan taeter kat mlysia ni..
    main kat istn bdy ja…
    dia orng ingt orng ngri lain x mnt taeter ker?
    geram tul skli pikir krjaan mlysia ni….

    0
    0
  11. aquagirlz says:

    suke tgk lakonan dia kat nur kasih tu
    sian.. nape plak dia kene belasah ni

    0
    0
  12. BumbleBee says:

    lorh…kene pukol laks ‘adam’ nih… hai macam-macam.

    eihh tekeluar topik jap. Tok T ngan Misha xde lagu lain ke nk nyanyi??? Tiga2 program kt TV3…tiga2 nyanyi lgu yg sama jer…especially Misha.

    Misha sebok sgt ngan Cinta Adam Hawa dier utk AJL, ASK09 ngan Jom Heboh….sama gak ngan Siti nyanyi lgu bru dier tu(aku x tau tajuk dier ape) utk ketiga2 program yg sama…. aduihh, bosan betul.

    0
    0
  13. anNeDeSiLva says:

    pet..
    jun…
    ape pasal intan lydiana kena buang?
    buang ape?

    0
    0
  14. aries_april says:

    eclipse x msuk g ker?

    0
    0
  15. aries_april says:

    kak nara bka ler citer psl rozita che wan…
    ada gak yg lyn…
    pet tnggu dh lma tu…

    0
    0
  16. pEnArI pOcO says:

    patot lar aku rasa x sdp ati masa mtg nih…
    aku kuar jap jenguk bn, upa2nya kekasih aku kene belasah…huhuhu…

    yer boss…jap bos, saya tgh layan remy nih jap…

    0
    0
  17. anNeDeSiLva says:

    aries..
    u know what..
    smalam..
    we all celebrate birthday mak a bit unique taw..
    best..
    celebrate kat Taman Tasek Perdana…heheheh
    anne pasang lilin banyak2 atas meja tulis Happy Bezday…
    then letak kek kat sebelah…
    then my sis n dia punya tunang dtg bawak mak..heheheh
    ikat mata mak then SUPRISE….hahahha
    terkejot dia tengok bila ada kat taman..hehehe
    best…

    0
    0
  18. Penari Poco2 says:

    ooooooooohhhh…remy syg…
    sian kat ko…
    meh sini aku tambah sakit lagi…meh…

    0
    0
  19. aries_april says:

    korang,
    26 ni jom p cameron…
    nk tk?

    0
    0
  20. AQUAGIRLZ aka AG says:

    bestnyer jumaat ni cuti

    0
    0
  21. pEnArI pOcO says:

    AKU LAR KAT ATAS TUH…
    SPOIL KOMPUTER NIH…

    0
    0
  22. anNeDeSiLva says:

    aries..
    anne ingat..
    port utk kenakan pet dekat2 dgn tasekla..
    senang nk lempar..
    anne tak survey pon lg..
    smalam petang g main badminton kat sana…
    nanti kaknara g survey kot..

    0
    0
  23. ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN
    ROZITA CHE WAN

    aku nak seru banyak2…
    nanti msti kuar pic dia

    0
    0
  24. anNeDeSiLva says:

    lalalal…kerjala..
    anne suka Azlan & The typewriter tue..heheh
    Rambut dia masa malam Anugera skrin mang meletop…

    0
    0
  25. anNeDeSiLva says:

    antu..
    nanto ko tulung anne dgn aries eh??

    0
    0
  26. anNeDeSiLva says:

    mana korg?

    0
    0
  27. AQUAGIRLZ aka AG says:

    kengkwn kat BN yg ada FB meh bg add
    kang AG add korg ae..
    kalo sudi la..

    0
    0
  28. junnosuke says:

    mne plak org kt sni?????

    0
    0
  29. AQUAGIRLZ aka AG says:

    mane lg kengkwn yg len
    meh ar bg ad FB kowg
    bleh tmbh rapat lagi

    0
    0
  30. violet says:

    huuuuuuuuaaaaaarrrrrrrgggggggggghhhhhhhh
    emm….ngntuknyer

    0
    0
  31. junnosuke says:

    bkak la topik korg…

    0
    0
  32. AQUAGIRLZ aka AG says:

    dowg sume g sarap ar..
    tu yg xsok kalo nak b’topik ni
    dowg sume xde

    0
    0
  33. violet says:

    sian kt remy..
    napa lak dok blsh nih…

    0
    0
  34. pEnArI pOcO says:

    ooooooooooooohhhhhhhhh…kesah ko lg kanda ku remy…
    adinda datang semata2 nak jengok kekanda jap…
    huhuhu…

    0
    0
  35. EclipsE says:

    salam ceria…
    penuh kceriaan…
    assalammualaikum… :-)

    0
    0
  36. aries_april says:

    menu pa krng lunch friends?

    0
    0
  37. junnosuke says:

    topik ari ni :

    korg pnah tgok x accident dpan mte korg sndri..
    tgok drah..kpla pecah…

    sila beri komen anda….

    0
    0
  38. violet says:

    3 lelaki
    1 prmpuan
    cmner tu
    fenin fenin

    0
    0
  39. pEnArI pOcO says:

    antu, x baik aar ko ckp jantan…
    dier tu kan orang, lelaki ler…
    korang teka saper tuh…?
    dah tentu ……… aku. hehehe…

    0
    0
    • hantupensil says:

      ceh same je pe maksud dia,,,
      huhuhuh

      0
      0
      • pEnArI pOcO says:

        maner der sama…
        jantan sesuai tuk haiwan…
        lelaki tuk manusia…
        ko nak ker kalo org panggil ko jantan…
        tambah lg kat blakang jantan tuh…berkokok…huhuhu…

        0
        0
  40. junnosuke says:

    korg dri tdi duk brborak..
    dh add aq ker blum..

    0
    0
  41. aries_april says:

    violet…
    msuk YM jab…

    0
    0
  42. anNeDeSiLva says:

    im backk..

    0
    0
  43. anNeDeSiLva says:

    topiknya…

    ape hantaran yg ko suka kalau ko adakan majlis pertunangan???maksudnya ape yg ko nak GF/BF ko hantar????

    0
    0
  44. DelimaSaraa says:

    hi kengkawan……………..

    aku masuk pepagi korang semua tak dek……..

    0
    0
  45. anNeDeSiLva says:

    mana korg??
    anne dh bukak topik niee…

    0
    0
  46. DelimaSaraa says:

    halooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo……………………………..

    semua dh takdek….huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…..

    0
    0
  47. EclipsE says:

    XDE TOPIK BR KER?

    0
    0
  48. aries_april says:

    going out 4 lunch in short while…

    0
    0
  49. EclipsE says:

    sp kt cni syg aku???? :-)

    0
    0
  50. LIRU HANTU MIX

    Hantu,mana hantu
    ada hantu,mana-mana
    Hantu,mana hantu
    ada hantu,mana-mana
    Hantu,mana hantu
    ada hantu,mana-mana
    Hantu,mana hantu
    ada hantu,mana-mana

    Nenek-nenek si bongkok tiga
    Siang mengantuk malam berjaga
    Mencari cucu dimana ada
    Nenek ku kahwin dengan anak raja

    Begitulah cerita orang lama-lama
    Tapi ia semua disalahguna
    Mencuri mencabul merompak menipu daya
    Itulah hantu-hantu yang ada di zaman kita

    Duduk di kaki lima untuk mencari mangsa
    Kalau dah jumpa operasinya terus bermula
    Duduk disini salah,duduk disana salah
    Dimana-mana kalau dah jumpa apa sahaja

    Cucu-cucu tak dapat lari
    Nenek tua banyak sakti
    Sekarang nenek nak cari ganti
    Siapa yang kena dia yang jadi

    Hantu,mana hantu
    ada hantu,mana-mana
    Hantu,mana hantu
    ada hantu,mana-mana
    Hantu,mana hantu
    ada hantu,mana-mana
    Hantu,mana hantu
    ada hantu,mana-mana

    Ada hantu jangan nak merapu
    Mulut cabul kena baru tahu
    Ku nampak kulihat gelap depan mataku
    Mengilai-gilai meremang bulu tengkuk ku
    Jembalang jin,iblis dan setan
    Semua ada dan jangan jadi ikutan
    Jangan dikawan nanti kau pula di makan
    Dengan siulan cepat lari lintang pukang

    0
    0
  51. shim says:

    adam! luv yr body!!!

    0
    0
  52. pening says:

    Ala, keciannye abg adam yg ensem ni…tp betull ke citer ni????

    0
    0
  53. GurLLy says:

    smlm bru lepak ngn mbr aku, actually cter nye cmnie, remy couple ngn ummi tuh elok je… pastu ummi tuh kaki mnum sme keluar ng steve (pelakon teater hangtuah) remy as her bf msti la bengang.. pastu remy mntk putus sbb perangai ummi tuh truk, degil maklum la anak ahli perniagaan kaya plak tuh msti gedik2 mnja lebih.. ummi x puas ati remy tgalkn dia sbb tuh dia upah bodyguard dia pkul REMY… semua cter ni more kepada peribadi actually…
    mmg ptt remy tgalkn pmpn tuh perangai pun ntah pape… mcmana cter SARAH korng tgk si ummi tuh tergedik2 cmtu la perangai dia kt luar….

    0
    0
    • neewa says:

      betul ke ni? tapi kalo ikutkan memang tak berkenan langsung kalo remy dgn si minah gedik tu…tak sesuai langsung! ramai lagi wanita yg lebih baik utk remy…

      0
      0
      • GurLLy says:

        yup btul… minah tuh bkn lawapun.. lg cun mbr aku haha~ dh byk kali mbr aku sound remy suh tgalkn pmpn tuh.. rmai lg lawa dr bdk mcmtuh….

        0
        0
  54. David Villa says:

    ummi apa wei?sapa awek dia?aku yg blasah dia..apa plk sangkut ngn awek dia?dia hutang aku x bayar..kes tu aku hangin..haram btol..RM10 pon xnak bayar

    0
    0
  55. […] atau pun tidak, nama Umi Nazeera terus dikaitkan dengan tragedi Remy Ishak dibelasah di Istana Budaya Jumaat lepas. Yang menghairankan, 7 lelaki yang membelasah Remy Ishak nie diupah […]

    0
    0
  56. […] panas nampaknya kisah Remy Ishak dibelasah baru-baru nie. Boleh dikatakan semua suratkhabar hari Ahad pun keluarkan penjelasan cerita dari […]

    0
    0
  57. […] panas nampaknya kisah Remy Ishak dibelasah baru-baru nie. Boleh dikatakan semua suratkhabar hari Ahad pun keluarkan penjelasan cerita dari […]

    0
    0
  58. Sakeynah Begum Dinch says:

    ahahah uollsss tergelak iollss baca thread nih.. mmg sesuai laa uollsss kene belasah.. uollsss bole buat laporan polis kata ummi belasah uollss?? po;lis gelak sajorrr….

    anyways remy… apa2 pon iollss tahu uollsss bersalah..setelah melihat bukti itteewww terkedu lidah iollsss whts wrong with u mann… uollsss bermain dengan api laaa…

    dengan cara publisiti ni uollsss berkokok xhengat… uollsss bukti ada uollsss xsabar nk tgk uollsss jilat ludah uolllssss balik hehehe iollsss dh tempah kumpulan kompang…. masa uollss jatuh ke tanah iollsss pon nk join kumpulan kompang itteeww..

    remy….remy… sedih laa..

    0
    0
  59. cath_zee says:

    poyo..dua2 poyo

    0
    0
  60. Shila Cute says:

    betu ke citer ni

    0
    0
  61. pening says:

    X berkenan dgn c ummi ni..dahla dlm citer nurkasih tu tergedik-gedik..eloklah putus mse skrg..kalau da jd bini, lg haru jdnnye nnt….

    0
    0
  62. sukisizuka says:

    apa punya laki la kau ni perempuanpun kau belasah……
    buat malu kaum laki je la kau ni…….

    0
    0
  63. […] Apa cerita report polis yang Remy buat masa kes dia kena belasah gak Istana Budaya hari tue? Senyap jer. Takkan tak dapat carik lagi kot sapa yang jadi tukang […]

    0
    0
  64. My partner and I really enjoyed reading this blog post, I was just itching to know do you trade featured posts? I am always trying to find someone to make trades with and merely thought I would ask.

    0
    0
  65. Meta Volking says:

    Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0
    0
  66. Tiera Peru says:

    Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    0
    0