Written by AbangNara | December 14th, 2009

remy ishak

Makin panas nampaknya kisah Remy Ishak dibelasah baru-baru nie. Boleh dikatakan semua suratkhabar hari Ahad pun keluarkan penjelasan cerita dari Remy Ishak nie. Susah nak cakap siapa yang bersalah dalam hal nie. Malah kami ada dapat satu email yang menceritakan sebenarnya Remy yang bersalah dalam hal nie. Nanti esok kami kongsikan email tersebut bersama anda semua.

Inilah penerangan Remy Ishak tentang pembelasahan yang terjadi. Kes ini bertambah berat sebab Remy mengakui yang orang-orang yang datang membelasah dia diupah oleh keluarga Ummi Nazeera. Betul atau tidak, kita kena tunggu penjelasan dari Ummi Nazeera dan keluarganya.

  • 4 Disember – Malam selesai pementasan, Ummi Nazeera meminta untuk berjumpa Remy Ishak
  • Remy Ishak pergi ke kondominium Ummi Nazeera & berjumpa di’bawah.
  • Berlaku salah faham antara Remy Ishak & Ummi Nazeera dalam pertemuan tersebut.
  • Remy Ishak mendakwa Ummi Nazeera ada ambil ‘benda’ yang membuat Remy Ishak naik marah.
  • Remy Ishak mencampak telefon bimbit Ummi Nazeera. Pertengkaran terus berlaku.
  • Atas rasa bersalah, Remy Ishak minta maaf & berjanji akan mengganti telefon bimbit Ummi Nazeera yang di’rosakkan.
  • Ummi Nazeera seperti hilang akal menumbuk, menyepak & menendang Remy Ishak.
  • Remy Ishak berusaha untuk mengelak & salah satu tepisan terkena muka Ummi Nazeera.
  • Cincin di’tangan Remy Ishak menjadi punca kesan bengkak di’pipi Ummi Nazeera.
  • 5 Disember – Remy Ishak di’pukul di Istana Budaya.

Kronologi cerita dicurik dari RotiKaya.

P.S: XPAX adalah satu-satunya plan pra bayar yang bagi banyak gila bonus kepada pengguna-pengguna dia. Ada bonus hari jadi, ada bonus kejutan dan yang paling best ada Every Month Double Bonus XXL. Guna minimum RM50 di bulan Disember nie dan dapatkan balik 6% dari penggunaan anda. Berbaloi-baloikan?

427 responses to Remy Ishak Ditumbuk Dan Ditendang Oleh Ummi Nazeera

  1. hantupensil says:

    1st

    0

    0
  2. epal ijau says:

    gns gak Ummi Nazeera ni ek…

    0

    0
  3. violet says:

    law aku pun aku sepak…
    hahaahha.

    0

    0
    • BumbleBee says:

      beser r..advantage kt pempuan kalo bab2 gaduh ni… x tau mana yg sahih…cuma jgn take advantage atas tiket ‘kaum yg lemah’ sudahler…

      0

      0
  4. tOmEii says:

    amboi2 hantu…..
    senyp2 jek pindh umh sblh yek……

    0

    0
  5. anNeDeSiLva says:

    lu u remy…muahhh

    0

    0
  6. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    cmner la remy bole kne blasah gan pmpuan..
    pape pun aq skong remy…
    haha..
    x pape la umi tu bru ksan sket kt mke
    dh upah org pi blsah remy tu..
    huhu…

    0

    0
    • BumbleBee says:

      oklaa tu dier biarkan pompuan belasah dier..kang kalo dier pi belasah pompuan, lg terang2 salah dr segi undang2 dan hukum agama…

      0

      0
  7. petra@dubies says:

    huhu…….
    dorang ni xpopuler nak populerkan diri buat ler cte mcm2 ni

    0

    0
  8. anNeDeSiLva says:

    macam2 dorg nie..
    anne tak suka sgt umi tu…

    0

    0
  9. aQbkngAY says:

    Dia amek snjata bndalir remy k0t

    0

    0
  10. miss LOVING says:

    tumpang lalu…..hehehe..

    wah….ganaz tol lah si ummi tu….

    mmg patot kena balik kat muka tu…huhu

    0

    0
  11. tOmEii says:

    ish….ish….
    xberkenn btul aq ngn umi nie…..
    nympah tgk die berlakon cite nur kasih…..
    cam budak sengal jek…..
    xsesuaeeiiiii…..

    0

    0
  12. petra@dubies says:

    AKU SAMBUNG CTER NI LAK

    * 4 Disember – Malam selesai pementasan, Ummi Nazeera meminta untuk berjumpa Remy Ishak
    * Remy Ishak pergi ke kondominium Ummi Nazeera & berjumpa di’bawah.
    * Berlaku salah faham antara Remy Ishak & Ummi Nazeera dalam pertemuan tersebut.
    * Remy Ishak mendakwa Ummi Nazeera ada ambil ‘benda’ yang membuat Remy Ishak naik marah.
    * Remy Ishak mencampak telefon bimbit Ummi Nazeera. Pertengkaran terus berlaku.
    * Atas rasa bersalah, Remy Ishak minta maaf & berjanji akan mengganti telefon bimbit Ummi Nazeera yang di’rosakkan.
    * Ummi Nazeera seperti hilang akal menumbuk, menyepak & menendang Remy Ishak.
    * Remy Ishak berusaha untuk mengelak & salah satu tepisan terkena muka Ummi Nazeera.
    * Cincin di’tangan Remy Ishak menjadi punca kesan bengkak di’pipi Ummi Nazeera.
    * 5 Disember – Remy Ishak di’pukul di Istana Budaya.

    ###
    * 1 jan 2010… Remy n ummi ditemui sedang bercakaran didalam lokap dia balai polis bukit aman

    0

    0
  13. aQbkngAY says:

    Snjta bndlir la..
    Bes w0o kna tmbk ngn bnd 2

    0

    0
  14. tOmEii says:

    arts skrg xde kntrvrsi nk cr kntrvrsi…..
    pastu ble dh ada kntrvrsi ble kna serbu ngn melodi kang xnk plak jwb…..
    naik muak ngn arts kt m’sia nie……..

    0

    0
  15. aQbkngAY says:

    Sy0k w0o lau kna tmbak ngn snjata 2

    0

    0
  16. anNeDeSiLva says:

    hiurmm..
    ada org yg cube melucah dalam BN…

    0

    0
  17. fifie says:

    wrestling plak dah bebudak nih..hadoiii mcm2 la

    0

    0
  18. aQbkngAY says:

    Cri la sndri

    0

    0
  19. tOmEii says:

    ish2…..
    ada jgk org cmni ekk…..
    skjp td bajet baik jek…..
    kemain lg tgur org…..
    skrg ni otak kuning plak…..
    erm ape2 ajela……

    0

    0
  20. petra@dubies says:

    comolot pun remy belakon ker fifie….
    heheheh

    comolot n bukak api cte paling xsenonoh n nant anu dalam botol pun jadi mcm 2 gak

    0

    0
    • tOmEii says:

      pengarh skrg ni merepek2 jek…..,
      ske sgt bt cite y tahap smph…..
      otak sume dh msuk air…….

      0

      0
      • petra@dubies says:

        tau xper…..
        CTE xmenari tp buat kontrvc jer lebih

        0

        0
        • BumbleBee says:

          tul la…pastu bagi alasan…ade mesej nk disampaikan…
          aduih…sedangkan cikgu kt skolah yg ajar berjam-jam pun murid2 blom tentu pandai..byk je gejala x sehat makin menjadi-jadi.. inikan plak nk ajar melalui cter di pawagam…gelap2 tu…aiihh~

          0

          0
  21. aQbkngAY says:

    Nate apo seqmu

    0

    0
  22. AG JUNIOR says:

    byk btl gangguan aku nak komen2 kat sini
    xkosentret jd nyer..

    0

    0
  23. RotiKaya says:

    not cool bro.. totally not cool.. re-write it yourself if you will next time ya?

    0

    0
  24. aQbkngAY says:

    Koya belako

    0

    0
  25. aries_april says:

    kuat jg si umi ni ya?
    x padan ngan pompuan…

    0

    0
  26. puteriaquarius81 says:

    lorrr.. napo jd lagu ni

    0

    0
  27. ladybird says:

    penat cari umah baru.. apsal x kuar kat pc aq???????

    0

    0
  28. ladybird says:

    ummi nazira 2 sape? x kenal pon…

    0

    0
  29. violet says:

    emm…

    0

    0
  30. aQbkngAY says:

    Bce kitab lg bgus dr bgosip.dr tmbh d0sa bek wk amal.masyaALLAH

    0

    0
  31. violet says:

    emm…msuk ada langau…
    kuar r

    0

    0
  32. aries_april says:

    lately..
    BN ni dh jd tmpt gusti lak..
    dlu x pn….

    lma aries brtapak kat sni..
    x prnh pn kjdian cam ni brlaku..

    0

    0
  33. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    dh mle dh kelucahan korg…
    haha…

    0

    0
  34. aQgaY says:

    Ak sk0ng aQbkngaY..
    Bce kitab bgus!

    0

    0
  35. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    per hal wei…
    aq dh ktgglan ni…
    korg gduh gan si langau ker…
    tdi dyer gan poco2 gduh…

    0

    0
  36. AG JUNIOR says:

    kengkwn sbnrnye mrh kat sape ni…
    ala, xsyok ar cam ni..

    0

    0
  37. Aini says:

    kesian…

    0

    0
  38. aQbkngaY says:

    Maaf seme..
    Ak sje nk test thap ksbran serta keimanan k0rg..assalamualaikum

    0

    0
  39. tOmEii says:

    jom bergosip scra berhmah…….yahoooo….

    0

    0
  40. anNeDeSiLva says:

    apesal nieeE????????????????????//

    0

    0
  41. violet says:

    weh
    sapa ja ada nih
    x kan sume blah..

    0

    0
  42. ladybird says:

    baru nak ambik ridset nak smbur langau…mana2???

    0

    0
  43. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    wei aq tgok dh mkin pnas ni..
    sbau wei ag…
    x yah lyan org cmtu….
    msti laki ni…

    0

    0
  44. ladybird says:

    cube try cite ckit… ape kes? langau ckp ape kat poco2?

    0

    0
    • weiya says:

      pasal poco weiya tak tau plak..ni kat atas tu..cuba baca balik..tetiba dia ckp bahasa kelate and ckp binatang org2 kat sini..mmg la kalu dlm bahasa kelate tak la teruk sgt dgr..tp maksud dia tetap sama kan..

      0

      0
  45. puteriaquarius81 says:

    dah ye kengkawan.. AG, dia pun dh mntk maaf..
    hmm pasl pgilan binatang, mknanya dia menghina ciptaan Allah.. betapa mnusia dicipta dengan sebaik2 kjadian.. fikir sindiri la.. kita hepi2 cam biasa ok.. let forget it

    0

    0
  46. anNeDeSiLva says:

    ala..
    relaxla k..
    dia saja nk panaskn line tu..
    takde menda pon..
    org islam kita gak…
    biokan jekla..
    moga di dirahmati..
    amin..

    0

    0
  47. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    korg dgar cter aq lak…
    ade sorg ni mmg cm kebabian btul…
    bengong…
    mnympah…l..;l
    grem lak aq…
    nk taip pun mrah2 ni…
    dhla pc pun slowwwww.l………….

    0

    0
    • AG JUNIOR says:

      sape cam babi plak ni…

      0

      0
      • petra@dubies says:

        JUON ko marah sapa lak ni

        0

        0
      • Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

        nk cter tpi pnjang…
        cmni…..

        ade bdak A dn B…
        aq lak jdi C..
        Bdak ni ajk aq duk gan dyer….
        pastu leh lak kte mkcik tu nk 2 org jer kt umh swe tu…..
        ble aq tnye kt B ni dye ckap si A yg nk duk 2…..
        ble tnye B lak ckap si A yg cdngkn si C x duk gan dorg..;………………
        mle2 dorg tpu si C tu kn ckap mkcik umh tu nk 2 org pstu ble tnye sorg2 ckap laen lak…….

        tdi dpat C pggilan dri si A ni…
        dye tgah nk cri org bbrapa org….
        sbab umh dye duk tu mkcik tu nk 700 rtus sblan swe…..
        dlam ati aq ckap la pdan mke………….
        bru skg trhngeh2 nk ajak aq…

        mcm sengal…………………………

        pnat tul tlis ni………..

        0

        0
  48. tOmEii says:

    udh2 la….
    xpyh dh ckp psl langau tue…..
    biakn die terbang bersama2 taikny…..
    kte buka topik br…..

    violt…….topik plezzzz……..

    0

    0
  49. ladybird says:

    wei korang .. cite lah ape dia ckp…

    0

    0
    • AG JUNIOR says:

      sorg wakil tuk cite kan kat sis lady..

      0

      0
    • petra@dubies says:

      dia xder cakap aper pun … tp ayat dia mcm sial cket

      0

      0
      • Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

        psal poco22 tu ker?????

        0

        0
        • AG JUNIOR says:

          yukan.. hang cite kat sis lady psl pg td

          0

          0
        • ladybird says:

          AG pe kate ..ko je yg cite..huhuhu

          0

          0
        • Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

          dye ckap cmni langau tu…
          boring…boring…
          dlam kbur nti dh x boring…
          poco2 ckap boring kan…
          pstu lngau komen lgi
          pi mampus la…
          pstu dye komen lagi..
          dri duk gosip kt sni pi bnce al-qurqn tu…
          cmtu la lbih krang..

          0

          0
        • AG JUNIOR says:

          yukan, camne ko cite tu?

          camni… pg td… xde org sgt kat BN..
          poco2 ade pas tu dia ckp boring3x….
          langau tu bley plak nyampuk..
          kalo boring g dok kubur, nanti byk benda yg ko buat kat sane..
          poco da mrh dah tu.. AG back up gak sket..
          pas tu langau ckp g, dari dok ckp yg bukan2 kat sini baik baca Al Quran..
          tu yg poco lg marah…
          pas tu langau snyp terus ntah pg mane..
          tetibe ptg ni dia ade lg plak..
          xsangka dia ckp binatang dlm bhs kelate..
          AG xphm mulenyer.. AG wat dek je la..
          bile weiya ckp, tu yg AG terus hangin satu bdn..

          0

          0
        • ladybird says:

          oooo baru paham.. tq lah AG,, susah2 je taip .. kasar bahasa die 2..

          0

          0
        • AG JUNIOR says:

          tu la pasal…..
          sape yg xhangin xtau lah

          0

          0
  50. anNeDeSiLva says:

    masa bila dia kata BINATANg??
    anne tak nampak pon…

    0

    0
  51. EclipsE says:

    SALAM ALL…

    0

    0
  52. ladybird says:

    juon .. cite ko kat atas 2… jwpnnye ; C. hehehe

    0

    0
  53. noname says:

    mak aiihhh…ganas btol la dorg nie….

    0

    0
  54. petra@dubies says:

    BB tadi aku ler yg YM ko bukan antu

    0

    0
  55. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    tensennyer…..
    pc lmbab….
    dh sribu kli aq ktuk lme2 pcah gak bnde nmi…

    0

    0
  56. ladybird says:

    weiya.. asal diam je .. marah lg ke kat langau 2?

    0

    0
    • weiya says:

      heheh ade kak..td ade keje..weiya dah free ni..tak la..cuma terkilan..lgpun dia guna bhasa kelantan tu..skit ati weiya ni..

      0

      0
  57. AG JUNIOR says:

    dah xde org dah ae…
    nak blk dah pun..
    k, take care sume..

    moga esok lbh baik dari ari ini…

    0

    0
  58. ladybird says:

    oklah kengkawan…. nak minta diri dulu..
    assalammualaikum…

    0

    0
  59. EclipsE says:

    aku msk jer…sume nak kuar…huhu…
    bengang tol la skrg…
    nak komen pon xleh…
    pc lembap cam setannnnnnnnn….
    tensen tol la….
    arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  60. anNeDeSiLva says:

    sape lg yg ada nie?

    0

    0
  61. anNeDeSiLva says:

    asl mood tak best eh arini..

    0

    0
  62. ala biasa la..Ummi tu anak Datuk..Datuk pulak dari parti UMNO bangsat..so takat nk membelasah org xda hal.bunuh org pon bole cover..ni takat blasah..smua bole..tutup kes pon bole..klu area KL ni mamat UMNO sengal memang bnyk la..bangsat btol..Remi,baik ko masuk PKR@DAP.. 1Malaysia 1Mongolia

    0

    0
  63. anNeDeSiLva says:

    asl asyk sedu jek nieeee….

    0

    0
  64. anNeDeSiLva says:

    Topik hot pada hari ini..

    Kalau la korg ada BF..
    Kalau time dia gaji..
    ape benda yg korg akan mintak dia belikan?????

    0

    0
  65. anNeDeSiLva says:

    korg taw tak kat mana leh dapat purchase Cup Cake yg sedap,murah dan berkualiti??
    anne nk beli banyak….
    sape ada contact2 number?

    0

    0
  66. pEnArI pOcO2 says:

    salam…

    saper yg mengata aku kepala batu kat sblh…?
    huhuhu…

    0

    0
  67. gosipgurl_Fea says:

    aku xcaya remy bersalah,meluat tgk umi nazeera bagi ulasan kat kosmo retu, kata nak benti berlakon blahla we..ayah hang tak aksi berlakonla dah kes jadi camni..
    tal puas hati aku..suma org ingat remy jahat..oh abg remy~!!!!! :(

    0

    0
  68. violet says:

    emm pa la ptg nih
    ptg yg bosan

    0

    0
  69. anNeDeSiLva says:

    pagi yg gelap kini sudah terang…

    0

    0
  70. pEnArI pOcO2 says:

    korang x balik lg ker…
    aku kul 3 td dah kat umah…

    0

    0
  71. blackberry00 says:

    baru bkk bn ni sblah ptg..
    bz giler ar aku nih…

    ade sape2 nak tolong aku tak..??

    aku takleh balik ar camni..

    huhuhu

    0

    0
  72. violet says:

    ish…
    x dak org ka?
    x dak cek nk lik..
    huhu

    0

    0
  73. petra@dubies says:

    OK LAH U AL AKU PUN DAH ANKA BALIK NI….. DADADADA SEMUA

    0

    0
  74. Kak Su says:

    Assalamualaikum semua..Kak Su minat ngan lakonan Remy ni… harap2 dia bukan jenis yg jahat…

    0

    0
  75. Edin Dzenko says:

    bodoh btol org UMNO..anjing lagi bijak

    0

    0
  76. lanToK LeW says:

    CINTA PERTAMAKU – BENDERA

    Tak Biasa Kurasakan

    Rasa Seperti Ini

    Berdebar Hatiku Bila Dekat Dirinya

    Tergoda Hatiku Ingin Mencarinya

    Reff Bendera

    Bersamanya Kurasakan Indah

    Karenanya ku Tersenyum Bahagia

    Selalu Ingin ku Dekat Dengannya

    Mungkinkah ini Cinta Pertamaku

    Tak Pernah aku Rasakan

    Rasayang Terbawa Kedalam Mimpiku

    Tiada ku Bosan Bila Memikirkannya

    Karena Rinduku Selalu Untuknya

    Reff Bendera

    Bersamanya Kurasakan Indah

    Karenanya ku Tersenyum Bahagia

    Selalu Ingin ku Dekat Dengannya

    Mungkinkah ini Cinta Pertamaku

    Yang Kualami Saat Merasa Cinta Pertamaku

    0

    0
  77. huh dasyat jugak pompuan tuh….macam lakonan jer.Kepada pakwe2 kt luar sana,jgn carik awek kaki pukul.

    0

    0
  78. aija girl says:

    benda tu apa rasenye rokok ke bagi artis tu biasa kan…….ntah tah tuut……

    0

    0
  79. Sakeynah Begum Dinch says:

    ambuiiii panas sungguh di sini!! apa2 pon iollss tahu sapa yg bersalah dlm berita tergempar ini… apa2 pon ummi iollss harap uollss dapat bersabar dgn apa yg terjadi.. iollss terkejut bila dpt tahu kisah sebenar.. apa yg iollss boleh ckpkn si HAUK (remy) mmg lelaki DAYUSSS!!! setelah melihat bukti hitam itteewww tergamam iollsss!!HAUK apa dh jd ngn ko nih….mak aiii piteemmmzz la iolss dengan perangai uollss nih… boleh uollss kata percintaan 2 darjat??? haiyooohhh statement berani matii HAUK ni… sedih la ngn sikap ko nih.. hmm apa2 pon berkokok la kau setakat mana yg ko mampeewww… xsabar nk tgk uolllsss jatuh!!! nk panggil kumpulan kompang la masa uollsss jatuh… yahoooo… ummi iollss ttp sokong uolllss… apa yg terjadi di ISTANA BUDAYA hanya org2 di sana saja yg tahu… mereka2 semua yg kt sini xtahu apa2… lg satu… REMY ngn MAYA KARIN??? hmmm PANASSSS!!! bini org woiii!!! maya pon satu…ishhh..isshhh..malu la..muka cantik ketiak busukk.. eeee uollsss deodorant murah sajorrrr!!!

    ahahah uollsss tergelak iollss baca thread nih.. mmg sesuai laa uollsss kene belasah.. uollsss bole buat laporan polis kata ummi belasah uollss?? polis gelak sajorrr….

    anyways remy… apa2 pon iollss tahu uollsss bersalah..setelah melihat bukti itteewww terkedu lidah iollsss whts wrong with u mann… uollsss bermain dengan api laaa…

    dengan cara publisiti ni uollsss berkokok xhengat… uollsss bukti ada uollsss xsabar nk tgk uollsss jilat ludah uolllssss balik hehehe iollsss dh tempah kumpulan kompang…. masa uollss jatuh ke tanah iollsss pon nk join kumpulan kompang itteeww..

    remy….remy… sedih laa..

    0

    0
    • lanToK LeW says:

      apekebendanye nye dia nie??iolls la…uolls laa…sape nak faham citer ko tuh….cam org pelik pon ade…

      0

      0
    • Apin Opin says:

      uollssssssssssssssssss…maksudnya u all kot..

      0

      0
    • donat kristal says:

      aper la ko ni sakeynah….mengarut jer…mengata maya karin plak. orang tue pnyer la stia dengan hsbnd dia ckap ader skandal ngn remy plak..dnt rasa ko nie ader mslah la sakeynah…ko tue sbnrnyer yang x tau crita sbnr main taram jer…cara penulisan ko pon bt orang x paham..ko x yah nak fitnah orang la klo x tau crita yang sbenar…ktiak ko wangi sangat ker kata ketiak mya karin busuk???? mulut cam PALAT…

      0

      0
      • tak faham says:

        ni orang giler dia ni…terlepas tanjung rambutan..ataupun pengampu..pengampu orang kaya..hua hua hua hua.

        0

        0
  80. Edin Dzenko says:

    cuba la ko crita..ni ayat ntah menda la..bodoh btol mamat atas aku nih..cerita cmtu mak bapak ko pon x paham

    0

    0
  81. Sakeynah Begum Dinch says:

    budak2 jer yg xpaham…

    THANXX NEXTTT!!!

    0

    0
  82. Sakeynah Begum Dinch says:

    suka tgk remy berkokok di dlm akhbar..

    pihak yg benar kene berdiam diri.. nk tgk si HAUK tu berkokok dulu.. smpai dia letih.. n then baru pihak yg benar berkokok.. bukti dh ada..

    owh man cant wait to see him down.. n ur fans too yg memuja sgt kt REMY tuh… bila bca komen2 di atas perggghh semua kondem kan ummi.. its ok… iollss gelak jer. mana2 yg mulut puaka yg mengata ummi n wht soever..kutuk la smpai lebam.. n REMY ure DOWN man…

    ;p

    ;p

    0

    0
  83. cili says:

    umi budak lg.masih belasan thn.kuat cemburu.perangai sama jerk dlm cite nurkasih.irihati.

    0

    0
    • BumbleBee says:

      sape yg betol..saper yg salah… lantak pi la…
      at the end sape yang malu? mereka dan keluarga mereka….

      0

      0
  84. GurLLy says:

    remy pun ngok p kwn ngn bdk bwh umur.. mmg cmtu la jd nya…. mbr2 byk kali dh pesan jgn kwn ngn ummi.. ko nk kwn jgak.. time ko kna bntai mbr2 dok gelak ja…

    0

    0
  85. Sakeynah Begum Dinch says:

    hahahaha cool semua salah kan ummi… did u guys know abt remy??? tell me..

    0

    0
    • Apin Opin says:

      sama saja la kalau dah jadi artis tu..baik lelaki perempuan sama jer perangai burukkkkkkkkk

      0

      0
    • BumbleBee says:

      apela minah ni x puas ati sgt ngan remy ni? penah kene reject ker? hehh…

      x sided mana2 pun… cume lumrahnya… x sama..x jadi~

      0

      0
  86. khylle says:

    emm..banyak yang buruk dari baik nyerr..
    lepas ni mcm grg psang panass lah si umi tuu..pengarah
    film/drama msti brebut2 nk ambk dia brlakon..

    0

    0
  87. […] dah janji nak keluarkan satu email dari pembaca yang menggelarkan dirinya LadyD. LadyD mempunyai info menarik tentang pembelasahan Remy Ishak. Macam yang kita semua tau, setakat nie Remy seorang je yang telah keluarkan kenyataan. Nampak […]

    0

    0
    • tak faham says:

      LadyD ni pun pengampu orang kaya…biasalah orang kaya harus disanjung tinggi…Hidup menongkak langit..tak sedar kaki masih berpijak di bumi allah ni…

      0

      0
  88. Edin Dzenko says:

    aku baru belasah Remy semalam..x masuk paper plk..kes amik Subaru Impreza aku ,bagi kemek tp x ngaku…

    0

    0
  89. ain says:

    apa da laki kena belasah dengan pompun x macho langsung ………………………………….. ummi pon satu dalam cerita nur kasih ngada-ngada x kan lah dekat dunia rialeti macam ni pon nak di sama kan dengan dalam cerita

    0

    0
  90. pening says:

    Ala Remy oii…cmnela kau boleh ‘terjatuh cinta’ dgn c Ummi ni..senngal tul…

    0

    0
  91. […] dihimpit kontroversi tragedi pembelasahan Ummi Nazeera, kekacakan Remy Ishak memang melayakkan dia untuk berada di dalam carta hangat ini. Dengan […]

    0

    0
  92. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    0

    0
  93. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    0

    0