Written by Bella | February 9th, 2017

Satu ketika dahulu, Remy Ishak dan Tiz Zaqyah antara pasangan selebriti kegemaran ramai, tetapi percintaan mereka tidak kekal lama. Bermula daripada saat itu, Tiz pernah mengeluarkan kenyataan bahawa beliau tidak boleh bersemuka dengan Remy atau digandingkan bersama didalam mana-mana drama.

Walaubagaimanapun, nampaknya segala sengketa sudah berakhir dan terbaru Tiz dan Remy dilihat berlakon bersama didalam satu projek drama khas.

Malah, Tiz juga ada memuat naik beberapa foto beliau bersama Remy dan beberapa pelakon lain.

Baguslah kalau mereka berdua sudah boleh melupakan hal cinta lalu dan bersikap profesional ketika bekerja. Lagipun apa yang berlaku sudah bertahun lamanya, untuk apa diperbesarkan lagi bukan?  Seronok kami lihat Tiz dan Remy berlakon semula..

18 responses to Remy Ishak Dan Tiz Zaqyah Kembali Bersatu?

  1. Anonymous says:

    neelofa pun pernah bersama kata si fattah. lantak la…ni semua poyo.

    3

    0
  2. Mat K says:

    Muka tiz utk gambar no2 tu rasa aku nak terajang.

    2

    2
  3. sally tak tahan makan cili says:

    Gandingkan mereka paling best masa drama Nur Kasih. Tiz Zakiah ni sama macam Nabila Huda. Dia tak hipokrit dlm kehidupan dia. Dia berani tonjolkan diri dia sendiri kat media social. Lantaklah apa public nak kata apa janji hati dia senang. Tak mcm sesetengah artis pompuan lain. Budget suci, tudung litup padahal gediks nak mampus, bergambar kat IG segala mesti mata edit nak bulat, buka besar mcm mata katunlah sangat…hampeh…

    24

    0
    • Mak kau hijau says:

      A ah. Tiz zaqyah, nabila huda, ramona zamzam, daphne iking stok2 “lantak kome la nak mengecam suka ati aku nak pakai sexy ke post apa ke”.
      Walaupun kena kecam, but at least they stay true to themselves!

      15

      0
      • Mau kau biru says:

        Mak kau hijau :
        Iolls rasa tiz masih cover2 lagi, sama cam izara. Ig yg public diorg upload pics elok2 je.
        Ig yg private utk kwn2 saja baru upload pics berbikini bagai.
        Ramona & nabila yes mmg mindset pegi mampus semua org buahahah.

        9

        0
      • Anonymous says:

        same je la…takde aku nak memuji..upload kat ig public ke private ke, dua2 ada ada org bkn mhrm tengok.so apa bezanya??di mata manusia biasa yela yg upload kat ig public tu tak hipokrit, yg uplod kat private tu hipokrit….tapi di mata Allah, same je hipokrit, konon sayang ALLAH tapi perintah Allah taknak ikut…

        3

        0
  4. Yaya says:

    Serious mcm muka bangla si remy nih. Adoii

    4

    4
  5. RinnAzrinah says:

    Rasanya Remy Ishak dgn Umi Nazeera dulu kan?

    2

    0
  6. akma amoy says:

    sally..meh nak bagi tau,,tiz ni cover gak oi..kalau kat pulau mmg berbikini je ni

    1

    0
  7. abg B says:

    putihnya tiz.

    2

    0
  8. Upin Zai says:

    Semoga ada kebaikan selepas ini.

    0

    0
  9. Ohpanduan says:

    Kembali bersama. pelakon hebat.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Dunia artis penuh kepura puraan. Tk bosan ke?

    1

    0
  11. aku tetap aku says:

    Tiz zakiyah ni sengau. hidung asyik berhingus jer. sinus kot. cakap sengau jer…

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Tak minat tiz atau c remy nie tak popular pun next la next! Huhuhu sapa tau br1m bla nak msuk?

    1

    2
  13. Azhar..banting says:

    Ok lh kalau tiz dn remy bsama smula all the best to you all

    0

    0
  14. zarina ismal says:

    Apa aku kisahnak ckp apa.Tiz memang terbaik.Apa salahnya klu mrk bersama kembali.Doakan yg baik2 buat mrk ni.amin.

    0

    0

Leave a Comment

Optional