Written by serenity | October 13th, 2011

Peminat suka kalau mereka berdua bercinta. Tiz Zaqyah pun ada memberikan bayangan dia merindui seorang lelaki di Facebook dan baru-baru ini SS dari Harian Metro menampilkan cerita mengenai Tiz yang datang ke lokasi penggambaran Remy membawakan makanan dan bersuap-suap makanan pula dengan hero kacak itu.

Tapi bila ditanya mereka berkata sekadar kawan. Main teka-teki. Tapi kalau kita boleh campur 1+1 jadi dua, kita juga boleh meneka maksud dari status-status Tiz di Facebook.

Gembira lepas dapat suap makanan kat abang ke? Jangan marah Tiz, kami usik-usik saja. RITZ forever.

***

Jangan lupa temujanji anda untuk sama-sama memeriahkan lagi Festival Dikir Barat Perdana 2011 ~ Himpunan Juara-Juara Dikir Barat & Pergendangan Perdana bertaraf “Malaysia Book of Records” pada 17 Oktober 2011 (Isnin) bertempat di Auditorium Kompleks JKKN Kelantan, pukul 8.30 malam. Masuk percuma! Untuk maklumat lanjut hubungi 09 – 741 7000.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 responses to Remy Ishak Dan Tiz Zaqyah Bercinta?

  1. NAD says:

    cool~~~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
  2. D'Nie says:

    Bagai pinang di belah 2..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  3. MIA AIRIS says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 56
  4. sisho says:

    sweet je. kan kan kan? :DD

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
  5. SOB says:

    Wah..siapakah gerangan nya itu??adakah betul Remy Ishak,,jeng..jeng…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
  6. TaurusMay says:

    sweet :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  7. RIMAS says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 36
  8. appleijau says:

    a ah betul la remy tu kot..sbb pada 8hb oktober tu pn Remy twitt lam twitter dia ‘ yes i miss her’

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
  9. 1212 says:

    dah lama dah couple, cuma ingatkan org x heran pun

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  10. tutti fruitti says:

    ish mmg sukenya diorg nie couple….so sweet…Adam dan Nur bersatu……I love u lah RITZ…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
  11. kesengalanku terserlah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 29
  12. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Oklah tu…kapel elok2…jgn sekerat jalan mcm pidah ngan mamat jelah…by the way, napa remy senyum mcm kontrol2 je…mcm gigi palsu nak tercabut daaaa…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
    • tutti fruitti says:

      OHH INI BUKAN KAPEL CIKAI2 CAM PASANGAN TUTT TU….hopefully happy ending….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  13. Danie says:

    LOVE RITZ!!!!!!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  14. tajmurah says:

    laa.. x ngaku ke? bkn ke dh lame diorang kapel?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  15. natts says:

    suka-suka.. memang suka since depa kapel lam Nur Kasih tu.. anyway, good luck lol.. and please jgn buat fans menyampah lak.. =D wish u all the best!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  16. lily says:

    aritu penah nmpk tiz n remy shopping bdua kt ikea..tgh tgk2 langsir…=)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  17. Suri says:

    X pyh la cover2, dah byk mcm tuh last2….ngaku je lar mcm Lisa dgn yusry, besok putus baru nak citer mcm2

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  18. Ratu says:

    haluuuuuuuuuuuuuu alahai biase je dorg nih…..couple jele betul2 then kawen……

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  19. JEJARI KONTOT says:

    Kalau kecoh bercinta kang,ramai plak yg nak ambik tau,bila nak kawen lah,sapa sponser lah.better diam² jer.jgn jd cam norman n memey,nak tunang pun kecoh giler.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  20. minah ronggeng says:

    Hidup udah macam laki bini elok kawen jelah… tak payah buat dosa basah ke dosa kering ke… kalau udah suka sama suka terus je kawen… peminat pun tak menyampah.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  21. Lulu says:

    halululuuuuuu lahai biase jelah dorg nih………couple jele betul2 then kawen betul2…..then jaga umah tangga betul2……..betul x upin ipin??? betul3!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  22. dnaz says:

    konpem dorang bcinta..sape ade follow dorang kt instagram (iphone apps).. byk picca remy & tiz bsame2.. sweet sgt kalo dorang together..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  23. kakchubby says:

    elllleh….takut hilang peminat la tu. nak menyorok bagai pulak. sampai bila x nak mengaku?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  24. student bandung says:

    they look good together

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  25. Bro 10 Inci says:

    jaga2 tiz… kena pukul ko nanti… haha… anyway gud luck..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  26. hehehe says:

    sk gan tiz zakiah…tp remy aku x sk nampak mcm bangla jer…wakakaka…pe pun kalo dia org bercinta cpt2 la nikah…semoga cpt melangkah ke alam perkahwinan…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  27. Chantek says:

    saya suka Tiz Zaqyah dalam Nur Kasih.. ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  28. Intan says:

    Cepatlah kawennnnnn! Apa tunggu lagiiiiiiiiii…..!!! LOVE RITZ!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  29. gossip girl says:

    cerita nie dah lame la.cuma sekarang nak heboh.baru sekarang media nmpk.pape pun dyorg mmg sesuai.

    nasihat kpd tiz: kalu pndai jaga diri jaga hubungan jaga tingkah laku xkn kena pukul:) tc

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  30. Gadis pujaan says:

    Tiz putih Melepak + Remy hitam manis = anak Kopi Susu – mesti cun punya…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  31. Yana says:

    Suke drg ni..low profile je..x macam ssetengah artis yg lain tu…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  32. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kenapa muka remy ni dh macm bangla pulak minah jambu tengok……tiz ok jambu

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  33. meeradriana says:

    aq mmg suke dorg ni..
    mmglah dorg xnak mengaku kat public..
    but dua² relax je..
    percintaan dorg ni agak low profile..
    and x mcm stgh artis baru je bcinta dah mcm ayam dapat telor..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  34. linda says:

    love ritz!!! akhirnya impian ku nak tgk dorg couple tercapai…hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  35. leya says:

    tiz n remy ni mmg lama dah couple..but they keep it low je..and i like that…x payah nak heboh2 mcm artis lain…anyway i love both of them…hidup ritz!! i hope they last…amin :)

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  36. farabella says:

    Bagusla diaorg couple, dan low profile jer..Kang asyik masuk paper @ magazine, ramai yang menyampah..

    Semoga hubungan berpanjangan hingga ke pelamin dan akhir hayat..

    Remy mcm bangla pun kecoh, bukan ke itu ciptaan Allah..Jangan mengata, sedangkan kita sendiri ni pun belum tentu sempurna..Allah lebih mengetahui..Subhanallah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  37. aku ni le..... says:

    Remy macho, Tiz comel gebu, sesuai sangat mereka berdua ni.Mudah-mudahan ada jodoh di antara mereka berdua. Seperti Vanidah Imran dan Rashidi Ishak. Kami sentiasa akan mendoakan yang terbaik buat anda.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  38. Twilighter says:

    dorang ni kan ROBSTEN malaysia..RITZ…
    ROBSTEN:robert pattinnson and kristen stewart
    RITZ:remy ishak and tiz zaqyah

    dua2 kapel ni tak ngaku kapel…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  39. Asam Garam Gule says:

    jangan sampai lebam bijik mata suda!! :P

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2