Written by serenity | October 13th, 2011

Peminat suka kalau mereka berdua bercinta. Tiz Zaqyah pun ada memberikan bayangan dia merindui seorang lelaki di Facebook dan baru-baru ini SS dari Harian Metro menampilkan cerita mengenai Tiz yang datang ke lokasi penggambaran Remy membawakan makanan dan bersuap-suap makanan pula dengan hero kacak itu.

Tapi bila ditanya mereka berkata sekadar kawan. Main teka-teki. Tapi kalau kita boleh campur 1+1 jadi dua, kita juga boleh meneka maksud dari status-status Tiz di Facebook.

Gembira lepas dapat suap makanan kat abang ke? Jangan marah Tiz, kami usik-usik saja. RITZ forever.

***

Jangan lupa temujanji anda untuk sama-sama memeriahkan lagi Festival Dikir Barat Perdana 2011 ~ Himpunan Juara-Juara Dikir Barat & Pergendangan Perdana bertaraf “Malaysia Book of Records” pada 17 Oktober 2011 (Isnin) bertempat di Auditorium Kompleks JKKN Kelantan, pukul 8.30 malam. Masuk percuma! Untuk maklumat lanjut hubungi 09 – 741 7000.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 responses to Remy Ishak Dan Tiz Zaqyah Bercinta?

  1. D'Nie says:

    Bagai pinang di belah 2..

  2. MIA AIRIS says:

    DUA2 AKU TAK MINAT………………..

  3. sisho says:

    sweet je. kan kan kan? :DD

  4. SOB says:

    Wah..siapakah gerangan nya itu??adakah betul Remy Ishak,,jeng..jeng…..

  5. TaurusMay says:

    sweet :)

  6. RIMAS says:

    miss him.. tp statement ” i single”, kena tangkap basah kang “kami tak bwt ape2” tup2..kawin!!! bosan!! NEXT!!

    p/s: Apsal muka pompuan ni cam .. er.. bentuk rupa agak maskulin la… tee hee hee.. :D

  7. appleijau says:

    a ah betul la remy tu kot..sbb pada 8hb oktober tu pn Remy twitt lam twitter dia ‘ yes i miss her’

  8. 1212 says:

    dah lama dah couple, cuma ingatkan org x heran pun

  9. tutti fruitti says:

    ish mmg sukenya diorg nie couple….so sweet…Adam dan Nur bersatu……I love u lah RITZ…..

  10. kesengalanku terserlah says:

    prefer fizo omar n tiz together..
    cam sweet gitu.. huu !
    jangan marah ye fans remy, just my 2 cents.. peace !

  11. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Oklah tu…kapel elok2…jgn sekerat jalan mcm pidah ngan mamat jelah…by the way, napa remy senyum mcm kontrol2 je…mcm gigi palsu nak tercabut daaaa…

  12. Danie says:

    LOVE RITZ!!!!!!!!!

  13. tajmurah says:

    laa.. x ngaku ke? bkn ke dh lame diorang kapel?

  14. natts says:

    suka-suka.. memang suka since depa kapel lam Nur Kasih tu.. anyway, good luck lol.. and please jgn buat fans menyampah lak.. =D wish u all the best!

  15. lily says:

    aritu penah nmpk tiz n remy shopping bdua kt ikea..tgh tgk2 langsir…=)

  16. Suri says:

    X pyh la cover2, dah byk mcm tuh last2….ngaku je lar mcm Lisa dgn yusry, besok putus baru nak citer mcm2

  17. Ratu says:

    haluuuuuuuuuuuuuu alahai biase je dorg nih…..couple jele betul2 then kawen……

  18. JEJARI KONTOT says:

    Kalau kecoh bercinta kang,ramai plak yg nak ambik tau,bila nak kawen lah,sapa sponser lah.better diam² jer.jgn jd cam norman n memey,nak tunang pun kecoh giler.

  19. minah ronggeng says:

    Hidup udah macam laki bini elok kawen jelah… tak payah buat dosa basah ke dosa kering ke… kalau udah suka sama suka terus je kawen… peminat pun tak menyampah.

  20. Lulu says:

    halululuuuuuu lahai biase jelah dorg nih………couple jele betul2 then kawen betul2…..then jaga umah tangga betul2……..betul x upin ipin??? betul3!

  21. dnaz says:

    konpem dorang bcinta..sape ade follow dorang kt instagram (iphone apps).. byk picca remy & tiz bsame2.. sweet sgt kalo dorang together..

  22. kakchubby says:

    elllleh….takut hilang peminat la tu. nak menyorok bagai pulak. sampai bila x nak mengaku?

  23. student bandung says:

    they look good together

  24. Bro 10 Inci says:

    jaga2 tiz… kena pukul ko nanti… haha… anyway gud luck..

  25. hehehe says:

    sk gan tiz zakiah…tp remy aku x sk nampak mcm bangla jer…wakakaka…pe pun kalo dia org bercinta cpt2 la nikah…semoga cpt melangkah ke alam perkahwinan…

  26. Chantek says:

    saya suka Tiz Zaqyah dalam Nur Kasih.. ^_^

  27. Intan says:

    Cepatlah kawennnnnn! Apa tunggu lagiiiiiiiiii…..!!! LOVE RITZ!

  28. gossip girl says:

    cerita nie dah lame la.cuma sekarang nak heboh.baru sekarang media nmpk.pape pun dyorg mmg sesuai.

    nasihat kpd tiz: kalu pndai jaga diri jaga hubungan jaga tingkah laku xkn kena pukul:) tc

  29. Gadis pujaan says:

    Tiz putih Melepak + Remy hitam manis = anak Kopi Susu – mesti cun punya…

  30. Yana says:

    Suke drg ni..low profile je..x macam ssetengah artis yg lain tu…

  31. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kenapa muka remy ni dh macm bangla pulak minah jambu tengok……tiz ok jambu

  32. meeradriana says:

    aq mmg suke dorg ni..
    mmglah dorg xnak mengaku kat public..
    but dua² relax je..
    percintaan dorg ni agak low profile..
    and x mcm stgh artis baru je bcinta dah mcm ayam dapat telor..

  33. linda says:

    love ritz!!! akhirnya impian ku nak tgk dorg couple tercapai…hehehe

  34. leya says:

    tiz n remy ni mmg lama dah couple..but they keep it low je..and i like that…x payah nak heboh2 mcm artis lain…anyway i love both of them…hidup ritz!! i hope they last…amin :)

  35. farabella says:

    Bagusla diaorg couple, dan low profile jer..Kang asyik masuk paper @ magazine, ramai yang menyampah..

    Semoga hubungan berpanjangan hingga ke pelamin dan akhir hayat..

    Remy mcm bangla pun kecoh, bukan ke itu ciptaan Allah..Jangan mengata, sedangkan kita sendiri ni pun belum tentu sempurna..Allah lebih mengetahui..Subhanallah..

  36. aku ni le..... says:

    Remy macho, Tiz comel gebu, sesuai sangat mereka berdua ni.Mudah-mudahan ada jodoh di antara mereka berdua. Seperti Vanidah Imran dan Rashidi Ishak. Kami sentiasa akan mendoakan yang terbaik buat anda.

  37. Twilighter says:

    dorang ni kan ROBSTEN malaysia..RITZ…
    ROBSTEN:robert pattinnson and kristen stewart
    RITZ:remy ishak and tiz zaqyah

    dua2 kapel ni tak ngaku kapel…

  38. Asam Garam Gule says:

    jangan sampai lebam bijik mata suda!! :P