Written by Bella | March 2nd, 2016

Remy Ishak, aktor kacak pujaan ramai yang sehingga kini masih lagi solo.Sudah mencapai usia 34 tahun ramai tertanya bila agaknya Remy akan mendirikan rumah tangga.

Bercakap mengenai perkara tersebut, Remy mendedahkan beliau kini sedang mengenali hati budi seorang wanita. Walaubagaimanapun, hubungan mereka belum ke fasa yang lebih serius.

Cukuplah kalau saya katakan saya sedang dalam proses mengenali seseorang dan berkenaan status sekarang rasanya belum masanya saya untuk bercakap lanjut mengenainya.

Bukan apa kami masih dalam proses berkenalan dan kita tidak tahu apa yang bakal berlaku pada masa hadapan. Tiba waktunya nanti saya sendiri akan dedahkan kepada semua.

Remy buat masa ini enggan terlalu memikirkan soal kahwin dan menyerahkan perkara berkenaan kepada ketentuan takdir.

Dahulu saya pernah cakap mahu berkahwin apabila usia mencapai 28 tahun namun sekarang sudah jauh tersasar. Jadi kali ini biarlah waktu dan jodoh sahaja menentukan dan saya tidak lagi berani untuk menetapkan soal itu kerana bimbang ia tidak menjadi.

Harapnya hubungan Remy Ishak dengan wanita yang beliau sedang mengenali hati budinya dapat kekal sehingga ke jinjang pelamin. InshaAllah. Kami tahu ramai peminat Remy mendoakan perkara yang sama juga dan ingin lihat beliau bahagia.

Sumber Berita : mStar Online

15 responses to Remy Ishak Akui Sedang Kenal Hati Budi Seseorang

  1. Shhh says:

    dia ni dgn semua ppn tak pernah kekal..lbh kurang mcm uqasha jer..

    0

    0
  2. afifah says:

    Fathia ker??????

    0

    0
  3. Mimi Supermodel says:

    wow,, sepa kah gadis yg bertuah iteww wahai pujaan hatiku remy ishak yg hottt..

    0

    0
  4. MV says:

    Bila remy nak kahwin ek.. hihi

    0

    0
  5. Cik Amboi says:

    Dgn prmpn yg heavy smoker,kaki clubbing,muka tua kerepot walaupun usia baru 30an tu la tu…bisnes partner dia sekarang!!sblm & slps umrah tetap sama je taste kau remy oi..

    0

    0
    • Anonymous says:

      amboi..kemain cik amboi..
      xde la tua kerepot mane pun iols tgk,u should meet her in person..
      with that husky voice,baik,peramah and humble walau boleh di kategorikan kaya la jugak.
      harap remy usaha lebih la yer nak jaga anak dara org la katekan.

      0

      0
  6. adelia says:

    siti saleha kot?

    0

    0
  7. melati says:

    Janji ..bukan dgn Neelofa & Adik nya sudah….sebab mereka berdua ni kepunyaan Khinzir…..nanti Khinzir tanduk ko…

    0

    0
  8. Anonymous says:

    cik amboi…siapa? siapa? nk tau juga ni…

    0

    0
  9. cikmanis says:

    ezzarl yusof. ig die

    0

    0
  10. Budak Perantauan says:

    Tgh knl hati budi missfake ke en.remy?

    0

    0
  11. milah sirus says:

    gambar yang first tu sumpah tak kenal siapa tadik…
    ingat pakcik wazata zain…wakakakaka

    0

    0
  12. Sendal Pintu says:

    NOOKK! REMY bukan ke dia ni ROGAYAH? mak taste jugekkk

    0

    0