Written by AbangNara | February 1st, 2011

reload xpax

Berita baik untuk pengguna Xpax, U.O.X. dan S.O.X, hadiah wang tunai di bawah mungkin menjadi milik anda sekiranya ada reload 10 kali sehingga 28 Februari 2011 ini. Jangan terjojol mata tengok jumlah duit yang boleh korang menangi.

reload xpax

Banyak gila kan? Syaratnya senang sahaja. Reload 10 kali sehingga 28 Februari 2011, dan anda akan berpeluang menjadi beribu-ribu ringgit lebih kaya daripada sekarang. Selain daripada duit segedebuk, kalau anda reload dengan cara di bawah, anda akan dapat ganjaran seperti:-

1. Buat reload yang ke 5 sama hari dengan reload ke 4 anda, maka anda akan dapat 100 minit masa berbual PERCUMA ke nombor yang sama network selama 2 hari.
2. Buat reload yang ke 5 sama hari dengan reload ke 6, maka akan anda dapat FREE CALL dan FREE SMS ke 15pax atau 8pax anda sepanjang minggu. Awesome kan?
3. Kalau anda buat reload ke 10 sebelum 28 Februari, selain berpeluang memenangi hadiah wang tunai di atas, anda juga bakal dapat RM10 free credit. Fantastik gila~~

reload xpax

Dan jangan risau sebab setiap kali anda semua reload, akan ada SMS dihantar untuk mengesahkan reload anda tue. So tak perlu gelabah sangat. Kalau dah rezeki tue confirm anda akan menang punya. Kesimpulannya, reload banyak-banyak sampai 28 Februari ini untuk berpeluang memenangi hadiah wang tunai beribu-ribu ringgit.

More info lawat website Xpax nie.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

17 responses to Reload Xpax Anda Sekarang Dan Menangi Wang Tunai Lumayan

  1. Jejai sendat says:

    boring…………………..

  2. Saya says:

    yeker?? slalu je dpt iklan2 gini dr celcom td xpenah pun dpt apa2..

  3. MisstauruS...MisspocO says:

    ermmm…org2 celcom ni bijak…cara nk melariskan jualan sbb dpt saingan drpd DG, MAXIS dsbnya…

    isi byk2pun biasa x pnh nk dpt ganjaran tu, orglain yg dpt… so, aku buat derk je…

  4. Kasih says:

    xpakai celcom sbb byk mslh sgt…. lgpon tgk staff pakai celcom ni cam xder pape yg menarik pun ttg ganjaran nya tu…

  5. apa punya olang lah says:

    wa dl guna celcom…
    but so susah lerr..
    mau2 time puncak…
    terus xpat line…
    apa kes derr..
    baik wa tukar channel…
    guna yg lain derr…
    peace…

  6. Belacan~hangus says:

    aku tak cayer benda-2 ne.. lagi satu…
    dah lama aq naik hangin ngan celcom
    tiap kali reload….mesti byk charge yg pelik2 datang..
    hinggakan nak buat panggilan kluar pon tak menyempat…..dah abes..kridet….!!
    asyik2 kena lahap kridet telpon….~

  7. la gembira rasa hati says:

    aku pakai celcom bill 1+5. memang besh dan jimat

    • aku luuupppaaaaaa.... lupa lupa says:

      pasal lak dislike, mesti competitor celcom ni. xleh bagi offer yg sama ker

  8. torres penghianat says:

    gune celcom lgi untung dri maxis…..blah ar maxis tokey paria cam tu ar…

  9. rayn says:

    celcom spam phone aku.period.

  10. Piston Pecah says:

    pancing betul kan…

  11. mamaacem says:

    cik abg nara sbg blogger brapa yg syarikat2 ni bg kat u unt promotion?dlm sebulan dpt brapa?ada rm5000 or lebey??

  12. fiza224 says:

    nak tanye ckit abg nara… minimum reload tu brp ringgit? 3 rggt? 5 rggt? klu ikut step yg abg nara bg tu cmfirm leh dpt free call n kredit percume 10rggt tu ke? sy slalu jgak dpt bonus dr celcom ni…tibe2 dpt free cal pun ade..4 ari kredit xluak..best giler…

  13. aCHe says:

    Aku guna CELCOM setakat ni okay..ada la dalam 6 tahun da..tak de masalah apa..slalu gak dapat msg percuma..tamat tempoh pun slalu dilanjutkan..ada juga lain2 bonus yang dorangg bagi..masalah line smua okay..xde pula potongan ntah apa2..okay la..alhamdulillah..setakat ni xpernah cuba line lain selain CELCOM..aku berpuas hati la setakat ni hehee..cuma aku tak pernah cuba promosi2 dorang ni..Bang Nara tahu tak tentang token dari CELCOM ni? Tetiba dapat msg kata da ada 10 token..untuk apa tu ek? Hehee..

  14. syiha_hasyif says:

    i pn dh stop gne maxis….skunk i gne postpaid celcom…ok je….prepaid celcom pn i gne….ok jer….slalu dpt sms free,reload free n pling best dpt call free….mmg best gler….

  15. sha says:

    salam sume…
    sya penah way topup rm 30 jer,,,pastu dpt free gitf dr celcom…
    huhuhuhu…
    lumayan 7 hari free call ke celcom teman 20…
    xrugi untung sya