Written by Bella | June 7th, 2017

Ayda Jebat pernah mengakui tidak kisah gosip percintaannya bersama Redza Rosli terus diperkatakan. Namun, ia tidak bermaksud hubungan rapat yang terjalin membawa makna mereka sedang bercinta.

Mungkin kerana saya quite charming (ketawa), mungkin sebab saya friendly, still single dan berlakon dengan orang yang gandingannya juga masih single, jadi orang kaitkan kami bercinta.

Apa yang boleh saya katakan, hubungan saya dengan Redza memang baik dan bagi saya dia seorang lelaki yang baik dan lebih layak mendapat perempuan yang lebih baik. Bukan bermaksud saya tak baik, tapi mungkin tidak cukup baik untuknya.

Sejujurnya, Ayda berharap kisah cintanya yang sering dimainkan itu melebihi karier nyanyian dan lakonannya. Dalam erti kata lain, Ayda mahu orang mengenalinya kerana karier beliau dan bukanlah gosip cinta semata-mata.

Sumber Berita : Sinar Harian

42 responses to Redza Lelaki Yang Baik Dia Layak Dapat Wanita Lebih Baik – Ayda Jebat

  1. wekkkkkkk says:

    lelaki yg baik adalah utk betina yg jahat..sbb apa, nnti kalau dia amek jadi bini, nnti laki didiklah dia jadi baik. Tak kn lah betina yg jahat tu mau cari yg jahat jugk kn.

    3

    4
    • Anonymous says:

      apa maksud betina jahat? cuba kasi contoh?

      2

      0
      • wekkkkkkk says:

        mcm anon ni lelaki yg warak/baik…terjumpa pompuan yg lawa tapi dia bohsia, tidursanasini, lelaki ituini, cukursanasini, tapi anon x tau, dia suka kt anon, tapi dia pura2 baik dan setia dpn u…ha kt blakang u x tau backgroud dia..dan anon nk sgt dn syg sgt kt dia, lalu kawen, anon didiklh dia jadi solehah. Manusia boleh berubah. Allah terima taubat selagi mahu bertaubat.

        begitulh sebaliknya..ckup 1 je contoh..tapi maksud ‘” jahat ” tu bkt lagi..u carilh sndiri.

        6

        0
    • Andy says:

      emm betul gak ckp kau tu. Eh AJ x jahat sgt la wei. Jgn la kita menilai org dr luaran je at least Aj x hipokrit cam sesetengah artis wanita.

      1

      0
      • wekkkkkkk says:

        saya mdsudkn jahat tu bkn tuju pada AJ…itu contoh je manusia je. ok. Jgn terasa lak AJ…skadr contoh mcm2 manusia ni.

        3

        0
  2. suka suki says:

    Dlm drama ni ayda bnyk klua kenyataan. dlm HSC fattah. dlm SHMP lofa. kalau tiga ni bergabung mesti kebaboommm. nak lagi bom bawak nabil skli

    15

    0
  3. ayda semak says:

    pegi mam lah ko dengan saper pun.semak

    1

    1
  4. aku says:

    friendzone ke?

    4

    1
  5. Damien says:

    Bosan betul la citer mangkuk ni. Tak habis habis. erghhh

    4

    1
  6. hotterthan you says:

    Seriouslah, mengaku diri sendiri “QUIET CHARMING”. Babe kau ni bagaikan betina yg mmg meminta meminta belaian lelaki pastu kau punya otak yg bodoh piang ni terus nak buat statement mcm ni. Macam mana lah fam si Redza tu baca benda alah mcm ni. tak ke diorang suruh si Redza tu jauh kan diri dari kau. Menggelitis macam betina UTARA!

    7

    4
    • wekkkkkkk says:

      mengikut kajian perkahwinan di M’sia..betina utara lebih laku di amek jadi bini dari betina selatan…google lh kt mana ada citer tu.

      5

      2
      • hotterthan you says:

        Sbb kau org utara kan? Butthurt much. Baguslah sbb nak pesan awal awal, elok terapkan anak kau yg ada darah org utara tuuuu, nnt dha besar jgn jd wanita utara yg eiuh much. ok?

        0

        7
        • wekkkkkkk says:

          tengah2…bukan nun di hujung sana. .aku kat tmpt JWW Birch mati di bunuh ditepi sg sedang mandi…di sg…..

          1

          0
      • Anonymous says:

        pehal dgn betina utara ni weh ?? kat atas kutuk orang selatan, kat tengah kutuk orang timur, kat bawah kutuk orang KL. buruk naw perangai …

        1

        0
      • Anonymous says:

        Hehe. Betina utara bukan pandai buat video bodoh utk digelakkan org ramai je ke? Contoh hantaran 20k.

        0

        1
    • Anonymous says:

      tapi tak seteruk tang timur sana nuu

      2

      3
      • hotterthan you says:

        kau ni elok mcm yg atas kau ni, timur la selatan laaaaa. AKU PURE KL OKAY? Kau jgn jd sadis. Nk comment jgn cari point sampah ok?

        1

        0
        • b says:

          pure KL …byk pure KL ..hrp duit makbapak je kalau x keja.semua mk bapak bayar.

          0

          1
        • b says:

          org merantau..berdikari byk..sbb mcm2 nk byr, kalau x byr mana nak cekau duit, ..x mcm pure KL…btul kan…byk nmpak mcm tu.

          1

          1
        • hotterthan you says:

          b for? bebal? Eh hello kawan, kau sembang mcm kau kenal aku dr dulu mcm pernah cebok kan akuuu je time aku aku kecik. Kau punya ngomelan tu dah sah kau jenis yg kertu & still bising pasal GST kan?? Duit mak bapak la apa la. Come onnnn, semua berdikiri la nowadays, kau sembang apa ni? Apa apa la, ni mesti suri rumah yg tggu laki balik rumah lambat tak pun akak office yg geli geli. #kertungomel

          0

          1
      • b says:

        setleh baca komen2 ni, hahaha..byk la terasa , itu ikut kajian perkhawinanlah tentng wanita, byk wanita utara dijadikan bini. Sbb apa, ada 7 sbb.
        1) Pandai msk.
        2) Peramah
        3) Wang Hantran sederhana
        4) Mesra x sombong
        5) Byk mix..mcm siam, mamak, benggali.
        6) Utara byk tmpt menarik.
        7) Agama.

        4

        0
        • fresherthan you says:

          Nokkkk.. Pandai masak pun kau takyah ceritaaa la, sesiapa nk belajar pun boleh jadi master bab masak. Peramah kau jdikan point yg kau nak banggakan?? Tu yg kuat jual poen kat office tu kan? Awal awal peramah, lepastuuuuuu? Wang hantaran sederhana tu sbb sana KAMPONG & LOW CLASS. Nak beli apa je? baik bg hantaran ciput kan? MESRA TAK SOMBONG?? 2 point yg sama, NEXT? Byk mix? Tak habis habis banggakan mix, kau dgn coco mmg lupa daratan. Dah tu gi lari siam nuh, jgn dduk tanah melayu. TEMPAT MENARIK?? SEPILOK LAGI MENARIK. AGAMA?? Aahhh, kau org utara je yg helok agama sampai budak budak uitm utara belah sana tu byk masuk hotel dgn laki anak 2. I REST MY CASE. hihi

          1

          2
        • b says:

          fresherthan you says:
          June 8, 2017 at 9:45 am
          hai knpa tersentak…itu aku copy and paste je dari googel…ko carilh sendiri.Itu kajian dari prkhawinan wanita..bukan idea cari kepala hotak aku..aku carikn buat korang tahu dn akan bengang…skrg dh tau…marahkn..

          0

          0
        • fresherthan you says:

          fresherthan you says:
          June 8, 2017 at 9:45 am
          hai knpa tersentak…itu aku copy and paste je dari googel…ko carilh sendiri.Itu kajian dari prkhawinan wanita..bukan idea cari kepala hotak aku..aku carikn buat korang tahu dn akan bengang…skrg dh tau…marahkn.. (COPY)

          SANGKAK! Kak oi, eja Google mcm ni, G O O G L E. Eihh marah apa nokk, kalau info pun amik dr GOOGLE, apa kebendenye la nak marah. Sebab iols tau jenis you ni cetek pengetahuan. BORING, NEXT?

          0

          0
        • b says:

          resherthan you says:
          June 8, 2017 at 4:00 pm

          ini bkn ujian nk dpt mrkh tingi..x yh lah btul2 ejaan…aku x minta markahpun, aku minta reply dan kutukan yg korang bagi dpt aku baca dn trsenyum smbil nk mencukupkan waktu nk balik ni…ha lepas 4.30pm aku dh x reply…sok pulak..insyALLAH..carilah aku ..”b”..dn byk lagi tagline aku..selain “b”

          0

          0
      • wekkkkkkk says:

        Anonymousbsays:
        June 7, 2017 at 3:39 pm

        seteruk timur..btull Anon, setuju

        1

        0
    • General_hsc_fattzura_soldiers says:

      uinaaaa bodoh… sakit hati lak dgn pompuan utara.. mcm bagus je.. betina timur ko x tgok kaki gesel tetek kt org.. contoh dh jd hajah pon miang… kahkahkahkahkah…

      2

      2
      • Anonymous says:

        betina utara kaki rampas laki orang….

        3

        2
        • hotterthan you says:

          betul betul! Utara ni semua teruk sbb kampong! Nak nak yg pucuk muda tuuuu, semua baru tgk dunia. Tak nak kena kawin dgn cousin, tu lari kl rampas laki org. Typical sgt. Banyak kes dah weh. PACITAAAA

          1

          3
      • ewww says:

        betina utara paling teruk…
        1) suka ambik laki orang
        2) suka gaduh dengan orang
        3) suka publisiti murahan
        4) busuk hati

        5

        3
      • sissy says:

        betina utara pun kaki gesel tetek kt org jugak… + suka rampas laki org.
        low class gile

        1

        5
  7. melati says:

    Perasan nya ..Aida Jebat ni..!! nk tunggu org kaya yg Handsome memang tk Dpt lah…taraf Aida Jebat ni dgn Mamat2 kete Tayar terkankang jew…Sumpah saya ckp…hmmmm

    0

    1
  8. cikikaka says:

    selalunya klu ayat mcm ni “dia boleh dapat yg lebih baik dari saya” maksudnye org tu x suke ko sangat pun & telah di friendzone kan.

    4

    0
  9. Anonymous says:

    Ayda ni mmg friendly and jenis tak jaga ikhtilat, Tepuk tampar manja gedik tak kisah dengan siapa. Husband orang ke bujang ke. So, siapa jadi hero dia, jangan la cepat perasan. Habis drama, dia cari hero lain pulak.

    4

    1
  10. nenek tua says:

    laki x bising2 pompuan pulak terkinja2 lebih statement mcm2..nk pormote DRAMA ker nk wat DRAMA adik oiii…
    Zaman nenek dlu, laki yg kuar statement, pompuan tunduk jer malu2 gito…
    Tp lanie…???POmpuan siap main tepuk tampaq dgan laki org pon x peduli, klu hg tamoaq laki aku, SIAP LA…aku tampar kepala hotak hg yg gedik sgt tue!
    #SABARBULANPOSA

    0

    1
  11. johnny bravo says:

    Ayda is in the same league as neelopa, kegedikan & kegelenyaan bila bergambar dgn jantan mmg sama. Patut jadi kawan baik..

    2

    1
  12. Anonymous says:

    haha.. die dah stat da ayat friendzone die tuh…….boleh geng ngan radin

    1

    1
  13. Anonymous says:

    malas nak layan

    0

    0

Leave a Comment

Optional