Written by AbangNara | March 12th, 2013

Kedua-dua nama ini tidaklah popular mana. Kalau Rebecca tue Abang Nara kenallah sebab banyak kontroversi sebelum ini. Yang si Fauzi Al-Qadri ini memang langsung Abang Nara tak sedar pun kewujudannya. Tup-tup mereka berdua dilaporkan bergaduh ketika bertemu di FFM25.

rebecca

Berkata menerusi Berita Harian hari ini, Rebecca memaklumkan yang Fauzi menunjukkan penumbuk kepadanya ketika satu majlis pelancaran produk kecantikan selepas FFM25. Untuk makluman, Rebecca dan Fauzi menjadi kawan selepas diperkenalkan oleh seorang rakan. Kata Rebecca:-

Sewaktu kami masih berkawan, saya tidak pernah berkiranya dengannya termasuklah wang ringgit. Saya bukan jenis kaki gaduh sama ada dengan rakan artis atau media tapi saya tak tahu kenapa dia sakit hati dengan saya. Kalau dia nak glamour sekali pun, bukan ini caranya. Dia sudah lama berlakon tapi kurang dikenali ramai. Saya sendiri mengambil masa 10 tahun untuk berada di kedudukan sekarang dan saya mencapai dengan usaha sendiri.

fauzi
Sementara itu Fauzi pula berkata yang pergaduhan antara mereka terjadi di parti selepas FFM25 berakhir. Menurut Fauzi, Rebecca menarik tangannya sambil menuding jari dan menuduh dirinya menjadi penghasut hubungan antara Rebecca dan rakan mereka yang lain. Kata Fauzi:-

Cara dia menegur saya menampakkan dia tidak profesional untuk berbincang secara baik. Ketika itu saya juga berasa bengang dengan sikapnya tetapi saya masih bertenang dan tidak mahu buat kecoh. Selepas insiden itu, dia ada menghantar SMS pada saya minggu lalu tapi selepas saya bersama seorang rakan saya membalas SMS itu, dia kemudian terus berdiam diri.

Abang Nara tak tahu apa punca sebenar pergaduhan Rebecca dan Fauzi ini. Namun begitu, daripada si Rebecca nie bergaduh, lebih baiklah tumpukan perhatian kepada anak yang baru lahir. Menghabiskan beras je gaduh-gaduh nie. Memang la dapat publisiti tapi publisiti murahan yang membuatkan orang lebih menyampah. Tak gitu?

P.S: Tips curi tulang di pejabat

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

74 responses to Rebecca Nur Islam & Fauzi Al-Qadri Bergaduh Di FFM25

  1. doremon says:

    xkenal pun kbai..

    0

    0
  2. Lol says:

    huhhh

    0

    0
  3. kiki lala says:

    gaduh2… tak ke mana pun.. mcm tu jugak aku tgk…

    0

    0
  4. princess says:

    1st ^^

    0

    0
  5. bola api says:

    dua dua sendu nak gilerrrrrrrrr. lakon hampas. 1st aku keh ke keh

    0

    0
  6. joyah.. says:

    aku biasa tgk lelaki nih blakon, tp dia nih ala2 ‘lembut lembai’ gitu… tapi nara, sendunyerr la cita nih… next please…(dgn nada merayu)..

    0

    0
  7. Makcik Hahaha says:

    aduyaii..ekau belakon x do hebat mano..org x cam pun ghoman kau..

    0

    0
  8. ehem says:

    kelakarnya abg nara tk kenal fauzi ni…dh berkurun lama dia berlakon..haishhhhh

    0

    0
  9. Anonymous says:

    cerita dah basi,next pleaseeeee!!!!!!!

    0

    0
  10. ijan says:

    artis yang kurang popular and suam-suam kuku kaki yang bercagu!
    lantak koranglah nak bergaduh ke apa, elok ludah muka dua-dua nie puihhhhh

    0

    0
  11. TYRA says:

    sape lelaki iniiiiii????

    0

    0
  12. sakura says:

    bdk laki ni bkn ke iklan tenet tu kn

    0

    0
  13. suku kata says:

    hokey,si rabecca tu kenal sangatlah .tu pon sebab dia tu gile seksi kalau pakai baju,tak padan kat hujung nama tu islam.
    yang sorang lagi entah sesapa tah.
    yang penting masing2 takyah nak gaduh aihh.

    0

    0
  14. huk aloh says:

    “Saya sendiri mengambil masa 10 tahun untuk berada di kedudukan sekarang dan saya mencapai dengan usaha sendiri” – kontroversi seksi bagai tu mende?kahwin sponsor juta2 tu mende?takyah cakap banyak laa..jaga anak ngan laki tu, dok diam2 doh..

    0

    0
  15. lunyai says:

    aduhaiiiii dua2 artist sendu pun nak bergaduh…
    aku tak kenal langsung pelakon lelaki ni…

    0

    0
  16. Anonymous says:

    LELAKI TU MUKANYA CAM BAPOK LA….

    0

    0
  17. Anonymous says:

    topic yg sungguh tak mencabar minda pembaca….shoo…shoo….move to the next topic please NARA….ni gossip yg cukup murah…

    0

    0
  18. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    yg betina sekor nih aku nengok selalu muka mcm bapok je…yg mamat bapok nih muka pelik burok mcm maknyah botox xjadik…dua2 ekor pun artis gred E…xde dlm industri pun xberi kesan apa2…better xde dari ada…famous pun sbb bergaduh?…wat the fuck…

    elok lah korang berdua bergaduh…biar lagi terserlah kau org punya ke low kelas an tuh…mmg low kelas pun kan…

    0

    0
    • Betik says:

      wow… kata2 drpd seorang yg konon “high class” lah sgt.

      komen2 ko ni pun terserlah betapa downgraded pikiran ko.

      aku pun xde lah kenal/minat sgt artis 2 org neh.. tp x tergamak aku nk kata rupa fizikal seseorang tu..

      0

      0
      • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

        wah…sekor lagi babi dah menyalak bukit…nak kena maki lagi teruk tak?

        0

        0
      • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

        kau nih mesti kaki botok…nak cantik tp gi klinik murah hinjet last2 jadi mcm babi mak yeh muka kau kan…sian

        0

        0
      • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

        mana posting aku maki si Betik nih…nara mmg nak kena dgn aku nih

        0

        0
      • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

        sekor lagi babi hutan nak kena maki hamun dgn aku nih…

        0

        0
    • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

      sekor lagi babi nak kena maki hamun dgn aku nih…dok bekap artis low kelas kau tuh..

      0

      0
  19. Anonymous says:

    “Saya sendiri mengambil masa 10 tahun untuk berada di kedudukan sekarang dan saya mencapai dengan usaha sendiri” – kedudukan sekarang tu kat mana? rasanya sama je macam kedudukan 10 tahun yang lepas. tak kemana pun, tak jadi artist hebat pun :P

    0

    0
    • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

      betina muka bapok nih mmg lah perasan popular…padahal gred E je pun…org amik berlakon pun sebab kesian sbb muka bapok xberapa sesuai watak gadis2 sunti

      0

      0
    • missa says:

      tulah pasal… kedudukan ape tah… tak glamer mane pun… perasan jugak rebecca ni rupenyer… hmm..

      0

      0
  20. Rynna says:

    sorang seksi mcm nk telanjang sorang adik-adik.. tengok pon tau mulut memasing jenis x mau kalah……

    0

    0
  21. Mirai Suenaga says:

    Pasal artis yg tak berapa nak artis ni tak payah lah nak gebang!
    Rebecca ni better duduk rumah jaga anak je. Dah kawin ngan orang kaya tak yah lah sebok nak berlakon. Buat tambah dosa laki kau jer…

    0

    0
  22. Burberry says:

    pelakon tempelan je tu…tak penting..gasaklah nak bergaduh ke apa..kerrrrr nak publisiti murahan?? ololohhh kesiaannnn… kalau tak fofular, balik kampung tanam jagung laaa….

    0

    0
  23. che tak gedik says:

    ooooh,si budak iklan dominos ni.nan hado je.

    0

    0
  24. kelibat says:

    depa nak gaduh .. biaq pi la .Ni yg tukang sebar yg slh …. bedosa tau ……!!

    0

    0
  25. wawa says:

    ape kejadahnya nih????

    0

    0
  26. gosip artis says:

    mereka gaduh sebab rebecca suka kutuk kawan baik fauzi. nama kawan baik fauzi karen rahman memang cun lah sangat……rebecca siapa tak kenal mulut macam longkong macam kawan baik dia fasha sandha hindu tu.

    0

    0
  27. yuyu says:

    “Saya sendiri mengambil masa 10 tahun untuk berada di kedudukan sekarang dan saya mencapai dengan usaha sendiri.” erkkk…kedudukan ape tuh??glamer kewww…??ke sendiri prasan glamer…hihihi

    0

    0
  28. Lindan says:

    Bekka bekka..kalau pakai baju asyik nak tunjuk lurah je..elok2 dokong anak kecik..lurah pulak yg besar. Bwk2 la insaff ye

    0

    0
  29. miss dombol says:

    10 tahun amik mase nk glam.glam ker???????????????? alih2 dapat laki muke kemek kepala kemuk!!!! puihHH!!!
    1 Malaysia!!

    0

    0
  30. G.I Joe says:

    Bajet femes la tu..chiiipoorahhh!

    0

    0
  31. idir says:

    who?

    0

    0
  32. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    betina muka pondan nih perasannya…dahlah perasan popular, pastu nama pun perasan urban matsalleh (rebecca)…wat the fuck…

    meh aku nengok IC kau…aku rasa nama betul kau rabeah…

    muka dah lah mcm bapok dgn dahi jendul…eii tolonglah betina nih…low kelas sgt

    0

    0
  33. becca jendul tapi vogue... says:

    kann…2-2 hngat2 kuku…
    tp aku ckup2 bnci gn si jndul ni dhla xcntek lsg..
    lgaknye cm miss unvrs jer..
    pdan dpat laki muka cm xsiap..

    0

    0
  34. ilmuputih says:

    rebecca gud luck…..yg si jantan tu x popular jgn nk tunjuk bagus…..muka pecah umah sedar skit butuh…………

    0

    0
  35. Anonymous says:

    Dua dua pun sengal yng pompuan konon cam baeekk sangat cam la tak tau sejarah silam memang bohsia sengal pun

    0

    0
  36. rebeccaburuk says:

    pompuan tak gune tak sedarkan diri langsung. memang betul die ni perasan popular and tak glamooooorrr. nama cantik ade nur al-islam tapi perangai ishhhhh tengok muke die pun aku rase nak muntah!!!!

    0

    0
  37. rebeccaburuk says:

    suam suam kuku…
    tak populeerr..
    kalau die orang gaduh tak ramai yang kecoh… tapi kalau artis popular lain yang gaduh baru ramai yang kecoh

    0

    0