Written by AbangNara | July 15th, 2013

Pejam celik pejam sudah bulan Ramadhan rupanya kita. Selamat berpuasa Abang Nara ucapkan kepada semua pembaca BeautifulNara. Selain sibuk berpuasa, Abang Nara dan wife sibuk juga membeli-belah untuk persiapan hari raya. Kami shopping online je (tak sempat pergi Jalan TAR) dan salah satu website yang sering kami layari ialah www.nile.com.my
nileApa yang Abang Nara suka mengenai NILE ialah jaminan harga rendah daripada mereka. Dapat jimat duit sebanyak mana yang boleh. Walaupun harga rendah, kualiti barangan mereka terjamin. Lagi best, barang yang ditempah boleh dapat dalam tempoh masa 24 jam dan bayaran boleh dilakukan ketika barangan diterima. Servis 24 jam Cash On Delivery ini kini merangkumi KL, Petaling Jaya dan Subang Jaya.
nileSelain itu, Nile.com.my juga turut membuat penghantaran ke Sabah dan Sarawak. Jadi jangan risau kalau korang orang sana dan nak beli barangan di NILE. Boleh je. Tak ada masalah. Jom tengok apa barangan Abang Nara dan wife beli untuk hari raya nanti:-
nileDisebabkan wife selalu mengadu sejuk di ofis, Abang Nara belikan dia jaket nie. Murah jer. Cuma RM32.50. Kalau kat tempat lain boleh cecah RM56. Dapat la jimat RM24. Hehe.
nileYeah ~~ T shirt kolar V ini memang sesuai dipakai untuk berjalan-jalan time raya nanti. Kualitinya bagus. Hanya RM32 sahaja. Kalau kat shopping kompleks nie mahu dijual dengan harga RM80. Murah kan?
nileBaju dah baru, seluar pun mestilah baru kan? Jeans ini Cuma RM48.80. Mana nak dapat semurah nie kan? Memang NILE terbaik!!!
nileKawan Abang Nara kata harga beg nie RM70 ringgit. Abang Nara gelak je. Cuma RM39.90 sahaja. Bolehlah bergaya dengan beg baru di Hari Raya kelak.
nileBeg untuk wife jangan dilupakan. RM29.90 je. Tersenyum lebar wife Abang Nara.
nileYeah !! Baju kartun monyet untuk anak Abang Nara pakai di Hari Raya. Confirm comel punya. Harganya? Cuma RM15.80 sahaja. Murah kan?
nileRM55 untuk jam baru di pagi hari raya. Siapa taknak kan? Design pun boleh tahan. Nampak bergaya sikit nanti. Hehehe.

nile

Ada beberapa barangan yang Abang Nara beli tapi sudah dipulangkan. Polisi refund mereka amat mudah. Kalau tak suka dengan barangan yang dibeli, boleh hantar baik dalam tempoh masa 7 hari. Pastikan barangan itu masih berada di dalam keadaan yang baik. Itu sahaja. Mudah kan?

nile

Daripada pertama kali membeli di NILE, memang Abang Nara berpuas hati dengan servis dan kualiti barangan mereka. Korang pun cubalah. Layari www.nile.com.my hari ini jugak untuk membeli belah barangan Hari Raya anda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 responses to Raya Shopping Di Nile.com.my

  1. Saya pun selalu beli pakain di sini. Cepat dan murah. Banyak dah saya rekemen kepada kawan-kawan saya untuk shooping di Nile nih. memang puas hati :)

    0

    0
  2. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    pes !! padan muka luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!

    0

    0
    • Anonymous says:

      eh minah jambu bukan pes ke huh !! si jantan atas ni pulak yg pes !! kalau hensem tkpe la jugak !!

      0

      0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        pesal klabu pulak kaler minah jambu ni !!! baaaaaaag naaaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!

        0

        0
  3. aruhmadi says:

    kualiti sebaik harga ke?ke pakai sekali terus lusuh ..baju trus shrink lpas basuh?

    0

    0
  4. ................... says:

    eh…cantik la jaket tu…leh beli ni nk pakai kt office…harga pn ok…

    0

    0
  5. lurvgirl says:

    kedai kt klcc ke abg nara? or boleh bli online jer? kedai die kt ner?

    p/s:abg nara,pliz inform, nk shopping jgk ni..cantik pulak ble tgk online..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    ermmmmm

    0

    0
  7. lapanbelaskuasaduatengkorakhang says:

    takde kualiti ler nara..

    0

    0
  8. mummydearie says:

    Betul ke harga dengan kualitinya setanding, nara? Biasanya kalau terlalu murah, kualiti pun tak begitu baik. Kalau betul seperti yang nara warwarkan di sini, nak juga cuba membelinya!

    0

    0
  9. marr says:

    Salam.. aritu ade member opis beli kasut di web tu.. bila sampai rupanya kasut tu kulit khinzir.. tapi nak pulangkan balik takde masalah sangat pun.. service pun cepat.. order arini esok sampai.. cuma sebelum beli kena make sure dulu la.. kasut tu memang cantik tp kulit babi la plak..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    tertarik dgn promosi abg nara…saya telah terpedaya dah shopping di nile ni…
    tp hampa..selepas byran dibuat saya tak dpt nak hantar payment notification -eror page.
    saya telah emial kepada support@nile tapi sampai skrg tiada balas…cuba hubungi di talian tiada jawapan…sungguh hampa.

    0

    0
    • Nile customer support (WD Nelson) says:

      Hi, Minta maaf ya terhadap sebarang kesulitan. Saya boleh bantu di sini, boleh saya dapat order Id anda? supaya dapat menbantu ^^

      Terima Kasih banyak

      0

      0
  11. cik farah says:

    abg nara boleh tau tak dekat mane nile nie? tingkt bape? ke beli barang online je?

    0

    0
  12. babyelle says:

    salam abang nara…selain beli online, nile ada butik/shop sendiri tak yang boleh walk-in .. lagi satu abang nara…saya tak pernah beli online…jadi agak takut dan tak pandai beli secara online…susahker abg nara nk beli online…help me…jeles giler tgk brg best murah..

    0

    0
  13. Ramli says:

    boleh tahan jaket tu..kalau ada masa lawat la encikramli.blogspot.com

    0

    0
  14. bunga says:

    semalam sampai kat rumah, saya beli jeans, jacket dan wallet. kualiti memang hampeh. dalam gambar nampak cantik je. kain seluar jeans nipis gilew. patut pon murah

    0

    0
  15. eian says:

    4 kali beli..ada ok ada tak..beli kasut utk wife 2 kali..buckle tanggal..riben tanggal..keciwa skit lar..atleast QC dulu sblm hantar..

    0

    0