Written by AbangNara | April 12th, 2013

Secara jujur, Abang Nara tak tahu siapakah artis wanita yang menjadi perosak rumah tangga Noniswara. Kesian pulak Abang Nara kepada Noniswara ini. Sampai bercerai berai dibuatnya. Namun begitu, Abang Nara respek Noniswara kerana mengambil inisiatif untuk bertemu rakan artis tersebut.

noniswara

Kata Noniswara kepada Mstar Online:-

Sebelum bertemu dengan wanita berkenaan saya ada bercakap dan berbalas SMS dengannya bagi membincangkan perkara yang melanda dalam rumah tangga saya sehingga ia membawa kepada kehancuran. Bagaimanapun dia tidak mengakui perbuatan dan kesilapan yang telah dilakukan. Rasa-rasanya tidak perlu saya sebut siapa wanita berkenaan kerana rasanya semua orang sudah tahu. Tidak perlu saya memburukkan keadaan sekarang

noniswaraInilah yang dinamakan kawan makan kawan. Sebab itu kita kena pastikan suami/isteri kita tidak terlalu mesra dengan orang lain. Manusia macam-macam ragam. Lebih-lebih lagi kalau suami/isteri anda kacak dan kaya macam suami Noniswara. Semoga kisah Noniswara ini menjadi pengajaran buat kita semua.
noniswaraP.S: Bukan wanita sahaja, tetapi lelaki pun boleh gunakan Aura White ini (Abang Nara pun tengah amalkan). Jelas terserlah kesan yang positif di wajah lelaki di atas. Semoga muka Abang Nara pun akan lebih kacak selepas ini. Untuk tempahan dan persoalan, boleh PM di Facebook CantikNara, email ke lorongsetia8@gmail.com atau SMS/WhatsApp ke 013-594-7061.

Baca Yang Ini Pulak:-

96 responses to Rasanya Semua Tahu Siapa Artis Perosak Rumah Tangga Saya – Noniswara

  1. LULU says:

    NK????

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 6
    • Anonymous says:

      Abang nara, cite ni dh lapuk lh. Hadeh.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 12
      • aptb says:

        xbgth pun org dh bleh agak…. ape2 pun kt tgu dan lihat je… sekian..

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
        • anak jemah says:

          sesuai la..muka kau pun bukan cantek sangat kan???

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 19
        • Bibiyana Dalton Jubria Londoh says:

          aku tak tahu…semua tahu? femes sangat ke kau??????

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 5
        • Suria Casandra Cinta says:

          Saya tak tahu siapa artis tu boleh bagi tau namanya

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        sy xtau la sape…bgatu jelah kang serkap jarang kt pula yg berdosa…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
        • Papagomo says:

          lelaki suka ‘oral seks’….itu yg suami cari GRO dan ke kelab dangdut …tak caya tanya suami anda.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 7
      • Lembu Gemok says:

        Aku cuba nak serius baca cerita ini, tp iklan kat bawah pasal 3 bulan hilang jerawat tu membuatkan aku tersenyum sambil senget kepala sekejap..anggun sangat~

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 152 Thumb down 0
    • Mak Jemah No Komen says:

      Tepuk sebelah tangan takkan berbunyi……itu saja dpt Mak Jemah komen. Masak apa hari ini kalian?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 87 Thumb down 1
    • Rooney says:

      Kecoh…………………………

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        lain kali kak nonis jgn ambil laki org,nnt laki kak nonis pula org ambil..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 3
        • Bosannnnn says:

          aku paling benci perampas suami orang..macam Siti Nursimplitakjadi tue weiiiii!!!!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 76 Thumb down 58
    • Olga says:

      AZWAN ALI

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 3
    • kak timah says:

      NORISH KARMAN ATAU MAZNAH ZULKIFLI

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      btl ke skandal ngn MAZNAH ZULKIFLI yg pernah di lantik sbg duta belia dulu tu??? laki si NONIS tu pn bkn calang2 di maukannya.. tua2 pn si MZ tu, anak dara uollss… dulu dia dpt si NONIS tu, dh mak jan..

      ape2 pn, lantak ke kome lh. aku tk sokong memane artis2 tk sedar diri nih.. baik yg kena tinggal @ yg berskandal.. huhh..!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
  2. unknown-silent says:

    siapa ye?ada anyone yg tahu?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  3. Joyah says:

    Ntah NK ..auwww

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  4. Gincu says:

    NK ke?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  5. peah says:

    sape rakan artis 2..?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  6. mrs says:

    maznah zulkifli

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  7. shifa says:

    NK tu norish karman ke??teka jer..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  8. i la skandal laki dia… nanti leh dpt title datin… jahanam la ko noniswara…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 2
  9. mak mentua says:

    cari mana silap sendiri jangan menyalahkan sesiapa…mungkin ada silap kita yg kita x tau yg membuat suami cari lain….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 6
    • Joyah says:

      joyah setuju!sebab slu nye mak2 datin nie dorg kuar ngan geng2 datin,suami plak tngal kt umh….slu tgk kt drama2 lah….lapuk kes nonis nie.,….jgn slhkn org laki kna kebassss,tp tgk dri sdri dlu tauk ke x jga laki…nie tak,aku tgk kt insta geng2 meka maria farida,farahdhiya ,rabecca apa smua dia ade gak.laki hlg ckp org kebasss,sdri yg keje outing ngn kwn2 smpai ke bangkok tp x jga umhtga!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      hi mak mentua

      manusia klau tak de silap bkn manusia namanye mak mentua weiii… hidup berumah tangga mmg la ada salah silap tp takkan asal tersilap jer nak cr lain.. ke mak mentua ni dok nikoh lg sbb care ckp mcm tak de pengalaman berumah tangge.. ke mak mentua ni pun tgh spot laki org??

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
      • loli says:

        laki nonis ni mmg kaki pompuan uolls..sblom ni dia yg ade kes pkol bini tu kan??? mase tu dia dgn nonis.blasan la tu tuk nonis.ko rmpas hak org.tp mmg laki dia kaki pmpuan.da brape kali dok tuko bini.jntan nk slhkn bini xreti jg laki kalo mmg da jntan mate kranjang!!!!! btw laki nonis $$$$$ bnyk.walaupon tua tp segak,ensem org nye kat luar..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 0
        • Anonymous says:

          ye ye btl…makcik sedara aku kwn ngan x wife dato ni,dato ni suke pkl bini pastu dia ceraikan bini dia sbb nak kawin ngan nonis ni…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
      • mak mentua says:

        wahai anonymous…kalau dh kawen 2 3 kali tapi cerai jugak,tu salah sape ,la ni aku tgh spot laki engko !!!!!!!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
        • Anonymous says:

          mak mentua ni mesti geng maznah zulkifli..hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
        • loli says:

          kalo mak mertua layan laki mcm mnatang minyak yang penuh.service baek,bdan mletop tp laki carik lain jugak mcam mn??? pokoknye mak mertua laki ni cepat bosan.asik makan nasi ayam je..dia nak gak tukar mkan nasi dagang!!! pandai sgt ke mak mertua ni jg laki??

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  10. mangkok hayun says:

    cari salah sendiri jgn salahkan org lain…kenapa suami cari org lain

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  11. Peminat Siti says:

    AKU RASA KALAU HUSBAND SI NONISWARA NI PAPA KEDANA, TAKDENYE DIAORANG NAK BEREBUT

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 106 Thumb down 0
  12. NFI says:

    Bila tgk gambar dia bersosial baru2 ni…dengan pakaian yang tak hengat mati..hati aku pun mula terdetik…memang patutla laki ko ada perempuan lain.rupa ko yg budget cun ngn pakian yang budget hot tapi laki ko cari lain jugak…Tak payah nak salahkan orang lain pulak

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 1
  13. Mok CiQ says:

    SIAPA ???

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  14. starshine says:

    NK kot..sbb kan ade gossip sblum ni ckp dia caras laki kawan baik dia…tup-tup kuar gossip ni..sah lah kot

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  15. Mariam Braxton says:

    Didie Alias ualzz… dia siap goda laki Nonis sambil pakai rambut blonde berkotak ualzz….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 56 Thumb down 13
    • jejailani says:

      hahaha..kesian didi alias..terserdak dia tgh minum kopi kat umah tu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 56 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      ko gilo ko aper…DD tu laki dia lg muda..apa jadah nak dato tua ni…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 1
  16. siti nurhaliza says:

    duda bertemu janda ! elok laaa ..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  17. Cikcumil says:

    Emm..gtew lew retiss, kwen cerai… Pas 2 pakat nk menyalahkan..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  18. miss s says:

    tul ke maznah?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. abah kau says:

    lantak lah..hal orang x yah lakite sebok2 pk…bace jer ape yg nara nieh nulieeehhh

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  20. q says:

    abg nara, klu aurat white berkesan kt abgnara saya beli..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 0
    • Buntot kuali says:

      Hensem lah ko lepas ni Nara!!!!
      Tapi aku nak tahu jugak..bahan apa yg diletak smpi ku it kita boleh BERTUKAR!

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • Buntot kuali says:

      Nara lps ni hensem lah ko..
      Tapi aku nak tahu gak bahan2 dalam ni smpi boleh buat kulit hitam jadi Putih..berseri kununnya

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kecoh jer cham ni.. says:

      tak denya nak bekesan kat nara..muka dia kan gerutu tahap tar jalan raya..muahahahaha

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. Anonymous says:

    maria farida

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • geng mak dara says:

      mu la maria farida… dorang kamcing.. btw anak pmpuan nonis sweet sgt pakai tudung.. kita nak je buat jd calon menantu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. shila mambo says:

    adakah ogy d’greenwood wanita ketiga itu??

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  23. bukan nama sebenar says:

    klu kta xdpt bhgiakn ssorg itu maka jgn la pula kta mjadi punca pnderitaan nya…

    kpd ssiapa yg mnjadi mangsa dharap bertabah la..

    kembali kpd Allah…smoga htimu menemui ketenangan..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  24. Faradilla says:

    This is what we called what goes around comes around wahai Noniswara..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  25. lipan merah belum bara says:

    Sebenarnya pe yg lelaki hendak ekk? Rupa paras dh cun, body pn mantop masih gak cari lain…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • pavlova says:

      entahlah..susah nak fhm hati lelaki..niat yg menghalalkan cara. Niat baik akan membina keluarga yg baik jg. cantik, perfect tu perkara ke2. skg ni ssh sgt nak pcya lelaki..pavlova ada la bbpa kwn yg ada layan lelaki berumur mcmni(dh mmg terang2 salah, nk tgur pun xtau nak ckp apa sebab educated)..figure mmg rupa bapa mithali ttp di belakang rupa2nya psg lain..dah tu bela yg muda2..tak ke rasa yg muda tu sebaya anak dia..dan yg muda ni plak..xde perasaan ke mcm bercinta dgn ayah plak klu wt cmtu..smpai hari ni pavlva msh tetanya…dlm hidup ni kita sentiasa diberi pilihan. mengapa mesti memilih jln yg salah??sedarlah duhai teman2..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  26. Mirai Suenaga says:

    takkan NK kot kan? aku tgk dia macam baik je…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 8
  27. Anonymous says:

    ala noris…jgn nk salahkan sape..tengok diri sendiri dlu…aku tengok ko ni pn cam sosial jer…dulu ko rampas org punya…skg ko punya d rampas…dunia balas dunia la tu….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  28. saya lalala... says:

    alahai mkck.. da menjanda sekali.. patut sedia mklum kawen dgn org yg byk duit berpangkat ni mcm2 bole jadi… hidup bkn selalu kat atas.. bukan selalu nak bergaya bagai… cari laa kelemahan diri, tanye kat laki kau ape kurangnye kau ape lbhnye prmpn tu baru kau tahu jwb nye… bkn terus2 cr silap org… kdg2 kalau daa selalu jd wanita/isteri yg bergaya tukarla jd wanita/isteri yg sederhana pula… hidup pun mmg patut bersederhana….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  29. aini says:

    mgkn ini balasan utk nonis gak tp klu lelaki yg mmg dah jenis yg miang mmg susah nak jaga. ada org kata lebih senang jaga anak 10 org dr jaga laki sorang. kau jaga cam mana pun dia tetap x puas. cuma perempn klu blh berfikir jgnlah melayan suami org.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  30. mizz says:

    rasanya semua org tahu anda sendri yg merosakkannya…mgkn kena tanya balik dgn diri sndr…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  31. rahsia says:

    ala noniswara.. mcm le ko tu baik sgt.. i know what u did last summer.. hihihi

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  32. Zee.H says:

    Aku heran dengan orang yang selalu menyalahkan perempuan bila laki buat perangai and kata tak pandai jaga laki. Walau jaga macam mana pun, kene terima hakikat yang dalam dunia ni memang ade laki yang mata keranjang. Kadang2 isteri dah cantek menawan. lelaki lain tengok pun terliur, tapi kalau laki dah buaya darat, dia akan pandang and cari yang lain jugak. Mcm Nonis ni tak de lah cantik sngt pun, tapi org laki yg kaya ni selalunya jarang yg setia. ….On the other hand, Nonis ni enhanced dada dia ke, masa gambar kawin nampak flat je tapi gambar atas tu nampak berisi……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  33. dony says:

    tak sabar nk tgk perubahan wajah nara… i lg excited gosip yg nih dr rumahtangga org tu..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  34. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    sesuai lah kena dumb dgn laki kau tu sbb muka kau pun mcm sendok penyek plus kaki perabih duit laki kau yg tak berapa nk kaya tuh… sikit pun xcantik…mcm maikel jackson xsiap ada lah… geli aku nengok muka dia nih… yucks…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
  35. Comel says:

    sorry …laki kau tu nak seks jer…lepas dia jemu…dia humbanlah kau. ade lelaki memang jenis cam tu….grow up!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  36. Anonymous says:

    perempuan sedarlah :
    1. apa hak kita nak bising suami kawen lain kalo mampu.. laki nonis mampu, nape nonis x bermadu je.. ko kawen ngn laki ko pun sbb nak hidup senang, bukannya ko berusaha susah senang ngn laki ko..
    2. kalo kita sama2 susah ngn laki nak majukan keluarga ya kita ada hak bersuara..
    3.kalo perempuan dah buat yg terbaik utk rumah tangga dia, dia x kan menyesal org tinggalkan dia walau apa sebb sekalipun.. jenis yg suka melalak macam anjing ni sebenarnya golongan yg x pernah bg yg terbaik dlm rumah tangga, yg nak dilayan macam raja, dia semua betul, suami sume salah.. tgok berapa ramai artis wanita yg macam ni.. sedarlah perempuan

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 2
    • Bibiyana Dalton Jubria Londoh says:

      wowooowowwo……ada benarnya. perempuan jenis tak bersyukur walaupun muka taraf2 artis dangdut jer…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  37. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    Ntah2 coverina jekkk…..suami nonis terkantoi atas katil ngan budak parody shae tuh tersangatlah rembessss

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  38. selebe says:

    sudah la nonis. muka kau dah mcm hantu. nie ada amal ilmu hitam ke? kau dulu rampas laki org. kau seksa bekas isteri dan anak. sekarang kau buat cerita pulak pasal maznah dgn laki kau. normally, org mcm kau nie suka ambil kesempatan… yg aku suspect nie kau saja buat cerita maznah supaya ada alasan nak becerai supaya kau boleh bertengek kat laki lain. semua dah tahu la perangai kau. you think the public dont see that you want exit strategy. u have family, and u think all your family like you? they too see and admit what ur doing. pergi la mohon maaf kat laki kau tu sebelum terlambat.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  39. nina says:

    aku ingat gambar bawah tu la artisnya.. rupanya iklan..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  40. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    wow…so many whores using my name Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem..im so impressed about it…nampak sgt aku nih popular dan disukai… thanks alot guys… just keep it up yeah?!!

    next year i sure menang artis paling popular… haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

      aikkk kau pon sama mengaku ori padahal fake nak mampussss, ramainyer haters mcm kau guna nama adik francisca peters

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  41. Anonymous says:

    PADAN MUKA

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  42. norah karmanto/ majenak sorkarpla says:

    aku la perosak rumah tangge die kerana die kacau anak bujang aku..
    lagipun aku dah bercinta lame da dengan laki dia …dia ja tak tau menau

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  43. Dolton Bibiyana Layola Al hijab says:

    padan muka PERAMPAS

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  44. JAGA2 ADA YG MERMEHATI... says:

    saya tahu saya tahu…jeng…jeng…jeng…dia pelakon jga..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  45. Bibiyana Toyola Al Juburia says:

    lepas ni…giliran tok tie…plak!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  46. Minah Al jambu 24jam mgdap com says:

    banyak Nye Bibiyana kt blog ni eeeeeeeeeee kenape la banyak sangattttttttt

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  47. supit says:

    Kalu kita tdk menjaga hubungan dgn Allah spt berpakaian sexy dan sbagainya,suami pula membiarkan shj isteri mendedahkan auratnya kpd lelaki lain,jgn hairan jika Allah membiarkan hubungan suami isteri itu porak peranda.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  48. ientan says:

    K.U.Z.A Nantikan smbungan kisah mereka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Jonet says:

    Maznah zulkifli ler da lapuk da cite ni

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  50. Anonymous says:

    pompuan memang salah..tapi…si laki tue lagi banyak kesalahan dia…sekarang nie…jantan tak guna tue tengah betepuk tangan..tengok pompuan berebutkan dier…cam lah hensem sangat….kalau dah mati pucuk nanti..takder sapa nakkan dier…ala umur pun bukan muda… tak lama lagi kubur panggil mari la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0