Written by AbangNara | April 7th, 2012

Dalam banyak-banyak anugerah untuk artis yang wujud di Malaysia ini, Abang Nara paling teruja dengan Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH). Bagi Abang Nara keputusan ABPBH sangat adil kerana ianya berdasarkan undian daripada peminat. Tiada melibatkan juri awam, juri profesional ataupun mana-mana markah daripada pihak luar.

keputusan abpbh2011

Jadi seperti tahun-tahun lepas, Abang Nara bawakan anda ramalan keputusan penuh ABPBH2011 berdasarkan pandangan Abang Nara. Pilihan Abang Nara ialah yang di”bold”kan. Adakah anda bersetuju dengan pilihan Abang Nara atau anda pilihan anda sendiri?

Penyanyi lelaki:

1 – Faizal Tahir

2 – Anuar Zain

3 – Aizat

4 – Hafiz

5 – Black

Penyanyi wanita:

1 – Najwa Latif

2 – Yuna

3 – Stacy

4 – Alyah

5 – Shila Amzah

Artis duo/berkumpulan:

1 – 6ixth Sense

2 – Jaclyn Victor/Ning Baizura/Shila Amzah

3 – Meet Uncle Hussain/Hazama

4 – Bunkface

5 – Forteen

Artis baru lelaki:

1 – Johan Ariff As’ari

2 – Hazama

3 – Awi Rafael

4 – Aeril Zafrel

5 – Beto Khusyairi

Artis baru wanita:

1 – Tasha Shilla

2 – Najwa Latif

3 – Neelofa

4 – Nur Fathia

5 – Izara Aishah

Pelakon filem lelaki:

1 – Aaron Aziz

2 – Shaheizy Sam

3 – Adi Putra

4 – Syamsul Yusof

5 – Bront Palarae

Pelakon filem wanita:

1 – Lisa Surihani

2 – Maya Karin

3 – Diana Danielle

4 – Yana Samsudin

5 – Eja

Pelakon TV lelaki:

1 – Aaron Aziz

2 – Adi Putra

3 – Remy Ishak

4 – Fizz Fairuz

5 – Fauzi Nawawi

Pelakon TV Wanita:

1 – Fasha Sandha

2 – Tiz Zaqyah

3 – Scha Alyahya

4 – Nora Danish

5 – Rozita Che Wan

Artis komedi lelaki:

1 – Zizan Razak

2 – Johan

3 – Nabil

4 – Along Cham

5 – Afdlin Shauki

Artis komedi wanita:

1 – Noorkhiriah

2 – Sharifah Shahira

3 – Didie Alias

4 – Kenchana Dewi

5 – Alliza Abdullah @ Enot

Pengacara TV lelaki:

1 – Aznil Nawawi

2 – Faizal Ismail

3 – Ally Iskandar

4 – Awal Ashaari

5 – Zizan Razak

Pengacara TV wanita:

1 – Fara Fauzana

2 – Cheryl Samad

3 – Sharifah Shahira

4 – Raja Azura

5 – Nurul Syuhada

Penyampai radio lelaki:

1 – Faizal Ismail

2 – Aznil Nawawi

3 – AG

4 – Halim Othman

5 – Khairil Rashid @ Krill

Penyampai radio wanita

1 – Fara Fauzana

2 – Linda Onn

3 – Raja Azura

4 – Abby Fana

5 – Sharifah Shahira

Dengar cerita Aaron Aziz akan berlari dengan hanya boxer sekiranya berjaya menggondol 4 anugerah. Fuh ~~ Mesti ramai tak sabar melihat aksi seksi Aaron Aziz tersebut. Apa pendapat anda? Adakah anda bersetuju dengan pilihan Abang Nara?

166 responses to Ramalan Keputusan ABPBH 2011 Daripada Abang Nara

  1. eiyda says:

    yeay!! sokong Aaron.. hehehhe

    0

    0
    • mak sayang beto says:

      mak tetap sokong beto walau tak menang.. jujur aku dayus buat mak tergoda dgn beto

      0

      0
    • Roma Irama Awan Nona says:

      Johan dgn zizan , Johan lagi kelakar. Harap2 Johan menang.

      0

      0
      • arnamee says:

        ada rezeki yuna adalah. tapi aaron sangatlah menyerlah

        0

        0
      • Anonymous Yg Over says:

        dorang ad keistimewaan sendiri tp mmg i ske tgk johan.. zizan ok gak cuma lawak dia x berubah, i hrp adi putra mengatasi aaron sebab die HOTTT.!!! hehe jgn marah darling2 ku..

        0

        0
      • just me :) says:

        arnamee: still lupe shaheizy sam.. cite die baru2 je kua.. huhuhu
        meltup lak tu..

        0

        0
    • Berita Hari-Hari says:

      Berikut adalah senarai nama artis yang TIDAK MUNGKIN DAPAT membawa pulang Trofi ABPBH untuk kategori yang dipertandingkan pada 8/4/2012. Tidak ada rezeki pada tahun ini. Cuba tahun hadapan.

      Penyanyi lelaki:
      2 – Anuar Zain
      5 – Black

      Penyanyi wanita:
      3 – Stacy
      4 – Alyah

      Artis duo/berkumpulan:
      3 – Meet Uncle Hussain/Hazama
      4 – Bunkface
      5 – Forteen

      Artis baru lelaki:
      3 – Awi Rafael
      4 – Aeril Zafrel

      Artis baru wanita:
      1 – Tasha Shilla
      4 – Nur Fathia

      Pelakon filem lelaki:
      3 – Adi Putra
      4 – Syamsul Yusof
      5 – Bront Palarae

      Pelakon filem wanita:
      3 – Diana Danielle
      4 – Yana Samsudin
      5 – Eja

      Pelakon TV lelaki:
      4 – Fizz Fairuz
      5 – Fauzi Nawawi

      Pelakon TV Wanita:
      3 – Scha Alyahya
      5 – Rozita Che Wan

      Artis komedi lelaki:
      3 – Nabil
      4 – Along Cham
      5 – Afdlin Shauki

      Artis komedi wanita:
      4 – Kenchana Dewi
      5 – Alliza Abdullah @ Enot

      Pengacara TV lelaki:
      3 – Ally Iskandar
      4 – Awal Ashaari

      Pengacara TV wanita:
      2 – Cheryl Samad
      5 – Nurul Syuhada

      Penyampai radio lelaki:
      3 – AG
      4 – Halim Othman
      5 – Khairil Rashid @ Krill

      Penyampai radio wanita
      2 – Linda Onn
      4 – Abby Fana

      0

      0
      • comei says:

        sape pengacara mlm tu nnti?hrp best & x bosan la.. ni yg sy suke:
        1. Hafiz coz vokal mantop
        2. Shila Amzah coz ada aura sendiri wpun gedix
        3. 3 Suara coz tiga2 vokal mantop
        4. Beto coz lakonan dia lagi real dari Johan
        5. Neolofa-artis baru yg versatil:pelakon, pengacara, businesswoman
        6. Aaron coz byk cter dia kat filem
        7. Lisa-coz byk filem dia thn lepas banding maya
        8. Adi Putra. Nangis seyh tgk Tentang Dhia
        9. Nora Danish – Tentang Dhia, Jujur Aku Dayus
        10. Johan R.L-memang lawak dari Zizan
        11. Norkhiriah-boleh la.xde pilihan
        12. Zizan-sempoi..lagi suke kalo gabungan JOZAN
        13. FF coz xde pilihan lain
        14. FBI.not bad
        15. FF.belum ada saingan dia lagi.so, dia plg ok stkt ni bg aku

        0

        0
    • saya says:

      yang pastinye.. najwa latif akan menang artis baru wanita!! XD

      0

      0
    • macam2 says:

      aku xsetuju neelofa artis baru popular….knapa? knapa? knapa?

      walhal izara aisyhah lagi best lakonannya.

      p/s: popular bkan skadar kecantikan atau gosip murahan k, yg bagus bile lakonan tu mantap !

      0

      0
    • ABG TORA DATANG LAGI NAK TORA says:

      Penyampai radio lelaki:
      1 – Faizal Ismail —- undi sendiri kalau menang..
      2 – Aznil Nawawi—dah tua
      3 – AG—-xde maknanya
      4 – Halim Othman—dah tua
      5 – Khairil Rashid @ Krill.—wa caya lu krill
      Penyampai radio wanita
      1 – Fara Fauzana—undi sendiri pompuan ni
      2 – Linda Onn—xmasuk akal lau menang
      3 – Raja Azura—mak jan yg vogue..leh menang ni
      4 – Abby Fana—xyahlah buang masa je
      5 – Sharifah Shahira—memekak je

      0

      0
    • jam dinding says:

      Serius, mmg johan lebih kelakar dr zizan sbb lawak dia xde filter mcm zizan… tp zizan lebih ensem & sopan dr johan… sbb tu JOZAN mmg lawak giler, sbb sorg kuang ajo, sorg tukang cover… so, dia jd seimbang…..

      0

      0
    • didi alias benci keding kereping molot cam sial says:

      pengacara kak engku. zizan.. shripah shahirah..dah ok..

      buat apa lah amik makcik ceding ni..ntah apa2 je nanti

      amiklah 2L 2 P..baru adil…

      sepatutnya amiklah JOHAN@JEF SEPAH..mesti gemppak punya…

      xpun amik si abon..gerenti ada yg keras perut kat sana…

      0

      0
    • sajer2 says:

      artis nasyid tahun pye da xde ke??aiishhhh….

      0

      0
    • mak sayang beto says:

      ko cakap ape ni?? sbb mak sayang la mak back up dia!! ko jgn cari pasal dgn mak k. mak tak kacau ko. beto pon tak kacau ko

      0

      0
  2. aku benci fida tahap gaban says:

    sokong.yg penting fida xde.

    0

    0
    • justsaying says:

      kenapa khiriah selalu menang artis komedi wanita ek? #justasking

      0

      0
      • tina says:

        khiriah slalu menang sbb skrg ni xde sape yg layak artis komedi wanita…tp ak rase sharifah shahira lg ok kot dri khiriah..

        0

        0
  3. meme says:

    artis baru wanita = izara aisyah
    pgacara tv lelaki = aznil
    penyampai radio lelaki = AG (hopefully, psl dia lg best dr faizal)

    0

    0
  4. rara says:

    semua ok la ,except neelofa.aku prefer izara aisyah lagi.

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Tunggu dan lihat..

      0

      0
      • bukan artis says:

        najwa latip!!!!!!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        percayalah, neelofa menangg…. kontroversi menaikkan artiss… go go neelofaaa.. hahah

        0

        0
      • Fasha Sendhat says:

        as long as not Nora Danish..I’m okay. She is so FAKE…hati busuk!

        0

        0
      • dup dap! says:

        yes! prefer lagi izara.. dia berlakon mantap lg.. nelofa ak tgk masuk ke arah biznez dgn pengacara.. bab2 berlakon kurang.. ape2 pun rezeki msg2.. :)

        0

        0
    • Anonymous says:

      aku pon prefer izara aisyah. die berlakon berkesan. tp klu neelofa jugak yg menang mmg tak terkejot la.. nak wat mcm mana kan. die kan mmg popular sebab kontroversi cam haram bagai tu! tp bab kualiti.. errrrrrrr…. maaf la sgt2 sbb ke laut.. izara lagi berkesan dlm lakonan. for izara.. klu u tak menang pon tkpe.. ni anugerah utk popular bagai je. u layak dlm anugerah mcm FFM dan seangkatannya sbb kat situ mereka pilih yg terbaik.dan u adalah yg terbaik! kelasss ko izara

      0

      0
      • yuyu says:

        betul sgt. izara 10times better than her. xpaham betul org yg suka neelofa nie. come on la open ur eyes people. sokong ayat yg last tue, xmenang abp xpe, she deserve anugerah lain yg lebih baik dari nie as she is the best among the best!

        0

        0
    • SIEW LING says:

      aku mahu johan menang puun utk artis komedi lelaki popular… kalau johan menang aku sanggup cerai dgn khairul fahmi che mat. aku sanggup pulangkan rumah yang kerajaan kelantan bagi yang bapak besa punya rumah tu nye puun.

      0

      0
  5. i luv lemonate says:

    bila anugerah nih akn berlangsung

    0

    0
  6. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    Go Neelofa Go….
    Oh Yeah bebeh………….!!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko dah undi ke belom kipas si neelopak tu?

      0

      0
    • Anonymous says:

      Neelofa tu pakai ketat2 tayang tetek ngn bontot je boleh dow. Buat stok geli2 boleh la der. Kalau dia menang malam esok aku nak booking dia. Kat atas tu sejuk! Nak dia panaskan aku. Harap2 dia pakai ketat biar nampak tetek dia. Boleh aku usha hahahaha

      0

      0
    • Anonymous says:

      dengki btul diorg ni dgn neelofa, mesti diorg tetek leper sbb tu dengki….

      0

      0
      • AHDIK PUAKA says:

        wahhh.. dengkinya adik tgk tetek neelofuck… waaww dengkinyaaaa.. jeless laa.. hahahahhahaahahahah *tangan dibahu and so on la wehh* hahaha

        0

        0
    • holaaaaa says:

      Maybe..Najwa Latif artis baru wanita…

      0

      0
    • mintun says:

      apa la mangkuk punya voter likes dislikes…komen cikai macam ni pun makan hati? Tu kat bawah ada komen cerita pasal kutuk payudara Neelofa, likes mencanak? Apa bangkai punya pembaca la korang ni. Aku bukan minat sgt pun Neelofa tu…ada la sekali tengok drama dia, tu pun tak habis, tak best lakonannya… tapi kata nak makan hati sampai kena vote dislike mati-matian kt komen pro dia…takder la.

      lepas ni turn aku pulak kena dislike hahahahahaha….kelessss korang. wuuuuhuuu!

      0

      0
  7. meme says:

    artis baru wanita = izara aisyah
    pgacara tv lelaki = aznil
    penyampai radio lelaki = AG (hopefully, psl dia lg best dr faizal)
    yg lain2 = no komen….;)

    0

    0
  8. Sokong kecuali.. says:

    Sokong semua kecuali part artis baru wanita popular..i think izara aishah deserve that award..n one more kategori pelakon filem wanita popular..Lisa??No,no,no..Maya karin will get that award..sorry,its just my opinion….

    0

    0
  9. Happy says:

    lisa surihani?? aku lagi prefer maya karin
    come on jgn la asyik tengok kat popularity or kecantikan…bakat tu lagi penting…
    imagine mcmna maya karin lakonkan watak izzah dlm ombak rindu…

    0

    0
    • mintun says:

      nama pun Anugerah Bintang POPULAR.
      kau ni kenapa? Ingat Anugerah Bintang BERBAKAT ke?

      0

      0
  10. meowwwwwwwwwww says:

    pelakon tv wanita popular = nora danish la…lg layak kot based on her performance…

    0

    0
    • i like nora danish, i hate fasha sandha says:

      ape kelassss pasah tu

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        ko ingat Nora Danish buleh menang? Ko tunggu & lihat jer lah…!!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        nebes jugak aku nak tgk antara pasah ngn nora. pasah ade cerita cinta elisa. nora ade tentang dhia. haih.. yg lelaki pulak aaron ada nora elena.. adi putra ade tentang dhia.. yg izara lak ade vanila coklat.. neelofa ada azura.. azura? azura???? best ke cerita tu?

        0

        0
    • erin says:

      fasha sandha undi diri sendiri….konfem…!

      0

      0
  11. sakit hatiku says:

    aku prefer izara aisyah dr neelofa…neelofa popular about gosip…izara punya popular belakon…belakun best..lopa..tak best belakun..tp *popo* besa..suka tayang…popular sbb kontrovesi watpo..

    0

    0
    • kilafairy tua says:

      takleh wat gapo la lagu tu.. izara best. tp neelofa yg popular. popular tak semestinya terbaik. terbaik tak semestinya popular. mcm Beto Kushairy tu berlakon memang best habis. tapi tak popular.

      p/s: izara neelofa izara neelofa.. aku ni bibir dah bubuh macam2 masih lagi peminat taknak undi =(

      0

      0
    • minat hazama says:

      popo tu apo

      0

      0
  12. neemo says:

    pelakon tv wanita – Tiz Zaqyah not fasha….

    0

    0
  13. […] ianya berdasarkan undian daripada peminat. Tiada melibatkan juri awam, juri profesional … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged 2011, Abang, ABPBH, Daripada, Keputusan, Nara, Ramalan […]

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Osman Kering!

    0

    0
    • mintun says:

      pasal tu aku tak berapa heran sangat kalau ada komen yg kena hide pasal dapat dislike byk sangat. Boleh jadi komen tu ada point. Tengok la komen yg atas ni. Takder dislike langsung…walaupun takdr point. Apa masalah kau dgn Osman kering? Aku tak nak tau..tapi paham la…trend likes kt sini.
      Lepas ni ramai la mamut follow the flow dislike aku. Lantak korang la.

      0

      0
  15. amirah says:

    smua stuju…tmbah2 lagi neelofa..tpi x brp sure la neelofa akan mng….sbb izara aishah lgi top dri neelofa

    0

    0
  16. KAU ADA?? says:

    yeayy!!sokg robert pattison meng!!.sesat….= =’..lantalh sape meng pon..yg psti duit yg dia dpt tu x bgi kat ak…

    0

    0
  17. yes says:

    hahahahaha..sesat!!!!!!!

    0

    0
  18. shawol says:

    nora danish!!!!

    0

    0
  19. Man says:

    Komedi lelaki prefer to johan..tgokla bakat n pencapaian dia..tp peminat zizan ramai..persaingan yg sengit

    0

    0
  20. pink says:

    beeto kushairy la best

    0

    0
  21. luv izara aishah says:

    harap sgt izara menang mlm esok.. kalau ada rezeki x ke mana kan.. insyaallah.. tp kalau x menang pun takpe, sokongan kami zaman b’zaman okay izara.. luv2..

    0

    0
  22. hamba Allah says:

    xukanya neolofa jdi artis baru wanita
    bek izara lagi bagus
    neolofa berlakon apa yg popular pun,huh!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      klu satria neo mcm mana?? neo neo neno neno neno neno…

      0

      0
    • kasut neelofa berbauuu says:

      dia kalau menang mungkin sbb dia cuma ada kasut, pose mendada, pose lentik bontot je kot kihkihkihkih

      0

      0
  23. nz says:

    rasenyer mmg aaron dpt artis plg popular..artis bru wanita tue raseyer bkn neelofa mgkin izara @najwa latif.pengacara tv aznil lah..

    0

    0
  24. hanya pembace says:

    Johan n zizan same2 kelakar.. Jdi aku x kisah kalu antara dorang menang..dua2 ada bakat yg best.. kalu artis komedi wanita mcm x ada yg layak je. Smua lawak mcm x bpe nak lawak. Sian. X ada yg layak. Haha

    0

    0
  25. tina says:

    kalu ckp je guna gak…yg penting undi…hope korg dh undi artis kegemran korg menang…
    kalah n menang besa la tu…rezeki org xsama

    0

    0
  26. aidazr says:

    saya nk FT menang penyanyi lelaki popular. Hafiz? no..no…no…

    0

    0
  27. Anonymous says:

    apa pulak pendapat isabell? agak2 siapa menang?? isabell ohh isabell.. isabell penyamar xyah reply, i nak isabell yg letak mail tuuu… muahaha

    0

    0
  28. A says:

    ok la 2..

    0

    0
  29. hola says:

    bosan..tgok balik2 calon yg same…
    ape2 hal pun gudluck semua~
    -__-

    0

    0
  30. yunkk says:

    setuju dgn ramalan abg nara..zizan pasti dapat artis komedi dan pengacara

    0

    0
  31. holaaaaa says:

    Ramalan i ….

    Bintang paling popular..KAK PAH
    Pelakon filem lelaki: Hamid Gurkha
    Pelakon filem wanita: Ruminah Sidek
    Pelakon Tv Lelaki: Aziz Sattar
    Pelakon Tv Wanita: A.Aida
    Penyanyi Lelaki: A. Rahman Hassan
    Penyanyi Wanita: Azlina Aziz
    Artis Baru Lelaki: Buto
    Artis Baru wanita: Lopak
    Artis Komidi Lelaki: Harun Salim Bachik
    Artis Komidi Wanita: Kak Nita
    Pengacara TV Wanita: Azwana Alia
    Pengacara TV Lelaki: Harjeet singh
    Penyampai radio Lelaki: Reza
    Penyampai Radio wanita: Wan Chik Daud
    Penyanyi Berkumpulan: Al Jahawer
    Anugerah Seri Perak: RR

    0

    0
  32. Arina says:

    Aaron Aziz akan berlari dgn hanya memakai boxer kalo dpt menang 4 anugerah?? Dia tu siuman ke tak? Lebih baik ko niat sedekah kt anak2 yatim kalo ko dpt menang 4 anugerah.. Ni nak lari dgn pakai boxer?? Itu cara ko bersyukur?? Allah dah bagi rezeki, ko balas dgn wat dosa! Bagus sgt la tu! Mntk2 ko tak menang lgsg laaa!! Huhhh

    0

    0
    • gegurl says:

      dia bkn tercalon 2 kategori je ke?pelaokon tv n filem.cmne leh menang smpi 4 lax.mmg x la kn.paling tinggi pon 3 je kot.termasuk artis paling popular

      0

      0
      • aku kesah? says:

        ish3..apehal laaa korg ni xphm maksud si AA tu..die just bergurau la 2..die tercalon 2 je.even klo menang pon 3..mane la nak ada 4 sbb tu dia berani nazar ke ape ke dah tentu2 xkan dapat 4..dah tentu2 die xkan lari pakai boxer tu..ape dah..tu pun xreti2.haishhh

        0

        0
  33. tekaan abang nara ke laut pastinya says:

    Penyanyi lelaki:
    Faizal Tahir

    Penyanyi wanita:
    Yuna

    Artis duo/berkumpulan:
    6ixth Sense

    Artis baru lelaki:
    Johan Ariff As’ari

    Artis baru wanita:
    Najwa Latif

    Pelakon filem lelaki:
    Aaron Aziz

    Pelakon filem wanita:
    Lisa Surihani

    Pelakon TV lelaki:
    Adi Putra

    Pelakon TV Wanita:
    Nora Danish

    Artis komedi lelaki:
    Zizan Razak

    Artis komedi wanita:
    Sharifah Shahira

    Pengacara TV lelaki:
    Aznil Nawawi

    Pengacara TV wanita:
    Sharifah Shahira

    Penyampai radio lelaki:
    Faizal Ismail

    Penyampai radio wanita
    Linda Onn

    Paling popular : Aaron Aziz

    0

    0
    • Anonymous says:

      (1) BERBAKAT/BEST, TP TK UNDI (peminat malas)
      (2) KELAB PEMINAT RAJIN UNDI – tengok menang gigit jari

      Penyanyi lelaki:(1) Faizal Tahir (2) Hafiz
      Penyanyi wanita: Shila
      Artis duo/berkumpulan: Tiga Suara
      Artis baru lelaki: Johan Ariff As’ari
      Artis baru wanita: (1) Izara (2) Najwa Latif
      Pelakon filem lelaki: (1) Adi Putra (2) Aaron Aziz
      Pelakon filem wanita: (1) Maya Karin (2) Lisa Surihani
      Pelakon TV lelaki: Aaron Aziz
      Pelakon TV Wanita: (1) Fasha Sanda (2) Nora Danish
      Artis komedi lelaki: Zizan Razak
      Artis komedi wanita:(1) Sharifah Shahira (2) Nurkhiriah
      Pengacara TV lelaki: Aznil Nawawi
      Pengacara TV wanita: Fara Fauzana
      Penyampai radio lelaki: Faizal Ismail
      Penyampai radio wanita: Fara Fauzana
      Paling popular : Aaron Aziz

      0

      0
  34. kukukaki says:

    Typical singaporean, agak jahil sikit bab agama, bkn mengata ok, but ini fakta!no wonder nazar2 mat haron ni ke laut Aku pun singaporean juga, hahahahah

    0

    0
    • mintun says:

      Ni sorang lagi. Dia cakap nak buat benda mengarut kalau menang 4 anugerah. Dia TAKKAN menang 4 anugerah tahun ni. Aku JAMIN 125%. Apasal dia tkkan menang 4 anugerah,kau carila sendiri. Malas nak suap. Nak bagi penampar boleh la.

      0

      0
  35. holaaaaa says:

    Main2 undian mcm ni tk leh pakai juga..ada calon yg byk duit akan undi diri sndri..cth dtk ct..sah2 jutawan ditmbh dgn dtk k….Fasha sandha..sah2 Jejai kaya mesti bantu..Rozita che wan pun leh mng klu dtk k tolong kan?…Mat Haron tu klu mng mgkn boleh terima tp skrg dia pun dh byk aset tk mustahil juga undi diri sndri..Yuna pun back ground org sng kan?..selain mana kat atas klu mng boleh terima lah psl mereka masih sengkek lg..

    Kalau boleh nama-nama mcm Faizal Tahir, Yuna, Lisa Surihani tk pyh lah dpt trophy..

    Nak sgt tgk MAYA KARIN, STACY, ALYAH dan NORA DANISH ambil trophy pula..

    0

    0
    • mintun says:

      katalah orang percaya cerita kau.
      dah Datuk CT tu nampak busuk. sekali dng laki dia, dua-dua nampak busuk pasal beli suratkhabar banyak2…lepas tu hantar undi utk diri sendiri.

      Tapi sebenarnya, katalah…dia tak buat. Sesen pun dia tak keluar.

      Cuma orang dah terbeli cakap kau. Tak banyak sikit diaorg percaya. Tetap orang ragu dng CT dan lakinya. Semuanya sebab cakap kau. 2 orang tu, dah nampak buruk sebab kata kau. Pendek cerita dah kena fitnah.

      Soalan: Macam mana kau nak minta maaf pada diorng? Jumpa diaorang waktu bila..? Nak kena cakap apa yg kau dah buat kt diorng, agak2 kau berani tak?

      0

      0
    • mintun says:

      ntah apa pasal nama dato City tu kau berkenan sangat nak buat fitnah pun tak tau la…. dah dia tak masuk pun…kena tuduh jugak.
      kau nak cakap tahun sebelum ni, duitlah modalnya ye tak….byk tahun jugak dia menang tu…
      banyak la kerja kau nak minta maaf nanti…..
      cepat…cepat….sebelum terlambat…..

      0

      0
      • Mangkuk Ayun ada Biji says:

        apa pulak mslhnya..kalau tkt dilambung ombak jgn berumah ditepi pantai kalau tkt di fitnah, digossip dan dikata org jgn jd public figure…pd saya holaaa buat andaian jer dan just nk panaskan ABPBH 2011..apa pulak nk minta maaf segala..biasalah dunia artis…harus tahan semua ujian..

        0

        0
  36. Mangkuk Ayun ada Biji says:

    Ramalan ini benar belaka..

    Bintang Paling Popular: Aaron Aziz /Shahezy Sam
    Anugerah Seri Perak: Siti Nurhaliza /Shahezy Sam
    Pelakon filem lelaki: Aaron Aziz/Shahezy Sam
    Pelakon Filem Wanita: Maya Karin/Lisa Surihani
    Pelakon TV Lelaki: Aaron Aziz/Ady Putra
    Pelakon TV Wanita: Nora Danish/Fasha Sandha/Rozita Che Wan
    Penyanyi Lelaki: Hafiz/Faizal Tahir
    Penyanyi Wanita: Najwa Latif/Yuna/Stacy
    Penyanyi Berkumpulan: 3 Suara/sixxthsence
    Komedi Lelaki: Zizan/Johan
    Komedi Wanita: Nookhiriah/Kenchana Dewi
    Pengacara TV Lelaki: Aznil/Zizan
    Pengacara TV Wanita: Cheryll/Papau
    Penyampai radio Lelaki: Faizal Ismail
    Penyampai radio wanita: Papau/Linda Onn

    0

    0
  37. sapaa menang punn tak kisah says:

    eleh kalu ada atau2 bek x payah taip la.sebut suma calon senang

    0

    0
    • Mangkuk Ayun ada Biji says:

      jalan selamat…oh ya..lupa plak bubuh nama Anuar Zain utk penyanyi lelaki popular..FAFAU klu boleh tk yah lah mng dua2 kategori agih2 lah..tp tk ada lg yg layak ..Linda Onn pun PROPA je lebih…

      0

      0
  38. Nyah letops says:

    Come on lah weh. Neelofa tu beauty with the brains. Kau hadooooo ke? Mampu? Hahaha

    0

    0
    • Cacing dlm perut sdg bgendang lagu nicki minaj yg tbaru bjudul starship says:

      nie bukan pertandingan beauty pegeant or clever………..@pun pertandingan pukik with brain…begitu juga pertandingan beauty without brain…aparah..x ade brain betol la..bak kata zombie kg pisang..brain..brain..brain..hak tuih.

      0

      0
  39. misz ayu says:

    saya rasa klau artis komedi lelaki, johan lg menyerlah dr zizan sbnarnye… dari segi bakat lah… tp undian mlm tu xtau la plak, kot2 la peminat zizan lg rajin kan.. huhu… tapi ape2 pon, i tetap peminat no satu johan… (ahli johan fc lagi.. ) and dah mengundi jugak… hehehe… ape2 pon kite enjoy je show mlm tu dan terima keputusan dgn redhoo…

    0

    0
  40. mixgirl says:

    satu jer nk ckp…aku nk tgk saper kena bb0000 pd mlm tu nnt…hehehe
    nora danish mmg ptt menang utk plakon tv wanita…sy syg awk dhiaa….;))

    0

    0
  41. Nyah letops says:

    Come on lah, neelofa tu beauty with the brains. Kau hadoo? Mampu ke? Hihihi

    0

    0
    • wan amirul asraff says:

      neelofa is beauty with brain and breast…yummy…slrrrrpppp =)

      0

      0
    • Singlet ku koyak di gigit tikus kecil belaan jiran bekas kekasihku says:

      I prefer beauty without breast or beauty without dress or beauty without less or beauty without mess..any suggestion..

      0

      0
  42. bg aku antara Neelofa dgn Izara Aishah…bagus lg lakonan Neelofa wlupun Neelofa tu x lerr aku minat.. klu Izara….ntah le…x brkenan pun ade tgk lakonan dia. klu brcakap tu ms lontarkn dialog mcm malas jerr rpnye. seketol….seketol.. kuar dr mulut dia. lemas sungguh nk tggu dia abis brcakap. sume drama lakonan dia….sm jerrr stylonye….adehh..sori arrr pd peminat Izara eikk…ni pndapat aku jerr…aku lg suka Anzalna dr minah br2 tu…wlupun Anzalna selalu dpt wtk penggoda…

    0

    0
    • Mangkuk Ayun ada Biji says:

      utk artis baru NAJWA LATIF yg ambil tk pyh gadoh2 nelopak dan izara aisha tu..mereka tu propa ja lebih..blm lyk bergelar retis..lakonan masih kaku kena byk blajar dulu..

      0

      0
      • Rin says:

        dr segi lakonan pon aku suke nelofa… dr segi gaya dan personaliti aku x bape suke.. aku teka nelofa mmg leh g jauh dlm lakonan cam fasha.. ada rupa.., popular…cuma kna pndai pilih watak n kpelbagaian..

        0

        0
      • ku curi duit tabung adikku utk beli tiket konsert pitbull namun tiket habis says:

        i’m agree..kalau dissagree 2 nama band.

        0

        0
    • bonjobi says:

      nelofa tu ckp da la lju..lg x phm!! buduss la lu…
      yang MENANG IZARA AISHAH ! yeayy

      0

      0
  43. super makan2 says:

    *FT,ANUAR,HAFIZ MEMANG HEBAT2.
    *YUNA RASANYA YG MENANG
    *6IXTH SENSE HARUS MENANG
    *JOHAN DGN BETO???HMMMM SUSAH NII
    *NO NEELOFA.OF COURSE IZZARA
    *TV MUNGKIN ADI PUTRA
    *NORA DANISH HARUS MENANG
    *ZIZAN OR JOHAN?????HMMMM ITS DIFFICULT
    *WANITA KOMEDI SHARIFAH SHAHIRA LA
    *FILEM LELAKI SAH AARON
    *FILEM WANITA MAYA OR LISA.I THINK MAYA
    *PENGACARA ZIZAN AND DJ TEPAKSA LAA FBI
    *WANITA????HMMMM FARAH FAUZANA JA YG ADA

    0

    0
  44. mia says:

    tah pape la si nara nie.. suka sgt gan neelofa. hey open ur eyes la.. izara aishah 10times better than neelofa. seriously. hope sgt izara menang, she deserve that. xpaham betul la kenapa ade yang suka neelofa than izara. sigh~

    0

    0
  45. love izara n maya says:

    Penyanyi lelaki: Faizal Tahir
    Penyanyi wanita: yuna
    Artis duo/berkumpulan: shila/jac/ning
    Artis baru lelaki: Johan Ariff As’ari
    Artis baru wanita: Izara
    Pelakon filem lelaki: Aaron Aziz
    Pelakon filem wanita: (1) Maya Karin
    Pelakon TV lelaki: adi putra
    Pelakon TV Wanita: Nora Danish
    Artis komedi lelaki: Zizan Razak
    Artis komedi wanita:didie alias
    Pengacara TV lelaki: Aznil Nawawi
    Pengacara TV wanita: Fara Fauzana
    Penyampai radio lelaki: Faizal Ismail
    Penyampai radio wanita: Fara Fauzana
    Paling popular : Aaron Aziz

    0

    0
  46. Mangkuk Ayun ada Biji says:

    jgn lupa..Aaron juga tercalon kategori online/sms artis paling hot…hehehe maknanya klu mng 4 lah..knp nak pakai boxer..telanjang terus kan ok..ramai lah makcik dan gadis2 yg terlopong..dan pengsan terus…tgk aaron punya…hahaha

    0

    0
  47. wanida says:

    takde peminat shaheizy sam ke kat sini?

    0

    0
  48. Alia says:

    aku just nak tgk red carpet, persembahan tu semua dgn pelakon tv wanita..sebab ada serteru di situ…*vote for nora danish..

    0

    0
  49. he says:

    izara aisyah meletop dengan vanilla coklat !

    0

    0
  50. pemerhati bebas says:

    tetibe kali ni trasa nk buat ramalan gak…

    Penyanyi lelaki: hafiz kot
    Penyanyi wanita: Yuna!
    Artis duo/berkumpulan: 6ixth sense
    Artis baru lelaki: Beto
    Artis baru wanita: izara or neelofa
    Pelakon filem lelaki: sahizey sam
    Pelakon filem wanita: Lisa Surihani
    Pelakon TV lelaki: Aaron Aziz
    Pelakon TV Wanita: Nora Danish
    Artis komedi lelaki: Zizan Razak
    Artis komedi wanita : Nurkhiriah
    Pengacara TV lelaki: zizana
    Pengacara TV wanita: Fara Fauzana
    Penyampai radio lelaki: Faizal Ismail
    Penyampai radio wanita: Fara Fauzana
    Paling popular : zizan kot

    0

    0
  51. Masih gagal temui sijil SPM lama hingga digelar budak PMR semata-mata says:

    ANUGERAH BINTANG PALING POPULER..WINNER IS ZIZAN RAZAK OR YUNA
    nampak seperti tidak boleh dipercayai tapi..ramalan bintang jatuh dari peri-peri versi malaysia..telah mengatakan secara sipi bahawasanya calon di atas yang akan mengondol dan tertondol pada malam itu.

    0

    0
  52. Masih gagal temui sijil SPM lama hingga digelar budak PMR semata-mata says:

    zizan yang menang rasa nya..bila tak rasa..lisa kot boleh menang..bila lisa tak menang..aaron yang orang singapore kot yang menang..kalau orang singapore tidak diizinkan menang..shaheizy sam yang org malaysia tu kot yang menang..

    0

    0
  53. Poyos says:

    Neelopa? please laa…..over, perasan cantik
    diana danielle? filem apa dia belakon yg berkesan ? huhu…harap muka minah mat saleh je kut..

    0

    0
  54. meeradriana says:

    x kisah saper menang asalkan aaron aziz ngan zizan ada bawak trofi balik..hehehe

    0

    0
  55. Anonymous says:

    nak nora danish kalahkan fasha sadha. vote nora banyak2 biar fasha sadha rasa kalah……

    0

    0
  56. christina says:

    sy nak Aaron Aziz menang 4 kategori , pelakon filem popular , pelakon tv popular , bintang sms/online , bintang paling popular . . Sgt2 best dan mantap lakonan dia . .

    0

    0
  57. 47ronin says:

    knape siti saleha takde?
    better siti saleha dari rcw lagi dlm list tu..

    0

    0
  58. therule says:

    Kata nya Stacy ,Aaron and Siti antara nama yg akan menang but i bet Stacy menang artis wanita popular online . All the best semua !!!

    0

    0
  59. fbi says:

    apa-apaun Yua sgtlah bosan n overrated….plzla jgn die mng

    0

    0
  60. Baby says:

    Kenapa ramai orang confuse anugerah bintang popular ni ye.
    Ramai yg tak suka artis ni menang coz artis lagi satu berbakat.

    Sebenarnya anugerah popular takde kena mengena dengan bakat atau tak, tapi berapa popular dia kat dunia hiburan. Popular sampai kalau u sebut nama artis ni, semua kenal, selalunya popular sebab kontrovesi atau kerap keluar kat tv atau kerap keluar kat majalah, etc.

    Sebab kalau mcm anugerah aim atau juara lagu atau sri angkasa baru menilai bakat dan terbaik.

    So sebenarnya yg menang nanti of course sebab dia paling popular bukan sbb terbaik.

    0

    0
  61. Ayman says:

    Harap2 Johan Menang La..Tahun Ni Kasi Dia Menang…Pendapat Aku…Dia Berbakat Boleh Menyanyi,Berlakon,Pengacara….Inshaallah Dia Menang Tahun Ni…

    0

    0
  62. TRIGYY says:

    setuju je ngn pilihan abg nara. emmm, zizan ngn aaron dpat 2 anugerah. so, spe plaing popular.. hehe

    0

    0
  63. zbm says:

    dok pong pang pong pang je korang ni. undi kat BH ke tak??? takat undi kat BN wat pe!!!! x ke mana ler artis pilihan korang tu….hehehehehe

    0

    0
  64. tok janggut says:

    zizan x lawak langsung…johan lagi layak…

    0

    0
  65. MemBesar says:

    rasanya ramai dh artis kt malaysia, yg baru, yg lama,
    tp rata2 calon2 tetap sama dlm 3 thn trakhir ni.

    0

    0
  66. fisa says:

    rmai jer yg nak sponsor program mcm nih…aper motif prog mcm nih yer..kalu semata2 nak tahu siaper yg popular mcm artis nih da jd komuniti yg sgt2 diagungkan…mcm2 anugerah da diwujudkan..semestinya artis yg mmg berbakat n komited da dpt imbuhannya..tetapi klu dlm aspek populariti pon nk dijadikan aspek atau kriteria mng anugerah…rsenyer lg bgs budget tu diperuntukkan kpd mereka yg sgt2 memerlukan bantuan…hopefully berita harian terfikir kearah itu…))

    0

    0
    • Anonymous says:

      yg ko plak baca blog gosip ni ape motif? kan bagus masa yg ade tu diperuntukkan untuk baca benda2 yg lebih berfaedah?? hopefully fisa terfikir ke arah itu :)))

      0

      0
      • fisa says:

        membaca blog xsalah..sy pon ske dunia hiburan tp berpada-pada la..hanya pendapat..)) bukan sindiran yer…

        0

        0
      • Anonymous says:

        program ni pun x salah, kenapa sgt concern pada yg x perlu?? if u tgk abp mlm ni pun u dh menyumbang kepada pembaziran yg u nak ckp tu, so r u sure u xtgk? i nak tny, u dh kerja? klu u dh kerja, do u spend 100% of ur money utk menderma dan berzakat? xde langsung utk hiburan?? no this is just a question, bukan sindiran.. serious sy cuma bertanya dgn ikhlas.. and do u know what is the purpose for a company to sponsor in certain event? u ingat die spend duit sponsor tu mcm menderma? they are actually buying their own advert.. in case if u dunno, setiap company perlu advert utk dpt sales, utk generate income, utk beri zakat…period.

        0

        0
    • eiffel says:

      kalau ramai berpendapat mcm fisa ni mungkin dunia hiburan kt malaysia ni boring n malap je.. kalau cakap pasal peruntukan kpd mereka yg memerlukan, aku rase berita harian, tv3 n lain2 media massa dah banyak bg bantuan.. kalau mereka tak keluarkan duit pun, mereka guna cara menghebahkan utk mendapatkan bantuan org ramai.. peranan media massa kena la seimbang.. open minded sikit laa.. jgn la asek nak berfikiran sempit n boring je… luaskan sikit pemikiran tu.. kalau cik fisa ni sebut pasal sponsor yg lain2 tu, biaselah, business marketing.. business ape yg tak nak untung? walaupun anugerah bintang popular ni bukan menilai kualiti (mcm aim, ffm, anugerah skrin), at least dgn cara mcm ni pengarah, penerbit, komposer n lain2 medium yg menaikkan artis ni boleh tau selera peminat dan boleh menggalakkan lagi mereka berkarya.. lagi pun anugerah mcm ni boleh memeriahkan dunia hiburan kat malaysia yg tak seberapa ni.. cuba positive sikit..

      0

      0
  67. anastasiaemylda says:

    Penyanyi lelaki:
    4 – Hafiz
    Penyanyi wanita:
    2 – Yuna
    Artis duo/berkumpulan:
    2 – Jaclyn Victor/Ning Baizura/Shila Amzah
    Artis baru lelaki:
    4 – Aeril Zafrel
    Artis baru wanita:
    3 – Neelofa
    Pelakon filem lelaki:
    2 – Shaheizy Sam
    Pelakon filem wanita:
    4 – Yana Samsudin
    Pelakon TV lelaki:
    2 – Adi Putra
    Pelakon TV Wanita:
    4 – Nora Danish
    Artis komedi lelaki:
    1 – Zizan Razak
    Artis komedi wanita:
    2 – Sharifah Shahira
    Pengacara TV lelaki:
    1 – Aznil Nawawi
    Pengacara TV wanita:
    1 – Fara Fauzana
    Penyampai radio lelaki:
    1 – Faizal Ismail
    Penyampai radio wanita
    1 – Fara Fauzana

    agak2 aje…tak semstinya betul lagi..:P

    0

    0
  68. Zaza Muhammad says:

    sape pun yg menang, tahniah sbb seme layak. just rezeki berpihak kpd pemenang je.. dan artis2 wanita terutamanya, suke tgk pakaian cantik2, melaram le tp harap2 ramai yg sopan dan lagi lagi better tutup aurat…

    0

    0
  69. muazfaris says:

    boleh jadi tukang tilik la lepas ni abang Nara..haha.. kalo betul ramalan tu kena tepat.. dah cam ramalan org wat utk SPM..bleh kaut duit banyak tu..haaha.. just pendapat je.

    0

    0
  70. muazfaris says:

    test komen, sbb tadi tulis dia kuar error, test jap eh abang Nara

    0

    0
  71. jamy says:

    yang penting Zizan kena menang…dia berbakat, lawaknya terkawal dan berkualiti serta lebih sopan, kena dengan tempat. Patutnya kategori artis duo/berkumpulan calonkan Jozan juga, baru dua-dua boleh menang..hahah..Aaron Aziz? Bolehla..dah terpopular sangat tahun lepas, nak buat mcm mana..

    0

    0
  72. mawar says:

    haha..pandai Aaron Aziz buat lawak..haruslah dia berani nazarsebegitu sebab dia tahu tak mungkin akan terjadi kan..yang nak kutuk2 tu, cuba le cari info yg betul, baru le boleh kata macam2..aduhai~

    p/s : agak2, kalau ramalan abang Nara ni betul semuanya, ape pulak nazarnye ye..? nak lari dengan berkain pelekat sahajakah..? haha.. ;)

    0

    0
  73. hafeezi says:

    yang penting nak Yuna menang penyanyi wanita popular dan najwa latif artis baru wanita popular

    0

    0
  74. candid camera say... says:

    pengacara tv popular……karam sing walya…

    0

    0
  75. Nyah letops says:

    Apa punggg yang terjadi, neelofa tetap di hati nyah uolssssss

    0

    0
  76. Nyah letops says:

    Hampa semua ni kalut ah. Pulun lebih. Tau lah takda breast yang cantikk. Bising apa pasai kecantikan neelofa. Puii. Dah mmg semula jadi. Beauty with brain tu sebab dea ada otak nk buat bisnes and SPM dea mmg cemerlang. Hampa ada kaa? Habihh keluaq ayat aku, tak glamour dah nyahhh tau. Uolsss ni.

    0

    0