Written by serenity | September 17th, 2017

Semalam, Natasha Elyzza selaku individu yang membuat siaran Bigo Live menunjukkan seorang wanita mirip pelakon Fathia Latiff menari seksi sehingga menampakkan sebahagian payudara mendakwa wanita itu bukan Fathia, sebaliknya rakannya yang mirip Fathia.

Khabarnya, rakan yang dimaksudkan ialah seorang wanita bernama Leeyana Amin yang juga aktif dan mempunyai ramai pengikut di Instagram.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Bagaimanapun, tinjauan penulis mendapati Leeyana mendakwa dia bukan wanita mirip Fathia yang dimaksudkan. Menjawab pertanyaan seorang rakan di Instagram, Leeyana berkata umurnya baru 23 tahun, jadi mana mungkin dia dipanggil “Kak Ya”.
Whats_App_Image_2017-09-17_at_12.38.39

Whats_App_Image_2017-09-17_at_12.38.40
Apa yang dmaksudkan dengan ‘saiz’ oleh Leeyana mungkin merujuk kepada tubuhnya yang tidak setinggi wanita mirip Fathia Latiff. Dalam satu gambar dengan Nastaha, Leeyana dilihat mempunyai ketinggian yang sama dengan Natasha, bagaimanapun wanita mirip Fathia bertubuh lebih tinggi dari Natasha..

Whats_App_Image_2017-09-17_at_12.38.401

Bandingkan dengan gambar di bawah:

Rasanya jelas di sini Leeyana bukanlah wanita mirip Fathia yang dimaksudkan walaupun baju yang dipakai dalam dua gambar di atas hampir serupa.

Mungkin ada wanita lain dimaksudkan yang wajah, saiz tubuh dan suaranya saling tak tumpah seperti Fathia? Bersama kita nantikan. – beautifulnara.com

Sumber gambar: Instagram Leeyana Amin

18 responses to Rakan Natasha Elyzza Nafi Dirinya Wanita Mirip Fathia Di Bigo Live

  1. Semua salah. Perempuan yg bersama Natasha sebenarnya adalah jelmaan hantu kumkum yg boleh menyerupai setiap wajah pompuan dlm satu masa. Hati2 semua ya sbb kalau manusia biasa mana bisa memaparkan perangai serupa hantu dlm selimut lagi2 yg bertudung n so called berpelajaran tinggi. Mustahil lah.

    17

    0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      atas gambar minah lain tk macm muka fathia pon tapi gambar bawah dlm vdeo itu ada lah fathia yg sebenar..gambar 2nd pon tk macm muka fathia…helo fathia ini macm mana boleh elak lagi dh terang2 u la fathiaaa kt dlm vdeo seksi tu hahahaha…jangan tk mengaku la hehe…minah jambu tengok fathia ni cool aje tk marah pon pasal vdeo tu suka ke ??

      4

      0
    • Kapal selam says:

      Puaka betul si Natasha Elyzza . Dah lah lalok… Tunjuk side boobs mintak jantan puji di Bigo live. Lepas tu nak selamat kan “Kak Ya” …kaitkan Leeyana Amin. Ni kawan kencing kawan nak selamat kan “Kak Ya”…Siapa yang termalu besar? TETEK Kak Ya lalok juga yang famous…
      Tu lah kawan dengan Betina liar… Jadi lah perangai liar… mintak kena puji..Menipu Kiri kanan depan belakang. Ni kalau aku jadi Natasha punya family tapak kaki aku dah singgah ke kepala betina tu…

      9

      0
  2. JOYAH RATU GELEK says:

    ORG BUTA PON BOLE TAHU, TU SI HIPOKRIT FATHIA! MUKA SEBIJIK, MUNCUNG PART BIBIR TU PON SEBIJIK, MMG STYLE SI FATHIA TU ASIK MUNCUNG! TINGGI N BESAR, SUARA PLAK JGN NAFIKAN, MMG SEBIJIK! SERIUS LA KLO ADA KEMBAR YG SMPAI SEBIJIK LUAR DLM! SATU2NYA CARA, KLO BTUL TU BKN FATHIA, CER FATHIA HERET BETINA YG MIRIP SEBIJIK DIA TU, DEPAN MELODI! BERANI????

    15

    0
  3. Kesian, beginilah jadinya sebuah hidup orang glamour yg sedang tenggelam. Skg buka lah mata dunia, satu muka lama tenggelam, beribu muka baru yg sedang menanti to fill in that place dlm industri yg penuh dgn kepalsuan. R.I.P.

    10

    0
  4. firestone says:

    siannya ko leeyana…jd kambing hitam..takde org nak bekap ko..kawan sendiri tolak ko kat tengah jalan mengharap ko d langgar lori..
    lain kali
    hati2 pilih so called kawan

    14

    0
  5. nara lambat update blog..bosan says:

    saiz…?…saiz tetek leeyana kot..lg besar dr fathia

    2

    1
  6. Peminat Retis Malaysia says:

    Dah buat salah patut duduk diam2 bukan guna nama Allah “Hanya Allah yang tahu”.

    Seriously ini bukan lagi masalah attitude dah jadi masalah jenayah kalau betul dia high masa menari tu. Kemungkinan juga perlu rawatan mental mengennagkan breast terkeluar pun tak perasan. Sigh.

    6

    0
  7. safiewadaha@yahoo.com says:

    Artis2 Yg kantoi pic n pakaian sexy, vdeo sex dll… Semua tak kan ngaku punya… Alsan planduk 2 serupa konon.. Yelaa fathia.. Bkn engko la Yg nmpk tetek tu.. Sis pcya..??????
    ?????
    ?????
    ?????
    ?????
    ? ???

    5

    0
  8. Intan says:

    Liyana tu pun ade marah pmpuan yg komen kat ig fathia, pmpuan tu ckp tu liyana, bkn fathia sambil tag nama liyana tu. Trus liyana tu reply marah2 seolah dia menafikan yg dlm vdeo tu dia..

    3

    0
  9. Labi says:

    Tk yh mirip2, banding2 bagai. Dh sah2. Nasib la labu…

    3

    0
  10. Anonymous says:

    hebat bukan

    1

    0
  11. Areum says:

    bigo ni satu platform utk org tunjuk bakat freestyle secara live. selalu conquered oleh perempuan la. dan biasenye diorang tunjuk bakat menari sensual, stripping, tiang dan bogel. si natasha ni mesti selalu dah buat tp baru kantoi. pakaian die ckp tu sbb die nak pegi swimming. hello, bodoh ape. swimming suit bukan camtu. tu baju ala2 jlo, pegi clubbing. budak akal senteng, byk sgt hisap dadah agaknye

    3

    0
  12. ek elehh kang nt tersebar video full yg lain baru kau tau… puiii

    1

    0
  13. haha says:

    hurmm..patutla dulu si aiman ex bf fathia nasihat kt dia..tolong pilih kawan baik2..maybe ini puncanya aiman ckp mcm tu..n maybe ni jgk punca diorg break. maybe fathia ni mudah terpengaruh dgn benda2 mcm ni..haish..dunia2..moga diberi hidayah bila dh jadi mcm ni..

    3

    0
  14. Razak says:

    alah… alang-alang tunjuk sikit-sikit baik full open je… tetek-tetek korang memang sedap klau di mamah. besar betul tetek si natasya tu geram aku tengok, putih gebu dan bulat . kalau dapat peluk dari belakang sedapnya….

    0

    0

Leave a Comment

Optional