Written by Bella | July 7th, 2017

Demi menjayakan watak dan mahu kelihatan setanding dengan pelakon antarabangsa lain dalam filem Marvel, pelakon Raja Ilya sanggup untuk melakukan perubahan pada dirinya dengan menjalani pembedahan. Buat Ilya, ia adalah pengorbanan untuk peluang keemasan yang mungkin hanya datang sekali dalam hidupnya.

Syarikat perfileman antarabangsa agak was-was untuk menerima pelakon dari Asia, terutama bakat beragama Islam. Begitupun demi karier dan peluang keemasan ini, saya sanggup mengambil risiko. Saya masih berpegang pada agama dan mereka juga tahu saya seorang Muslim. Tetapi saya katakan kepada mereka, saya boleh berikan sedikit kelonggaran.

Mereka sukakan warna kulit saya dan mahu saya mengekalkannya seperti sedia kala. Walaupun tiada paksaan, saya berasa perlu untuk melakukan sedikit perubahan pada diri supaya dilihat setanding artis antarabangsa.

Namun, Ilya tidak akan menjejaskan imejnya dan juga Malaysia dengan melakonkan sesuatu babak tanpa seurat benang. Walaubagaimanapun, Ilya akui ada beberapa babak yang memerlukan beliau untuk tampil dengan imej seksi sama seperti watak Wonder Woman.

Sumber Berita : BH ONLINE

31 responses to Raja Ilya Sanggup Dibedah Untuk Setanding Dengan Pelakon Antarabangsa Demi Filem Marvel

  1. blogge2u says:

    wow… satu kemajuan lah kalau dia dpt belakon kat Hollywood… up level lah ni kiranya…

    9

    2
    • Tyien tyien says:

      just be yourself. Hollywood cari u pun sebab kecantikan semulajadi u. xperlu ubah apa2 pun. I know u are excited g hollywood tp ingat2 jgala batas. btw..good luck to u. so proub

      5

      0
  2. brunes says:

    hengrish dia bertabur lah

    4

    1
  3. wekkkkkkk says:

    ambil peluang smentara bujg dn muda mcm retis bollywood, prinyanka chopra..filem penyiasatan Quantico..diapun asia, cuma beza dia hindu dn english bagus…harp2 Raja Alya pun dpt hrumkn Malysia mcm Datuk Michele Yeoh…

    8

    2
  4. haha says:

    pelakon hollywood sendiri macam Gal Gadot tu train badan sendiri untuk dapatkan bentuk badan yang betul untuk Wonder Woman, dia ni yang bukan hollywood sekadar buat pembedahan aja? adeiii. usahala sikit macam pelakon hollywood tu. Even Amir Khan yang Bollywood dalam Dangal pon dia sendiri build muscle untuk babak dia masa muda tu dulu. haish malaysia malaysia..

    20

    1
    • Raja Ilya dah lawa nak apa lagi says:

      Hollywood takkan amik artis asia saja2 bagi offer…untuk zaman ni dia akan guna sbg proksi nak sbr fahaman liberal dia…dan kalau hollywood sanggup ke bollywood pun mcm tu…ada satu filem bollywood karina kapoor ada slyvester stallone dan byk mat salleh lain tapi dlm tu ada adegan gay….hollywood pun byk promosi artis bollywood Deepika Padukone sbb dia sbr fahaman liberal dgn feminis yg bertentangan dgn org2 Asia…

      filem hollywood sekarang bukan best mcm dulu tapi lebih pada propaganda lgbt….itu yg beria2 tak nak aksi gay dlm beauty and the beast kena potong kat Malaysia ni…Hollywood mmg dah dpt songsangkan Bollywood mcm Hollywood dah sekarang ni..dulu mana ada ada aksi cium2 ni tapi sekarang dah mcm Hollywood…tgklah dia ambik artis Malaysia pun artis yg ala2 Bollywood yg seksi..harap Raja Ilya tak tenggelam dlm popularity yg cuma sekejap..

      37

      -5
    • Cik bunga says:

      Oit, gal gadot tu dia tu ex tentera israel. Dia dpt berlakon cite tu pon sbb background dia

      12

      0
  5. sekadar berkongsi says:

    mengubah sesuatu ciptaan Allah adalah tidak baik dan berdosa..make up cukup..jgn smp mengubah selagi ia belum lagi menjadi mudarat pd seseorg..retis pun awk tetap muslim..nk jd berjaya pun..x perlu tu semua..kalau Allah kate tu rezeki awk.da mmg rezeki awk..kalau lakonan awk bagus..awk tetap hebat dari retis hollywood sane

    28

    0
  6. Anonymous says:

    Bedah bahagian mana? Tetek ke?

    7

    0
  7. Artiqah says:

    i dont think its worth nak mengubah demi filem tu?
    “Saya masih berpegang pada agama dan mereka juga tahu saya seorang Muslim. Tetapi saya katakan kepada mereka, saya boleh berikan sedikit kelonggaran.”

    hebat nya ayat tu..hanya mampu senyum..terpulang bagaimana netizen yg lain memahami apa maksud ayat awak kat atas tu

    36

    0
  8. Nyampah says:

    Ko dh cantik dh nape nk bedah plak? Klau Kylie Jenner tu aq faham la nape dia bedah hahahah

    8

    0
  9. mok cute says:

    apa citer dulu konon dpt job berlakon filem bollywood…senyap je…

    4

    0
  10. susher says:

    mcm la pelakon hollywood semua bedah2…aku panggil ko mak bedah baru tau

    2

    0
  11. mimos says:

    Sandra Bullock Malaysia

    0

    5
  12. haisha says:

    islam tang mananya mak cik ilya woiii

    2

    0
  13. Mystique says:

    Awak tu dah cantik Raja Ilya. Marvel offered you for a reason. Takyah susah2 nak bedah sana sini. Mekap pun cukup dah..

    3

    0
  14. senjakala says:

    tidak akan melakukan adengan bogel kerana boleh menjejaskan “imejnya” dan Malaysia..

    ni sorang lagi artis tak cukup sekolah.

    3

    0
  15. Anonymous says:

    Ke baru audition? Sbb tu kena mantapkan fizikal dulu. Nak dpt 6 pack

    1

    0
  16. jibam says:

    tak ramai artis kita yg mampu cipta nama di Hollywood and dapat tawaran dari sana, ni kira bertuah la.. even retis yg katanya femes tak hingat tu pun setakat China je.. buat apa… at least jadi mcm Siti Nurhaliza, Michelle Yeoh, Yuna,. bukan setakat Hollywood, tapi seluruh dunia kenal

    2

    1
  17. Samasamapikir says:

    Semoga kita semua sempat bertaubat. Aamiin..

    8

    0
  18. Puteri says:

    Artist Malaysia ini jangan harap la naik dapat berlakon di Filem Antarabangsa .Sbb 1 agama dahlah Muslim. Dan kita juga tahu akan dtg bahwa akan ada adegen yg tdk sepatutnya dan surgery utk muka , buah Dada n punggung. Jd kepada Raja Ilya . Tolong jgn memalukan nama Malaysia. Tdk lama akan ada cerita buruk tentang diri awake. Bodoh punya betina

    0

    0
  19. choiboncoi says:

    tapi bila aku baca balik, aku rasa nara yg exaggerated.. mana ada si ilya ni cakap die nk buat operation for changes.. choiii sgt ko nara.. mau esok ko kne lahar.. hahaha

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Tu ler mamanyer si Nara nk cari gosip jer. Ilya Ko dah cantik asli. So ko Cantikkan mantapkan lakonan. Kt hollywood tu ramai aktres flatchested or body tak lawa but femes And filem lakonan pecah box office! aktres yg bega hidung, bega bump dll Mcm Pam Anderson …,, buat drama komedi tak laku pown

    0

    0
  21. Mak Becok says:

    Bangangnya artis pompuan ni! Mcmlah Hollywo*d pro-HOMO/PORNO jijik (yg. penuh cerita SAMPAH & bnyk yg. ANTI-Islam/umatnya serta ANTI-Bumiputera Native Americans) – yg. dikuasai puak ZIONIS/CIA jilaka tu akan menjadikan dia artis terkemuka atau paling top; sampai sanggup nak buat pembedahan kosmetik !!

    Jangan pula nanti direkrut jadi si jalang CIA sudah! Lihat di –
    FOIA Docs Show CIA/Pentagon Made 1,800 Movies, TV Shows to Make America Love War

    Claire Bernish, Activist Post,
    July 7, 2017

    0

    0

Leave a Comment

Optional