Written by AbangNara | February 10th, 2017

Wow. Jutaan tahniah diucapkan kepada Raja Ilya. Tuah ayam nampak di kaki. Tuah manusia siapa yang tahu? Raja Ilya telah mengesahkan bahawa dia akan berlakon di dalam sebuah filem keluaran Marvel pada hujung tahun ini. Seperti yang kita tahu, filem-filem Marvel adalah filem blockbuster yang confirm akan meletop sampai pecah panggung. Antara filem hebat Marvel ialah The Avengers, Doctor Strange, Captain America, Guardian of Galaxy, Thor dan banyak lagi.
raja ilya

Abang Nara pula terasa excited dan bangga apabila membaca berita gembira ini. Kagum sungguh melihat ada pelakon tempatan yang dapat mengembangkan bakatnya ke Hollywood untuk filem gred A. Kata Raja Ilya:-

Ia sudah disahkan bahawa saya akan menjalani penggambaran untuk sebuah filem Marvel pada hujung bulan ini, tetapi kerana tajuk filem ini masih belum dipastikan, saya tidak boleh memberi maklumat terperinci mengenainya.

Tawaran ini datang daripada seseorang yang saya kenali di Indonesia yang sudah berlakon beberapa buah filem Marvel dan Disney. Sekarang saya cuma perlu bersedia untuk detik paling hebat di dalam hidup saya ini.

raja ilya

Agak-agaknya apakah filem Marvel yang bakal dilakonkan oleh Raja Ilya ini? Tak sabar pulak Abang Nara nak tahu. Apa pun, tahniah diucapkan kepada Raja Ilya atas kejayaan ini. Semoga ia menjadi satu pemangkin buat Raja Ilya terus mencipta nama di persada antarabangsa. Sumber The Star.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 responses to Raja Ilya Bakal Berlakon Di Dalam Sebuah Filem Keluaran Marvel

  1. mahacheta says:

    Raja Ilya ditawarkan berlakon sebagai pembancuh kopi oleh Marvel…

    Contohhhh….

    19

    1
    • Anonymous says:

      ni dpt kt si selva…habis kena ….

      0

      48
    • Firdausi tnya mna pondan mak becok says:

      Janji dpt..wlopn kecik mne pn…haahaa..tp jgnlah julang sgt mcm yg menang gol Puskas Award tu. Pretasi pmainanan bola standard asia pn ntah ke mana. Hehe.

      Yg penting kita sokong je dye. Kecik mne pn watak.

      Aku tgh bygkn dye pkikn sut hitam ketat tu klu dpt blakon ng marvel tu.
      Perghhhh

      17

      1
    • Anti Rambut Karat says:

      Dia ni mmg kaki publisiti..maklum la sendu..muka polak tua!

      0

      8
    • Mat terengganu makan nasi ayam says:

      Muka cam keling watak aper lah yg sesuai untuk ko ni, kulit dah putih pun muka keling tetap kelihatan. Dah lah aku muntah makan kari… bukak blog ni muka keling ni atas sekali…muntah lagi. Kari2 ni bau busuk tengik.

      0

      24
  2. Anonymous says:

    Marvel XXX Hardcore punya, ha ha

    2

    8
  3. Anonymous says:

    fasah sand bila lg??

    3

    0
  4. Bunga says:

    Kalau setakat jadi waitress dialogue 2 patah perkataan, better duduk diam je kowt ????
    Dulu si aeril zafril bukan main lagi pukul canang berlakon dengan Christina Ricci, sampai sekarang tak dengar apa2 pasal film tu ???? hashtag malu sudah

    7

    3
  5. Mohd Syafiq bin Jabaruddin says:

    Filem ke drama TV/Netflix? Marvel ada beberapa yg nak mula penggambaran. Sekarang ni kalau filem ada Balck Panther, Spider-Man, dan Thor. Kalau Netflix, Defenders dan Punisher. Kalau TV, Runaways, Cloak & Dagger, dan siri X-Men baru semua baru nak umum pelakon.

    16

    0
  6. kokokokoooooo says:

    belum apa apa lagi dah berkokok heboh seluruh kampong…..

    malu nanti kalau hanya sebagai EXTRA

    7

    3
  7. anonianoni says:

    JADI YG KENE BUNUH AWAL2 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

    10

    1
  8. Melon says:

    Muke cam ni extra jer kot

    2

    1
  9. che tat says:

    Wow..tk sabaq che nk tgk..watak apa yg dia lakonkan ya..

    3

    0
  10. noname says:

    Sebelum ni bukanke dia kate nak belakon dgn Kajol? Dah shooting ke belum ye? Tanye jerk…

    7

    0
  11. AAK says:

    Haah dik, pastu kau berlakon dialog pun takde, end credits pun nama kau pun takde.. Berlakon apa kalau jadi pak pacak tepi longkang.

    2

    0
  12. kk says:

    masing2 nye komen tau nak kondem je, org2 mentaliti cmni sure jenis yg tak suke tgk org lain maju, tak kesah laa kalau die nak jd mat pacak tepi longkang ke extra ke hape ke lantak pi lah, yg penting die tak menyusahkan orang sudah

    22

    0
  13. Raja kapor says:

    Selamat bejaya…

    3

    0
  14. Anonymous says:

    Wait…i x faham. Disahkan berlakon filem Marvel tapi tajuk tidak tahu?..Mcm mana Tu? Mcm mana u sign contract kalau scope, cast, title n location movie pun x tahu?..Kalau tajuk movie pun u tak tahu mcm mana u boleh confirm u terima tawaran berlakon? Mcm2 Lah Malaysia akrg ni

    2

    4
    • az says:

      Marvel ada sebuah filem yg masih belum ada tajuk. lebih dikenali sebagai Untitled Avengers Movie dan kini dlm penggambaran. tak lupa juga 3 lagi filem yg belum ada tajuk yg akan keluar pada 2020 , tapi pelakon da dapat. jadi tak pelik kalau dia tak tau tajuk movie tu apa.

      4

      0
  15. Fyda Noh says:

    Wahhh.. orang malaysia memang hebat dah sekarang. lagipun raja ilya mmg cantik

    4

    -1
  16. Anonymous says:

    Berlakon dulu baru kompang. Besok scene ko diedit tinggal 20 saat je.

    3

    0
  17. Ini semua poo yo says:

    Ingat lagi dia dlm Astro Gempak Superstar…ya rabbi…hancur vokal. Semeneh gila nyanyi sambil nangis tepi katil hospital.

    1

    0
  18. Ramlee says:

    Lu punya nasib..lu makan
    Dia punya nasib..dia makan
    Apa salah jika kita makan sama2
    (Seniman bujang lapok) :)

    4

    0
  19. Siakapkeli says:

    wow untunglaaa Raja Ilya. Harap ramai lagi pelakon Malaysia dapat tawaran macam ni, industri filem kita juga yang dapat nama nanti. Tahniah buat Raja Ilya. :D

    4

    0
  20. Anonymous says:

    sedap dia ni…jilat sedap ni

    0

    0