Written by serenity | February 11th, 2015

Sejak kemunculan semula dalam bidang lakonan lebih setahun lepas, Raja Ema semakin aktif. Kini drama lakonannya banyak disiarkan di stesen televisyen tempatan.

Kalau anda masih ingat, di zaman gadisnya Raja Ema juga sering berlakon filem dan boleh dianggap Malaysia’s Sweetheart pada zaman itu seperti mana yang dikatakan tentang Lisa Surihani pada hari ini.


 photo Screen-Shot-2015-02-10-at-3.50.10-PM.jpg
Melalui laman Instagramnya, Raja Ema memuat naik beberapa gambarnya dalam pakaian tidur yang merupakan koleksinya. Dan apa yang lebih menarik, dia kini tampil dengan imej berambut blonde seperti Eina Azman. Secara peribadi, dia tampak lebih muda dengan imej ini, sekali pandang, ingatkan mek saleh mana.

Lagi lima gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


 photo Screen-Shot-2015-02-10-at-3.53.04-PM.jpg
 photo Screen-Shot-2015-02-10-at-3.49.53-PM.jpg
 photo Screen-Shot-2015-02-10-at-3.51.54-PM.jpg
 photo Screen-Shot-2015-02-10-at-3.51.30-PM.jpg
 photo Screen-Shot-2015-02-10-at-3.52.12-PM.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

108 responses to (6 GAMBAR)Raja Ema Lancar Koleksi Pakaian Tidur, Kini Berambut Blonde

  1. zizie says:

    dah tua dah awak nie, tapi…

    0

    0
    • ok says:

      emm…mcm bapok pun ade aku tgk..mcm eina azman pun ade…conclusion is not lawa at all…lawa lg mak jemah..hahahah

      0

      0
      • Dia says:

        Tanjat kite. Ingat mak lampir. Makin tua makin jadi.

        0

        0
        • Rambut Karat says:

          Siapakah gerangan rambut karat ni, xkenal pun ?

          0

          0
        • terkezut says:

          waduhhh…terkezut dibuatnya…sy doakan yg terbaik utk raja ema ni…kt sama-sama doakan ye…semoga berubah…allah tu tak peduli dah sekarang ni…dia kalau marah semua orang kene…jadi kt berdoa semoga kt sesama sendiri berubah ke arah kebaikan…

          0

          0
        • batu giling.. Aameen. Lap u aunty says:

          Aameen ya rabbal alamin.. sambil tadah ke atas ke 2 blah telapak tgn BG atas doa ‘ Terkezut ‘. Mekasih terkezut to u 2. Nape jd gini? Sob sob. Sdih

          Pringatn pd yg baca temasok diri BG sndri. Allah murka org mude buat maksiat tp Allah lg murka bila org tua buat maksiat. Sama2 di renongkn. Harap aunty bace … komen2 ni smua. Mmg ada terober sket sbb bkn ape cume mrk bnar2 tekezut hmpir2 trcopot dn luroh organ jantung mrk. Harap2 aunty dpt Husnul Khotimah. Ada mase ruang peluang nk tobat.

          0

          0
        • batu giling .. terkesima nengok says:

          BG raser la .. Aunty emma ni kalorkan rambot dia sbb dah ade uban. Klu kalor itam tak leh sbb dose. Suke ati lah aunty nk kalor warne aper pon sbb Free kantry tp lg afdhal TUTOP AURAT elok2 semporna. Aunty .. Tukan kewajipn muslimah. Kan x pasal2 jd “bahan gorengan” org rmai.

          Harap aunty dpt jmpe jodoh yg bimbing ke arah kebaikn dunia akhrt. Smhw sayu lak negok aunty brubah jd camgini. Honestly BG malu nengk pakai baju tido tu. Sian ank2 aunty mesti kekawan dorng ngata mcm2.

          0

          0
      • Anonymous says:

        Nak lawan che ta,kot dapat lelaki muda..

        0

        0
      • hmmmmm says:

        Serius ak igt eina azman..
        Mgkn ada yg bgtau raja ema dia dan eina azman klhtn seiras dan sama umo. Tu yg trusss…tuka warna rmbut juge..rasa muda klihatan muda? hmmmmmm

        0

        0
      • astaga says:

        mmg sejibik cm eina azman.. mase resepsi eina azman ari2 ingtkn raja ema yg kawen terkejut gak..

        0

        0
    • Anonymous says:

      Rumah kata pergi,kubur kata mari….

      0

      0
    • mutiara says:

      adehhhhh……..
      ini bukan frozen..neh dah macam ais dalam peti sejuk tu yang dah terlebih2..atau ais kerat di sebalik serbuk papan

      0

      0
      • Anonymous says:

        Mokcik… leher tu lupa nak kasi tarik ye… menggelambir semacam je…. Muka je cekang… lawak arr….

        0

        0
        • josh says:

          Leher dia nampak ok jugak lagi, leher che ta yg teruk menggeleber….. Dua2 makcik tak sedar diri…

          0

          0
    • zarra says:

      hahaha. Muka mgkin boleh ubah buat itu ini cucuk sana sini tapi gaya bergambor tak ubah mcm org dulu dulu. hahahah. maklumlah dah tuaaaa. kih kih kih. senak perot aku gelak.

      0

      0
    • APE DAA says:

      ke tepi..ke tepi…mak lampir sudah kembali…

      *hmm..makin membiak spesis rambut karat ni…*

      0

      0
    • minah jambu tak suka hipokrit says:

      makin cantek raja ema…dh berumur pon jambu.. lov u raja emaaaaa…u ada tak koleksi baju tido yg jarang ? minah jambu suka kalau ada baju tido yg jarang2 sikit..

      0

      0
    • lolol says:

      terkejut i tgk muka u dowh…mintak2 la jgn nightmare mlm ni -.-

      0

      0
  2. juliajules says:

    mcm puaka niyang rapik.

    0

    0
  3. anna says:

    Erk..! Aritu cantik manis bertudung.. mengapakah???

    0

    0
  4. Anonymous says:

    bodoh

    0

    0
  5. PENING says:

    Pening aku tgk.

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalau muda bole la dikata kan blom matang… tpi ni bkn dh dewasa tpi tua.. tpi x sedar2 lg.. hurmm mmpu geleng kepala jer..

      0

      0
  6. Lady Gagap says:

    JADILAH DIRI SENDIRI & INGAT LAH SESUNGGUHNYA MATI ITU BENAR.

    0

    0
  7. Miss Sha says:

    tak nampak natural beauty pulak macam ni..macam over sangat.

    0

    0
  8. Mak Cik says:

    Terus takut nengok…..terbayang azab neraka..wallahualam.

    0

    0
  9. dsai says:

    ingatkan eina azman tadi.

    0

    0
  10. Rambutku kusut says:

    Alahai Mak Cik Ema oii..Trend artis skrg ke, makin tua makin menjadi lak perangainya. LOL

    0

    0
  11. amboi amboi says:

    gile tak scary ngk muke die

    0

    0
  12. Midnyte Orchid says:

    She looks good to me. Still a hot mumma.

    0

    0
  13. Rita says:

    Cantik! nampak muda

    0

    0
  14. Jah says:

    Eeuuu.. Mcm ladyboy!

    0

    0
  15. Sayang says:

    adehhhhhhhhhhhh…. nmpak benar plastiknyer….. tolong laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    0

    0
  16. superman says:

    MAK OII, INGATKAN PONDAN MANA TADI…. ALAHAI MAKCIK, AWAK TU DAH TUA, SEDAR LAH DIRI TU SIKIT, TAK MALU KAT ANAK2 KER???

    0

    0
  17. semek says:

    nak tengok rupa sebenar..tengokla keluarga karaoke..tua sangat uols

    0

    0
  18. klcc says:

    mmg cantik tapi nampak beno xsedo diri nye.. xnak kalah walau dah tua. plus muka dia certain angle nampak plastik. sorrry.. xsesuai

    0

    0
  19. i am me says:

    Geli plak lau tbyg dia pki bj tdo nipis btol2..selera ke agk2? Errkkkk…

    0

    0
  20. miss_cute says:

    wau cantiknya Raja Ema , cam Shakira pun ada , x kisah uols nak ckp apa
    saya mmg suke tgk dier..comel jer

    0

    0
  21. yukks says:

    Nmpak la cam cute, cam mude, cam cntik je..Make up ma. Cbe ko bygkn die pnye rmbut clour 2, style cm 2, mke lak x make up. Haha santek sgt kn

    0

    0
  22. misznurdin says:

    koleksi baju tido??? mak ai.. gaun kembang merah tu nak pakai bawak tido ke cik kak??

    0

    0
  23. aihh says:

    aihhh…. pepek dah kembang ada hati nak hias….

    0

    0
  24. nuri says:

    plzzz laaa…aunty kan dah tua..jgn la buat lagu ni

    0

    0
  25. Anonymous says:

    x di nafikan dia ne mmg hot msa muda n skrg pn lawa lg

    0

    0
  26. Nurul Gebu says:

    amboiii..comel nya kak ema. jgn peduli apa
    org ckp k kak ema. dorg sume jeles dgn kecantikan kak ema.
    In kak ema we trust!

    0

    0
  27. emma kecut says:

    huuu…

    aku igt pompual jual diri tadi..yang pakai baju purple…

    0

    0
  28. retis xtop says:

    macam mak lampir pun ado..

    0

    0
  29. dimpleyana says:

    series…mcm eina azman verti tu’a
    pe2 good luck to kak ema.
    i ols beli baju tido kat pasar mlm jer…

    0

    0
  30. terkezutiteww says:

    scary nye muke die…. terkezut itewwww

    0

    0
  31. ichi says:

    tua wat cara tua

    0

    0
  32. Mat K says:

    Astaghfirullah.

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Kesian tengok Raja Ema. Dia confius la tu . Tua ke muda.

    0

    0
  34. aku yg lehercekang original says:

    kak Ema lps ni kalo cuci muka/toner/moisturise jgn lupa leher skali ya. menggelembir sgt. or muka tu tegang buatan? rambut ori ke pelesu tu? len mcm ja napok
    I suka u yg ori sweet je

    0

    0
  35. Entah la says:

    satu jer aku nk ckp…dh tebiat ke si raja ema ni…ko wat rambut blonde mcm mane pn ttp nmpk tua la…lagi menyampah aku nengok…nape la retis y dh nk semakin senja makin menjadi2 plk tebiatnya..y muda plk dh menuju ke arah kebaikan…

    0

    0
  36. aku says:

    tak semua yg buat rambut blone ni menjadi.
    eina azman mmg sesuai…Nampak cute jer.
    tp raja ema…emmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    0

    0
    • Anonymous says:

      Dua2 pun mcm puaka niyang rapik. Melayu tu melayu lah… Tok sah nak buat rambut mcm mat saleh bagai. Mcm belacan je…

      0

      0
  37. moyang ema (msg dari dlm kubur) says:

    Insap2 la cu..oyang pon dh lame xberteman d batu dua ni.. cu xrse cu nk dtg sini ke -_-

    0

    0
  38. moyang ema (msg dr kubur) says:

    Insap2 la cu..oyang boring la dok sengsorang kt batu dua ni..cu xrse nk mai sini ke teman oyang..alang2 nk dtg cu bwkkn oyang baju tdo cekci2 skali ye.teringin pulak oyang nk makainyeee…^_^

    0

    0
  39. anon says:

    Ramainya lah yg nak jadi mek saleh celop, dari yg muda sampailah ke yg tua tak sedar diri. Dulu dia ni lawa, natural beauty….sekarang ni dah scary pulak nampak. Makin tua makin menjadi2, samalah mcm che ta tu yg suka pakai sendat2. Sepatutnya bila makin tua makin insaf sb dah senja, ni makin berlumba2 kejar dunia….hmm….dah akhir zaman…

    0

    0
  40. damia says:

    Dia dgn eina azman dua2 nak jadi mat saleh celop tapi dua2 hidung penyek tak mancung mcm mat saleh…

    0

    0
    • sandrianasiska says:

      Ok lah at least Eina Azman tu category muda jadi nak lah experiment diff hair colours ni si tua pulak terlebih over

      0

      0
  41. anti minah kampung says:

    Korang tu miskin , busuk dan buruk. Takpe raja emma, che ta, eina azman teruskan perjuangan mu. Mengata artis. Kamu buka mata betul 2 siapa yg banyak buat zina. Perempuan yang pakai tudung.

    0

    0
    • leakywood says:

      sedap bercakap.entah entah keturunan kau dulu orang asli mana tahu.duduk dekat ulu sungai dulu.kemain mulut.

      0

      0
    • Anonymous says:

      amboi kemain sedap mulut.entah entah keturunan kau tuh dulu asal suku sakat orang asli.duduk dekat hujung sungai tu.kemain bercakap.

      0

      0
  42. raja ema says:

    Aku tgok cantik je ….muka pon ok…sesuai color tu ngan muka dia..nmpak muda…

    0

    0
  43. bedah bedot says:

    Satu species dengan Vida Qu Puteh….. tapi cara penampilan berbeza. Yang satu tu berhijab dan ada crown. Yang ni freehair…..

    0

    0
  44. Sheeqal says:

    Sobonar nya kn mlayu ni klu nk ikut stail mat saleh la sgt,mmg buruk tau.sbb tu Allah jd kn rmbut kita hitam smulajadi.jd jgn llh nk brangan mcm shakira ke pe ke..klu nk promote bju tdo sklipun..pe kne mngena rmbut blonde?

    0

    0
  45. mojo says:

    baik kau bogel je.tidur tak payah pakai baju.baru ramai yang gersang…

    0

    0
  46. sandrianasiska says:

    Yang si muda remaja terkejar-kejar menutup aurat berhijap si tua keparat spt Raja Emma, Amelina pulak terkejar-kejar terlanjangkan aurat.

    0

    0
  47. Siapalah akuuu says:

    Ku tahu diriku bukan siapa.
    Ku tahu ku bukan alim ulama.
    Tidak ku tahu jika solat doaku diterima.
    Tapi ku tahu…
    Kaler rambut, solat mana sah mehhh.

    0

    0
  48. Kedondong says:

    Dah mcm bapok dah aku tengok.. Tua2 pun berlagak muda..

    0

    0
  49. Aku fikirkan says:

    Bila diusia ni dia msh disamakan dgn Eina Azman aku rasa mcm wow lah Auntie ni!!!
    Tp bile ade comment yg mengingatkn dia tentang kubur trs otak aku fikir “eh betullah Auntie..kubur ngan Auntie lbh serasi bersama..Auntie buat2 x perasan ek..”

    0

    0
  50. Anonymous says:

    Akak rasa lagi cantik arwah yusni jaafar

    0

    0
  51. Linzy Longkang says:

    meletopzzsss raja ema skang, mcm ni lah baru jadi retis tapi blonde tu mcm wigs jekkk

    0

    0
  52. ewwww says:

    haihhh apalahh nak jadi,
    dulu elok elok pakai tudung awak tanggalkan,
    kita semua bukan makin muda makcik.

    0

    0
  53. MANLAMBONG says:

    dah “maghrib” tapi nak solat “zuhur” gak

    0

    0
  54. lynnyana says:

    rambut palsu la beb rambut die tue asl pendek

    0

    0
  55. Datin Paduka Eina Azman says:

    Kesian mak ayah dia dalam kubur tu tengok anak perempuan dia mcm ni,,

    0

    0
  56. leakywood says:

    ni jenis jenis macam mariani lah ni.waktu sihat bukan main.tnegok tua nanti dah tak larat.bawak watak nenek takpun bomoh,takpun pontianak langsuir.good job lah raja ema.dulu minat tapi sekarang *eli.

    0

    0
  57. Nek Bunga says:

    Dasyatnya – mcm. HANTU POLONG! Inilah akibat si pompuan-tak-sedaq-diri yg. dia dah tua; tapi masih MIANG! Suntiklah berbaldi Botox – lelaki kalau gian tengok pun, hanya yg. miang dan jenis puaka! Baiklah bertaubat sebelum ajal MAKCIK oi!

    0

    0
  58. jiwakuku says:

    Lebih cantik kalau rambut hitam. Apa pun raja ema, i like!

    0

    0
  59. si cantik manis says:

    hhhmm kat mesia ni, mmg majoriti artis makin tua makin menjadi ke…konon nak bt comeback???

    0

    0
  60. Diva says:

    Eewwwwwwwww., y did u look like a b***h?,. OMG.

    0

    0
  61. dotcomdotmy says:

    moga makcik ema ni terdetik hati untuk mencari agama..umur late 40s bukan mencari dunia lagi dah..

    0

    0
  62. Rashid says:

    All the best Raja Ema, semoga sukses sentiasa. Best tgk keluarga karaoke!

    0

    0
  63. adel says:

    mother figure sweet klu berimej sederhana.. blonde mcm tak sesuai, silap hb nmpak mcm sl.t oops esp bila yg diperagakan baju tidur lingerie kata omputih sesat.. anak2 raja ema pun kena ambik kira jg perasaan mrk huhu :(

    0

    0
  64. […] perhatian lebih-lebih lagi jika anda berniaga seperti Raja Ema. Raja Ema baru-baru ini telah tampil dengan imej berambut ‘blonde’ bersempena dengan pelancaran koleksi pakaian tidurnya. Seperti yang dijangka, imej baru Raja Ema […]

    0

    0
  65. muhasabah says:

    assalamualaikum…
    saya berdoa agar kita semua diberikan petunjuk & hidayah oleh Allah swt.
    baliklah ke pangkal jalan…berpakaianlah sesuai dengan umat Nabi Muhammad saw. & sebagai hamba Allah swt. yang berugama Islam.

    0

    0
  66. khairul says:

    Saya support bisnis baju tidur, rambut blonde x support

    0

    0
  67. […] perhatian lebih-lebih lagi jika anda berniaga seperti Raja Ema. Raja Ema baru-baru ini telah tampil dengan imej berambut ‘blonde’ bersempena dengan pelancaran koleksi pakaian tidurnya. Seperti yang dijangka, imej baru Raja Ema […]

    0

    0