Written by AbangNara | October 5th, 2012

Lama sungguh tidak mendengar perkembangan terkini Raja Ema. Paling last pun Abang Nara pernah sharekan beberapa keping gambar terbaru Raja Ema. Abang Nara respek kepada Raja Ema kerana masih maintain cun melecun dan kurus macam anak dara walaupun sudah agak berusia.

raja ema

Agaknya apa yang dikongsikan oleh Raja Ema kepada semua peminatnya? Nak tahu kenalah dapatkan majalah Nona keluaran November 2012 di kedai-kedai buku berhampiran. Tak sabar rasanya nak membaca untuk mengetahui perkembangan terkini Raja Ema.

P.S: Kelebihan penggunaan Kad Diskaun Siswa 1 Malaysia (KDS1M)

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

92 responses to Raja Ema Hiasi Muka Depan Majalah Nona Edisi November 2012

  1. miss oppssss says:

    Mak eh, sejibik cm Umie Aida… LAwa!

  2. Zuri says:

    cantik..tengok kat luar lagi cantik dia!

  3. tepong says:

    eh bukan raja ema pkai tudung ke tak silap?

  4. Aku Suka Wanita Berumur says:

    primadonna 80an ni….maintain!!!!

  5. Johbjeninz says:

    Otak lu nampak muda……edit tahap dewa memang la ilang kedut tu…..kalo nenek aku jadi cover pun dia leh nampak muda…..edittttttt derrrrr!!!!

    • Kola says:

      40 an macam ini..okay la. Emak kaurang maintain kew????

      • kecoh siak says:

        emak saya maintain cantik di mata sy.
        selaras dengan penambahan kedut di muka pada usia dia. :)
        dan wpun ada kedut, saya tidak malu untuk bawa mak sy dan kenalkan pada org ramai wanita berkedut selaras dengan usia adalah emak saya.
        I LOVE YOU MAK! :)

      • Anonymous says:

        mak aku mak ayam..kau hado??? hehehehe

  6. Anonymous says:

    raja ema ke ni???????…..cantiknye beliau sekarang.huhu

  7. mak cantik says:

    lawa nya kak raja ema,mcm anak dara ni….cantik..cantik…kembali berlakon ye….rindu nk tgk kak raja ema berlakon….:))

  8. Jejaka Idaman says:

    waktu tahun 80han dulu, dia lebih femes drp Fasha Sandha!

    • puteri says:

      betul tu… sokong…
      dulu suka dgr suara manja dia… hehehe…
      cikgu romantik ngan mr os…

  9. Anonymous says:

    SIAPA KAH DIE?? Apsalkah saya tak kenal

  10. haris says:

    lighting + photoshop = muka flawless…bak mai muka dia kat luar studio~~

  11. mixgirl says:

    wauu…makin cantik bl dh brusia….bagus2.
    so pd lelaki kt luar sana jgn ingat bl perempuan dh brusia ni x reti jaga diri ek…

  12. Melinda says:

    Wooowwwwww…!! Raja Ema masih cantik, suka sgt dgn suaranya yg lembut n manja….. “Mawar Merah” & “Pernikahan Berdarah” filem2nya yg aku suka….

  13. jimmypalikat says:

    terang2 muke edit….dl ms gemuk bertudung…peh tu bler da kurus bukak lak tudung? hmmmm…ni la pompuan….

  14. Anonymous says:

    bila dah kurus.. muka ada iras2 Dato’ Maznah Zolkifli. makin cantik……..

  15. ida says:

    lain bebeno…mmg cantik.

  16. jaga tepi kain koyak says:

    sekali tgk cm muka ziela jalil….pandai jage badan….

  17. AKU says:

    dulu dia kan bertudung labuh?? semoga kita semua tidak ALLAH tarik hidayah dari kita..ameen..

  18. Kepologi says:

    EH..masih cantik lgi la raja ema ni..kalah ziana zain..dulu dia berlakon best gak ngan watak manja2 dia…lagu dia jejaka idaman pn masih sdp d dgr..

  19. ntah ape2 ntah~~~ says:

    perghh~~~ photoshop x hengattt…. raja ema dh mmang natural beauty tp nk buat cover pn agak2 ler….

  20. senah ke semah says:

    haihhhh semakla trailer aku terima nikahnye ni.. abg naraaaaa! tlgla jgn ltk kat cni.. mengekor je.. semakkk!

  21. Nona says:

    Gorgeous nye.. Muka tak plastic pun, sama mcm dulu.. Welcome come back to dunia seni..

  22. biz says:

    eh umur dia x sampai 50 lah…may be mid 40

  23. manjer says:

    ehem! bang nara… cer la google info betul2 dulu sblm share dngn kiteorg.. raja ema baru 40an… jgn nnt kerana umur yg silap.. abg nara kene saman ahaks…

  24. nybuk jap says:

    ya betul tu Raja Emma baru 40++ bukannya 50++ ……. salah tu…….

  25. nybuk jap says:

    ya betul tu Raja Ema baru 40++ bukannya 50++ ……. salah tu…….

  26. rambut mata adalah hak setiap wanita says:

    alamak..cun nyer..tak jadi lah tunang dengan jue aziz..

  27. bobo says:

    ALAMOOKK.. sekali pandang macam Umie Aida, 2 kali pandang, macam Dynas, 3 kali pandang macam Ekin Mawi..adeh..berapa kali pandang baru nk fokus ke Raja Emma ni… cantik nyaa….

  28. Aku jeles says:

    Cantik..aku jelessss…kenapa dia kurus nih…
    Nanti berpusu2 lah syarikat kurus kejar dia…konon consume produk dia….

    Thumb up to raja ema…mmg cantik sungguh…

  29. mak c kina says:

    aku igt raja ema mna daa…igt kot de retis bru yg aku xtau…tp nmpk sgt la…(xkisah la edit ke,cucuk ke)…aku tau la sume org nk nmpk muda,tp aku lbh suke klu wajah tu sealiran dgn usia…tp klu dh umo 40++ tp lbh gebu dr umo mse 20++ canne?..

  30. pergghhh!!!!!! says:

    dulu pakai tudung, sekarang dah tak pakai tudung…

    apa nak jadi da ngan makcik emma ni…

    umur da tua…

  31. noo says:

    agak2 klau datin rosmah kurus .. mesti muka dia cam raja ema nih …

  32. No One says:

    ehh..bkn dulu dia bertudung ke??
    nk glemor bukak tudung balik ke aunty…??

  33. Iris says:

    Dia nih kurus sebab makan ubat kurus kan? Dia sendiri yg mengaku. Even arwah mak dia pon kata yg Raja Ema makan ubat kurus tp dia tak nak bgtau apa nama ubat tuh. Dulu masa dia dgn Sheqal, memang gemuk betul. Dah ada iras2 mak dia dah masa tu. Apa-apa pun aku suka dia nih. Comel dan maintain manja.

  34. Rayyan says:

    heh..bukak tudung on off jer..mcm wan nor azlin tu jugak..on off..ingt masuk neraka pun boleh on off gak ke? mcm2 artis malaysia..yang muda ramai2 pakai tudung..yg tua ramai2 bukak tudung..
    Tengok sini ==>> Kartun Perosak Minda Kanak-Kanak

  35. liza shah alam says:

    cantiknya raja ema…..dah lama tak dengar berita….ema dalam 40+++,ema ni memang cantik, kulit putih sangat…moga ema suksess ya….peminat setia
    ‘jejaka idaman’…

  36. lopak says:

    kwn aku ckp ade nmpk die g mndi bnga bpe bln lps. nk msuk cover rupenye..

  37. catgirl says:

    Comparing the new look with the old look.. I can confidently say she has been under the knife – plastic surgery & of course botox otherwise takkan kulitnya begitu tegang, dagu semakin runcing dan hidung semakin mancung.. There are lots of facial expression that cannot change with just a healthy diet and normal facial treatment. But no doubt, she looks great for her age. Best of luck to you Raja Ema.. Kalau nyanyi lagu “Jejaka Idaman”, ramai la gamaknya datuk2 / Tan Sri2/ suami2 org yg perasan berduit dan yg tak berduit tu berangan2 sambil menyanyi lagu “Angan-angan”.. :)

  38. FAra says:

    hmm..pelakon muda pakat pakai tudung,yg tua pakat bukak tudung..ape daa.
    Terjah sini ==>> Pantang Dengan Premium Beautiful

  39. suka raja ema berlakon dgn jalil hamid dalam filem 18 sx masa masih belum ada klasifikasi. masa kecik tak faham cerita tu.

  40. tanggang says:

    ANAK DERHAKA!

  41. yuni says:

    eh….igt kan kila fairy tale

  42. belacan says:

    ala…mekap + plastik surgery mmg nampak cantik…..tak caya cer try g kedai mekap pro…lepas tu wat cover majalah…sure kita pun jadi cantik gilerr

  43. mek nab says:

    antara artis feveret zaman anak dara dolu2…raja ema dan mazuin hamzah

  44. mak embong says:

    umur raja ema 43thn sekarang… but she looks like 30’s… lagi cantikkkkkk

  45. mama cute says:

    psl muka xnk komen dh mmg cantik klo dia gemok pon..tpi badan tu mmg tabik lh dia bole kuruskn..xnk share2 ke..huhu

  46. mak esah says:

    iklan aku terima nikahnye ni it is sooo annoying…

  47. RAJA KEMUT says:

    RAJA EMA MEMANG CANTIK DAN AYUUUU…
    TAPI YG NI…. SO PHOTOSHOP!

  48. Anonymous says:

    serous! sgt cun…muda2 dulu pon dah putig gebu…skrg ni sgt matang & jelita. RCW…dah bole pencen kot…..jgn mare a….

  49. wajah Kak Pah lagi runcing bak Petola says:

    nampak muka dia mcm cucuk botox jew.. obvious sgtlaaaa, especially kat bhgn dagu n hidung tu… kenapalah nak cucuk2…?? muka asal ko lagi cute dan manja lah Kak Ema…….

  50. saya original says:

    Alahai ni bukan cantik tapi semakin bengis ada le. Dah ilang manis wajah dia…rasanye dh banyak cucuk2 ni…

  51. norah danis says:

    memang sah bulan ni majalah nona mesti laku punyeee

  52. TZ says:

    Ceh! Dalam gambar leh la edit kaw2…. Tengok dlm drama die belakon, mak ai……… Cantik lg zaiton sameon