Written by AbangNara | March 20th, 2013

Pengakuan cinta Raja Azmi terhadap seorang pemuzik muda yang berusia 27 tahun baru-baru ini memberikan kejutan terhadap banyak pihak. Perbezaan umur yang agak tinggi tidak menghalang mereka berdua untuk jatuh cinta. Sayangnya, cinta tersebut telah pun berakhir sejak sebulan yang lalu.

raja azmi putus cinta

Percintaan dengan pemuda yang bernama Hafiz itu dianggap sebagai cinta monyet oleh Raja Azmi. Berkata kepada Utusan Malaysia, Raja Azmi tidak putus harapan untuk terus bercinta lagi.

Kami sudah berpisah sejak sebulan lalu. Kami berpisah secara baik dan saya juga tidak lagi mengunjungi pusat hiburan di mana dia (Hafiz) bekerja. Saya anggap percintaan tersebut sebagai ‘hujan lalu’, mungkin terlalu terkejut dari perceraian, saya mengambil langkah pantas untuk mencari pengganti. Namun akhirnya saya tahu hubungan ini tidak akan ke mana-mana. Saya tidak akan serik untuk mencari cinta, saya seorang wanita yang ingin dimanja, kerana selama 28 tahun berumah tangga saya sudah biasa begitu. Bagaimanapun, mungkin kali ini kriteria lelaki pilihan itu sedikit berbeza, lebih matang atau sama umur dengan saya

raja azmi

Elok benarlah Raja Azmi mahukan lelaki yang lebih kurang sama umur. Pasti cara pemikiran pun berbeza dan lebih matang kerana sudah banyak pengalaman hidup. Semoga Raja Azmi akan bertemu dengan lelaki idamannya suatu hari nanti. Jangan terburu-buru memburu cinta. Nanti tak kesampaian sekali lagi.

p/s: Hangat betul butik zawara, semua kawan-kawan abang nara dah jadi peminat setia butik zawara, Jom sama-sama tampil bergaya dan sopan dengan koleksi exclusive dari zawara. Kualiti macam jenama antarabangsa tapi harga murahnya!!! KLIK GAMBAR INI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

126 responses to Raja Azmi Sudah Putus Cinta Dengan Pemuzik Muda

  1. Anun says:

    Jgn risau…pasti ade jodoh awak nnti..teruskan berdoa untuk dpt yg lebih baik..

    0

    0
    • cik embun says:

      Bagus bagus.. cari yang sama umur atau lagi matang.. atau lagi baik…. fokus ajelah untuk bekalan hari akhirat….

      0

      0
      • Anonymous says:

        cinta monyet? pls lah

        0

        0
        • amoi says:

          xyah la kuarkan statement Raja Azmi…elok dgn umur skrg, ko lebih dktkan diri dgn ALLAH…bkn ke single lebih baik dari ada pasangan???bkn ko x pnh kawin or ade anak…sorrry lah yer…aku x mksdkan semua lelaki..tp kebykkan lelaki skrg byk yg hampeh :P elok ko single jeeee!!!

          0

          0
        • Anun says:

          Amoi..nape ko nk ckp single lebih baik?? mcm ko tau je pangai manusia sorg2 ni..Allah jadikan manusia tu berpasangan..

          0

          0
        • n says:

          geli..cinta monyet tu utk budak2 sekolah…tak mcm umur 53.. mcm umur 5-3thn je..

          0

          0
        • amoi says:

          Anun…

          Jangan salah sangka dgn ayat aku tu..mksd aku, utk Raja Azmi, dia single lebih baik dari dia berpasangan dgn org2 yg x boleh nak bimbing dia ke jalan ALLAH..dgn umur dia dah lanjut ni, kalau dia dpt lelaki yg boleh bwk dia ke jalan ALLAH xpe..kalau dpt yg muda, yg cuma nak enjoy n kikis duit, buat ape kan???itu mksd aku “bkn ke dia single lebih baik dari ade pasangan”..same jgk kite, kalau setakat nak kawin, tp lelaki tu x ade sikap tanggungjwp n didik kita, buat ape kita perlu kawin dgn lelaki mcm tu..lebih baik kita pk cara lain..mebi cari yg lebih baik dari lelaki tersebut…bknkah kita perlu ade pasangan yg boleh bimbing kita ke jalan ALLAH…kalau sebaliknya, ttp nak kawin, family porak peranda, salah kan diri sndr lah dulu sbb x minta pertolongan ALLAH dulu sebelum kawin :)

          so jgn salah fhm dgn ayat aku yer anun :)

          0

          0
        • Rigazzi says:

          that guy umur 27? jap, Raja Azmi ni umur dia berapa? issk. macam-macam la. takkan takda kenal mana-mana kawan lelaki single/duda, yang sebaya or lebih kurang umur dengan dia. I ada seorang kawan duda anak dua, tapi muda dari Raja, early 40s. takpalah kak, kalau ada jodoh, ada la tu. cepat atau lambat je.

          0

          0
        • Lebih baik bercinta dengan Saya
          saya tuff

          0

          0
        • Anonymous says:

          klau mengidam pucuk muda pakai la bj cm RCW..pastikan body pun mcm RCW ye

          0

          0
        • Godek says:

          Adoyai,nak muntah nyer dgr makcik tua ni pnya ayat,awak tu dh tua la wei,bkn zaman nak cinta monyet,tu anak ikan nma nyer…pendek ceta,wahai Raja Azmi,kubur kata mari,rumah kata pergi,renung2 kan lah ye..

          0

          0
        • Olga says:

          mak cik ni mesti ingat dia tu hot MILF!
          padahal HAZABBBBBBBBB!

          0

          0
        • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

          alala ciannye dia..
          meh jemput datang umah cham arini ada parti bersama Irfan Roslan

          0

          0
        • ADAKAH INI BERMAKNA SAYA BOLEH BERAK DI RUMAH AWAK?

          0

          0
        • Anonymous says:

          nk lawan che ta la nie kn..kn..kn..

          0

          0
        • giler pucukssss muda says:

          KAHKAKHAKHAKHAKAHKAKAH…PADAN MUKA KAW……TAK SEDAR DIRI PUNYA PEREMPUAN TUA!!!

          0

          0
        • Anun says:

          Ooo..begitu..len kali ckp biar terang…heee..
          mgkin yg 5 dislike tu slh fhm jugak..
          Peace yooo…

          0

          0
      • lips says:

        nenek ku raja azmi..jgn risau..awk boleh cr lagi pucuk muda..
        che ta boleh dpt zain..awk pun boleh..agagaaagaga

        0

        0
        • nazrul natasha baiduri says:

          elok la tuh.. kasi peluang kt pompuan2 muda kt luar sana especially saya untuk dpt pakwe muda.. asyik yg tua jer rembat org muda.. habis org muda kt luar sana.. huhuhu!

          0

          0
        • pucuk muda rangup says:

          yess!! tahniah raja azmi krn sedar diri.. nak berlaki kan pucuk muda ni tengok kiri kanan jugak..jangan sampai anak – anak sendiri pun geli memikirkannya..

          0

          0
        • Aku takde orang nk ni aper citer?

          0

          0
        • yUyU says:

          ni sorang lagi makcik…adoiyaiii..tolong la jgn buat statement camtu…. sambil baca pun dah geli geleman.. tau tak?? kok ye pun ingin dimanja, tak perlu la nak bagitau 1 malaysia…huhuhu

          0

          0
      • fizzfairuzfuyoh says:

        Princess Azmi ku syg..i masuk minang u esok nak tak??tp u betul2 dah cerai kan..tade kawen dekat siam ke kan?

        0

        0
      • Markonah says:

        “Saya tidak akan serik untuk mencari cinta, saya seorang wanita yang ingin dimanja, kerana selama 28 tahun berumah tangga saya sudah biasa begitu”
        Mm sorry to say tp i rasa geli dgn statement gitew.. Mak i pun dh kawin sama tahun mcm u, bapak i dh meninggal tp mak i tak penah pula bg statement curlast gini..

        0

        0
        • aku says:

          pe la ko ni. mak ko bukan artis pun…. x da la kuar statement cmni….

          0

          0
        • suka memehati says:

          Markonah….jgn samakn mak awk dgn raja azmi….mak ko sapa..dia sapa….mmg la mak ko xbg statement mcm dia sbb mak ko bkn selebriti….bongok…!…

          0

          0
        • Markonah says:

          korang yg bongok ckp mak aku bukan artis.. mksd aku mak aku tak penah duduk semeja ckp dgn ank ank yg dia sunyi bagai nk dibelai. kau paham tak bongok ? asal statement je artis. haktuih

          0

          0
        • GadisSunti Murahan says:

          Ishh kau pon nak mak kau enter frame ker markonah oii, mak kau org x kenal sb dia mcm makcik pprt jekkk, kau tak tolong carikan bakal suami hilangkan kesunyian mak kau ker markonah

          0

          0
        • Markonah says:

          gadis sunti no bongok la . main ckp ja kat org. bodoh.

          0

          0
        • Anonymous says:

          atok paham apa markonah nak bagitau.di orang ni susah nak paham pemikiran dan pemahaman tu tahap PPRT.mak atok pun dah lama menjanda tak pulak mak atok bagitau kat anak2 nak dibelai di manja. relex jer kerja besarkan anak-anak sorang diri.kepada raja azmi baik pikir dok kawen lelaki muda ,sok dah sakit2 tak kan yer nak jage awok tu.

          0

          0
        • azlan says:

          Markonah Mak ko muka mcm getah pemadam..sebab tu dia kawin gan jaga .

          0

          0
      • Anonymous says:

        boleh nk cri tp biarlah jd rahsia hati..knpe setiap kali ingin mencari pengganti msti nk kecoh2..da dpt cnfirm nk nikah bru bgtau ye..mkcik bkn muda lg nk bercerita tentang hal kesunyian dn memerlukn teman..mungkin dgn perubahan diri buat makcik lebih mudah mencari pengganti..kegagalan dulu buat kita akan jd org yg lebih baru dr diri kte yg lalu..

        0

        0
      • Rita vs Ayu says:

        Dulu raja azmi sering mengunjungi pusat hiburan tempat dimana Hafiz bekerja? Hafiz kerja dipusat hiburan? Raja Azmi yg bergelar nenek tu juga ke pusat hiburan? Astahgfirullahalazim…

        0

        0
        • sweet minah jambu merah biru says:

          ape salah nye? salah ke? tk salah pe kalau dia gi kt pusat hiburan untok nk hepi2 kn diri dia tk salah kan? bang nara salah ke gi pusat hiburan? tk salah kn bang nara? kalau salah pon pesal? dia tk susah kn orang ! jadi tk salah lah kalau r azmi gi kt tempat itu kan ! salah ke? ha ! salah ke? salah ke tk salah ke itu r azmi punye pasal ! tapi kalau dia salah pon bukan korang2 yg tangong kesalahan dia ! jadi bermakna si r azmi ni tk salah lah eh ..ada sape2 tau tk dia salah ke tk salah?

          0

          0
        • huahuahua says:

          mcam ko x de agama x pe la minah jambu…..hidop x perlu de panduan..bley buat ape nk buat…ye x…that’s ko sampi tahap tak tau slah ke x masuk pusat hburan……selagi islam agama nya, Allah tu lah matlamat utama utk yg ber AGAMA….so aku harap ko dpt hidayah n masuk islam cepat…sebb dlm islam byk jwapan terutama tuk soklan2 mudh yg ko biase tnya tu..whoaaaaa!

          0

          0
      • Lembu Gemok says:

        ermm….ermmm…errrrmmmm…berapa umur ko Raja?macam ni laa..nak kasik senang cerita la kan..ni kasi senang laa ek? ko tu dah tua..kan..apa kata..cuba rapatkan diri dgn Tuhan sikit..kan..belajar agama..bermanja dgn Al-Quran..paham makna..gi kelas agama..kan..insyaAllah tak sunyi..kan…haa..kan…….ermm..kan..ok?kalau ada jodoh,In Sha Allah..ada la tu lelaki utk ko..tak di dunia fana ni..di syurga abadi..ok?Teruskan berdoa..tak moh dah statement2 dalam media..malu kat orang….~

        0

        0
        • Zara Pavlova says:

          klau x silap aku…umur dia 53 tahun, taraf nenek2…tapi still nak dibelai, dimanja..eeewwww, geli lah..bukan aku nk kutuk dia tp gaya dia mcm bdk muda, aku yg muda ni pun x sanggup nk ckp nk “dimanja, dibelai”, geli lah

          0

          0
      • keledek says:

        nek mie, percintaan org yg pangkat nenek pun dikira cinta monyet ek? owwhhhhh begitu…

        0

        0
      • jas says:

        setuju..x salah nak kawin lagi dah solo tapi lebih elok cari yg sebaya atau tua sikit..rasa2nya hafiz nih lebh kurang sebaya anak pompuan sulung dia..hidup dah sempurna ada anak2 & cucu..

        0

        0
    • nenek si bongkok tiga? says:

      kelakar la nenek ni…pandai bergurau… ;)

      0

      0
      • suka Sabree Abu says:

        geli la ngn ayat dia tu..
        wpn dah biasa dimanja, perlu ke buat public statement smpy cmnih..
        nmpk gersang sangat lah nak cari pengganti, nk dimanje bagai ==”

        0

        0
        • Glamer Gilerrr says:

          Ramai btl nenek2 zaman moden skrg ni yg gersang kan???? hikhikhik.. kpd cucu2 nenek, nanti dh tua nanti jgn la dicontohi nenek2 yg sebegini gersang yer… elok dekatkan diri dgn Allah jer.. itu lbh menjamin utk akhirat nanti.. :-)

          0

          0
      • olga gaga says:

        nenek ketandusan noks

        0

        0
    • kakak neelofa says:

      xpe kak mi….jodoh kak mi pasti ada…..asal kak mi jgn pkai baju ketat, bonjol sana sini, tayang peha gebus sudah kkk….

      maybe fokus pada cucu dan beribadat yg terbaik buat kak mi…..

      0

      0
    • kak timah says:

      cinta monyet ke sampai g bawak jmpa family tu????????law dah malu tu mcm2 putar belit

      0

      0
      • cek lah says:

        better lagi si raja azmi ni daripada si miang keladi tua zaleha tu duk landing tangan atas pelir jailani tu?? lol~

        0

        0
        • i says:

          haha klakar btul aku bce statement ni..igtkn aku sorg je ckp mcm tu ble tgk gmbr yg x snonoh tu..

          0

          0
    • Anonymous says:

      bukan nak cakap apa lah,nak cari jodoh biarlah kena pada usianya.mmg jodoh Allah dah ditetapkan tp kita boleh cari yg lebih sesuai

      0

      0
    • teruna kampung says:

      ingatkan lelaki bile da berumur je makin gatal..
      rupanya perempuan pon same.. ish2

      0

      0
    • 123 says:

      Siap pakai cutex bagai nenek ni yer… nape tak nak pakai short skirt?? Lagi vogue!!!

      0

      0
    • TANTE says:

      bagus laa kalu dah sedaq diri.. but… ustaz saye ade ckp duloooo.. kalau nk cari pasangan… jangan laa cari kat KELAB MALAM..SHOPPING COMPLEX…dan sewaktu dengan nyer… cari ler yg BER…..IMAN!

      0

      0
    • kak timah says:

      FAHRIN AHMAD FULL NGN NEELOFA MOHD NOOR FULL ORG YG SAMA . . .HAHAAH KANTOI

      0

      0
    • kak timah says:

      NEK MI OH NEK MI, RUMAH KATA PERGI,KUBUR KATA MARI

      0

      0
    • Tapi kalau dia bercinta dengan Datuk Seri Anwar Ibrahim okay juga, padan la dari segi umur..

      0

      0
    • pentol says:

      hahahahahahahahahahaha

      0

      0
  2. Takumiyaki says:

    Mcm2 lah artis yg berumur nie… sudah2 la.. baik munasabah diri.. byk kan ibadat pada ALLAH s.w.t.

    0

    0
    • hazel says:

      aku x paham artis2 tua sekarang ni…lebih pentingkan duniawi drpd alam abadi di akhirat nnt…minta2 laa igt pada ALLAH lebih…sebb kite xtau bile ajal kite..mungkin 1minit dari sekarang… :(

      0

      0
    • pulut durian sedapnye la says:

      ni mesti sebab hafiz tu kan nanti esok2 mls nk tolong iron kan muahhahahhaha tu psl hafiz carik yg readymade tak yah susah2 iron lagi pagi2 hahhaha nerakanye ayat ak..KESAH???

      0

      0
  3. paukaya says:

    sape la malang nk die..

    0

    0
    • datin wanabiesu says:

      malang lagi sape dapat mulut puaka cam ko…iolss yang datin ni pun reti jaga mulut tu datuk tak cari lain…kau hado??

      0

      0
    • cek lah says:

      better lagi raja azmi ni daripada si miang keladi tua zaleha tu duk landing tangan sikit punye baik atas pelir jailani…lol~

      0

      0
  4. alamaya says:

    laaaa…. kesiannyeee…. ( hahahahahahahahahaa)

    0

    0
  5. cik piNgu says:

    putus cinta plk dah….

    0

    0
  6. trololol says:

    cari la yg sebaya

    0

    0
  7. Opah Sopan Style says:

    Ada la hikmahnya tu…yg BAIK dari Allah…yg KURANG tu kita cuba bermuhasabah diri…

    0

    0
  8. doremon says:

    ni lg sorg da tue tu bawak2 la tutup aurat tu !…nyampah tengok…

    0

    0
  9. sekurengrase says:

    semoga dpt jodoh yg lain k..hok mudo2 nie payoh nok kekal lamo…

    0

    0
  10. den la ni says:

    raja azmi..ekau komen la sndri pasal cito ekau ni..sedar diri cket k..

    0

    0
  11. jah says:

    alahai…meloya plak aku
    hahahha…
    tdesak sgt ke mencari cinta tu??
    kuang kuang kuang

    0

    0
  12. nurin says:

    takpe.. InsyaAllah Tuhan akan gantikan yang lebih baik. Usah dikesali apa yang berlaku.. Teruskan pandang kehadapan.. Allah lebih tau apa yang terbaik buat kita..

    0

    0
  13. Haliza Misboon says:

    To Abg Nara.. mana pic rozita pakai skirt pendek atas sofa ngn zen tu..

    0

    0
  14. ahkak puaka says:

    KLU SY JD KAK RAJA, SY AKAN CARI LELAKI YG SEBAYA & DPT BIMBING SY KE ARAH KEBAIKAN. AL MAKLUMLAH UMUR KITE MAKIN MENINGKAT.

    0

    0
  15. ctkhadeeja says:

    Huh!statement kembang tekak ni baca..!
    Xpyh la nk canang 1 mlysia ‘kemanjaan ‘anda tu-,,-

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Aduhai…cite dia ni lagi…popular ke dia ni…dh tua kertu pn sebuk asyik cite pasal percintaaan jer…geli plk aku mendengornya…dia ni memg dh trlalu gersang sgt kot…sape la yg nasib malang nti dpt kertu tua ni…aku memg x suka dia ni la…

    0

    0
  17. pah bedah says:

    adoiyaiiii yg ni mmg muntah aku tgok..
    suka cari pubsliti murahan.. x tahu la dia ni pamos kerana apa? FILEM? LAKONAN?
    NYANYIANN???

    0

    0
  18. AN says:

    haissshh macam2 la dunia artis ni….. dah umur2 macam ni, ingat mati, ingat akhirat…. kalau masa muda2 kita tak sempat nak beribadat etc…. ini la masanya, Allah bagi bonus pada umur kita agar diberi peluang utk mendekatkan diri dgnNya…in shaa allah, tak ingat dah kita pasal cintan cintun ni….

    p/s: suka baca kisah Sarimah Ahmad…. hidup dgn lebih tenang, gandakan ibadah kepada Allah….

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Nasib baik si zul tu dh ada gayatri…kalau lom ada kekasih aku rasa dia nk ngan Raja Azmi ni…selera zul kan nk y tua kertu….

    0

    0
  20. bedah tong gas says:

    eeiii x senonoh betul kak mi ni..tua kertu pn duk gersang xsudah2..
    umo2 cmni elok kumpul bekalan akhirat dan main dgn cucu je.. x ssuai lgsg nk pi usha pucuk muda..

    0

    0
  21. miss mong says:

    hmmm..byak2 kn ibadah la kak mi.jgn fikir sgt psl cari pngganti.InsyaAllah hati akan lg tenang..

    0

    0
  22. olga says:

    elok la pun…ni mesti kes si hafiz tuh dah tgk ko secara transparent kedut sane sini…hahhaha OPpsssssss!!

    0

    0
  23. cik pedas says:

    aku bengang btul dgn nara ni…aku dah komen kottt awat x kuaq????

    0

    0
  24. geli geli mat says:

    Ape yang aku nak cakap, orang tua xsedar diri. Ok, bye!

    0

    0
  25. ingat says:

    when we are made to forget our true age and the end is nearer by the seconds..
    berusaha lah agar jangan lupa.

    0

    0
  26. Anonymous says:

    raja azmi ni kejer aper ek? sekadar bertanya~~

    0

    0
  27. jgn suka mengata says:

    biar la dia….at least dia jujur bgtau perasaan dia…xprlu la org2 nak komen yg menambahkn dosa…. itu luahan dia….

    0

    0
  28. Anonymous says:

    bukan ke dah pergi haji tahun lepas……………tapi…hanya Alllah yang mengetahui

    0

    0
  29. pliz lh.. says:

    ayat nk dimanja tu byk org leh tafsir.better guna ayat nk cri tman yg ada time susah n senang…brulh cukp standard piawaian..

    0

    0
  30. man jer says:

    menggelabah ape nenek nih.. phuih!

    0

    0
  31. Mirai Suenaga says:

    Nak ke lelaki-lelaki yang baya2 dia ni? Even yg lelaki2 baya dia pun cari yang muda…. hmmmm…duniaaaa…

    0

    0
  32. Terkejut Beruk says:

    Erk.. dia ni dah patut pakai tudung.. g surau ke masjid ke.. Bukan g pusat hiburan carik anak ikan.. Ermm.. malulah pada diri sendiri, keluarga dan bekas keluarga mertua..

    0

    0
  33. Pemerhati says:

    next……………………………..

    0

    0
  34. Anonymous says:

    nenek tua tak sedar diri..!!

    0

    0
  35. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    kau better jadi pelacor kat cow kit je makcik oii….dah tua krepot plus monopos pun…

    0

    0
  36. raja azni says:

    ececehh..manjanya gamba nek mi yg last tu
    padanlah dgn orgnye yg manje
    (jap, nk g muntah ijau)…
    tolongla nek mi…ko ni mmg always tandus.
    cer try bf neelopak.dah tua gak tu.mana tau dpt.huhu

    0

    0
  37. aninimouse says:

    irfan roslan kan ada……..cuba la teckel sekali….huihuihui

    0

    0
  38. i love u stupid says:

    nak dimanja dibelai bagai??pelempang mau??

    0

    0
  39. mis bz says:

    Nara,gmbr ex bf dye xder ke..nk tgk..

    0

    0
  40. jejailani says:

    saya juga tidak lagi mengunjungi pusat hiburan di mana dia (Hafiz) bekerja.hoii sepatutnya jangan jejak langsunggg…Harommm jadah

    0

    0
  41. Cucu Ratu Bersiong says:

    Sudah sudah la tu Nenek Raja Azmi…..Mama cheq pun lagi muda lagi Nenek, sekarang ni tengah sibuk jaga cucu dan jaga amalannye. Kalau nak kawen juga p lah cari Tok Imam ke Tok Bilal ke, x pon Tok Mudim… Nnti senang nak sunatkan anak baru

    0

    0
    • sweet minah jambu merah biru says:

      minah jambu tk berkenan betol kalau ambek tok imam ke tok bilal ke jadi laki ! pasal nanti tengkeng sikit tk boleh dudok terkangkang sikit tk boleh nk karaoke kt rumah pon tk boleh eeeeeeeeeeeeeeeee boring nyeeeeeeeeeeeeeeeeee !! nanti nk tido berkemban pon tk bolehhhhhhhhhh ! jadi ape yg boleh eh ????????

      0

      0
  42. Setuju betul dengan statement Raja Azmi patut cari pasangan atau cinta beliau dengan insan yang sebaya umur…pokoknya yang confirm takda bini laa…jarang lelaki yang dah umur lanjut masih bujang..hehe..duda banyak….silakan..hehe

    0

    0
  43. beedah says:

    dian bercinta ngan hafiz awan nano ke?…..

    0

    0
  44. beedah says:

    dia bercinta ngan hafiz awan nano ke?…..

    0

    0
    • sweet minah jambu merah biru says:

      hafiz pendek awan nano tu pemuzik ke !!!!!!!!!!! hamlau sangat !!!!!!!!!

      0

      0
  45. kipasmejanational says:

    dah umur2 gini, bawak2 ke surau kan lebih baik..

    0

    0
  46. like mummy says:

    some lelaki muda suka granny.. uols jgn xtahu.. gersang tau..

    0

    0
  47. amoyyyy Ipoh says:

    cinta monyet tu bkn among teenagers ke????

    0

    0
  48. neutral says:

    Korg yg kutuk2 ni dah elok sgt ke perangai masing2.lantak die la nak kuar statement ape pon.klau korg kat tmpt die tah lagi teruk kot.doa yg tbaik sudah.k chow

    0

    0
  49. Zain Sardin says:

    teruskan mencari cinta yer kak raja, gud luk

    0

    0
  50. emma mengelembong says:

    cinta monyet ke dia yg bajet monyet?

    0

    0
  51. Audrey Hepburn says:

    My advice to this grandma: Start finding Allah.

    0

    0
  52. ada aku kisah says:

    Istilah cinta monyet — hahaha… patutlah mcm mak org utan bercinta dgn anak beruk.. cermin diri kita dulu makcik oiii…

    0

    0
  53. Payung Pink says:

    Geli la!!

    0

    0
  54. Anonymous says:

    apa lagi gigolo-gigolo dan anak-anak ikan sekalian.pegi try ushar nenek raja azmi.lubuk kot.tapi antara sanggup tak sanggup jerla kan.

    0

    0
  55. miss s says:

    name filem hentah pape..
    xyahlah nak controversi bangat..!

    0

    0
  56. Fish Fairuz says:

    Saya pun dh menduda gak skang kes tunang ngn bini org… ape kata kita bedua je yg kapel nak? i mmg suka memanjakan pompuan yg bih tua dri i ahaks…

    #Sebenarnya geli.

    0

    0
  57. cr7 says:

    egt2 umoq la sama mcm budak2 lg padahai tua nk mampuih dah

    0

    0
  58. Anonymous says:

    tue xsedar diri.hahaha

    0

    0
  59. ko hipokrit! says:

    ramai nya mualim kat sini! semua pertiwi tiang agama ISLAM mengabdikan tenaga dan masa di BeautifulNara, sebuah blog gosip artis. kagum!

    0

    0
  60. chichi says:

    dear kak mi… sian kak mi. tapi kekdahnya anak ikan maybe susah skit nak melekat ngan kak mi sebab kak mi dah kureng skit financial stability…. chichi suggest kak mi berbaik2 ngan zaleha tu suh sponsor kak mi skit… lagipun, ex-hub kak mi dia dah dapat kan..? sekian.

    0

    0