Written by AbangNara | October 3rd, 2013

Sebelum ini Raja Azmi dan Eddie dikatakan bakal bernikah pada 15 September. Namun seperti yang kita maklum, tiada apa-apa yang berlaku pada tarikh tersebut. Berita terkini menurut Media Hiburan, mereka berdua bakal disatukan pada 13 Oktober ini di Laman Santai, Istana Budaya kira-kira jam 7.30 malam.

raja azmi kahwin

Hanya tinggal lebih kurang 2 minggu sahaja lagi sebelum tarikh tersebut. Semoga segalanya berjalan lancar buat Raja Azmi dan Eddie. Pastinya mereka sedang sibuk membuat persediaan sekarang ini. Kita doakan agar semuanya berjalan seperti yang dirancang. Tahniah buat Raja Azmi dan Eddie atas berita gembira ini.

P.S: Ulasan tentang Toyota Vios 2013

23 responses to Raja Azmi Dan Eddie Nikah 13 Oktober Ini

  1. NEELOGA says:

    0

    0
  2. chica says:

    Tahniah..

    0

    0
  3. cik kema says:

    7.30 malam?? lepas ckit je dari waktu maghrib….

    0

    0
  4. nenek cantik says:

    tahniah la nenek.. laju pada cikta.

    0

    0
  5. Son Of Fish says:

    Mantap… Erm..

    0

    0
  6. layan aje la.. says:

    congrats both of u..

    0

    0
  7. Nok-Nok-Nok says:

    Nok sokong Raja Azmi kawin..!!

    Org kita ni slalunye bila org dah berumur nak kawin., mula la diaorg akan kata buang tebiat..!!
    JANGAN didengar molot2 puaka itu wahai Raja Azmi.. Terima kenyataan bahawa tak kira usia berapa pun, setiap insan memerlukan pasangan, kasih sayang, perhatian, tempat berlindung dan tuntutan batin a.k.a SEX.. Yang mana satu alasan dia untuk berkahwin itu adalah hak dia.
    Tak kisah la dia kahwin cerai ker, tukar suami macam baju ker., itu dah nasib hidup dia.. Yang banyak mengata tu pasal tak kena batang idong sendiri boleh la ckp..!!!
    So support je la dia nak kahwin. Doakan dia bahagia dan moga2 pasangan ini akan berubah untuk memperbaiki diri masing baik agama dan juga kehidupan.. Amin..

    0

    0
  8. […] Berita terkini menurut Media Hiburan mereka berdua bakal disatukan pada 13 Oktober ini di Read More This entry was posted in Entertainment and tagged AZMI, Eddie, NIKAH, Oktober, RAJA. Bookmark the […]

    0

    0
  9. Nurul says:

    tahniah moge kekal ke akhir hayat bahagia dan di berkati Allah amin..
    tiada wanita yg ingin berkahwin banyak kali dlm hidup dia.. moge yg ni kekal tanpa penceraian..amin…

    0

    0
  10. mizz cerry says:

    Tahniah nenek cucu dapat atok baru…hehehehe!!!
    betul kata nurul xda orang yg nak kawen banyak kali dlm hidup dia tapi jodoh Allah yang tentukan…siapalah kita untuk menentang tapi boleh elak dari ambik suami orang yer!!! Looser…damn uuuuu…

    0

    0
  11. Anonymous says:

    x ap la..dia pn bkn curi laki org pn…bukanya perampas…

    0

    0
  12. gigi emas says:

    Raja Azmi Dan Eddie Cerai 13 Oktober ini….akan datang sila tunggu, dengar dan lihat di tabloid bodoh nara al-bangang

    0

    0
    • puteri says:

      awak tu kenapa… suka sangat ke orang cerai berai….
      jangan la macam tu kan…
      patut di ucapkan Tahniah….

      0

      0
  13. mat tajam says:

    buat babe mie aka raja azmi..saya merupakan peminat setia babe mie..apa orang nak kata laktak la pasal babe mie…n satu je permintaan sya..harap babe mie dapat buat blog dan menceritakan pengalaman malam pertama..auwwww..mak teruje nok!!!

    0

    0
  14. puteri says:

    selamat pengantin baru…

    0

    0
  15. […] ini Raja Azmi telah melangsungkan perkahwinan dengan Eddie CRK di Laman Santai Istana Budaya, malam semalam, bekas suami beliau iaitu Datuk Seri Haji Jalani Sidek yang telah melangsungkan […]

    0

    0
  16. […] ini Raja Azmi telah melangsungkan perkahwinan dengan Eddie CRK di Laman Santai Istana Budaya, malam semalam, bekas suami beliau iaitu Datuk Seri Haji Jalani Sidek yang telah melangsungkan […]

    0

    0
  17. […] Raja Azmi Dan Eddie Nikah 13 Oktober Ini (22) […]

    0

    0