Written by AbangNara | October 14th, 2013

Selamat Hari Raya Aidiladha Abang Nara ucapkan kepada semua pembaca BeautifulNara. Pastinya raya kali ini lebih bermakna buat Raja Azmi yang telah pun selamat bergelar isteri kepada Eddie CRK dengan sekali lafaz. Majlis pernikahan telah berlangsung semalam di Laman Beringin, Istana Budaya.

gambar raja azmi nikah

Raja Azmi, 54, telah menerima mas kahwin sebanyak RM300 manakala wang hantaran dirahsiakan jumlahnya. Rombongan lelaki membawa satu dulang hantaran mengandungi senaskah Al Quran, mas kahwin dan gelang tangan emas putih. Manakala pihak perempuan membalas tiga dulang hantaran berupa manis-manisan seperti cokelat, biskut dan jeli.

gambar raja azmi nikah

Semoga berbahagia diucapkan kepada Raja Azmi dan Eddie CRK. Selamat melayari bahtera rumahtangga. Sama-samalah kita doakan kebahagiaan mereka. Beberapa lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Mazda 3 hibrid didedahkan


gambar raja azmi nikah
gambar raja azmi nikah
gambar raja azmi nikah
gambar raja azmi nikah

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

39 responses to Raja Azmi Dan Eddie CRK Kini Sah Suami Isteri

  1. kebayan says:

    wowww ini betul ke raja azmi? haha

    0

    0
  2. tijah says:

    tengok gambar last tu. sebelum dan selepas mekap.

    0

    0
  3. Nureza Aida says:

    Wow, cantik sungguh anugerah ALLAH SWT ni. Seriously mcm baru 40an oo. Apa2pun, tahniah. Semoga bahagia hingga ke firdausi

    0

    0
  4. NekBedahSukaPink says:

    Muka dah memang cantik,,,,lepas mekap lagi lerrr cantik,,,,,,semoga berbahagia,,,,,, tengok raja azmi nie teringat bedah dgn Masterchef,,,,, waktu raja azmi mengamok,,,,,,miahahahahhaa

    0

    0
  5. Anonymous says:

    wow cantek nye Raja Azmi muke macam umur 40 an jee <3
    tapi lepas tengok leher kekeke baru saye tau kita xleh tipu usia kite
    apa2 pown selamat pengantin baru, jaga maruah suami, jaga maruah diri sebagai isteri…

    0

    0
    • Anonymous says:

      cam rupa dang suria pon ada gak skit..tp semasa si dang tu blom cucuk tang sana cucuk tang sini..skrg si dang tu dh sembab dh rupanya..

      0

      0
  6. puteri says:

    Alhamdulillah… TAhniah buat kedua2 pengantin….
    semoga kekal hingga Al-Jannah….
    Amin….

    0

    0
  7. pipi says:

    Alhamdulillah..ni la yg bgs..nk kawen announce..baru la betol..tahniah ye

    0

    0
  8. Abang Suka says:

    Erm.. boleh tahan body dia..
    sedap lah malam2.. fap fap fap puas2… tahniah!

    0

    0
  9. macai says:

    besar tetek dia, mcm belon

    0

    0
  10. Cik Seniorita says:

    Tahniah..
    Cantik sangat :)

    0

    0
  11. […] CRK dengan sekali lafaz Majlis pernikahan telah berlangsung semalam di Laman Beringin Istana Read More This entry was posted in Entertainment and tagged AZMI, Eddie, Isteri, Kini, RAJA, Suami. […]

    0

    0
  12. tacacila says:

    kerlassss ko kak mi, cantek walaupon dah kertu. semoga berbahagia!

    0

    0
  13. oli says:

    Da make up tebal n bulu mata palsu gini da mcm rizita che wan
    aku tgk..lawa juga rupanya rupanya diq.

    0

    0
  14. kuks says:

    cantik sgt raja azmi.naik seri. smoga berbahagia. harap lepas ni boleh berubah ke arah lebih baik :)

    0

    0
  15. Yellowhood says:

    Raja Azmi nampak cantik btul..tapi sayang..cara pakaiannya mcm org kristian nk kahwin…siap selubung kain di muka..knp tak bertudung je terus.
    Semoga dia berubah menjadi lebih baik..

    0

    0
    • blue ring says:

      Kenapa perlu highlight agama Kristian, yellowhood?

      0

      0
    • kiki kimura says:

      tumbs up..!! pakai dh macam ala2 kristian aku tgk..siap veil bagai.. cubala pakai selendang kalo x nak pakai tudung.. terasa malu diriku melihatnya.. kata nenek x sedar diri kang..ada pulak org maki..tp tulah.. realitinya.. apepom..tahniah..semoga bhgia, jga aurat.. jaga suami.. jaga maruah.. dn yg penting.. igtlah..dosa seorang isteri jatuh kepada si suami.. buruk isteri..buruklah si suami..

      0

      0
      • kgee says:

        dah tua layan …tak ponn tak sedaq diri….dia ingat berapa lama dia nak tahan melayan laki muda tu…yang laki pulok berapa lama nak tahan tengok keredut-keredut kat badan dia tu…dah tak larat..laki pulak dah cemuih dia cari lain la…cian betul..orang tua yang bernasu nakkan orang muda…tak nampak masa depan dek kerana mengikut nasu hati…

        0

        0
  16. sara says:

    gamabr yg second last tu mcm hantu dalam cite insidious…seeraaammm

    0

    0
  17. Anonymous says:

    wlpn dh kertu tpi nmpk cantik plk aku tengok raja azmi ni…mc zulia zieglar versi tua n gemuk..kalau dia pakai tudung pd aku lagi nmpk muda..y si eddie nya tu nk kawin potong le rambut baru le nmpk kemas…skg bukan zaman 80an lagi le….nmpk serabai j cam tu…

    0

    0
  18. SJ2 says:

    NAPE BJ KALER XSAME…CAM XBEST JE

    0

    0
  19. cik mina says:

    bju xsama sb diorang xdak org nk sponser la wey ko ingt diorang ni fofiler ka… wey si ketu smuga bahagia …

    0

    0
  20. nurin says:

    Tahniah..
    Jodoh adalah rahsia Allah
    Semoga kekal hingga ke Jannah

    0

    0
  21. aini says:

    nmpk lain muka raja azmi bila jd pengantin. cantik dan itu bermakna mak andamnye pandai menyolek dia. tahniahhhh.

    0

    0
  22. Lavender Sweet says:

    Kertu ke hape ke….tapi Raja Azmi memang cun masa dia kawin. Kerlass

    0

    0
  23. Diri Ini says:

    lainnye muke dia…

    0

    0
  24. lona dorantesss says:

    oh mak esah…meroyan skjp nengok nek rajemi mi melaram sakan+mekap 10 layer…wateva la ko rajemi=edy oitt..hade haku kesah? x koser la nk merembes..coiii…pas kawen ni dok umah bikin filem sndr je noks…uols gambar dey ols ni bajek nenek glam n wedding of da yerrr gitu..hahaha..kerlasss shangat!

    0

    0
  25. ninirai says:

    berseri raja azmi…seri pengantin baru…taniah2…moga berbahagia
    p/s: CRK tu apa maknanya…dah tak pasal2 aku tersebut eddie CERUK kau!

    0

    0
  26. anok mok says:

    Alhamdullilah untuk mengelakn maksiat & fitnah, baek kawen.Untuk uk nenda raja azmi – Allah dh jadekn anda seorang wanita ) WAJIB tutup aurat.Mase skolah tadika pon cikgu dh ajar kan.peace!!

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Assalamualaikum Kak Raja,

    Saya doakan semoga kita semua sentiasa beroleh
    Sakinah, Rahmah, Mawaddah dan Jannah – Ameen

    0

    0