Written by AbangNara | July 13th, 2014

Suci murni sungguh niat saudara baru kita ini. Seperti jutaan umat Islam di Malaysia, Felixia Yeap atau kini dikenali dengan nama Raisyyah Rania melahirkan rasa sedih, kecewa dan pilu melihat kesengsaraan yang sedang dialami oleh rakyat Palestin. Menerima serangan tanpa henti dari Israel sehingga menyebabkan kanak-kanak Gaza terbunuh memang membuatkan hati umat Islam membara dengan kekejaman itu.

fekk

Menggunakan medium blognya, Raisyyah Rania melahirkan rasa ingin berjuang di Palestin dan mati syahid di sana. Mati syahid sesungguhnya memang diimpikan oleh setiap insan beragama Islam. Dapat masuk syurga tanpa dihisab sememangnya idaman setiap orang. Kagum Abang Nara dengan keberanian Raisyyah Rania yang ingin berjuang menentang keganasan Israel di Gaza. Dengan tajuk “Biarlah Palestin Menang”, Raisyyah Rania menukilkan tulisan yang penuh sayu.

Hati ku tak diam meronta-ronta
melihat gambar dan berita
saudara-saudariku diseksa
dibedil dibunuh tanpa rasa
kasihan atau kemanusiaan
inilah dia…dunia akhir zaman

Ingin saja ku ke situ
membantu memberi apa yang perlu
diriku ini yang tidak punya
anak, suami dan keluarga
“Boleh saja!”, teriak hati ku
bujang yang hanya ada seorang ibu

Ingin saja ku kata pada ibu ku yang tua
bekalanku untukmu cukup sampai bila-bila
biarlah anak perempuan mu ini pergi
sesungguhnya semua orang akan mati
jika benar Allah tarik nyawaku di situ
maka syahid dan manislah pemergianku

Tidur ku di tilam empuk ini tak lena
hinanya ku selesa dan kenyang berbuka
bila di situ, mereka lari dari dibedil
namun apakah daya saya ini yang kerdil
hanya doa yang dapat ku beri
maafkan ku ini yang tidak seberani
saudara saudariku di situ yang berjuang
Ya Allah, biarlah Palestin menang!

fekk

Insya Allah sama-samalah kita membantu saudara kita di Gaza dengan cara masing-masing. Kalau rasa nak derma, boleh derma. Sudah banyak cara yang diberikan. Boleh derma ikut SMS lagi sekarang ini. Kalau nak boikot pun boleh boikot, Buatlah yang mana termampu. Yang pasti, banyakkan berdoa agar kemenangan menjadi milik kita. Insya Allah makbul lebih-lebih lagi di bulan Ramadhan ini. Semoga saudara-saudara kita di Palestin akan terus berjuang. Amin!!!

  

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

88 responses to Raisyyah Rania Ingin Syahid Di Palestin

  1. nbk says:

    sila buang gmbr sexy dulu ye

    0

    0
    • Baby AA says:

      baguslah kalau camtu…tapi kalau UN pun x boleh tolong rakyat Palestine…siapalah kita?

      0

      0
      • Rooney says:

        Raja2 Arab macam pondan. Xde buah2 zakar……semuanya tunduk pada Barat dan yahudi2 di Amerika. Laknatullah…tuih. Aku benci Arab.

        0

        0
        • zuanzuan says:

          pemimpin2/ raja2 negara arab semua kaya2 dgn hasil minyak dan ada pasukan tentera yg besar tp tak nak gi berjihad & tolong, malaysia yang jauh nun di asia juga yg ditagih2, negara arab sibuk pasal nak bina bangunan & menara tinggi2/canggih, sibuk pasal ekonomi aje….sibuk pasal telaga minyak

          0

          0
        • I dont think @felixiayeapofficial need to remove the picture, if u type her name in google, there is a lots of picture before revert, and we have our past, before revert islam, so let it become the memory, islam didnt teach us delete the past, but learn from the past, muallaf also can try to learn new things from 0, why malay cant accept us? At last we need to fast Allah by ourself, Allah maha besar, He is know our heart. So pls, respect muallaf k, I face a lots of case that we hina by malay, cz we are chinese, so pls, stop that if u gonna do that to new saudara. salam ramadhan semua. And to chinese, pls stop talk bad about religion, if u never revert or try to understand, u will nt know how great islam is. This is a great religion, I know it until I revert . When u do something fault, is that ppl blame Buddhist. ? No, but why malay or muslim make some mistake u need to blame islam? Human make mistake. Hope this world can be more hormany without rasist.

          0

          0
        • since you are converting to Islam or maybe youre already a Muslim.. for the sake of Allah, may Allah lightens your heart to delete your uncovered aurah pictures.. regardless of how you adore them as your past.. you could still save ’em in your gallery sis felixia… the people still know you are a former playboy’s model… hmm..

          0

          0
        • Rooney says:

          Aiyooyoyo

          Cari publisiti lagi minah ni……….

          Nak claim insurance berbilion la tew kalau muka tercalar kat sana nanti.

          Aku harap bom meletup kena kat muka ko ha time tu boleh la ko promote tudung Al-Cacat untuk muka ko nanti.

          0

          0
      • Sorry to ask. R u converting to islam bcos of u want popularity? Bcos if u truly convert u already delete ur past humiliating pic of playboy. D whole world know who u r in ur past. No need to put those half naked pic. Bcos if letsay u die today while ppl keep browsing on ur naked pic. U still go to hell cos u sngaja atau xde masa utk delete it. If u nak berubah. I nasihatkn berubah btul2. Smg hidayah ini ikhlas bukan utk mgejar nama dan publisiti. Mcm cthnya saya model playboy dulu tp saya dh berubah. No need to show off. Keep it low to urself. Just my point of view. @raisyyahrania.official :) no heart feeling.

        0

        0
        • Rayyan says:

          im surprised you know that she will definitely go to hell if she didnt delete her pics. who told you of her future?

          0

          0
      • Dear Rania, alhamdulillah you’re now our new family member.. Just hope you can delete all your old pictures especially the revealing ones coz I don’t want all your deeds being overturn by your past which still reachable to your non-mahram. I’m not an ustaz or even some alim ulama, just a normal inperfect muslim try to help each other. I’m sorry if I offended you in anyway with this comment. Assalamualaikum.

        0

        0
      • Yeah do it girl. Follow your heart. Jgn kisah org cakap apa esp on the whole hijab thing. I see it as a positive thing. And as if some Muslim celebs were never sexy early on in their careers. Some are still sexy to this day. Pfft. My wife and I support you @felixiayeapofficial

        0

        0
        • Laaaa lelaki yg dh berbini pn dok join mengomen kt sni kaaaaa….? Buleh tahan ang nooooohh.

          0

          0
        • Bedah says:

          lelaki keeeeee?

          0

          0
        • @starxinying hi, yes that was a good explaination. But i guess why that person said to delete the picture is bcz, she is now berhijab. So,it is not “sweet” for her to post this. Yes there are plenty pictures of her on the internet. But, just do as little as what we are capable of doing. Its good enough. To delete everything on the internet is out of her control. Im not saying this to make @felixiayeapofficial to delete it. But just to explain further to you. Salam my sister @starxinying. Fatimah Fatty teramat bodoh. mesti dia gemuk. kalau kahwin runtuh pelamin hahahahaha

          0

          0
        • minyak sapi says:

          suami dan isteri berkolaborasi katanyeh..auwwwwww!

          0

          0
        • U have converted to ISLAM. Now u r a pretty muslimah. This picture is your past and boys can still imagining ur body and sexiness while looking at this old picture,. Rania, please delete this ya… Fatima once bodoh always bodoh hahagagagagagafa Sis.. I knew.. Sy x layak nak comment kat sini… The only thing i can do for u is dua :).. Hope u can delete this photo since ramdhan is tomorrow… If people look at ur ig, i’m afriad that it’ll count as sins.. Jika sekalipun sis simpan gmbr2 ini utk pedoman.. Adalah lebih baik mungkin sis blur kan bahagian2 yg x sepatutnya didedahkan utk kebaikkan bersama.. Maaf sis.. Sy x de niat utk sakitkan hati sis.. Malah sy cukup bersyukur mndpt saudara baru :D.. Jgn risau sis… InsyaAllah rmi yg akan membantu This is my buddy @derekarchambault he sings for a band called @defeater__ he likes to rock, but has a messed up hip and needs some help getting it fixed. He’s trying to crowd fund it. Not like most people that do the crowd funding thing, he’s actually gonna give you something in return. He recorded an EP for you. help a dude out and grab a great EP at the same time.

          0

          0
        • So what she is a Muslim now? She can’t turn the clock back.. Even she delete everything she have with her.. All this picture will still be available online or even on magazine.. As long as she be a holy Muslim from now on, she will still be a great person!! I’m very proud of her to convert herself into Muslim which takes a lots of courage!! A sudden change in all sort of culture in life is really no joke!! No matter what she has done in the past will be forgiven by ur Allah isn’t it? Please don’t take it too hard.. She is still trying very hard to adapt!! Jia you!! suami dan isteri berkolaborasi katanyeh..auwwwwww! campuki hahagagahahagshsa @andycomplains alright but I’m going to need you to restock that parts unknown Jersey bundle so that I can do hood rat things with my friends

          0

          0
        • So what she is a Muslim now? She can’t turn the clock back.. Even she delete everything she have with her.. All this picture will still be available online or even on magazine.. As long as she be a holy Muslim from now on, she will still be a great person!! I’m very proud of her to convert herself into Muslim which takes a lots of courage!! A sudden change in all sort of culture in life is really no joke!! No matter what she has done in the past will be forgiven by ur Allah isn’t it? Please don’t take it too hard.. She is still trying very hard to adapt!! Jia you!! suami dan isteri berkolaborasi katanyeh..auwwwwww! campuki hahagagahahagshsa @andycomplains alright but I’m going to need you to restock that parts unknown Jersey bundle so that I can do hood rat things with my friends

          0

          0
        • So what she is a Muslim now? She can’t turn the clock back.. Even she delete everything she have with her.. All this picture will still be available online or even on magazine.. As long as she be a holy Muslim from now on, she will still be a great person!! I’m very proud of her to convert herself into Muslim which takes a lots of courage!! A sudden change in all sort of culture in life is really no joke!! No matter what she has done in the past will be forgiven by ur Allah isn’t it? …. Please don’t take it too hard.. She is still trying very hard to adapt!! Jia you!! suami dan isteri berkolaborasi katanyeh..auwwwwww! campuki hahagagahahagshsa @andycomplains alright but I’m going to need you to restock that parts unknown Jersey bundle so that I can do hood rat things with my friends

          0

          0
        • playbunny says:

          yeayyy ur right; sad but true when she dies ‘those’ people who talk2 n give advise is the ONE who bury her.. sian kannn? minah ni attention seeker, sooner or later u’ll caught red-handed; dah xlaku jd playboya gal suh jual arak, then quit crik plak lubang baru..ingt Islam ni main2 ker? byk lg ah moi n ah boy dh convert wit their hardcore history takde plak nk sket2 nk update status jer. ah moiii aaaa..B TRUE to urself bleh??? takyah plastik sgt!

          0

          0
        • Fake convert is not welcomed says:

          antara manusia yang aku paling benci ialah mereka yang pura2 cinta agama untuk :-
          1. raih publisiti murahan dan populariti
          2, nak kawin lelaki melayu yang berduit
          3. apa apa saja alasan yang tidak ikhlas

          So Rania@fake-buat2alimkucing . stop your goody girl act please. . you make me wanna vomit blood.

          0

          0
    • Olga says:

      Abang Nara tolong promote jenama Enot- hygiene wash (sabun pembersih faraj).
      Kesian pada Enot pelawak wanita menderita kanser usus tahap 2. Sekarang xde job hidup dgn jual biskut. Kesian baca kisah dia. Tolong dia yer bang Nara. Bulan baik ni, x salah buat pahala kan?

      0

      0
    • minah jambu merah biru says:

      sape yg tk sedih dn pilu bila melihat kanak2 yg comel bertempiaran kerana di bedil oleh askar2 Israel ! ta[pi ape yg boleh kite buat ? ape yg boleh kite buat hanye lah berdoa pada yg esa agar pelstin kembali aman seperti yg kite2 ingini…semoga doa2 dari rakyat mlaysia di makbul kn Allah…tkan kite nk berperang pulak kt pelstin tu…tapi kalau felexia nk gi pelstin time sedang bergolak ni gi lah tkde siape yg nk larang ponnnnn jangan cakap aje tapi habok pon tkdak ..

      0

      0
    • minah jambu merah biru says:

      minah jambu doa kan mintak2 Germany la yg menang n sekali gus rembat itu piala dunia bawak balek kt german…idop Ozil !

      0

      0
    • someone says:

      Pfffttt…. komen2 sini mcm komen from people without faith/religion. Nabi Muhammad pun x pernah hina org kafir yg laknatullah tu.. apatah lagi saudara baru yg perangai masih belum nak islam..

      0

      0
    • Siti says:

      Dia takkan buang gambar lamanya. Pergi lah tgk Instagram dia. Gambar tak banyak mana pun. Cuma 400++. Kalau nk delete dlm masa sehari pun boleh. Tapi dia tak delete. Takde masa konon. Ambil gmbr selfie boleh pulak. Macam mana nk deletke kalau peminat dia sendiri sokong dia takyah delete? Stupid Malaysian.

      0

      0
  2. iedamajid says:

    first…. semoga hajatmu tercapai

    0

    0
  3. iedamajid says:

    first… semoga hajatmu tercapai

    0

    0
  4. Elisa says:

    Dia ikhlas masuk Islam la…mungkin dia ingat gambar sexy dia tu gambar lama jadi,tu tinggal sejarah …..

    0

    0
    • chor gatal gatal says:

      mmmmm..sexayy

      0

      0
    • minah jambu merah biru says:

      kalau dh masok islam tu diam2 sudahhhh jngan nk banyak cakap lagiiiiii buat ape yg di suroh oleh islam dn perintah Allah dosa pahala biar Allah yg tentu kannnn tk payah lah kite nk cakap itu ini itu ini…buat aje amal abidat yg di perintahkan….berdiamkn lagi bagos ..

      0

      0
  5. Kak Mala says:

    Jangan hangat2 taik ayam je…kalau nak pergi, pergi aje lah…ndak seribu daya..tak ndak seribu daleh. Banyak cara nak pergi ke Palestin tu kalau betul lah dia ni nak pergi jadi mati syahid. Tak payah nak tunggu tunggu. Cakap je dalam blog buat ape…sume orang boleh buat…! Jangan nanti orang di Palestin masih lagi mati terbunuh ko asyik update blog ko ngan selfie! Cakap biar betul ma…soal mati syahid bukan untuk cari publisiti murahan.

    0

    0
  6. hajama says:

    Kalau sekadar ‘ingin’ tak payah cakap banyaklah..yg peliknya itu pun nak dijadikan berita sensasi..aduh come on la abg nara..

    0

    0
  7. mybabyu says:

    Mmg bagus dia masuk islam..tp aku xsuka dgn cara dia..tlalu mnunjuk2..selfie sana sini dgn mekap tebalnya..

    0

    0
    • moroq says:

      tu la. memula aku musykil dgn dia ni. tp siapa aku nak soalkan. TAPI tadi aku pergi Martrade ternampak dia. Dia tak mekap tebal pun mcm dlm gbr2 ni. Eyeliner adalah cam wife aku pakai. Camera trick kot dia add mata dia tu guna app Perfect360. Tapi lembut la dia layan org. sabar je bnyk org amik gbr dan bersalaman dgn dia. mmg dia maybe excited baru masuk islam kan. slowly nanti dia inshaAllah dia kurangkan sifat tu.

      0

      0
  8. Attention Seeker says:

    You’re seeking for attentions only! Those people who are same your level will believe you. People who mean what they say, they will prove them by their actions. Talks only, no actions? You better balik rumah,rajin mengaji la! Stop showing how religious you are la please, haven’t finished spending your RM7mil yet? You’re so fake!

    0

    0
  9. HukAloh says:

    Felixia jangka padam semua gambar seksi sebelum Ramadhan. Katanya, sebelum ini. Bukan nak mengata, nak nyatakan fakta.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Apa kata Felixia or Rania banyakkan belajar tentang agama Islam dan hadiri kelas2 agama daripada asyik berselfie dan asyik keluarkan kenyataan. Takut nanti lama kelamaan orang akan muak membaca statement Rania. Sikit2 cukup la. Fokus pada mempelajari Islam daripada mempergunakan Islam.

    0

    0
    • someone says:

      Dia bukan keluarkan statement la.. felixia just wrote a poem on her blog. Blogger2 tu sibuk btl cilok poem dia n post dlm blog memasing. Cakap mcmla korg x pernah berselfie kan.. islam la sgt korang tu.

      0

      0
  11. Azuan says:

    Eloklah dia berhijrah setelah lama berhijab. Sekurang-kurangnya ada usaha dan tekad yang tinggi hendak berubah. Yang memang dah Islam tuh banyak balut aurat dari menutupnya…kemudian bila komen siap buruk akhlaknya..
    http://tunetalk.ws/424073.php

    0

    0
  12. Melati says:

    aper kater Felixia..pergi jahanam….bila lu masuk islam …memang biol Amoi ni..

    0

    0
  13. Abang Bangladush dush says:

    Sila buang gambar2 seksi awak tu dulu di blog, sebelum nak berjihad mesti
    bersihkan jiwa dulu, setakat nak bersayembara sajak, puisi bagai itu belum cukup. Betulkan diri dulu wahai cik adik manisss…

    0

    0
  14. Azuan says:

    Apalah salahnya dia nak berhijrah, yang fsh Islam sekali lahir pun ‘bungkus’ aurat je, itu pun tak sedara lagi…
    http://Tunetalk.ws/424073.php

    0

    0
  15. Habibah says:

    Da kenapa dgn Nyonya ni ???
    Sudah la tak payah la lu mau cari publisiti mulahan ok !!!

    0

    0
    • Ngok ngek patomeh says:

      Ayo amoi baik lu sikalang kasi Full stop Hor !!!
      Sebelum wa mulot ada maki sama lu cakap mau Jihad ni semua ok .
      Wa puasa tau amoi , kalau wa tak puasa itu mulut puaka Mak ngah maki suma ada kluar tau..

      0

      0
  16. nak cuit sikit says:

    org yang berjihad di Palestine bukan sebarang orang…tentera Al Qassam adalah tentera pilihan yang hidup mereka , ibadah mereka dan mati mereka adalah kerana Allah SAW bukan sbb PUBLISITI…ini bukan perkara main main…ini adalah perjuangan fisabilillah…

    0

    0
  17. dian says:

    ..poyo gila publisiti…nak sgt gi la turun gaza…tak pun at least buat la keje amal kutip derma hantar kat gaza….setakat sajak2 gila publisiti minta org like ni tak yah

    0

    0
  18. KELOLO says:

    Macam la dalam dunia ni dia sorang je yang convert into Islam..
    Nara pun.. kemain promote.

    Rendahkan pandangan dulu Rania..kurang-kurangkan make up dan selfie tak tentu hala.. Bonggol unta kat kepala tu pun sila hilangkan…

    Jelik betul aku.

    0

    0
  19. Anonymous says:

    BN tak payahla dok update sangat pasai FY ni. Dah muak dah …. Posa kami pun ke laut

    0

    0
  20. bedah bedot says:

    Sudah tu, sudahlah cerita pasal nyonya ni. Macam dia sorang je yang masuk islam…..Tak payahlah promote die tu beria-ia sangat……. Sekian.

    0

    0
  21. Mual says:

    bongok punya statement!!!

    0

    0
  22. ikan says:

    korang ingat senang ke nak padam gambar dari internet? maybe die dah padam dari tempat2 yang die post. tapi yang orang amik pastu repost? yang peminat bgambar ngan die pastu post? yang dari tempat2 lain? klu taknak mende sama jadi kat korang, tak payah la post kat internet langsung.

    0

    0
  23. bilakakjemahmenulis says:

    boleh tak berhenti publish cerita amoi ni. serius. org lain masuk Islam jugak. kenapa yg ni dilambung lambung sgt ni. inspiring? yes betul. tp sikit sikit dh la. aigooo

    0

    0
  24. macam-macam says:

    maaf laa cakap…sebenarnya raissyah rania..awk ni covert islam ni mcm nk menunjuk2 je..hurm…kalau betul ikhlas..pls laa stop showing off ur kindness,,stop selfie too much,,huhuhu…buat baik x perlu menunjuk2..huhuhu

    0

    0
  25. fbajk says:

    Ramai lagi org masuk Islam selain felixia ni. Bezanya mereka HUMBLE. Tapi pelik takde plak jantan2 melayu memuji berderet2. Jangan taksub sgt la.

    0

    0
  26. loweryourgaze says:

    Islam is not only about pakai tudung labuh tutup dada & baju longgar. Tp perbuatan, percakapan juga. jaga mata & mulut. jgn buat perkara yg menarik perhatian bkn muhrim cth terlalu byk selfie, buat video muka comel etc. yg lelaki pun sama. jgn suka tgk sgt.

    0

    0
  27. Arrora says:

    Sedih nyew bila baca ayat2 dy . . Wlupun dy baru peluk agama islam tapi hati dy sgt dkt islam . .

    0

    0
  28. dya says:

    dia ni makin lama makin poyo je…bosan btul cte dia ni..masuk islam kecoh..sme bnde nk kecoh..semak btul..

    0

    0
  29. Melati says:

    Amoi kapiag lagi lah…kenapa lah org Melayu ni mudah terpegaruh???? mampoiiiii cam ni kalau Melayu2 sekarang ni di takuk lama..

    0

    0
  30. Melati says:

    Amoi ni kapiag lagi lah…kenapa lah org Melayu ni mudah terpegaruh???? mampoiiiii cam ni kalau Melayu2 sekarang ni di takuk lama..

    0

    0
  31. Azjooney says:

    Bagus la niat anda… tp walau apepun sy sarankan buang dulu gambar2 sexy awk..2 lg baik…

    0

    0
  32. Zorro says:

    harap niat ko masuk Islam adalah benar, bukannya
    1) nak kawin ngn melayu kaya
    2) sebab nk bizness jual jubah n tudung

    aku bukanla warak sgt, tapi fesbuk ko menunjukkan ko masih bangga menjadi rakyat asia pertama pegang title playboy….apa maksud ko pakai tudung tapi gambar bogel still kt situ….susah sgt ke nk buang gambar dalam fesbuk tu…sibuk sgt ke? bukan benda paling senang ke dengan hanya satu click je dah terdelete gambar2 tu…

    aku rasa ko nk upload gmbr ko pakai tudung tu lagi susah kot, kadang2 hang sebab nak loading ikut bandwith ko bape laju time tu

    0

    0
  33. anon says:

    Amoi gedik ni tak habis2 cari publisiti……wanna puke…..oh get lost. Kalau betol2 nak dalami islam buatlah tanpa publisiti ok??? Naik muak…

    0

    0
  34. dreamer says:

    Buat apelah kita nak sibuk2 sngt psl palestine ni. Negeri ni dikelilingi oleh negeri2 arab yg kaya raya. Kita yg miskin ni tak payah sibok lah. Yg kaya sebangsa seagama pun tak nak tolong. Org2 arab ni mcm melayulah, tak bersatu. Pak2 arab ramai je gih buang duit berjudi juta2 kat UK.

    0

    0
  35. nalia says:

    cube type nama raisyah rania kat google, semua keluar gambar yang bertudung, nama lagi dah berhijrah, nama pun dah bertukar, untuk apa ungkit kisah yg dah lama, sepatutnya kita mendoakan yang terbaik untuk diri kita dan orang lain…

    0

    0
  36. Mdm Poppy says:

    Suka btl dia ni berselfie. Mcm dah kemaruk sangat. Bila dah byk gmbr kat media, or board2 gosip mcm ni rasa nya dia ni mcm nak minta perhatian sangat. Dgn make up berkilo2, contact lense bagai..

    0

    0
  37. asal tutup aurat jer kira muslimah says:

    Everytime she opens her mouth, she’s just dumb.

    Well thats fit the ustazah mee segera criteria.

    0

    0
  38. Malaysian says:

    It’s so sad to read all this comments from Malaysian. Yours words show your mentality.

    0

    0
    • Malaysian in Dublin says:

      Yeah. Only Malaysian yg mudah tertipu mcm ni. Everyone in the world knw that she converted to Islam just for popularity. Just go to her instagram to find the truth. She claimed that she doesn’t have time to delete her naked pictures BUT why she got time to take selfie and upload in her instagram account?? Think. Malaysian. I think she didn’t delete it because of the Malaysian keep back up her, to give her time and for POPULARITY. That’s what she wants.

      0

      0
  39. nens says:

    bagi dia peluang. kita perlu ingat, dia masih baru dalami islam.nanti2 dia buangla gambar tu insyaAllah, kamu yang kutuk2 ni semua yang busuk hati. memalukan islam dengan caci maki yang SAH2 BUKAN AJARAN NABI.bersihkan lah hati tu.

    0

    0
  40. bunga says:

    aku suka dia masuk islam..dia saudara baru..tapi sejak dua menjak ni..makin show off dia nak wat baik, aku jadi meluat sangat2..plz la..aku xde lak tengok si corrie tu sikit2 nk war2 kan kebaikan yang die buat or akan buat..

    0

    0