Written by AbangNara | December 22nd, 2011

Yeah ~~ Abang Nara tahu ramai yang bakal tersenyum girang dengan bonus yang bakal diberikan tidak lama lagi. Ada yang dah plan nak tukar kereta baru, ada yang nak beli rumah baru, ada yang nak tukar bini baru dan pastinya ada yang nak beli gadjet baru. Dan semestinya yang nak tukar gadjet baru pasti akan pening sebab terlalu banyak pilihan di pasaran. Cadangan Abang Nara, apa kata anda ushar-ushar Samsung Galaxy Tab 8.9. Serius nampak menarik.

samsung galaxy tab 8.9

Samsung Galaxy Tab 8.9 ini dibawakan khas oleh Celcom yang mempunyai the best network connection and widest coverage kat Malaysia nie. Apa guna ada gadjet canggih kalau tak boleh guna Internet kan? Dengan Celcom, korang bukan sahaja boleh online bila-bila masa dan di mana-mana sahaja, korang siap boleh dapatkan Samsung Galaxy Tab 8.9 ini dengan harga serendah RM1,288.

samsung galaxy tab 8.9

Bayangkan korang dengan muka bangga (bukan riak) memegang Samsung Galaxy Tab 8.9 dan online melayari Internet dengan pantasnya bersama Celcom Broadband di ruang tamu rumah sambil diperhatikan sedara mara yang lain. Macho tak macho lah kan. Bulan-bulan bayar RM98 je kot.

samsung galaxy tab 8.9

So tunggu apa lagi? Dapatkan Samsung Galaxy Tab 8.9 ekslusif dengan Celcom yang telah memenangi award Frost & Sullivan’s Mobile Broadband Provider untuk 2 tahun berturut-turut hari ini jugak. More info boleh baca di Celcom Smartphones.

16 responses to Raikan 2012 Dengan Samsung Galaxy Tab 8.9, Ekslusif Bersama Celcom

  1. ape2 jela says:

    Aku dapat HTC Flyer free je kot utk rm98 dri Maxis.

    0

    0
  2. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    huh ! minah jambu dh lama pakai hp HTC minah jambu tk kecoh pn satu mlaysia huh !

    0

    0
    • niki says:

      haaa.. minah..
      aku lagi la pulak…
      pakai samsung.. 42 inci… katanya LCD lagi !!!…
      ada aku kisah ??? huhh !!!!

      0

      0
  3. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged 2012, Bersama, Celcom, Dengan, Ekslusif, galaxy, […]

    0

    0
  4. Mr.Sepet says:

    best gak nuhh . . jom dpt kn ..

    0

    0
  5. budak_demok_dembam says:

    just nak tau, tablet nie yang boleh digunakan utk buat call sekali ker??

    0

    0
  6. lila says:

    ehm..arap2 dpt la jg beli….

    0

    0
  7. galaxy S2 lagi best says:

    errr.. line celcom tak best la weh. baik guna streamyx/unifi je. aku penah keje dgn celcom dlu aku taw bape ramai customer complaint.

    0

    0
  8. raina says:

    Maxis offer motorola xoom,rm299 je..bulan2 internet pun rm98 je..xoom 10.1 inch..

    0

    0
  9. mama alya says:

    Lps baca terus gi celcom blue cube.Dah beli galaxy 7 plus.tq abg nara coz this info.nasib baik x beli device je hari tu.tq abg nara

    0

    0
  10. mana lebih baik dengan samsung galaxy note?

    0

    0
  11. Nak GRAB sekarang jugak! Buat pe sy tnggu lagi? Kah3.. :D

    0

    0
  12. and yup ofkos bg aku sndiri wpun xde aplle mmg taw apple tu leh kate complete n sgt2 berbaloi..function dier lbh byk n lbh baek dr yg len… jez nak kepastian lagi,apple ipad ngan samsung galaxy tab tu same kan dedua tablet PC kan?dedua tuh namenye mmg iPad kan?aku da ade loptop so kalo aku bli galaxy tab je (kekurg budget) pun so far da memadai kan? kan? kan?

    0

    0