Written by AbangNara | April 1st, 2014

Wife Abang Nara sedang hamil anak kedua. Selain daripada excited beli baju untuk si anak dalam kandungan, kami juga sering tinjau-tinjau produk selepas bersalin yang sesuai. Memang rambang mata dibuatnya apabila kami pergi tinjau-tinjau di kedai jamu. Macam-macam produk yang ada dijual. Yang paling menarik perhatian ialah apabila si penjual memberikan penerangan produk kepada pelangan lain tentang Persis Dara.

persis dara

“Persis Dara paling bagus, laris berkesan..Bersalin banyak mana pun tetap jadi macam dara tau!  Sebab apa? Sebab namanya Persis Dara “  celoteh si penjual itu sambil bergurau. Tertarik dengan nama Persis Dara,  Abang Nara pasang telinga mendengar penerangan si penjual. “ Produk ini mengandungi 16 jenis herba dan ia merupakan jus herba yang bagus meningkatkan hormon wanita..Wanita susah kurus terutamanya selepas bersalin, haid yang tidak lancar, kekenduran dan cepat tua amat merungsingkan. Sebab tu makan Persis Dara badan jadi kurus ..Yang dalam dalam tue memang mengancam seperti anak dara lah.. Sebab tu saya kata ..Jangan takut ..Memang bergetah..Menarik lagi tertarik,”  cerita si penjual sambil tangannya memegang erat Persis Dara.

persis dara

Kesan nyata lebih muda, kurus dan lihatlah pinggang dan perutnya

Balik rumah, terus Abang Nara buka laman web www.jrm.com.my untuk membuat kajian yang lebih terperinci mengenai Persis Dara. Dengan harga hanya  RM60 memang banyak sangat faedah-faedah yang boleh didapati dengan mengamalkan Persis Dara ini. Tak percaya? Boleh SMS atau WhatsApp nombor 013-774 7133 atau 019-3737 133. HOTLINE : 019-9009 133 / 03-6151 7133 / 6133 Nanti pihak yang lebih pakar mengenai Persis Dara akan memberikan penerangan lebih jelas kepada anda.

persis dara

Salah satu testimonial yang Abang Nara baca mengenai keberkesanan Persis Dara ini ialah daripada Asma Mokhtar. Berat sebelumnya ialah 100kg dan sekarang 70kg. Dulu agak besar badannya, sekarang dah kembali seperti zaman anak dara. Memang “hot” sangat-sangat. Siap kena ngorat walaupun dah beranak pinak.

persis dara

Kalau korang nak lihat lebih testimonial mengenai kehebatan Persis Dara ini, layari sahaja www.jrm.com.my. Abang Nara dah belikan satu set untuk wife. Senang sikit dia nak kuruskan badan lepas bersalin kelak. Tak sabar nak tengok kesannya nanti.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 responses to Rahsia Mengancam Semula Seperti Anak Dara Terbongkar!!!

  1. lalaland says:

    aku musykil ngan BN ni. seriously bang nara, u bt iklan tak bfaedah pulak skrg ni….

    0

    0
    • Anonymous says:

      terbuka selepas kurus? nampak sgt lupa diri bila dh slim.. tu la.. duniawi semata2..

      0

      0
      • Melayu kini dulu & selamanya says:

        Keberkesanan terbukti..
        Pic 1 sebelum :semuanya tertutup..
        Pic 1 sesudah :semuanya terbuka dan terangkat!
        Pic 2 sebelum :malu untuk tayang bentuk tubuh.. siap tutup sebelah..
        Pic 2 sesudah :malu?! tidak lagi!!
        Pic 3 sebelum :tutup dgn tudung labuh sebab gemuk!!
        Pic 3 sesudah :dah cantik kenape nak tutup! lihat perbezaannya!!

        Inilah dikatakan barangan buatan bumiputera!! Hidup UMNO! Hidup BN!
        Sokong barang bumiputera!! Hidup Melayu!!
        Boikot barangan cinadapiq!!

        0

        0
  2. pekejadahnyeee says:

    elok la keadaan kamu begitu(sblm mkn jamu) krn kamu masih lg menutup segalanya & ade rasa malu..b’banding skrg yg sudah berubah/ cantik(pd pandangan sndri)kamu menayangkan segalanya & hilang rs malu…klu kate nk sehat xperlu tayang segala utk membuktikan perubahan.cukup la sekadar SUAMI n FAMiLY kamu shj yg tahu…

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Apasal dah kurus xnak pakai tudung? Pelik!

    0

    0
  4. ape pun tak bole says:

    Aku br nk komen menghentam Nara ni..tup2, semua dh tertulis diatas…hehehhe.

    Abg nara oiii… tak best la skg ni asik dok promote produk itu ini jer. Ingat ni page direct selling ker? MLM ker? hilang konsep dh.

    Kalau kte tgk byk iklan ttg produk kecantikan/pelangsingan..gmbr sebelum mmgla kurang cantik menawan tp lebih biasa dan sederhana. Cer plk tgk gmbr selepas… hamboiiii ko mak jemah, hebat edit nyer… Dulu tudg nye besar nk tutup perut buncit, bila perut dh kempis.pinggang dh ramping……amboiiiiii tudung singkat gonjeng tersembul2 dada…. Jgn kata produk ni jer, byk lg produk lain pn gitu jgk…Huh menyampah, dan aku lg menyampah koleksi PARIDAH tu…tudg sesingkat yg akai.. bayar mahal utk dpt dosa jer, tudung x ikut syariat. Mcm tu usahawan bole kaya raya target jaulan 90 juta kauuuuuu….esok lusa ko tanggung la dosa pembeli tudung gonjeng ciptaan ko.

    Bang nara, susah btol nk jwb soklan add math ko tu.

    0

    0
  5. produk2 kelentong di pasaran says:

    IKLAN2 DAN PRODUK2 MENIPU..tak payah la percaya produk2 ni..semua pun kelentong aje lebih..takde bukti scientific pun yg boleh nampak / rasa rapat ke tak..apa yg si suami/isteri rasa, diorang aje yg tahu..so, jgn kelentong lebih2 ye..

    0

    0
  6. peace no war! says:

    Tahniah Abg Nara nak dapat baby baru ! semoga bertambah rezeki…:)

    0

    0
  7. cik zu says:

    Produk yang takkan saya beli sama sekali! mempergunakan wanita. pakai tudung tapi mengikut bentuk badan. bersembul yang atas ngan bumper bawah tu. nazubillah sangat memalukan. Nak jual produk bukan macam ni caranya. Nara, pls buang iklan ni..

    0

    0
  8. Cik iLah says:

    Amboi!!! Sebelum slim siap tutup kepala,selepas tu,bukak terus.. Bro Nara,u got nothing better to do to earn a living,is it???? Ur action seems to be so contradicting with ur words lah..

    0

    0
  9. zorro says:

    oo camni ye gayanye..mase korang gemuk, elok pulak korang pakai baju besar, longgar dan bertutup bagai..dah kurus korang pun cabut tudung, pakai baju ketat, berbungkus mcm karung nangka..ade yg bertudung pun pakai atas dada..buat malu muslimah je la.

    0

    0
  10. suke suki jer says:

    Bila Gemuk Pandai Tutup Aurat.. Dah Slim Buka Aurat…Astaghfirullah….
    Sebab Tu Allah Bagi Org Tu Gemuk Kot….

    0

    0
  11. Boikot Nara says:

    Gatal punai nara ni kalo nk tau.. Agak2 lah kalo nk org sponser bini ko tu lps beranak nnti.. Malu sikit.. takan aib suami je isteri nak jaga… Aib isteri pun ko kena jaga gak… Astagfirullah….

    0

    0
  12. che pah says:

    Nape aku tgk gambar yg first muka cam lain je lepas kurus…dah la bukak tudung, seksi meksi lak tu… agak2 la nara oi…

    0

    0
  13. azra says:

    dah check ker kelulusan KKM ker aper ker…setiap produk yang kita nk consume bukan paki serbu jer..tgk testimoni cantik terus tertarik..ingatler, badan kita nie nk pki lama. jangan sampi silap pilih produk.

    0

    0
  14. cik piNgu says:

    ak baca komen satu2.. dgn penuh bhati2..

    dan ak sebenarnya pk benda yg sama. Plus ak pk lelaki ni asik nk ‘benda sedap’ aje ke..Nara ni blog kecantikan pulakssss ke? da la iklan psl nk rasa dara la ape la.. hai x hadam btl aku….

    0

    0
  15. apa pun tak bley says:

    Aku nk cakap satu jer..Nara gatai kote..!!!!!

    0

    0
  16. lulu says:

    Hek eleh kau nara, makin low class kan blog kau, dah tampal iklan tah pape.
    suruh je la bini kau tu exercise, confirm kurus, typical mentality nak kurus cepat tapi malas nak exercise. Tah pape kau represent this kind of product. belajar sampai ke korea, bodo jugak kau kan.

    0

    0
  17. gigi emas says:

    Bisnes melayu…….jual ubat ramping badan, ubat sex, tudung dan pakaian muslimah….semua jenis bisnes yg tak kembangkan minda dan not challenging…..pasai tu melayu tak maju dalam dunia perniagaan

    0

    0
    • Ingat Allah says:

      Wow.

      Jual tudung dengan baju muslimah pun awak cakap salah? Yang salah orang yang beli tapi masih tak ikut syarak ja.
      Wow, ada jugak orang komen camni.

      0

      0
  18. dumbass says:

    Ini lah Melayu – kalo tak PIL KONEK , PIL DARA….hahaha. Welcome to the Club of Doom!!

    0

    0
  19. lolerly says:

    gambar petama sampai last sama je orangnye…perhatikan!!!

    0

    0
  20. snake oil says:

    nara ko try dulu. Kalo ko jadi dara baru aku percaya dgn pil2 puki ni semua….hahahaha.

    0

    0
  21. ikan says:

    dahulu makcik pakai baju besar sebab gemuk dan segan orang cakap makcik macam sarung nangka. sekrang sudah kurus makcik sedekah semua baju besar dan beli baju2 kecik. dah lama makcik mengidam pakai seseksi. terima kasih persis dara!

    0

    0
  22. Audrey Hepburn says:

    I don’t care about those pictures. I do care about these few things:

    1) Is it registered under Malaysian Pharmaceutical Bureau? If it is yes, what is the registration number?

    2) Has it been tested by our Chemical Department?

    3) What are the ingredients? Does it contain harmful chemical?

    4) Does the manufacturer get GMP certificate? Halal certificate? ISO certificate?

    I don’t believe in pictures and testimonials.

    0

    0
  23. Ammar says:

    Wah… mengancam ni. Kalau lelaki nak mengancam jugak cmne? hehehe

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Astagfirullahalazim. saya x nak la beli produk ni. nnt dah kurus kene tayang badan. lagi best badan chubby2 mcm ni

    0

    0
  25. MakJemahBalikRumah says:

    1. NAK KURUS = EXERCISE

    2. NAK MANTAPKAN HUBUNGAN SUAMI ISTERI = SUAMI DAN ISTERI PERLU JAGA BADAN, JAGA MAKAN, AMALKAN EXERCISE2 TERTENTU UTK BERHUBUNGAN BADAN, ETC (AMBIL PRODUCT2 DI PASARAN NI TAK KEMANA PUNNN..LAST2 DISURUH EXERCISE JUGAK..HAHA)

    3. PERSIS DARA? MANA ADA ORG YG DAH BERHUBUNGAN BADAN BOLEH KEMBALIKAN DARA??? BEBAL KE?? PERSIS PUN TIDAK KALAU SEKADAR MAKAN UBAT TAH APA2 MCM TU…SEKADAR TESTIMONI ORANG PERSEORANGAN TIDAK BOLEH DIJADIKAN SANDARAN..BYK SGT PRODUCT JUAL DIPASARAN LETAK TESTIMONI MCM NI..MENIPU AJE KERJANYA..

    Nara, agak2 la amek iklan..aku tahu la kau dapat duit promote iklan ni..tapi iklan penipu tu bhaii..

    0

    0
  26. ooooo says:

    oooooo asmaa rupanya… kenal dia ni

    0

    0