Written by AbangNara | January 30th, 2014

Pelbagai produk kecantikan yang berada di pasaran ketika ini. Memang boleh pening kepala mahu membuat pilihan. Salah satu yang menarik perhatian Abang Nara ialah produk dari V’asia Cosmetic & Healthcare yang membantu menyelesaikan pelbagai masalah untuk kesemua peringkat umur. Telah ramai yang berjaya mendapatkan kulit gebu, tubuh sihat dan langsing selepas menggunakan produk keluaran syarikat ini.

platinum v'asi

PLATINUM DRINK merupakan minuman sejuta khasiat yang tinggi diformulasi dengan gabungan 55 herba. Produk ini merupakan formulasi saintifik yang padat dengan antioksida untuk memberi tenaga berpanjangan serta kualiti kesihatan dan kehidupan baik.

9 herba utama seperti Maqui Beri, Acai Beri, Blueberi, Delima, Goji Beri, Prune, Manggis, Mengkudu dan Ganoderma serta ia mengandungi Daun Belalai Gajah yang dikenali sebagai “Daun Ubat”.

Ia sesuai diamalkan oleh semua peringkat umur dan semua tahap kesihatan serta yang berpenyakit. Antara testimoni dan pengguna produk ini ialah Dato’ Jalaludin Hassan dan Kartina Aziz bagi mengekalkan tahap kecergasan dan awet muda.

platinum v'asi

Bagi anda yang inginkan bentuk badan langsing dan menawan, APPLESLYM DIETARY dan ORANGESLYM COLLAGEN amat disyorkan bagi anda yang mengalami masalah obesiti atau berlebihan berat badan, perut buncit, lebihan lemak di peha, pinggul, lengan serta perut. Ia amat baik untuk anda yang mengalami masalah sembelit dan sukar lawas. Kesannya anda dapat lihat dan rasai seawal 4-8 jam pertama dimana lebihan lemak, lendir dan toksin akan disingkirkan dari badan melalui pelawasan.

platinum v'asi

APPLESLYM DIETARY disyorkan untuk berat kurang dari 70 KG manakala ORANGESLYM COLLAGEN disyorkan untuk berat melebihi 70 KG. Ia dihasilkan dari ramuan organik semulajadi seperti Fiber Psyllium Husk yang membantu memberi rasa kenyang, Garcinia Cambogia membantu membakar lemak berlebihan, serta Vitamin C dan Kolagen yang membantu memiliki kulit yang cantik, cerah dan gebu. Rata-rata pengguna yang dah cuba amat berpuas hati dengan keberkesanannya.

platinum v'asi

Bagi kesan berganda, sarungkan PREMIUM BODY BEAUTY SHAPING GIRDLE. Badan anda akan kelihatan lebih kecil dan terbentuk serta-merta. Penggunaannya amat selesa, tidak menyekat pernafasan, membantu anda memiliki bentuk badan yang lebih menawan, menyekat selera makan, meningkatkan kadar metabolisma, menaikkan pinggul yang jatuh, mengecilkan perut yang berlemak dan mengelak peha dari bergesel.

Ia didatangkan dengan satu saiz, bersifat memeri dan mengikut bentuk badan si pemakai. Untuk tindak balas yang lebih baik, sapukan LOSYEN PANAS ASLI pada bahagian yang berlemak. Losyen ini dihasilkan dengan 7 herba terbaik pada kehangatan yang berganda berbanding losyen lain di pasaran.

platinum v'asi

LADIES COLLAGEN merupakan minuman tambahan bagi wanita yang inginkan payudara dan pinggul yang mantap, miss V yang lebih ketat, mengatasi permasalahan dalaman seperti kitaran haid yang tidak teratur dan keputihan melampau. Pengambilannya bukan sahaja membantu memberi kesan awet muda serta menaikkan seri wajah malah membantu melewatkan menopaus dan tanda-tanda penuaan. Bagi anda yang merancang kehamilan, pengambilan LADIES COLLAGEN amat disyorkan. Ia juga mempunyai khasiat-khasiat lain yang amat baik untuk dalaman dan luaran wanita.

platinum v'asi

Bagi anda yang berhadapan dengan masalah kulit seperti jerawat, jeragat, bintik hitam, pigmentasi, garis halus, resdung dan parut, dapatkan Set Rawatan Pencerahan & Awet Muda Vitam C + Collagen Series.

Set ini sesuai untuk semua jenis kulit, membantu mencerah secara berperingkat dan kesannya anda dapat lihat dan rasai seawal 7 hari penggunaan tanpa kesan pengelupasan, iritasi atau kemerahan.

Ia dilengkapi dengan 4 produk asas utama iaitu Herbal Lightening Soap + Collagen, Vita C Multi Toner, Sunblock Silky Day Cream dan Collagen Lightening Night Cream yang turut dijual secara berasingan. Sebaik bilasan Herbal Lightening Soap, wajah akan terasa lebih bersih, segar, tegang, cerah dan jerawat akan mengecut.

Bagi anda yang belum mencuba produk dari V’asia Cosmetic & Healthcare, apakata dapatkan dari toko-toko jamu, kiosk dan salun berhampiran atau hubungi 1-800-88-3990 untuk konsultasi secara percuma. Selamat mencuba!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

22 responses to Rahsia Kulit Gebu, Tubuh Sihat & Langsing Terbongkar, Anda Bila Lagi?

  1. sang teruna says:

    leh percaya ke ubat2 ni????

    1

    0
    • Lembu Gemok says:

      adoiyaiii nara..apsal post benda2 camni..come on laaa..nak kurus, diet laaaa..ikut kaedah kevin zahri..sihat…takder kesan sampingan…come on…lembu gemok pon leh jadi lembu kurus kerana kevin zahri….~

      0

      0
    • Kai EXO says:

      produk2 ni semua penipu punyer.
      kalau nk kurus kena makan makanan seimbang , buat aktiviti senaman, tido yg cukup.
      bagi yg nak kulit putih tu….aku rasa baik pikir 2 3 kali, produk ni of course guna bahan kimia utk buang lapisan melanin pelindung kulit, sebab tu lah kulit jadi putih lepas guna, tapi korang nak ke kena kanser kulit.?? omputih sana nak gelapkan kulit sebab tak nak kena kanser…kita plak pergi buang melanin kulit kita, alahaiiiii…syukur jelah dgn warna kulit kita.

      0

      0
  2. teruna says:

    ntah leh percaya ke tidak ubat2 ni???

    0

    0
  3. Blueberry says:

    aduhai…org sekarang dh xder perasaaan malu demi nk promosi brg . tgk la botol ladies colagen tue. mcm alat memuaskan nafsu seks jer. heran kan, blh lepas plak kt pasaran.

    0

    0
  4. cik piNgu says:

    baru je beli Losyen Putih Susu by D Herbs…barang2 mcm ni ak lebih prefer d herbs dari brand v asia, atau lain2 brand..

    Nampak sgt pengaruh iklan. ni kulit kalo x putih melepak x tau la! buang duit la beli losyen tadi hahaha

    0

    0
  5. sang babun says:

    Jgn smpai cirit birit udah ler…. mkn produk diet ni klau x brsenam x jadi jugeekkkk…

    0

    0
  6. anun says:

    edit cawcaw..byk sgt produk kecantikan sekarang..jgn tertipu sudah..

    0

    0
  7. mimimumu says:

    tak payah mkn produk..buat jer diet atkins utk kurus….nak gebu pakai wonderglow…

    0

    0
  8. geli says:

    gambar ke-3 model baju purple tu apsal mcm ‘cacat’ je gayenye nengok. edit beginner ler ni

    0

    0
    • sokong says:

      awal-awal lagi dah nampak tangan si kartina aziz tu lain macam. mungkin salah satu kesan positif ambik produk tu, tangan tambah lagi satu, jadi tiga.

      ~lousy editing

      0

      0
  9. Anonymous says:

    Sekarang ni kan trend ramai buat product sendiri. Entah2 semuanya dari kilang yang sama cuma label dan botol je berlainan. Semua berebut2 nak jadi Duta product.

    0

    0
  10. Kak Yan says:

    Saya sebagai pengguna V’asia amat berpuas hati dengan produk yang sye pakai..harga pown berpatutan. setiap produk ade keistimewaan masing2 jangan asyk complaint itu ini xbagus..yang penting V’asia terbaik, Yakin & Asli….All the best untuk pengguna V’Asia…

    2

    -1
  11. Hidayu says:

    Saya amat berpuas hati dengan produk V’asia. Sepanjang 3 tahun saya gunakan, ia banyak memberikan perubahan kepada kesihatan dan kecantikan pada diri saya & keluarga. Produk V’asia juga satu-satunya di pasaran yang bebas dari produk tiruan, jadi saya yakin untuk dapatkan di mana sahaja. Harap V’asia terus keluarkan produk yang berkualiti tinggi pada harga berpatutan.

    1

    0
  12. TrendViral says:

    Produk-produk macam ni dah jadi macam cendawan lepas hujan. Banyak betul yang baru muncul. Ada sesetengah boleh pakai, ada jugak yang indah khabar dari rupa. Pandai-pandai la pilih ya. Haish.

    0

    0
  13. Hehehehe says:

    Kolagen dalam produk ne semua datang dari mana???????

    Cuba baca nie from wikipedia…..

    Collagen /?k?l?d??n/ is the main structural protein of the various connective tissues in animals. (The name collagen comes from the Greek kolla meaning glue and suffix -gen denoting producing.[1][2]) As the main component of connective tissue, it is the most abundant protein in mammals,[3] making up from 25% to 35% of the whole-body protein content. Collagen, in the form of elongated fibrils, is mostly found in fibrous tissues such as tendons, ligaments and skin, and is also abundant in corneas, cartilage, bones, blood vessels, the gut, and intervertebral discs. The fibroblast is the most common cell which creates collagen.

    In muscle tissue, it serves as a major component of the endomysium. Collagen constitutes one to two percent of muscle tissue, and accounts for 6% of the weight of strong, tendinous muscles.[4] Gelatin, which is used in food and industry, is collagen that has been irreversibly hydrolyzed.

    And another one from Wikipedia

    Hydrolyzed collagen is a form of collagen. It is also called collagen hydrolysate, collagen peptide, gelatine, gelatine hydrolysate and hydrolyzed gelatine. Hydrolyzed collagen contains a different type of collagen depending upon its source. Hydrolyzed collagen derived from gelatin has primarily collagen type I and III while hydrolyzed collagen made from chicken sternal cartilage contains type II collagen and also coexisting glycosaminoglycans (GAGs) such as hyaluronic acid and chondroitin sulfate. Hydrolyzed collagen is produced from collagen found in the bones, skin, and connective tissue of animals such as cattle, chicken, fish, horses, pigs, and rabbits. The process of hydrolysis involves breaking down the molecular bonds between individual collagen strands using heat and either acid or alkali solutions. Typically, with skin sourced collagen, hides are put in a lime slurry pit for up to 3 months, loosening collagen bonds; the hides are then washed to remove lime, and the collagen extracted in boiling water. The extracted collagen is evaporator concentrated, desiccated with drum driers, and pulverized.

    So???????????

    Baca lagi
    http://www.holistaco.com/index.php?option=com_content&view=article&id=392
    http://www.collagenbeautyproducts.co.uk/types-of-collagen.html

    dan banyak lagi……….

    0

    0
  14. nabila biela says:

    mcm best je produk ni…boleh buat kurus jugak ye…best2

    0

    0
  15. betul ke bohong? says:

    Dengan izin Allah.tapi harga..mak iii..riburiban.betul ke bohong nie?yang bergambar tu bersubahat

    0

    0
  16. Yes! Finally something about email marketing solutions.

    0

    0
  17. Senarai-senarai produk diatas merupakan produk terkini dan mendapat sambutan hangat. Terutamanya produk V’Asia Cosmetic

    0

    0