Written by AbangNara | August 10th, 2017

Baru-baru ini, Abang Nara telah menerima jemputan dari Watsons untuk pelancaran salah satu produk mereka.

image

Mula-mula Abang Nara malas jugak nak pergi, akan tetapi Watsons memaklumkan yang mereka akan membongkar rahsia kecantikan semulajadi yang menjadi idaman semua orang. Fuh. Teruja Abang Nara dibuatnya. Apabila Abang Nara sampai, orang ramai dah mula berkumpul. Masing-masing tak sabar nak tahu rahsia apa yang ingin dibongkarkan oleh Watsons.

image

Sambil menunggu, Abang Nara pun berjalan-jalan untuk mengetahui lebih lanjut tentang “rahsia kecantikan semulajadi” yang bakal diumumkan oleh Watsons ini. Rupa-rupanya, Watsons melancarkan kembali produk “Naturals by Watsons” yang kini telah dikemaskini dengan formula dan juga packaging terkini. Naturals by Watsons ini memang amat popular kerana bahan yang digunakan adalah 100% semulajadi dan tiada bahan kimia langsung.

image

Packaging baru Naturals by Watsons ini memang cantik dan menarik. Sekali tengok terus rasa nak beli. Ok jom kita tengok sikit beberapa pilihan yang disediakan di dalam produk Naturals by Watsons ini.

image
image

image

image

image

Untuk membuktikan keberkesanan Naturals by Watsons ini, selebriti popular seperti Arja Lee, Thanuja, Miko Wong dan Syifa Melvin telah hadir untuk memberikan testimonial mereka. Tengok kulit masing-masing memang flawless. Semuanya memberikan thumbs up kehebatan Naturals by Watsons ini.

image

image

Harga Naturals by Watsons ini pun amat berbaloi-baloi sekali dengan segala kelebihan yang bakal diterima oleh para penggunanya. Kalau beli secara online di http://www.watsons.com.my/naturalsbywatsons boleh dapat diskaun RM5 sekiranya membuat pembelian lebih dari RM30. Anda hanya perlu menggunakan kod diskaun NBWNEW5. Abang Nara dah suruh dah wife Abang Nara beli, maklumlah pantang tengok diskaun berbaloi ni. Dia memang suka benda-benda natural nie. Sesuai dengan kulitnya.

image

Maklumat lanjut layari http://www.watsons.com.my/naturalsbywatsons

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

8 responses to Rahsia Kecantikan Semulajadi Dibongkar.

  1. jejai says:

    thanuja tu….lagi sikit jer lagi

    1

    0
  2. denada says:

    sikit sikit makin cantiklah

    1

    0
  3. diana says:

    cantiknyaaaaa

    0

    1
  4. I m Mie says:

    Yg bertudung putih tu yg berlakon drama tv3 pkl 7 tu ke..ape name drama tu ntah..

    1

    0
  5. sakit mata says:

    dah tau nak duk depan orang ramai pakai la seluar panjang..tak de la terkepit-kepit..

    0

    0
  6. xoxo says:

    Nak cantik ambik budu buat masker. Ni rahsia puak budu belah Kelantan, Tganu, Selatan Siam hari2 buat masker budu. Jimat duit uols. xoxo.

    0

    0
  7. Yuks says:

    Eeeeeeee…berkerak hitam nya kaki muslimah tu..berhias di muka jer ker..kaki hitam berdaki.

    0

    0

Leave a Comment

Optional