Written by Bella | June 21st, 2017

Bersempena sambutan Hari Bapa yang lalu, pelakon Mawar Rashid ada memuat naik satu ucapan khas dan penuh kasih sayang buat kekasihnya, Raf Yaakob. Untuk anda yang tidak tahu, Raf merupakan seorang duda anak dua.

Berikut ucapan Mawar buat Raf :-

Tersentuh dengan ucapan istimewa tersebut, Raf ada berterima kasih kepada Mawar menerusi ruangan komen di foto tersebut. Menariknya, Raf seakan memberikan gambaran bahawa mereka mungkin bakal berkahwin tidak lama lagi.

Ramai peminat yang mendoakan agar pasangan merpati dua sejoli ini cepat berkahwin kerana mereka berdua memang sudah cukup mesra bersama. Apa-apa pun, kami berharap agar perancangan Raf dan Mawar untuk fasa lebih serius dipermudahkan. Kan Raf kata, benda baik tidak perlu dilengahkan..Hehe.

P.S: Adui terharunya tengok Aiman Hakim Ridza bekerja keras untuk menghadiahkan ibu tercinta seutas gelang emas HABIB. Inilah salah satu cara seorang anak membalas pengorbanan dan jasa si ibu membesarkan kita. Pasti si ibu gembira, lebih-lebih lagi bila Aidilfitri semakin hampir. Anda pun jangan lupa untuk “Budayakan Rantaian Kasih” bersama HABIB sepanjang bulan Syawal ini. Maklumat lanjut di https://rantaiankasih.habibjewels.com.

20 responses to Raf Yaakob Beri Gambaran Bakal Berkahwin Dengan Mawar Rashid

  1. vroom says:

    nnti nak cerai pun kasi gmbaran k!

    7

    1
    • Ayam jepun says:

      AYAH YG BAIK, BLM TENTU SUAMI YG BAIK, OK MAWAR! RAF MUDA2 DH CERAI, CERAI PON SBB BOSAN DGN XBINI, BUKAN XBINI YG ADA MASALAH, TP RAF YG MERENYAM NAK POPULAR , NAK ATTENTION, TU PSL DIA DECIDED NAK COUPLE DGN KO MAWAR! HHAHHAHA! BERLMBK POMPUAN BAIK2, BERPENDIDIKAN, MANIS KAT MESIA NI, KOT YE PON NAK CARI PENGGANTI, KO JGK DIPILIHNYA, YG DH RABAK SOSIAL X HENGAT! 1 SBB JE RAF PILIH KO MAWAR, SBB KO TGH POPULAR, SO AUTOMATIC RAF BLH POPULAR SMA, HAHAHAHA! LG SATU, TREAT KIDS LG SENANG ,DARI TREAT BUDAK POMPUAN MNGGELETIS CM KO! ADEHHH HHAHA

      28

      0
    • Anonymous says:

      duda kalau mengayat bukan boleh kalah. bawa anak kiri kanan pun boleh kata sweet lagi. cuba kalo tak berduit cam syahir tu, mak ayam jer yg terhegeh2.

      36

      0
    • Gadis says:

      Tgk tweet Raf sebelum ni kemain sayang bini. Can’t live without you Maria la apa bagai lagi. Last last cerai jugak. Maria tu lawa okayyyy

      31

      0
  2. Mek Mawar says:

    gold digger detected….

    16

    0
  3. Anonymous says:

    semua nak menunjuk…lepas sorang menunjuk akan sorang lagi menunjuk..lepas tu sorang lagi…lepas tu…..

    1

    0
  4. Cupcake says:

    apa2 je laa x sabar nya nk raya:)

    7

    0
  5. whitelily says:

    geezzz… cuba tanya dulu kenapa si raf ni cerai dengan ex-wife. before kahwin memang la semua manis belaka. mawar ni pulak confident je nak sanjung raf.

    15

    0
  6. Dhia says:

    tgk la laki tu pakai kete apa..kl pakai kancil ada pompuan ni mau ka?

    15

    0
    • wekkkkkkk says:

      amboi2amboi, pakai keta bsr/mahal tapi duduk rumah sewa dn rumah sendiri x mmpu beli buat hape..pakai kancil..x semestinya x berduit..

      jgn pdg org sbelah mata

      8

      3
    • Anonymous says:

      ntah…aku dok subang jaya rumah ade 2, bini sorang, pakai kete malesia jek.kete pun dah hbs byo.

      1

      0
      • misi mustahil says:

        bukan hina weh..klu orang biasa-biasa ok ja..ni sebab retis,mesti la nk orang kaya..nk sponsor depa punya maintainance…tgk la keta si raf tu ada berapa bijik ja dl mesia ni…klu raf ni tak berduit,tak di pandangnya si mawar ni…baik dato fazley lg bguih..tak bnyk isu..

        0

        0
  7. nok gebuzzz says:

    tgh manis masa becinta….mmg la sweet2 bagai,u lap me,i lap u…miss u…nnty dah kawin xd lap2 lagi…
    si mawar mmg la xkan nak tolak…org senang…duda2 pon masih muda lagi….

    4

    0
  8. wekkkkkkk says:

    nasib baik beri gambaran bakal berkawen…nasib baik tak ckp..beri gambaran malam pertama..atau kali pertama.

    kelakor lh kawenpun ada beri “gambaran”..bayangan perkawenan…

    1

    0
  9. Gegebu manja says:

    tengah sayang,bercinta memg ler ayat manis,sembang kencang babi pun boleh terbang uolsss!

    7

    0
  10. Anonymous says:

    apa pun anak pmpuan dia cute sgt

    2

    0
  11. anon says:

    Taste mat Bangla rupa nye si Mawar ni …..

    5

    0
  12. sekadarmenyampah says:

    ko fallin luv ngan die main point is sbb die KAYA. bongok nye lahai.

    0

    0

Leave a Comment

Optional