Written by AbangNara | April 17th, 2009

que dan linda

Masa malam ABPBH 2008 hari tue, kami dah perasan sikit kebesaran badan Linda Jasmine. Lengannya agak lebih besar dari biasa. Maklumlah orang tengah mengandung. Bunting pelamin la katakan.

Tapi yang tak tahan bila Que Haidar dengan ikhlasnya cakap dia suka melihat badan isterinya semasa mengandung. Memang sempoi la Que Haidar. Betul kata sesetengah orang, wanita yang mengandung nampak lebih seksi.

Harap-harap Que Haidar sabar ye. Jangan bersenam lebih-lebih. Nanti terganggu anak dalam kandungan. Anyway Que dan Linda Jasmine nampak sangat-sangat sweet.

86 responses to Que Makin Geram Tengok Linda Mengandung

  1. yaya says:

    hai.

    0
    0
  2. eton(bknnamasebenar) says:

    aku 1st ke?
    erm..
    linda jasmin mcm da x secute dlu..
    rmbut die serabai..

    0
    0
  3. pocongcomei says:

    adakah aku y pertama lagi???
    hahahahahaha….. bangganyerr..

    0
    0
  4. Nurul says:

    dyeowg ni sweet couple lah..hurmm,nmpk comei jerk,

    0
    0
  5. pocongcomei says:

    weyh, pasan tak linda nyer (*)(*) tersembul… tp die cover dgn rambut die…
    hehehe…

    0
    0
  6. aku says:

    aku rasa linda ni pkai seksi2 sbb xnak lakinye lari..kan die lebh tua dr q 2.huhu die nye boobs 2 mantop wlaupun dtutup ngan rambut still lg nampak

    0
    0
  7. lilies says:

    nmpk sweet..

    0
    0
  8. garfield_82 says:

    untung que,bini cantek walaupn dia xhensem mana..wakakkakaka…sedap jek aku mengutuk..ampun que..

    0
    0
  9. fiza224 says:

    bertuah que kan,dpt bini cntik… bru khwin, xlame lg nak dpt anak plak..

    0
    0
  10. fiza224 says:

    pompuan ngandung biaselah…badan naik, yg kurus jd mantap.tu yg que bertmbah geram kat linda tu…

    0
    0
  11. mantikulaz says:

    memang hebatlah que ni..
    hihihi…

    0
    0
  12. julu says:

    kowang ni bkn nk komen x duk brbut spe yg first lak.x ksh ler dia grm pown sal da jd wife dia pown dia ble nk sntuh ble2 ms jerk

    0
    0
  13. nyetto says:

    sonok anak diorang nnti dapat susu dari sumber yg mantop

    0
    0
  14. ain says:

    psangan dua ni sgguh bahagia la ni nooo
    hrp2 berpnjngan la hgga ke akhir hyt

    0
    0
  15. ONCET says:

    harap bahgia hingga akhir hayat….

    mata n bibir time senyum nk sama ler couple ni…kiut…mcm adik dengan kakak…hehehehhe

    0
    0
  16. RadioAtok says:

    Nama pun Que so hebat macam que snooker tembak mesti kena punya he he

    0
    0
  17. lyanne says:

    nmpak padan

    0
    0
  18. dzury says:

    ler..ingatkn apa td

    0
    0
  19. syazleen says:

    Boleh percaya ke que tak buat apa-apa time linda ngandung………? Hahahaha….

    0
    0
  20. israh_shoawgurlz says:

    so sweet..rs mcm haku plk yg nk mgndung..kah3..lma lg..

    0
    0