Written by AbangNara | April 26th, 2011

que

Kalau anda pernah terbaca entri “(GAMBAR)Apabila Que Haidar & Linda Jasmine Keluar Bergembira” yang pernah Abang Nara tuliskan sebelum ini, di Harian Metro Ahad baru-baru ini Que dan Linda telah memperjelaskan isu gambar tersebut. Seperti yang Abang Nara katakan di dalam entri tersebut, botol arak yang ada di dalam gambar-gambar tersebut bukan milik mereka berdua dan mereka tidak langsung meminumnya. Kata Que:-

Selepas dihubungi berkali-kali, kami singgah sebentar untuk meraikannya (sambutan hari jadi kawan mereka berdua). Namun terus terang kami tidak langsung menyentuh arak, manakala arak di atas meja itu adalah milik orang lain. Malah, rakan Linda turut mendapatkan nasi lemak selepas saya memberitahu nak makan makanan itu selain meminum air mineral

Dan mengenai salah satu gambar yang menunjukkan Linda Jasmine memegang sepuntung rokok, ini penjelasan daripada Linda sendiri.

Saya tak minum arak dan merokok langsung. Rokok itu orang lain punya, mungkin Que dan saya hanya memegangnya

Di harap dengan penjelasan ini, kita semua tidak lagi buruk sangka terhadap Que dan Linda Jasmine. Abang Nara percaya 100% mereka berdua berkata benar. Sekian terima kasih.

P.S: Cian abang motor nie ada masalah ngan ketiak dia.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

335 responses to Que Haidar & Linda Jasmine Perjelas Isu Gambar Bersama Arak

  1. kesah? says:

    munkin saya dan Que hanya memegangnya? takkan takde estray kat situ? rokok pun boleh pas2 suruh orang pegang yer?? okay

    0
    0
    • ......... says:

      MUNGKIN ?!
      BAPAK KAW !

      0
      0
      • gilo says:

        pegang rokok nak halau nyamuk kot…byk ‘NYAMUK’ kat situ

        0
        0
        • HUH says:

          ‘NASI LEMAK’ hebat betul buat citer dongeng…huahuahua

          0
          0
        • timba says:

          oke seriously lawak oke makan NASIK LEMAK dalam tu. nape tak ckap minum teh tarik je. mane air mineral?? tak nampak pun.!

          0
          0
        • kucingemok says:

          kerajaan pun dah salahkan nasi lemak…sudah2 la tu nak melibatkan nasik lemak dlm mcm2 pekara… kui2

          jom kita beli nasi lemak warong kak limah, then potluck ramai dlm pub…yeahaaa

          0
          0
        • Amier says:

          Betul..betul tu….caya..caya .Makcik Yah buat nasi lemak bungkus hantar kat discotique tiap-tiap malam.Tauke disco tu makan komisyen 20 sen setiap bungkus nasi lemak.
          Tak buat perbandingan ke? Dalam banyak nasi lemak, yang mana punya lebih besar.

          0
          0
        • Tok Kadi says:

          semua kenyataan mrk ini klau diolah oleh peserta2 maharaja lawak, MUNGKIN boleh jadi juara..

          0
          0
        • Kurus says:

          memang maha raja lawak suka refer kt beautipul nara untuk cari input…

          paper pon sian nasi lemak… nasi tu..

          0
          0
        • peanut says:

          wah ‘mungkin’….tak sure agaknye pada hari itu mereka terlupa tolong pegangkan utk siapa?wallahhualam…

          0
          0
        • aku berkata says:

          Mungkin dia tengah mabok kot masa tu, tu pasai dia tak ingat.kahkahkah

          0
          0
        • comei says:

          wahh…statement paling bodoh yang pernah ku dengar.x pernah org bawak nasi lemak dalam pub.mengong.sah2 atas meja ada banyak gelas air setan.

          0
          0
        • apa2jer ler.... says:

          kate lpas kenduri, dlm kreta otw nak balik terus p party kwn tapi c linda tu tak kan ler kenduri pakai baju mcm tu…..pikir2 kan ler…..hohohoho….

          0
          0
        • ye ke linda?jeng jeng jeng

          0
          0
      • memang terbaik penipuan yang si laki bini ni buat. hebat dan terlampau hebat. orang gila yang dengar ni pon boleh tabik spring dekat mereka 2. syabar que, kerana anda memimpin isteri mendekatkan diri ke neraka, dan linda terus mengheret anda terjun ke dalam neraka itu. syabas dengan pengakuan menipu abad ini.

        0
        0
      • Sitty says:

        aku dah kata dulu – dorg bawak air mineral sendiri laa…hahaha. tolong la…sangat bodo jawapan mereka ini…mungkin?? mungkin jua terminum…terokok…terseksi..or segala mcm ter lagi…kemon la linda…que….haish

        0
        0
      • kabut says:

        Dah la mnom arak….menipu lagi….bertambah lah dosa ko….

        0
        0
        • dian says:

          Cantik tul ayat yg disusun rapi……malah ada ramai peminat yg tgk……mcm ler kt dalam tu tak der org lain

          0
          0
      • Pink says:

        siyes..statement artis ini adalah bodoh….

        0
        0
        • unknown species says:

          statement plg bangang abad 20-an ini oleh laki-bini.
          wakaka da mcm tahap IQ budak umo 2 tahun la cara korang mengkelentongkan citer…

          by the way, bear in mind that we’re malaysian ain’t stupid!!! we’re matured & intellectual person…

          0
          0
      • beranggapan baik je lah..ye kan je alasan tu..kalau dorang tipu o coverline..dorg yg dapat dosa menipu..gugugugu..

        0
        0
    • ainon says:

      mayb rokok tu que punye.sbb dlm pic tu que xde.linda tlg pegang tuk que mase dia tgah maik gmbr nih.pape pn,baju linda mmg x ptut.yg lg tak patut,what the hell korang ke cni.oo..hell.hahah

      0
      0
    • tolong pegang rokok says:

      1 gambar boleh membawa kepada seribuuuu erti..so berhati2 la nk bergambar pun..mcmmana…dimana…hermm kalo anda xmerokok tp ada pegang rokok lam gmbr, hermmm susah org nk percaya……….

      0
      0
    • alya says:

      statement kelakar..hahaa..ARTIS..perbodoh diri sendiri

      0
      0
    • jejai ker nie says:

      saya percaya statement anda. korang semua nie x baik syak wasangka tau ~~tangan di dada mata ke atas~~

      0
      0
    • kema says:

      pegang rokok orng lain…??? mcm tk logik giler….tolong pegang..??? kesian ..maybe onrg yg isap rokok tue tk de jari kot nak pegang…tkpelah dh bg stment mcm tue..terima je..tp rakyat mlysia nie de akal leh fikir mana betul atau salah….

      0
      0
      • ,,,,,,,,,, says:

        tu la aku pon bru tau yg ade jgk smoker2 ni mintak tlong org pgangkan rokok dia rupanya………..

        0
        0
      • queh says:

        apa lak x logic? tolong menolong kan amalan mulia? kah kah kah….

        0
        0
      • Noh says:

        ye la maklumlah kita ni tak ada spm .artis2 ni ada spm senang jer bagi ayat pandai tok bodohkan kite.hehehehehehe

        0
        0
    • titi... says:

      thu xpe…
      then yg pasal linda tu pakai bju seksi xhingat tu…
      xnk komen lak… awk tu kn suami dia… ish3…

      0
      0
    • Tabuan says:

      Tak sangka ya yg Linda & Que jadi BARUAH pegang rokok orang!
      BARUAH….???? oops!
      Kawan saya yg cakap, bukan saya..
      :::: Cover line ::::

      ;p

      0
      0
      • Tabuan says:

        Buat Que Haidar anak fleda yg culture shocked.. Cara pakaian bini mu tu mengundang musibah..
        Kalo lah dia kena rogol…
        Siaper yg harus di persalahkan?
        Kamu? Bini mu? Atau si perogol?
        Ni kawan saya tanya bukan saya. ;p

        ::::::::::::: COVER LINE :::::::::::::::::

        0
        0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        ape la kau ni tabuan !!! biar la laki bini ni nk pegang ape pn!!! minah jambu pn pernah pegang rokok jugak ! tapi bukan rokok orang lain tapi rokok minah jambu sendiri ok pe !!!!!!!!! rock beb jangan tk rockkkkkkkkkkk,,,,,rock steady yeahhhhhhhhhhhh

        0
        0
        • Tabuan says:

          @minah: apa?? Ko pegang rokok ko sendiri…????
          Fuuh!!! Minah….
          Mu lah pompuan yg jujur di alam maya ini…
          Nanti bila mu jadi artis..tgk mu jujur ke tak eh..
          Silap2 itu rokok.. Mu lak kata, itu computer mu yg punya, mu cuma “tolong” pegangkan… :D

          0
          0
        • minah jambu jambu 24jam mengadap computer says:

          ha,,,ha…ha….kelakar la kau ni tabuan ha…ha..ha……ketawa lagi ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

          0
          0
    • slumbercool says:

      hahah, makan nasi lemak kt disko. cm kelako je :)

      0
      0
    • Elle says:

      hmmmm……xkan laaa nk ckp yea sy minum arak…yea sy isap rokok.
      Adooiiiyaaaaiii……baik xyh komen drp komen merapu2.
      Bdk2 pn x percaya ini kan plak org tua.

      0
      0
    • UZH says:

      ERm…Cuba jeleskan tentang baju bare back tu

      0
      0
      • ryo2x0 says:

        saya terpakai baju tu sebenarnya..sampai sana diorang suruh tukar baju untuk sesuaikan dgn majlis sbb sblm tu saya pakai baju kurung pegi kenduri..

        amacam sesuai x?

        0
        0
    • budak blog says:

      alah kalau dah wat salah tu ngaku jew la….
      ni siap bagi ayat mungkin terpegang…eeeiiii sangat pelik disitu….xtau pulak orang suke pas2 rokok pada orang yang tak merokok…jadi kuli pegangkan rokok orang ker……orang melayu dah tak bodoh ok.

      0
      0
    • ad_pie says:

      ye la tu..pastu kantoi plak ngan gambar tgh hisap rokok,..”saya nak test jer camner rase menghisap rokok nie sebab sblm nie saya hanya memegangnya sahaja..”

      0
      0
  2. watever says:

    mungkin que punye?ummm papejelah

    0
    0
  3. Jarr says:

    ha’ah tolong pegang rokok orang.cool
    saya budak sekolah rendah dan saya naive.

    0
    0
  4. cikabombom says:

    hahah lakibini jadi kuli ke? sampai jd tukang pegang puntung rokok org? pergh ayat cover kauuuuu

    0
    0
  5. ck says:

    Hubby….i pgang rokok ni yer,,,,,ceh…kpala hotak kau!!!

    0
    0
  6. kaklang says:

    klakarrla..

    0
    0
  7. putrione says:

    ingat org yg tgok ni smuanya bodoh agaknya..statemnet nk cover artis mmg camtu laaa….. harkkk tuii…

    0
    0
  8. Rainbow says:

    Aah, baju Linda pun mesti sbnrnya teknik super impose! Dia pakai t shirt polo sbnrnya ke party tu. Tak baek tau korg burok sangka kat dorg!*_*

    0
    0
    • mrs says:

      bkn super impose..dia pakai inner warna sama ngn kulit…kompem itu jawapan dia…adeii artis2.. apo nk jd..xyah la nk jdkan meke berdua ni idola..sah2 ke lautt la jawabnyer

      0
      0
  9. mrs says:

    gila bodoh sehh..terang2 nmpak muke que merah..lepas tu si linda leh lak x mengaku..alang2 da jd artis…mengaku jer la cm kris dayanti tu.. amacam ade bran..masing2 nk menutup kesilapan yg terang2 da berlaku..betul2 akhir zaman..subhanallah..

    0
    0
    • benjamin says:

      ape ar mrs.. jgn compare ngn KD.. bukannye aq nk backup KD ke ape tp kalau ngaku salah, x ngaku pn salah.. sepatutnye, sama ade diorg salah ke x, should be x pyh kuar ape2 statement.. org malaysia ni, 2 3 ari je kecoh.. pastu senyap.. ni diorg yg carik pasal, so, they deserved for it..

      0
      0
      • mrs says:

        alang2 jd artis,ngaku jer la,org sekeliling xyah da nak komen mcm2..da terbukti..xyah nk wat andaian..dosa subahat..dosa ckp mcm2..kan da bertambah2 dosa namanye tuu…

        0
        0
    • sya says:

      kalau minum arak muka merah2 ke???

      0
      0
      • lisa says:

        yes..if minum arak mmg ur face would get red,,especially if ur fair lagi obvious..well not that i drink..but my chinese friends do and i asked them once when i realized their face turned red…it’s the heat/chemical in the alcohol yang buat ur blood flows to your face/head..ur face/cheeks would get red..just thought u wanted to know

        0
        0
  10. Epic Lea says:

    Allah Ya Rabbi,
    pada hambaMu yang belum Engkau datangkan hidayah kebenaran, datangkanlah kepada mereka sebelum tiba ajal mereka, sebelum kedengaran sangkakala, sebelum tiada lagi pintu taubat yang terbuka.

    Apa juga silap mereka, ambil iktibar dan doakan mereka pulang ke pangkal jalan adalah yang terpaling baik.

    Kerana kita juga belum tentu Syurga Nerakanya.

    0
    0
  11. student bandung says:

    biasalahh cover cmni…..Tuhan je la yg tahu….

    0
    0
  12. nikamirul says:

    jyeah! rokok orang lain punya tapi pegang buat apa

    0
    0
  13. Didi says:

    Dosa dah tambah tu,menipu orang ramai.

    0
    0
    • nobody says:

      alah diorg takot kena tangkap n kena denda la tu ngn jais ke ape cm sape tu kartika?? nnt jatuh la water face diorg n nama pn buruk xde org nk kasi job lg.cmne nk bayo gaji pekerja kn ke compny c linda tu dengo2 org kate bankrap hohoho
      ya Allah jauhkanlah kami dari api neraka dan azab mu, jauhkan kami dr tergoda dgn hasutan syaitan.amin ya rabbal alamin…

      0
      0
  14. Lovesucks says:

    Saya tak minum arak dan merokok langsung okek..saya cuma pegang..salah ke? Kadang2 saya gunakan rokok sebagai pencucuk sanggul saya. Kadang2 boleh digunakan sebagai penanda buku, pengorek hidung serta alat untuk menguji kehamilan.

    0
    0
  15. Jabun says:

    X kesah pon

    lau korang dua yg punye..thehehe

    >MUNGKIN<

    0
    0
  16. bakawali girls says:

    sampai bila ar artis malaysia yg konon2 islam jadi cam nie?si suami ingat lah dosa2 yang bakal kamu bawa nanti dgn keadaan isteri kamu mcm tu…kesian sungguh lah kamu nie…..ISLAM HANYA PADA NAMA SAHAJA…DAH KEMBALI KE ZAMAN JAHILIAH

    0
    0
  17. naz says:

    hmm..hope diaorg ni kembali ke jalan sebenar… jangan islam kat kad pengenalan je….sama2 doakan diaorg n yang lain-lain sekali ye…

    0
    0
  18. lond says:

    aku penah minum dgn diaorang…ya memang diaorang kaki minum….sekian terima kasih

    0
    0
  19. mia says:

    nampak benor nipunyer…….jgn caya,, artis kencing je taw! huh…..

    0
    0
    • BumbleBee says:

      sengal giler linda ni…ade ke perempuan yg mmg x hisap rokok langsung sanggup nk pegangkan sebatang rokok utk org lain…sedangkan kotak rokok pun dipandang semacam jer…

      p/s: artis skang ni ingat bg alasan sengal cmni nmpak cool ker?? makin berleluasa plak amalan memberi statement IQ -100 mcm nieh…

      0
      0
  20. khalis says:

    entah..cepat sangat percaya melulu.. diorang just ziarah tempat tue..diorang tak mau.. rokokpun diorang sanggup pegang sebab sayangkan member..tapi 1 je kena hati2.. makan nasi lemak.. kementerian kesihatan marah oo perkataan nie..sensitipp.. semua orang kena percaya sama artiss maaa

    0
    0
    • huh says:

      ko kata aper nih Lol

      0
      0
      • LuSelipar says:

        he very stoopid.
        we not stoopid so we dun have to layan.
        we do wan to read he blog.
        the end.

        0
        0
        • huh says:

          @ Lu selipar >itu yg aku maksud kn sggt TEPAT!

          saya tahu dgn isu semasa sekarang
          tpi komen dari en. khilas bukan seperti
          yg korang sangkakn..

          0
          0
    • entah apa-apa komen En Khalis ni. lari dari tajuk. menyampah baca entah apa isi kandungan yang cuba disampaikan. jika tak tahu cerita lebih baik jangan komen merepek.

      0
      0
      • benjamin says:

        encik khalis cube wat lawak la.. ape ar korg ni.. jage la sensitiviti die.. kang die sedih kang.. ahahahaha!!

        0
        0
        • BumbleBee says:

          ..kan nasik lemak tgh jadi isu hangat utk menu harian kantin skolah skang ni…budak2 x makan makanan berkhasiat biler kt skolah….. isk iskkk…sian dier korang x paham komen dier…

          0
          0
        • mai says:

          sy pun mcm faham x faham… nsi lemak ni psl kumpulan balas ker psl kantin sekolah nie. hahaha

          0
          0
        • nanaTheWitch says:

          sian la org yg xtahu isu nasi lemak skrg.. huhuuhu

          0
          0
      • kukukaukau says:

        ko ni..xtau pkmbangan lgsg..isu nasi lmak skang tgh hot..dia melawak ler..eh2 xde sense of humor lgsg kate org kg aku..hehe..

        0
        0
        • BumbleBee says:

          diorg baca BN jerlaa tuh..bergossip jer. berita tentang isu semasa dlm negara x amik port….iskkk

          0
          0
  21. fyqa says:

    cam tak munasabah. errrrr

    0
    0
  22. halim says:

    right. and DNA anwar kat bontot saiful is not anwar’s.. dia tolong letak je DNA kat bontot saiful.. cube tanye anwar.. nanti dia jawab “alah.. saya tolong letak je air mani kat bontot saiful.. mungkin itu orang lain punye kot”

    aku nak tengok korang percaye ke tak kalau anwar buat statement cenggitu..

    0
    0
    • lysa says:

      ni apehal plak air mani air mani ni. boleh x jgn masuk soal politik kat blog ‘berilmiah’ ni!

      kalau aku amik exam, actually result aku fail, tapi since cikgu marking paper tu aku dh rasuah 85ratusjuta, bila2 je die bleh jadikan paper aku tu A++. paham kawan2…

      0
      0
      • Zarina says:

        have you ever worked in molecular biology field? if you don’t know about it, don’t talk too much.

        0
        0
        • lysa says:

          Yah i dont, and i dont even know what biology means. but i know money can buy anything including ppl’s pride and dignity. pls open ur eyes.

          I am not with any sides, both sides are equally the same. Both side has their own mission. Ppl can think, so dont bluff too much.

          0
          0
        • ,,,,,,,,,, says:

          aku rasa halim tu perli dgn relate kan kes anwar dgn kes ni..yg korang dua org ni nape..

          0
          0
        • mai says:

          betul3… die nak merelatekan je…. kalau statement anwar kite x percaya. mcm tu jgk la kite x prcaya statement laki bini nie…

          0
          0
  23. tak bleh blah punyer stement.. kah kah kah…pegang rokok orang punyer. eh! …. hahahahahaha….layak masuk raja lawak ni. kah kah kah…

    0
    0
  24. kaurase? says:

    ke orang ramai nak dgr statement “hidup kitorang sukati kitorang lah”?
    anyway, aku memang suka baca statement bodoh.

    0
    0
  25. Linda Jasmine mmg heavy smoker says:

    Sudahlah Linda…last few years ko pernah datang Astro Awani, aku pernah nampak ko hisap rokok banyak kali kat cafe…..sudahlah jgn nak menipu….

    0
    0
  26. aspire5580 says:

    Saya tak minum arak dan merokok langsung. Rokok itu orang lain punya, mungkin Que dan saya hanya memegangnya

    knp ada perkataan mungkin? seolah-olah mcm x pasti atau x sedar dia pegang rokok itu ke tidak…kan amatlah senang kalau dia kata saya dan que pegang rokok tu..abes ceriterrr…

    0
    0
  27. queen says:

    hahahaha…
    kami x bodoh

    0
    0
  28. Azrul Hisham says:

    alasan yang orang bodoh je percaya…

    alahai artis Malaysia..

    0
    0
  29. pemerhati artis says:

    rasenyer rokok linda pegang tuh que haidar pny…die tlg pegangkan ms que nk amikkn gmbr..sbb ms que pegang rokok tuh pnjg lagi..xmustahil que pny linda tlg pegangkan

    0
    0
    • nobody says:

      tp linda jugak kate bukan que yg pnya itu rokok so means? linda kate mgkn saya & que tolong pegangkn org pnya itu rokok :P hohoho

      0
      0
  30. ALAHAI says:

    i mmg ske tlg pgg barang2 org laen..hatta ganja sekalipun i tlg simpankan je..i innocent..tax tau pe2..BLAH LA WOI

    0
    0
  31. fadli says:

    klu nk bg alasan bior la yg real sket..takat mcm tu bdk sekolah rendah pon ssh nk terima

    0
    0
  32. kudabelang says:

    statement hanjinggg..kalau minum merokok tu ..kalau xnak ngaku..xpyh wat penjelasan laaaaaa…badigol

    0
    0
  33. moumo says:

    come on lalinda,
    ko ne mat saleh celop tp alih2 ckp cm india celop..wtpish tol laa…

    mane air mineral yg ko ckp tu?
    mne nasi lemak tu?tade pn?
    n one more thing kalo xready 4 the event how come pkai mmg gaya ala nak g event dh..?????

    xisap rokok?MUNGKIN tlg pggkn utk mmbe?org gile pn gelak kot bce alsan ko bg ne..adoyaiiiii

    0
    0
  34. detektif conan says:

    nampak sngt tipu!mungkin que atau member pny rokok??means dia pun tak sedar dia pgg rkok sape???hah???tak sedar sbb dh mabuk ke???opss!!!!then baju tu pun ‘ter’pakai gak ek?

    0
    0
  35. baby102 says:

    kalau ngaku merokok pun apa la salahnya. mmmm. dah terang2 pegang.

    0
    0
  36. mizz puntianak says:

    mizz ponti :abis tue kalo terseksi tu nape???? Linda:baju linda terkoyak semasa menari lalu meminjam baju kawan.. dah baju dia itu yg ado..linda pon tangkap buatlah (mungkin ini jawapan linda kalo tnyer pasal baju dia pulak) itulah sbb terpakai seksi thap gaban..nk tipu agak2 lah….x class langsung!!!!!!

    0
    0
  37. Cun says:

    Ape ke bangang punye penjelasan, btw aku dah agak statement BODOH cam ni Akan kuar dr mulut dorang sbb nak cover line…. Mcm biase ye you alllz semua…. Bace boleh, percaya? Jangan!

    0
    0
  38. khalifah says:

    artis menipu. membongak lebih. aku tak percaya 800 peratus statement dorg ni. membongakkkkkkkk.

    0
    0
  39. chikboom.. says:

    botuh la.. menipu je…

    0
    0
  40. kun..kun..tilanak says:

    agak2 la statement yg korg(Que n Linda) bg tu…mana ada org nk pegang putung rokok tue klu x hisap….xpi ape2 pon Allah tahu ape yg korg wat k…Allah maha mengetahui …benar atau tidak….s

    0
    0
  41. lalala says:

    Motip pegangkan rokok Que Haidar tu? Kalau ‘rokok’ Que yg lain tu dia tolong pegangkan aku caye gak..

    0
    0
  42. NIC says:

    ****Saya tak minum arak dan merokok langsung. Rokok itu orang lain punya, mungkin Que dan saya hanya memegangnya

    dorang mabuk kot sampai time tu sampai buat ayat MUNGKIN que dan saya hanya MEMEGANGNYA,,, ### boleh tak ingat sapa yang bagi dia pegang ROKOK tu….

    manusia2….

    0
    0
    • taksikarokok says:

      eh…?ko kenal lak si que ngn linda nih…?aku ingat sume artis ko x kenal…???owh yer..aku lupa lak..ko peminat setia que ngn linda kan nic???

      0
      0
      • NIC says:

        ***taksikarokok

        aku ada sebut nama ko ke dalam ayat aku,,, rasa tak da,,, jadi xnak le komen pasal ko….

        0
        0
        • bodohtaksikarokok says:

          pelik dengan dia ni>> macam booooooooooo ja

          0
          0
        • NIC says:

          biar jelah dia ni…
          dia suka nak ckap mcm tu bagi le peluang kat dia….
          sal dia bahagia

          0
          0
        • AnneDeSilva says:

          apesal la masalah mat taksikrokok tu??
          ntah2 dia kot que..hahahhahah

          0
          0
        • NIC says:

          huhuhu

          anti gan aku kot dia ni,,,

          0
          0
        • taksukarokok says:

          ***bodohtaksikarokok

          apehal ngan ko nih???saper lak yg boooooo….skunk nih…????!!!!kurang ajar seh…pakkal jer ko letak nickname…klau bran letak gbr ar kepocih!!! [email protected]#^&*K

          ***NIC

          ko kan sebok x kenal artis nih lah..artis tuh ar…tapi xper…klau ko marah tuh maknanya betul ar apa yg aku tulis tuh…wuahhahahah…(kan dh kene sebijik!!!)

          0
          0
  43. no komen says:

    ya allah…ko buka kan la pintu hati laki bini ni…spye kmbali kjln yg bnr….smgge mreka dapat hidayah dan petunjuk dari Allah…amin.

    0
    0
  44. Shinta says:

    Nasik lemak makan kat club??nape tak bawak durian sekali,,halalan toyyiban

    0
    0
    • Shinta says:

      Langkah kaki masuk club pun dah jerumus dlm maksiat,,nak cover psl arak logik lagi,,alasn pegang rokok plg lawak,,,
      Nauzubillahh,,harap kita takkan jadi macam diorang ni,,amin

      0
      0
  45. landax says:

    ayat plastik! aku susah gile nak percaya! bertaubat je laa =)

    0
    0
  46. aw..aw.. says:

    b,i pegang rokok u ye…u amek pic i…sekian…

    0
    0
  47. bungakejora :) says:

    apa2 pun biasa la …tu artis @ bkn artis sama jer aku tgk zaman skrg nie…yg pasti dorg tau apa yg diorang buat …btul atau tak..tak kesah la…lagipun diorang nie dah dewasa ,dah jadi mak bapak bdk pun…pandai2 la

    0
    0
  48. siakap mari says:

    mmg tu rokok org lain punyer taw..i tak sure samaada i atau que yg pegang..i confius laa..tgn sape yg sbnrnya pegang rokok tue..peningla bau asap rokok..hahaha

    0
    0
  49. NIC says:

    kalo aku pasal rokok tu xkesah le nak isap ke tak….
    tapi Arak tu xyah le minum n satu lagu, tuk yang Islam tak elok masuk tempat mcm tu n dah tua2 n laki bini masuk tempat mcm tu,,,, arap anak dia esok jangan le jadi mcm ni,,,

    Bapa borek anak rintik
    Ke mana tumpah kuah, kalau tidak ke nasi
    Guru kencing berdiri, murid kencing berlari

    pepatah melayu yang cakap,,, kalo sapa yang terasa maaf ye

    0
    0
  50. bebek says:

    minum je takpe… jangan saje membunuh orang, umpat sana umpat sini, sama juga berat kesalahannya

    0
    0
    • Shinta says:

      Minum takpe????????????????????ko ni ckp pasal minum air oren ke?????

      0
      0
      • NIC says:

        ***(bebek) kalo penah dengar pasal ni, mungkin xkan keluar kan komen mcm kat atas tu,,,, tapi kalo ikut cakap Shinta minun air oren xkan jadi le mcm ni citer kat bawah ni,,,,,,

        Pernah baca citer ni satu ketika dulu. Seorg lelaki di dalam sebuah bilik ngan pompuan. Pompuan tu suruh dia pilih 1 antara minum arak, berzina dgn dia atau bunuh .

        Lelaki ni pilih minum arak sbb dia ingat dosa minum arak ni agak ringan banding dengan dosa membunuh, berzina. Malangnya lepas dia minum tu.. dia mabuk dan terus ketiga2 tu berlaku.. mabuk, berzina dan membunuh.

        Kesimpulannya.. minum arak tu nampak x de masalah pada sesetengah org tapi kesan buruk yg berlaku akibat minum arak tersebut.. hmmm besar sekali.

        dari dosa minum lagi banyak dosa akan berlaku

        0
        0
    • pizza says:

      minum je takpe? bebek…. 4 kali kene tangkap minum arak, Nabi perintahkan hukum bunuh, ok?

      Bole?

      0
      0
  51. jar says:

    kan aku dah cakap mana ada artis nak mengaku bila buat benda@ mcm nih semua..sama ler ngan kes anding n amran tu..semua x akan mengaku nya..yang berani mengaku hanya kerisdiyanti jer…

    0
    0
  52. chanduri says:

    boleh caya ke?

    0
    0
  53. stupig utk korg says:

    hape ke bengong mreka ini. dh wat tu ngaku jela. tayah nk kaver bgai. ni x bg alasan ‘mungkin’ konon. cehh. poodahh. ehh, nsik lemak bley mkn dlm club ke hah? aq xtaw nii. hoho

    0
    0
  54. NIC says:

    AYAT ABG NARA ****Abang Nara percaya 100% mereka berdua berkata benar. Sekian terima kasih.
    ayat perli ni,,,xfaham xtau le

    0
    0
  55. chantek says:

    korg semua ni caring sgt lah.. terlebih emosional lah pulak.. klu ye pn statement ni bodoh pnya jgnlah emo lebih2 lak.. hehhehehe dtg bulan apa.. rileks jek sudahlah… klu korg ni jd jiran rumah aku, msti aku dh cop ‘penyibok sedunia’.. hehehhe e

    0
    0
    • Zarina says:

      oh, kalo gitu apa2 jadi kat ko, jiran sumer buat bangang je. kena rompak ke, rogol ke, jiran sumer buat bangang je. kan best camtu kan?

      0
      0
      • Chantek says:

        haloo cik zarina.. u faham tak maksud statetment i kt atas.. i berfokus dgn ceria que n linda ok.. logiklah beb, klu kes2 yg ko ckp tu mmg haruslah org sebelah2 tolong, ni kes cmni nmpk sgt sibuk tepikain org lain… haloo sekolah apa !

        0
        0
  56. shazaqil says:

    aku x pecaya lgsung!abes bj yg ko pkai tu linda sah2 utk pegi tpt2 cmtu.we are not stupid!!!pls stop bg statment yg membodohkan diri anda

    0
    0
  57. bagong wimpo says:

    gile la….makan nasi lemak n minum air kosong kat situ hehehehe……apa tak cakap dh suruh DJ pasang nasyid….or berzanji…baru sejukkkkkkkkkperut mak mengandung hahahahahaha

    0
    0
  58. xie says:

    tak perlulah nak komen apa-apa kerana ALLAH maha mengetahui akan hakikat sebenarnya..

    0
    0
  59. puteri qistina says:

    dah buat nak cover pulak mengaku ajer la abis citer org pun tak bising2 hina ko org laki bini……dah sah2 pun korang buat keje tu apa la nak d sorok2kan lagi

    0
    0
  60. Dieza says:

    Wah!! ‘Logik’ nye alasan.. Jawapan Standard.. Boriiiiinnggg….

    0
    0
  61. ckin , says:

    Nasi lemak ke , bukan ke , tetap haram . Pakai macam tu pulak , nauzubillah !

    0
    0
  62. Whadda F? says:

    Kalau pasal arak tu mungkin bole pecaye laa…tapi pasal rokok tu…buatpe laa org yg tak merokok nak pegang rokok kawan dia? Tak logik sungguh la Linda Jasmine oooiiiii~

    0
    0
  63. selenge says:

    NAMPOK BENO MENIPUNYEEE…AWAT ADA PERKATAAN MUNGKIN TU?NGEK!

    0
    0
  64. ris says:

    saya pon pcaya gak…pasal my hubby pon merokok gak…biasa la 2-3 kali kena pegang sebab dia nak ambik sesuatu….

    0
    0
  65. aku lahir bulan 12 says:

    aku ni mmg x penah jejak langsung pub @ club. tapi dlm club ada nasik lemak ke? mana yg kaki clubbing tolong sahkan kenyataan si dungu que haidar & bininya si linda ni.

    0
    0
  66. alya says:

    hai cayalah que cam miera liyana gak saya hanya memakai sahaja..bagi que haidar dah2 la 2 tegurlah isteri anda berpakaian itu nama saja orang islam sepatutnya Que sebagai suami kena pandai mendidik isteri anda…

    0
    0
  67. lol says:

    testing

    0
    0
  68. LoLyat says:

    jasmine n que nk cover line
    tp x cemerlang
    dedua bongok

    0
    0
  69. x pnah tolong pegang rokok org says:

    nasik lemak??? air mineral??? mungkin tolong pegang rokok orang??? awwwwwww….tolongla la bagi penipuan yg munasabah sikittt…adoiiiiiiiiii

    0
    0
  70. benci hipokrit says:

    ntah la.. kalo ko hisap rokok tu, apa yg susah sgt ko nak ngaku????? HIPOKRIT la korang ni!laki bini si nama jerk 2×5 dua2 bodo! si laki tu plak nama je suami tp x reti nak bimbing bini yg dh mcm org barat tuh!
    ngaku2 je linda…org tgk ko bpakaian n cara ko pun da taw la.. xyah nak pbodohkan org la.. ngaku je salah… x lepas gak tuhan ttp nmpak apa ko buat!

    0
    0
  71. fafa says:

    HAHAHAHA. lahabau nye jawapan. cam nak gtahu budak2. budak2 pn taw nipu ke idok. kite bako je!!

    0
    0
  72. zzzzzzzzz says:

    nasib baik dorg x tolong basuh taik mmbr dorg berak..bgus punyer member la dorg ni..

    0
    0
  73. sikin says:

    kami pegangkan?klakarnye ayat die..hurmmm layannnnnnnnnn

    0
    0
  74. babe says:

    tak nampak air mineral ponggg

    0
    0
  75. benci hipokrit says:

    air mineral n nasi lemak mitak g tmpat cm tuh???? adoiii statement ko mmg x bley blahhh!!! hahahaha tipu budak 2 thn bole r beb…

    1
    0
  76. armani says:

    ntahnye..statemnt mcm kita nih bodoh mcm dia agknye…bodoh..owh..time ko dorang merokok..anak dia pulak TOLONG PEGANGKAN..yeahhh

    0
    0
  77. amar2118 says:

    mungkin tolong pegang rokok que yerrr

    prrrffftttttttttttttt……………………………

    0
    0
  78. sandra says:

    x yahlah nak perjelaskan kalau jawapannya menyebabkan org len mengatakan anda bodoh…apadaa…mengaku jelah….korang pun x takutkan ALLAH…watpe ko nak takutkan manusia yg x punya kuasa utk memberikan ko nafas nie…ish ish ish …kesiannye kat korang nie….mudahan kita semua djauhkan dari sikap dan sifat begini amin….

    0
    0
  79. Mummy says:

    Weh,diorg dr msjd tu.x nmpak ke linda pkai jubah..amende la korg ni.bsangke baik la sme..nsi lemak kan mmg ade jual dlm club utk org2 yg nk bsahur.hahaha..

    Think +ve.

    0
    0
  80. msmifa says:

    statement bodOh laki bini dah terang2 masuk tmpt yg ada arak pun haram tue pun p lagi ka suma keterangan bodOh tolOng simpan dalam pOket LOL! manusia yg tgok bukan budak umO 7 tahun..gila mangkaQ laki bini nie nyampah sial!

    0
    0
  81. masya says:

    ayat org bodo je tuhhhh

    0
    0
  82. damia says:

    pasangan paling bongok dimenagi oleh……………..QUE HAIDAR & LINDA JASMINE…….ade ke leh pegangkan org laen nye rokok……nk tipu pon agak2 la….

    tngok baju linda pon kite dh tau dorg mmg niat nk g sane….singgah kunun….

    dlm paper kate dorg dari umah family linda…x munasabah g umah family pakai baju cm nk bogel tuh……nmpak no menipunye….

    0
    0
  83. kaza says:

    tipu je la selagi mampu.pndai wat pndai tnggung.pdulik ap artis isap rokok ke,minum arak ke.da mmg trend diorg.sape yg duk puja artis pon 2×5

    0
    0
  84. hahaha…agak2 r kwn dia bawa nasi lemak plak..adeh..ni yg kat dalam club ada mapley rupanya ni..ke wat open house makan nasi lemak sambal sotong dalam tu?…mana botol air mineral ko? botol coke pon aku x nmpk.. nampak benor menipunya..haih3.. rajin tol ko pegangkn rokok org ye linda.. laki ko pon pegangkan rokok org skali ke?tahniah.. maybe kwn ko g berak kot mse tu..tu yg kena pegangkan

    0
    0
  85. Merpati Putih says:

    mungkin??????????????????????????????ayt x leh blah

    0
    0
  86. anon mak enon says:

    deme nih baik2 larr, sampai rokok kawan pun tolong pegangkan…
    ‘lepas u hembus tu rokok tu, u bagi balik kat i ye, i tolong pegangkan, kalau kalau u nak hembus, u mintak, i bagik balik kat u…’

    kih..kih..kih…

    0
    0
    • Merpati Putih says:

      anon..style pgang rokok pn dh thu dia mmg mrokok..hihih
      kang mrh lak pmnt que ngan bini dia

      0
      0
  87. meon says:

    err..pompuan sblh linda tu bkn farina af ke?
    ape2 pon msuk kat tmpt mcm tu mmg da kira dosa la weyh…
    cara cakap mcm xde dosa je msuk kat tmpt jahanam tu..

    0
    0
  88. Dieza says:

    Lantak korang la nk bwat apa pon.. tp tolong la jgn bg alasan ntah pape cam ni.. ingat kitorang2 ni bodo????

    0
    0
  89. what the? says:

    kebodohan yang melampau!

    0
    0
  90. jull says:

    budak2 bole la kamurang tipu….

    0
    0
  91. mimi3 says:

    biasela xnak ngaku, tu jela jwpn standard…lantak korangla nk watpe pun laki bini oi…korang yg bdosa

    0
    0
  92. Zarina says:

    once dah masuk dalam tempat2 maksiat mcm tu, dengan baju begitu, we already know who they are. oh, don’t judge a book by its cover? pepatah ni takleh pakai utk manusia begini. kalo hati dia baik, sudah tentu dia takkan jejak kaki kat situ, takkan pakai seksi, takkan dedah aurat, kerana hati yang baik adalah hati yang takutkan Allah.

    kalo dia boleh lawan hukum Allah begini, baikkah hatinya? nauzubillah…seolah2 mereka ini memandang enteng kepada hukum Allah.

    0
    0
  93. ayer mata says:

    benci aku sek2 taik ni… kencing org je pandai! waklu

    0
    0
  94. hanipelangi says:

    orang yg forward pic nie pown, ko bagus sangat ker?? mana ko dapat pic ni kalo ko xpg sana?? kalo pown owg len forward kat ko, owg tu plak nk buruk2 kan owg lain, die pown pg.. ha, mcm tu la seterusnya,,,ape kes?? nk buruk2 kn owg, pk la…

    0
    0
    • anda cuba nak tegak kan benang nya basah ke? ini bukan kes siapa nak aib kan siapa, tapi hanyalah untuk kita berfikir apa yang mereka lakukan itu adalah betul atau salah. jangan pandang ringan sesuatu perkara itu jika melibatkan saudara sesama islam kita.

      0
      0
      • jamban says:

        NI LG SORG OTAK BODO..BEKAP MENDER YG SALAH!!

        0
        0
        • siapa yang bodoh? siapa yang back up perkara yang salah? cuba kau bgtau di mana salahnya bila pengirim bagi gambar2 ini semua? adakah dengan niat untuk memalukan que dan linda? sedangkan mereka pun tak tahu malu pada allah apatah lagi pada manusia yang lain. gambarini disiarkan supaya kita dapat berfikir yang mana salah dan betul, bukan nak back up sesiapa. jika kau rasa perkara yang terang-terangan itu salah dan patut di lindungi, memang kau bersubahat dan mengalakkan lah apa yang mereka buat.

          0
          0
        • jamban bodoh says:

          ape ke hel si jamban tu? bongoks nk mampos lah komen si jamban ni heii..betul dan jelaslah ape yg si wartawan bebas tu kata heii..tak pahem aku la heii..

          0
          0
  95. buyong says:

    menipu jek..aku penah tgk que ni smoking masa kat hotel..function KPWPKM

    0
    0
  96. hani says:

    ermm kalu betul mereka buat,biarlah….tu hak mereka…itu kerja tuhan uruskan,kite yg memaki hamun n pertikaikn bende ni bukn dpt apa pon….just dpt DOSA…

    0
    0
    • Zarina says:

      biarkan sedangkan kita tahu perkara itu? BIARKAN? seolah2 kita redha dgn dosa yg kita dapat sbb tak tegur diorg. tak dpt tegur depan2, tegur di sini saja. kita pertikaikan and kita dapat dosa? kalau biarkan, kita tak berdosakah? hadis mana yang kata kita kena biarkan maksiat dan kemungkaran terjadi?

      0
      0
      • jamban says:

        DIE CKP BIAR SBB PRANGAI DIE SAME MCM TU KOT..BESE MCM TU LA SAPE YG GLE BEKAP MENDER YG TERANG2 SALAH..HAHAHA..BUDUS!!

        0
        0
      • fir says:

        sebelum kite tegur..org lain dah tegurkan..itu pon dah smpai kt mereka..abag nara post bende ni pon dah wakilkn umat manusia…korang tgk la ayat2 korang??Nasihat Sgt ke?memaki hamun ada la…beratus2 komen kat atas tu dah ckup utk tegur mereka..
        kalau mereka xmengaku biarlah,at least dah ramai yg tegur..
        tak fikir ke hidup kita ni ada hukum karma…mn tau org terdekat kiter sendri yg buat cm mereka..jgn terlalu obses nk tgk slah org…
        lagipon mereka punya cara hidup mcm tu….ramai lg kt luar sana cm ni..
        klu ada hidayah mereka dapt…insaflah mereka nnt…

        0
        0
        • insan biasa says:

          nak menipu tu agak2 la…. n korang yg sokong tu pun agak2 la jugak….. da die melakukan kemungkaran…. kite tego la die…. da org kasi nasihat lembut tak lut gak… jgn kate tu urusan masing2 ye… tuhan nak turunkan bala nnti bukan kat diorang je…kat semua org sekitar gak…. kalo nak suh urusan sendri2 nnti kalo meninggal kapan tu sendri la gak.. jgn suruh org idup ni yg tolong sbb yg idup ni kan ade urusan sendri gak kan.. pikir2 la

          0
          0
  97. kel karina says:

    kalau orang tak merokok, sentuh pun dia tak nak tau,,,ni leh pegangkan,,,hmmm pandai la korang,,tp ingat kita ni agama ISLAM,,,,jgn sampai nikmat kita ditarik dalam sekelip mata,,sebab nila setitik balasannya pada semua,,

    0
    0
  98. NSI says:

    ape kejadahnye nk pegang rokok org lain?? agak2 la klu nk menipu..bdk2 leh la klu ko nk tipu der…

    0
    0
  99. Chybee says:

    lawaklak baca bile kate pegang rokok org lain. cam xlogik pon ade. takkan la nak pegang rokok org lain kot :D

    0
    0
  100. kogoro says:

    rokok itu orang lain punya.MUNGKIN saya dan que memegangnya….. sila perhatikan perkataan MUNGKIN tersebut..^_^

    0
    0
  101. sakura says:

    susah nk caye! dlm metro dorg ckp dorg br lps dinner kt umah mentua! ade logik x pegi dinner umah mentua pki baju dedah blkg cmtu? maybe mentua open minded kot!

    0
    0
  102. kak limah says:

    kak limah percaya kat diaorg ni..diaorang LANGSUNG X SENTUH ARAK, rokok pun diaorang cuma tolong pegangkan je sbb kwn yg merokok tu g buang air jap…lg 1 mana diaorang ada g disko… pas tu linda pun pakai jubah..mana ada dedah2 ni… ish….. mmmm diaorg mana ada kuar mlm2…diaorag selalu berjemaah.. mmmmm mmg kak limah caya kau q.. klu kak limah jumpa kau.. kak limah gigit perut kau..pastu badan linda tu kak limah toreh dgn kaca.. gantung si linda tu..letakkan lipan bara kat tetek dia….

    0
    0
  103. aku says:

    err..nk tnye..dlm tmpt2 yg mcm tu..ade jual nasik lemak ek?? hehehe..aku tnye..sbb aku x tau.. =p

    0
    0
    • asumi says:

      secara logiklah kan….wlpn xpnh jejak club..
      tp pk lah mn ade naci lemak kat night club tu…
      npk sgt dh dua org nie gabra cemas sbb kluar pic mcm tu…ape lg jd pembohong besarlah dua org nie

      0
      0
  104. farizan ejan says:

    Alasan bodoh dan memalukan

    0
    0
  105. poyos says:

    setiap pekara ade hikmah.. Mungkin selepas pekara ini terjadi mereka akan berubah.. Dgn gambar begitu, dgn hentaman korang lagi.. Jika masih sama.. Allah masih sayang pada mereka..

    0
    0
  106. dun says:

    aku pecaya…aku pecaya…aku pecaya…(TDDMKA)

    0
    0
  107. hehe says:

    nma pn pelakon..pndai2 la dia berlakon..kekeke.. tgk cawan kt ats meja tu byk bai..mst r tuk ko gn bini ko tu.. wak lu!! lu nk kencing kaki kencing..

    0
    0
  108. Mummy says:

    Yelah,kalo dh p umh mtua pkai bju dedah blakang,p jupe kwn2 mst la bleh dedah dpn blakng.hehe.die pegangkn pntung rokok kwn die,kwn die pegangkan pting die….
    Oopss..tlebey suda.

    0
    0
  109. jane says:

    dalam suratkabar…que kate baru balik makan malam ngan mak mentua…pastu on the way balik member asik call berkali2 suruh dtg parti tu…..so dia org pon singgah la… tapi takkan la gi makan malam ngan mak…linda pakai baju..”dress to kill…” artis2 ni kan dia org takleh kena kantoi…kantoi je…habis semua statement bodoh keluar…. namakan satu artis yg bila kena kantoi dpt bagi jawapan yg boleh di terima akal….none…

    0
    0
  110. alifbatrisya says:

    MUNGKIN….hahhaha sengal…mengaku n mintak maaf jer kan senang…xper la hanya ALLAH SWT saja yg tau segala gala nya….:-)peace…

    0
    0
  111. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    mungkin memang betol linda n Q cuma pegang je tapi diaorang tk minom minoman tu mungkin jugak…….minah jambu pn pernah pegang botol arak untok pozing je bukan ape2 ponnnnnnnn …….jangan marah haaaaaaaa

    0
    0
  112. pen merah says:

    BODOH PUNYA WORANGLA NI…OTAK LETAK KAT KEPALA LUTUT…LAKI BINI SAMA JER..BODOH..BANGANG…!!CEPAT2LA TAUBAT!..

    0
    0
  113. ,,,,,,,,,, says:

    aku tak penah masuk club..tp ari ni bru aku tau g club bole bwak nasi lemak rupenye….err..skrin besar nk tgok bola ade gak ke kt club tu…..

    0
    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      minah jambu suka gi club karaoke…sebab minah jambu suka melalak2 kt karaoke he he he minah jambu nk betol kn suara minah jambu ni biar suara tu boleh pekek macm ziana zain……..”ini lah cinta yg di akhir garisannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn” amacam ok !!!!!!!!!!

      0
      0
  114. sweetdees says:

    no comment je sudahlah.
    takyah bagi statement memakan diri

    0
    0
  115. nona manis says:

    teman tak kisah depa nak minum ke..nak merokok ke..nak terdedah ke…pokok pangkalnya…namanya artis mesti datang dalam satu package selain perkara2 yg teman sebut tadi…termasuklah berpura-pura dan kuat penipu..tak dak ni tak lulus jadi artis ooo

    0
    0
  116. pipvz devil says:

    wakahkahkah..btul2 wt lawak antrabngse ar downg ni..jap2 bg aku gelak smbey guling2 dr ldng sawit ke ldng getah..ps2 ke ldng koko..aku cube utk pcye..200% downg ckp bnar..bleh pcya ke?blehhh..blehhh blah..ko duduk diam2 udah..xyah wt statmnt..

    0
    0
  117. Siti says:

    wawawa p club mkn ns lomak tu… sodap…hakhakhak

    0
    0
  118. kukukaukau says:

    alasan mcm bangang je…

    1st, nk pegi mkn mlm rmh mntua que yakni mak si linda..(mkn mlm rmh mak je tp kemain lg si linda ni pkai baju)
    2nd, btmbah x logiknya apsal xbwa ank2 skali klau pg mkn mlm je, sbb que bgtau dlm pjalanan blk rmh mmber si linda ni call srh jgk pergi & dorang xnk hampakan hati kwn linda nih trus je pegi club
    3rd, lgsung xmrokok apatah lg mnm arak..tp cara pgang rokok mcm xpert je..
    4th, ada nasi lemak ke dlm club..huhuhu..xtau,ni br tau mklumlah org kg..

    0
    0
    • jane says:

      hehehe….baru balik makan ngan mentua pastu cari nasi lemak le plak….

      0
      0
      • BumbleBee says:

        mak mertua masak x sedap(x pun linda yg masak sbb dier dh siap2 pakai ‘apron’ tuh)… :P

        p/s: menu makanan kt club Que & Linda:-
        sabtu-nasik lemak
        ahad- nasik dagang
        isnin- nasik beriani
        selasa- nasik berlauk
        rabu- nasik kerabu
        khamis- nasik goreng
        jumaat- nasik tomato

        0
        0
  119. SkypeLine says:

    Bullshit ” MUNGKIN” ~

    0
    0
  120. Ustaz Love says:

    Salam..

    Sbb tu kita tak boleh terus menghukum berdasarkan gambar.. Susah nak minta maaf balik nanti ;)

    0
    0
  121. ntahapaapantah says:

    sebuah citer dongeng yang paling dahsyat pernah aku dgr..

    0
    0
  122. kepochi says:

    come on la….dtg xminum?…pegang rokok xsmoking?…budak2 bole la tipu

    0
    0
  123. man says:

    budus sungguh penjelasan… nagaku je la… ape ade hal…..

    0
    0
  124. no need says:

    haha, buhsan asyik komen pasal linda n que ja, aku curious bapak sapa laa yg pakai kemeja hitam tu?? malu jaa anak2 dia

    0
    0
  125. ntah says:

    statement org bodo utk org bodo je percaye,,,keep up a good work both of u,,,,

    0
    0
  126. jamban says:

    ARTIS XDE MARUAH MCM NI LAA..DH PKAI SEKSI GLER..X MINUM ARAK? BODOH PNYE JWPN!! DH MMG KO TU SOSIAL..!! G BLAH!! ARTIS MESIA SUME HANCUR!!

    0
    0
  127. tak boleh blah says:

    emmm…takder alasan lagi ‘pandai’ ke….tak sangka IQ mereka sebegituh rendah….

    owhhh…luper…sbb tuh laa diorang hanya layak jadik artis dgn IQ sebegitu rupe…emm,janitor pon lagi pandai witha veryyy good common sense…

    what a very superrr dummbbb reasoning…gaya idup mcm mat salleh tapi IQ rendah giler okayy…

    dunia akan berakhiran dgn maksiat berleluasa….

    0
    0
  128. dee says:

    nama pun pelakon……….pandai la susun ayat!!!

    0
    0
  129. laut says:

    tolong pegang ke? tp stail u pegang x mcm org sdg TOLONG pegang…..pandaila u pegang..ada stail mcm perokok tegar….

    0
    0
  130. tak boleh blah says:

    dee : masalahnyer alasan bodoh giler okay…tak pandai pon…

    owhhh….dah namanyer artis mestila bodoh..kalo pandai tak jadi artis…
    anyway…bkn pasal arak or merokok isu nyer…masuk CLUB pon dah HARAM okayyyyyyyy…………
    bersubahat dgn maksiat pon kire dosa okayyyy
    ….as simple as that….tak yah belajo tinggi2 pon dah tau….

    so take note…btul kata wardina…artis tak leh jadi idola walaupon berimej baik kononnya…walaupon kebaikkan …sbb jadi artis mana pernah baik sbb bergelumang dosa jek..haihhhhh…….

    0
    0
  131. meluat ngn artis says:

    org b*d*h je yg pcaye ckp dorg.trbaik pnye alasan..grrr!!

    0
    0
  132. Myra Dolce says:

    statement nasik lemak tu aku xpenah tepikir pon si Que ni nak bagi…huhu….
    tp asal ek otak die leh berfikir luar kotak fikiran aku..perghhhh

    0
    0
  133. miszLyssa says:

    oooooooooooooo…..cm2 ropenyeeeeee….
    nasik lmak yeeeee…..
    tlg pgang okok yeee…..
    xminom arak yeeeee…….

    aku cye dowww….tgn d dada mate ke ats

    0
    0
  134. tXo(the X one) says:

    jom rmi2 kwan2 join party saya…mcm2 ada…
    sape yg xnak laloq, nasi lemak ngan teh o dsediakan…jgn risau…
    wakakaka..

    p/s:mcm wat parti kt kantin skolah lak..sabooo jelahh

    0
    0
  135. ieda says:

    artis sume sama…
    hanya segelintir je yang berbeza.
    pabila wardina menegaskan artis tidak boleh dijadikan idola.ini adalah salah satunya.

    peace no war..no worries..(^___^)

    0
    0
  136. red says:

    oh please……budak darajah 2 pun tau kena kencing gni bodo!!!….

    0
    0
  137. nonina says:

    depa tolong pegang rokok untuk kawan ja..tapi kawan depa x suruh depa minum arak jadi depa x minum langsung….baju tekangkang kat belakang tu mungkin bini que tu tolong pakai …dipendekkan cerita semua depa tolong ja pasai kesian kat kawan…betoi x kembang…cerpen dari luna latisya.

    0
    0
  138. norhas says:

    statement ikai letak kt lutut…… suami takut bini la nih… jjajaja

    0
    0
  139. pak munawir says:

    JGN NK TIPU LA,,NGAKU JELA,,BODOH PUNYE PASANGAN,,,OTAK KHINZIR,,

    0
    0
  140. bunga ros says:

    ntah kenapa tibe2 aku tergelak besar dgn jawapan linda. sumpah jawapan budak tadika la weh, ingat org bodoh kepiang ke hapa. agak2 lah nak menipu pun linda oi. ape kejadah ko pegang rokok que ?? btw cara ko pegang rokok dlm gambar tu x menggambarkan ko pgg rokok org len tp nmpk gaya mcm rokok tu ko tgh hisap. wehhhhh, cara org pegangkan rokok org len dgn pegang rokok sendiri BERBEZA tau x ? sila lah belajar lagi yeeee. btw aku kira gelas khas utk minum wain kat atas meja tu cukup-cukup 7 gelas utk 7 orang. dlm gambar dah ada 6 orang dan campur dgn yg tukang amik gambar nie dah 7 orang. pikir2 sendiri lah wehhhhhh

    0
    0
  141. merpati malaya says:

    owg bodo je percaye statement linda nie..

    0
    0
  142. smh says:

    Dah berkurun tiba2 nak jelaskan kenapa ? Tak paham betul. Kan elok diam2 sudah. Lagi la orang bercerita. Tengok cerita lama timbul kembali.

    0
    0
  143. nema says:

    singgah sebentar tp pakaian mcm nk singgah lame jew

    0
    0
  144. bubukhakha says:

    suda la linda.. ngaku je la.. dia mmg smokers… aku pernah wat 1 event ngan dia.. dia smokers tpi x open.. kantoi ngan aku pun mase aku nk pg cari tong smpah.. mase 2 dia tgh sembang ngan kwn dia.. aku saje nk tggu linda nie ngaku ke x.. sumpah aku nmpak ngan mata kepala aku sendiri.. aishh…

    0
    0
  145. lavender says:

    stetmen bagai tikus nak betulkan labu….kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Biarla dia merokok paru2 dan kulit cepat krepot tuan punya diri sendiri. Cuma mintak smoke 10km dari diri aku. Tk pasal2 jadi passive smoker dapat penyakit sama.

    0
    0
  146. Tina turner says:

    Diorang x salah.. Betol diorang x salah langsung… Percayelah.. Kan que dah explain tu.. Terime je penjelasan que tu apela susah sgt korang nih?? BBLUEEKK

    0
    0
  147. ape ku kisah says:

    myb betul kot que minum air mineral je..sbb ada dlm 2-3 gmbr tu ada botol2 mineral…kalau pasal linda tolong pegang kn rokok,aku pn pernah pegangkan rokok kwn aku, tapi aku x merokok pn…myb org yg hisap rokok tu tolong ambil gmbr ,so dia minta la linda yg pegang….
    bila org dh bt penjelasan,kita kena la terima..kalau btl dia slh,biar la dia berdosa atas kesalahan dia..x pyh la kira nk tmbah dosa kita kutuk org tu lg…..

    sorry kalau ada yg terasa tapi its a fact…

    0
    0
    • BumbleBee says:

      tanya sket, ko tolong pegang rokok member tu ko kepit rokok mcm ko tgh hisap rokok ker?? atau ko mmg bebetul pegang(guna ibu jari dgn jari telunjuk)? Statement Linda sndiri bgtau yg dier ‘tak merokok ‘langsung’ ” tp mcm perokok tegar memegang sebatang rokok yg bernyala….x kantoi kat situ?

      p/s: bukan x nk terime…tp ia terlalu bodoh utk diterime akal…dan ramai kat sini bukan jenis menerima dengan hati terbuka sesuatu alasan bulat2 tanpa berfikir logik atau tidak seperti anda…

      0
      0
  148. bob says:

    agak nya sebab ni lah c Linda kena Talak dulu tu….sebab ex laki dia tak nak jadi dayus…

    tgk sekali pun dah tau linda ni jenis mcm mana…

    0
    0
  149. aku lah... says:

    penjelasan sudah diberi….percayalah…x baik buruk sangka..

    0
    0
  150. komenggurun says:

    Biasa la orang kampung felda convert jadi org KL…mmg mcm ni jadinye….

    0
    0
    • anum says:

      semua org asal kg ok.. aku ni org singapore pn ngaku aku org kg Jb. kg ke, felda ke, bandar ke same.. yg penting tau jaga maruah diri..

      0
      0
  151. b0m b0m p0w says:

    pergh~ x agak² nk kencing 0rg..ape ke bengap d0rg ni ek?bahalul sangat!

    0
    0
  152. naila says:

    ‘MUNGKIN’

    statement tak agak2

    nasi lemak dalam club???? seyes???

    pegang rokok tapi org punya giler…

    kalo mcm tu aku isap rokok nk suh kwn aku pegang kan la….

    sah2 kwn aku sedut sekali…rokok tu..

    dorg ni tak pikir ke apa yg dorg ckp tu and apa statement dorg tu bodoh2 belaka

    0
    0
    • Tina turner says:

      Tu la pasal, then satu lg myshkil nape dalam ramai2 kwn linda sorg je kena pegang rokok? Srh la member2 perokok len pegangkan. Buduh

      0
      0
  153. buntut kuali says:

    hahahaha…

    cmni leh lh promote…org rmai kat pub or clubbing de nasi lemak hahahaha…

    mengong…glh tahu nama pub diorg g tu leh join beli nasi lemak kat sna hehehe mesti sedap kn…;p

    hahahaha lawaknya…yg pelik raikn hari jadi xkn mkan nasi lemak je kot…;p keknya xder ka?hahaha

    klu stakat mkan nasi lemaklhkn bek raikan kat umah…hahahaha…

    cari psal raikn kat situ;p klu mati kat situ siyes2 down to the hell;p

    0
    0
  154. Sharipah Astaga says:

    Boleh caya ke? Tengok gelas2 tu macam ngam2 je untuk orang yang ada di dalam gambar tu. Kalau takut kena fitnah dsb., janganlah mendekati perkara yang boleh mendatangkan fitnah.

    0
    0
  155. Adik angkat Que says:

    Masa ist tgj entry gambar2 mereka tersebar aku dah agak jwpn mereka mcm ni. Bodoh meninggi la korang berdua ni lpz kwen. Agak2 la bdk tadika pun xkan caya punye donggeng yg korang buat.

    0
    0
  156. ain says:

    Kadang-kadang artis ni fikir kita low IQ atau takde IQ langsung. Ada ke Linda tu jawab macam tu. MUNGKIN? Dia pun tak ingat apa yang berlaku waktu tu nampaknya. Well, yang di atas lebih tahu. Wallahua’lam

    0
    0
  157. cinta says:

    tak munasabah alasan rokok dan arah tu..tp kita jgn la menuduh melulu tanpa mengetahui hal sebenar…but yg pasti mmg org islam x bole pegi tempat2 haram mcm tu…

    0
    0
  158. opah.roxx says:

    serius nk gelak ngn statement dorg..hahaha.
    MUNGKIN tu nmpk sgt x konfiden dgn pe yg dia ckp…
    sendiri mau ingat la…

    0
    0
  159. ape ku kisah says:

    sekurang2nye dorang mengaku…kalau dorang ckp gmbr tu super impose cmne?lg la korang mrh kn….so,dia dorang dh mengaku tu gmbr dorang,kita biar je la..

    0
    0
  160. ehcantikke says:

    bole caye ke kwn2 statement dorg ni…cecite..cecite….

    0
    0
  161. shadina says:

    miahahhaa..aku x penah p club..tapi x kan ade jual nasik lemak dlm disco……kahkaha…

    0
    0
  162. aku says:

    awat x order siakap 3 rasa ke..udang goreng nestum ke..ayam masak lemon ke…opsss..lupe..dorg br blk dinner kt umh mak mentua =p

    0
    0
  163. landak says:

    jgnkan nak minum…
    lalu tepi org minum arak pun aku dah leh muntah….

    0
    0
  164. comey lotey says:

    hahahahhahahhaa….. gelak besar aku… ada ke dlm disco makan nasi lemak… nasi lemak lain ada lah (paham2 sendrir la ye) ….. ada lak leh tlg pegangkn org pnya rokok …. pala hotak dia…nampak sgt mmg nk ke disco… x kn nk kuar jln2 pakai baju cam tu… dpn bkn main tutup lagi.. tp tang belakang !!!!! mak aiii !!!!

    0
    0
  165. sailormoon says:

    ape ke bangang la diaorg nih..
    mcm la kita ni bodoh cm diorang….

    ade ke logik tlg pegang rokok org lain…..
    x penah dibuat org….
    xpe la korg bodoh, jgn nk bodohkan org lain…………..
    agak2 ler………..
    tq

    0
    0
  166. zaia says:

    erk..suspicious sungguh..ngee~
    kelakar pn ade especially ‘Mungkin’ tu..huhu

    0
    0
  167. 'heh' says:

    heheh..
    adieh… jawapan tak konkrit langsung.. rasa nyer budak darjah 6 pon bleh bagi alasan camtu..
    artis skang nie mudah sangat mintak maaf pastu alasan yang bebukan tak masuk di akal.. jawapan pon ‘MUNGKIN”.. dia sendri pon tak pasti eheh.. sebab apa dia kena pegang plak rokok tu.. kalau la kawan dia punyer rokok.. naper tak suruh jerk mamat lagi sorang dalam gambar tu yang pegang. kalau yer pon mamat yang amek gambo dorang tu nyer rokok kan kan.. eheh.. tak perlu la jadi miera liyana no 2 plak kan.. eheh

    0
    0
  168. Chicken says:

    wow…pergi kenduri/dinner pakai baju yg belakangnya bertingkap….fuh tingkap ker pintu?? sangat penipu…cmon Que,u’re fooling ur ownself…y not u just admit ur mistakes???

    0
    0
  169. artist-artist suka bagi alasan yang x masul akal..dah tau kau tue artist,jaga la sikit tingkah laku dan penampilan..bukan kau je yang malu kalau buat salah..melayu dan Islam jugak melayu..dah tau nanti akan timbul fitnah,xde tempat lain ke ko nak pi ntuk berhibur..memang kau tak minum arak,tapi kalau kau pi berhibur tempat yang ada jual arak,kau x fikir ke apa hukum dan kesannya..kenapa bila dah jadi artist,minda semakin kecik?buang karan ja cakap pasal nie..korang dah tengok artikel MAKCIK HAJJAH SITT AL-WUZARA HINA ISLAM??Jom tengok..klik nama blog saya untuk tengok selanjutnya.. :-)

    0
    0
  170. cacamarba says:

    LJ mmg perokok, my brother penah nmpk depan mate dia sendiri….

    0
    0
  171. orak arik says:

    besday party? 1 kek pun den x nmpk.. apo kejadah punyo alasan… kalau bini ko tolong pgg rokok tu napo jawapan ko ada ‘mungkin’ plak..
    1 lg, pg dinner kat umah fmily pkai gitu? konpius pokcik. dh kering idea la tu.. hahaha

    0
    0
  172. MizzAin says:

    menyambut harijadi kawan?? kawan die muslim ke x?? memang ternd ke skrg nak celebrate bday kat club…?? nanti anak dieorg bday celebrate ler kat club..baru happening..hhuhuhu

    0
    0
  173. MizzAin says:

    *** trend

    0
    0
  174. Grrr says:

    tu la nak deny sangat. lepas tu bodohkan diri sendiri.

    0
    0
  175. azreeny says:

    paling xley blah bila que kata dlm paper tuh yg dia ke sana selepas balik makan dari rumah family diaorg…sbb dah diajak beberapa kali so xley menolak..Excuse Me! Pegi makan ngn kuaga mentua ley plak pakai baju bareback cm tu ye Linda? Sabo jelah….itulah penting religion education…..

    0
    0
  176. shery_ceri says:

    Jejak kaki ke tmpat tu dah berdosa, mnum arak lgi la brdosa, mrokok tu kire makruh le juge… dah tu menipu tak minum arak lagi tmbah dosa… apa nk jdi artis Malaysia ni, bg la contoh terbaik utk anak2 muda in future. bawa2 la kmbali ke pangkal jalan…. ramai dh org mati muda, tkut tk sempat brtaubat je.

    0
    0
  177. akoo says:

    “Rokok itu orang lain punya, mungkin Que dan saya hanya memegangnya ..”
    ayat kaver line paling bangangggg penah aku baca!!!
    Ni laa dipanggil bodo takley diajar .. dah tau tempat centu mengundang fitnah & sah2 laa berdosa yg gi jugak tu wakper? Pastu wat statement memperbodohkan org cenni.. Que, hg tu melayu.. Islam lak tuhh, nii nak kritik jgn laa marah sbb hg tu ketua dlm keluarga so kena laa jaga tatasusila dan maruah ugama awak.. ingt dh kawen buleh laa ajak si Linda tu berubah arah, tapi lagi parah! Que, kalau tknk sakit ati dgn kritikan2 cenni, jgn jadi artis.. baru org tk peduli! Ini hak masyarakat utk menegur awak sbb awk tu milik masyarakat. Jgn nk tegak benang basah lagi .. Que, masih banyak ruang utk berubah.. jadilah yg terbaik utk agama mu dan bangsamu .. aminnnn

    0
    0
  178. micha02 says:

    blh cy ke alasan tu? tak logik lngsg..

    0
    0
  179. kurus says:

    aku rasa aku faham maksud Que ni..

    ingat baik2 ya….
    kalo kta ni rasa berhak sangat nk menjatuhkan hukuman dosa pahala kt orang lain… kenapa kta ada Pencipta??

    0
    0
    • rachaell says:

      yang jatuhkan hukum ni Allah, dah tulis pun dalam quran, kite menyampaikan saje, Allah cakap minum arak tu dosa, so dosalah, jangan la cakap kite takde hak, menghukum tu memang Allah saje yg bole, hak kite menyampaikan hukum Allah, Allah cakap dosa, kite cakap la dosa….

      0
      0
      • Kurus says:

        herrmr… tk tercapai akalmu lah nih…

        ok, kt saper2 lah…

        ada tak saper2 kt sini yg tahu apa yg sebenarnya berlaku ketika itu??

        0
        0
  180. ddddddd says:

    mayb rokok tu que punye.sbb dlm pic tu que xde.linda tlg pegang tuk que mase dia tgah maik gmbr nih.pape pn,baju linda mmg x ptut.yg lg tak patut,what the hell korang ke cni.oo..hell.hahah

    0
    0
  181. cintan says:

    xkan xknal lg artis nih, idup gn hipokrit..nk mnipu pn agak2 lah cikit..apa kjadahnya nk pegang rokok org lain isap..mangkuk hayun btui…

    0
    0
  182. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    EEEEEEEEEEEEE kecoh betol lah orang2 yg kt atas ni kasi komen !!!! linda n Q baru pegang rokok dahhhhhhhhhhhhhhh kecoh !!! kalau diaorang pegang benda lain cmana???????????? eeeeeeeeeeeeeee menyampah lah !!!!!! bang nara….mana bang naraaaaaaa

    0
    0
  183. babyvox says:

    rokok tu bukan I punya..tapi I yang isap sebab tak mampu nak beli rokok sendiri. perghh!

    0
    0
  184. Sweet pink says:

    Alasan betul2 mcm org mabuk!

    0
    0
  185. zaza says:

    hairan betul lah ngan artis malaysia ni,lagi2 melayu…dah terang lagi bersuluh..ni bukan kes pertama membabitkan artis mcm ni,dah banyak pun..tapi still nak cover line lagi…kat dunia boleh lah..kat alam satu lagi korang nak cover mcm mana pulak?

    0
    0
  186. unknown species says:

    ur reason is doesn’t make sense at all !!! u think that we’re malaysian are dummies? cut the crap!

    0
    0
  187. secret says:

    semoga kalian di buka hati, dilindungi allah dan diberi petunjuk kejalan-NYA. same2 la kita ye. tak kita tak dia.

    Bunuh diri JANGAN

    0
    0
  188. landak says:

    wartawan sepatutnya tanya gini….

    makan nasi lemak 50sen ke singgit??????
    ( mkn ngn mata)
    air yg kaler oren tu….air teh lah ye…………

    0
    0
  189. chix says:

    adoyaaaiiii…..mangkuk betullah couple nih…..ape ke jadahnye ko nak pegangkan arak/rokok utk org?…apsal, org tu takde tangan ke??…kalo nak bg statement pon, biar la yg MAKE SENSE….nak menipu pon, biarla concrete…org M’sia bukannye bodoh cam korang….kan ke elok korang terus terang je….lg korang ngelak/menipu, lg org kutuk, bodoh betul….kalau korang admit pon, kitorg sume peduli ape pon ko minum ke ape etc….sebab sume org dah maklum, , artis dgn arak MMG X BOLEH DIPISAHKAN….so, org kutuk korang sebab korang bg alasan bodoh, tu je….

    0
    0
  190. emmi says:

    asl blik je mabuk, asl blik je mabuk….. hhahahaha,

    0
    0
  191. emmi says:

    “Saya tak minum arak dan merokok langsung. Rokok itu orang lain punya, mungkin Que dan saya hanya memegangnya”

    SSTATMENT XBOLEH BLAHHHHHHHHHHHH………..

    XKN PGANGKN ROKOK ORG LAIN KOT…??

    0
    0
  192. adie says:

    alahai…kecik ati ar…memperbodohkan kami…kalau korang laki bini nak buat statemeny bodo pun…toksahlah menunjukkan kebodohan sendiri yg amat..amat..hahha

    0
    0
  193. jeng3~ says:

    hahahhaahah mkin tggi bodohnye….

    0
    0
  194. soha says:

    saya minat pada lakonan que tapi tk minat pada perangainye. lebih baik dia tk g tempat tu. dari dia g mendtgkn dosa. walaupun tk minum KONONNYE haha. tapi kn you and ur wife should say NO if u got any invitations like that.

    0
    0
  195. ntah ler says:

    PLAWOK!PLAWOK!PLAWOK!PLAWOK!

    0
    0
  196. dizzy says:

    KEPALA OTAK DIA LA PEGANGKAN,
    ISLAM KE SELAM SEH DORANG LAKI BINI NIE,
    tah pape..
    kite bako jelaaaaa

    0
    0
  197. Pegang kan rokok saya juga boleh Linda? says:

    Linda saje jek guna kan nasi lemak sbb nk alih perhatian masyarakat kat nasi lemak RM3 die tuh..sambal lebih!

    0
    0
  198. i read i review says:

    kali ni dorang kata ‘that not our cuma tolong pegangkan je’…next time maybe kalo dah x tahan hati sebab ppl asyik kutuk…they MAYBE kata’ alah…suka hati kite org le nak minum ke…nak hisap ke…dosa masing2′(standard jawapan artis yg dah tersepit atau dah angin satu kepala)..

    cakap/jawap mcm ni le mmg mudah…tapi wallahu alam…bila dah sampi masanya musibah datang bukan korang laki bini je yg kene…ni yg x berdosa pun akan terkena.jangan memain…

    0
    0
  199. arabella says:

    bleh blah tlg pegangkan rokok. siap cakap xisap rokok. mase af8, lepas habis konsert , depan mate aku n kwn2 aku si linda ni merokok. xcover lgsung, itu lg die nk cakap xisap rokok. sudah2la tu propa. xde sape nk percaye!!!

    0
    0
  200. harhar says:

    artis mesia neh memng otak ltak kt kaki..mngaku jelah..sng cter..sume org da tau pon..

    0
    0