Written by Bella | January 5th, 2017

Baru-baru ini, foto pelakon Qi Razali yang kelihatan agak intim bersama seorang wanita mencetuskan tanda tanya dikalangan peminat adakah beliau sudah bertemu dengan pengganti Nelydia Senrose.  Difahamkan, wanita tersebut merupakan seorang model bernama Nia dan mereka dikatakan sedang hangat bercinta.

Walaubagaimanapun, Qi dalam kenyataan terbaru beliau menjelaskan hubungan mereka sekadar kawan baik dan beliau tidak mempunyai sebarang niat untuk merahsiakan apa-apa perkara.

Kami baru berkawan sebenarnya, jadi tiada apa yang mahu dikongsi buat masa ini.?Tunggulah waktu yang sesuai. Buat masa ini boleh kata kami berkawan baik sahaja.

Terdahulu, ada ura-ura mengatakan cinta Qi dan Nelydia sudah bertaut semula namun dinafikan oleh aktres berkenaan. Nelydia memberitahu percintaan beliau dan Qi sudah lama berakhir dan mereka masih mengekalkan hubungan baik sebagai rakan.

Qi juga sebelum ini pernah menjalinkan hubungan percintaan bersama penyanyi terkenal Yuna.

Sumber Berita : Utusan Online

29 responses to Qi Razali Sudah Temui Pengganti Nelydia Senrose, Hangat Bercinta Dengan Seorang Model?

  1. sakit mata says:

    Ya Allah..tak de citer lain ke dia ni??? bosannya…

    8

    0
  2. Anonymous says:

    Qi razali ni taste boleh tahan… asyik nk yg cun je. Tgk cermin tak? Bdn sekeping. P la workout biar nmpk tegap sikit baru la pdn taste nk yg hot je.

    26

    0
  3. Anonymous says:

    model??? aduiii..model pun senak muka.

    14

    1
  4. Anonymous says:

    Asyik bertukar pmpuan. Last2 bkn nk buat bini pn. Membazir duit n masa.

    14

    0
  5. Anonymous says:

    playboy comot..serabai. kusan je dia ni. eee…busok nampak.

    15

    0
  6. Fidot says:

    Dah tua tu mohon la cari wife pulak. Semoga insaf

    13

    0
  7. X says:

    Model???Macam stock buat modal je.

    6

    1
  8. Sape2la says:

    Kwn?da dpt mcm ni gesel2..seronok jd qi

    4

    0
  9. melati says:

    yg saya kesian kan Model tu …!! Playboy ” kais pagi mkn pagi ” pun dia belasah….walaupun saya Beci family Senrose ni tapi mungkin dia sedor mamat ni pokai sebab tu dia cabut, Family Senrose kan terkenal dgn Taste org kaya jew……ni semua pengalaman lah…hihhihi

    5

    1
  10. nok gebuzzz says:

    x habis2 kawan…tapi dia punya kepit kalah laki bini…
    gosip sendu la ni bella..

    6

    0
  11. biarbetik says:

    Model? Biarbetik Nasha Aziz la baru model…ni model? Camni Nenek aku pun leh jadi model…

    6

    1
  12. Anonymous says:

    “Buat masa ini boleh kata kami berkawan baik sahaja”

    0

    0
    • Anonymous says:

      Kawan baik tapi dh berhimpit2 dlm keta.. kalau serius jd boyfriend/girlfriend berhimpit2 dlm bilik plk ke?

      #tanyaje

      4

      0
  13. Anonymous says:

    Kawan baik tapi dh berhimpit2 dlm keta.. kalau serius boyfriend/girlfriend berhimpit2 dlm bilik plk ke?

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Padan muka nelydia.. gedik n tarik tali sgtkan.. laki skali petik tau.. acah2 pulak padan muka.. hamek skali model uols.. muka dah dkt mcm yuna huhu podah mek rose

    0

    0
  15. Rayna says:

    semoga ketemu bahagia :)

    0

    0
  16. lina says:

    AYDA JEBAT RATU CIPLAK

    https://youtu.be/xrYfcALZ14E

    0

    0
  17. Bokeee says:

    macam muka Nora pun ada , model apa ni ??? Model kilinik plastik surgeri idong kembang ke ??

    0

    0