Written by Bella | July 7th, 2015

Mengambil keputusan untuk tidak terlalu mendedahkan kisah percintaan mereka, ramai yang masih tertanya-tanya tentang perancangan masa depan Qi Razali dan Nelydia Senrose.

Pernah mengeluarkan kenyataan untuk memperisterikan Nelydia, Qi mengakui beliau sudah mula melakukan persiapan perkahwinan secara perlahan-lahan dan  keluarga beliau sudah bertemu dengan ibu bapa Nelydia sebaik sahaja mereka pulang daripada mengerjakan umrah.

Qi juga menjelaskan sejauh mana kebenaran khabar angin mengatakan mereka akan mengikat tali pertunangan selepas Aidilfitri ini.

Persiapan tu sentiasa dalam proses. Mungkin juga seperti baru nak tengok-tengok cincin. Ya, ibu Nelydia sudah pulang dari Mekah dan perbincangan dengan keluarga dia pun sudah di buat tetapi kalau tentang tarikh tu belum ada lagi.

Lagipun sebolehnya kami tak mahu bercerita sangat tentang perkara ini sebab ia masih dalam perancangan. Kita beraya dulu. Lepas itu baru kita tengok macam mana. Apabila sudah betul-betul pasti nanti saya akan kongsikan dengan semua. Tiada niat nak sorok atau buat senyap-senyap.

InshaAllah kami mendoakan agar niat Qi Razali untuk menjadikan Nelydia Senrose sebagai teman hidupnya berjalan dengan lancar. Perbezaan umur bukan penghalang untuk mereka berdua membina rumah tangga yang bahagia.

Sumber Berita: Malaysian Digest

 

 

 

 

 

20 responses to Qi Razali Sudah Jumpa Keluarga Nelydia: Mula Lakukan Persiapan Perkahwinan

  1. Anonymous says:

    fail pakai rantai!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      ala sesuai la yg kt sebelahnya pun.. mcm x ckup kain..

      0

      0
      • LianaDenang says:

        omaigod stop oredy with your nonsense ppl, nak seme org jadi cam arab ker tutup seme, terlebeh kain cam selimut?

        0

        0
    • Anonymous says:

      Solusi yang tepat jangan anda putus asah… KI JAYA WARSITO akan membantu
      anda semua dengan Angka ritual/GHOIB: butuh angka togel 2D ,3D, 4D SGP / HKG / MALAYSIA / TOTO MAGNUM / dijamin 100% jebol. Apabila ada waktu
      silahkan Hub: KI JAYA WARSITO DI NO: [[[085-342-064-735]]]

      ANGKA RITUAL: TOTO/MAGNUM 4D/5D/6D
      ANGKA RITUAL: HONGKONG 2D/3D/4D/

      0

      0
  2. Aqasha says:

    Harapan…. Harapan menjadi laaayuuu … Nelydiaaaaa!!! :'(

    0

    0
    • Wak doyok says:

      Bersabarlah.. Allah akan ganti dengan lebih baik dari nelydia .. :’) i feel you bro..

      0

      0
  3. badang says:

    Kau rasa minah ni dah kena spedo….rasanya ada laki lain dh spedo dia nie..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    masing2 mulut macam tak posa!

    0

    0
  5. Anonymous says:

    nelydia lbih cantikk…dri yunaa…

    0

    0
  6. Anonymous says:

    minat nelydia mula drama setia hujung nyawa….very young, pretty, talented, dah jodoh nely mungkin dengan lelaki yang lebih berumur

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Kita enjoyy

    0

    0
  8. Mat K says:

    sedap la Qi. tak keluar bilik.

    0

    0
  9. Seri says:

    Ko ingat ko jantan ko cantik pakai rantai tu Qi?

    0

    0
  10. melati says:

    eeeee saper mereka2 ini adakah Golongan kasta, sumpah saya tak kenal…

    0

    0
  11. zabedah zabit says:

    kalau aku jd nellydia..aku tak kawen dgn qi ni..

    enjoy dulu..cari harta ..baru kawen..qi ni dia dah kertu,mmg nak desak si nelly ni nak kawen..

    oii nellydia..bukak mata..carilah org lain..si qi ni, masa host JJCM..tgk pun tak selera..makan sampai peluh2 basah baju..geli mak..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    nape le si nelly ni suka kat qi…aku tengok qi ni pn kurang selera…dlu masa jadi pengacara JJCM x best langsung dia mengacara…tpi kan skg sy suka tengok moreh y ikram dinzly jadi pengacara..memg best la iqram..kita jadi seronok bila iqram y mengacara..ngan telatah dia lagi..dia wat ap pn x rasa kekok.

    0

    0